Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In potentie beste speler van PSV’ weet volgende week meer over toekomst

Laatste update:

Marco van Ginkel genoot zondag van zijn rentree in de basiself van PSV. Na drie jaar en drie dagen verscheen de blessuregevoelige middenvelder weer aan de aftrap: hij deed 86 minuten mee in de gewonnen uitwedstrijd tegen Willem II (0-2). "Het heeft even geduurd om te starten, maar ik train al een hele tijd mee en dat gaat goed. Het was leuk om vandaag de kans te krijgen", vertelt Van Ginkel na afloop van ESPN.

De huurling van Chelsea viel dit seizoen al acht keer in. Het feit dat hij voor het eerst sinds 6 mei 2018 een basisplek had, zegt dan ook niet alles. "Als je het zo bekijkt is het heel lang geleden, maar ik ben al redelijk wat keren ingevallen. Het was mooi om te starten. Ik heb er hard voor gewerkt al die tijd", geeft Van Ginkel aan. De achtvoudig Oranje-international beschikt over een aflopend contract bij Chelsea en weet nog niet hoe zijn toekomst eruitziet. "Chelsea moet officieel volgende week laten weten of ze mijn optie gaan lichten om het contract met een jaar te verlengen. Ik wacht het rustig af en dan zien we daarna wel."

Het contract van Van Ginkel is al meerdere keren met een jaar verlengd door Chelsea, maar hij beseft dat het perspectief op een doorbaak klein is. "De kans dat ik daar ga spelen is niet heel groot", beaamt de voormalig sterspeler van Vitesse. "Maar als ik wedstrijden ga spelen, ben ik van waarde. Als zij nog een paar miljoen kunnen verdienen… Ik weet niet hoe ze daarin staan. Het zou kunnen, misschien laten ze me gaan. Ik weet ook nog niets. Ik wil gewoon voetballen. Het belangrijkste voor mij is om wedstrijden te spelen. We gaan het wel zien. Ik heb het hier goed naar m'n zin, dan hoop je op meer."

In de studio van Dit was het Weekend op ESPN reageert analist Mario Been bevestigend op de vraag van presentator Milan van Dongen of Van Ginkel 'in potentie de beste speler van PSV' is, als hij het niveau haalt dat hij in het verleden haalde bij PSV. "Zeker op het middenveld. Sangaré en Rosario zijn twee identieke spelers; Van Ginkel zou daar goed tussen passen", aldus Been. Volgens tafelgenoot Kenneth Perez is de Eredivisie de ideale plek voor Van Ginkel om weer wedstrijdritme te krijgen. "Je moet op een gegeven moment ook wel goed naar je lichaam luisteren. De Premier League is fysiek misschien wel de zwaarste competitie die er is. Dat lijkt mij een brug te ver."

'Marco van Ginkel is in potentie de beste speler van PSV'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huh? Heeft Mario oogkleppen op of ik? Ik kijk veel liever naar Götze, Gakpo, Madueke, Malen en Ihattaren (mits in goede doen)

9 mei 2021 om 21:32

Haha .. van de spelers die je opnoemt is Gotze de enige zonder oogkleppen op, Van Ginkel zou nooit voor eigen succes gaan als een ander er beter voor staat, degene die jij op noemt doen dit al het hele jaar!!

9 mei 2021 om 21:48

Ik bedoel mario been, niet mario gotze

Heeft 2 versleten knieën hoe kan je dan nog spreken van, in potentie de beste speler.

9 mei 2021 om 21:24

'Potentie'. Als je nou geforceerd wil mierenneuken, doe het dan goed. Keyword is 'potentie', oftewel: als hij lichamelijk helemaal fit blijft en in zijn oude vorm komt.

9 mei 2021 om 21:33

Volgens mij kunnen heftige blessures een behoorlijke afbreuk doen aan de potentie van een speler. Er zijn genoeg voorbeelden van spelers die na een blessure nooit meer de oude werden, ondanks hard werken of goede mentaliteit. Snap je reactie niet zo.

9 mei 2021 om 22:09

Die blessures zijn dus de slag om de arm in de 'potentie'. Dus als hij relatief blessurevrij blijft en in zijn oude vorm komt, kan hij in potentie de beste speler worden. Dat is wat ze bedoelen bij ESPN.

Misschien niet de beste maar wel een leider en een die nog weet hoe je als een kampioen speelt!! Wat mij betreft nog een jaartje PSV!

Van Ginkel is een goede speler vooral voor PSV begrippen, maar Gotze is van een ander niveau.

Weer gehuurd van Chelsea? Gaan ze hem straks zeker weer 2 jaar verlengen. Blijf ik toch ongelofelijk vinden. Die heeft in zijn tijd bij Chelsea meer gespeeld en gerevalideerd bij psv dan bij Chelsea.

Mooi hè deze pool. 47% van de stemmers vindt Van Ginkel in potentie de beste speler van Psv. Ik denk wanneer dit een open vraag was en je vooraf geen naam zou geven, dat hij waarschijnlijk niet eens 1% zou halen.
Als die fit blijft, kan hij heel veel waarde nog hebben denk ik hier in onze ED. Chelsea zal de optie lichten om nog 3-4 M te vragen. Maar in de PL kan die nooit mee wat hij zelf ook min of meer aangeeft.

10 mei 2021 om 10:26

Zou nooit 3/4 miljoen betalen voor van Ginkel. Snap bovendien niet waarom iedereen zo positief over hem is, want hij gaf eigenlijk alleen maar simpele passes en ook veel naar achter. Waar van Ginkel zijn kracht lag was dat hij altijd goed opdook in de 16 van de tegenstander en hij maakte ook gigantisch veel goals voor een middenvelder. Als cm/cvm heb je veel minder aan van Ginkel, beetje hetzelfde als Klaassen op 10 vs Klaassen op 6

10 mei 2021 om 18:16

Aangezien psv met twee controleurs speelt, past hij ook niet erg in het systeem. Lijkt me wel dat Chelsea die optie ligt en toch een paar miljoen zal vragen

Prettig om hem weer op het veld te zien, maar het is niet 'potenitieel de beste speler'. Wel inderdaad zoals gezegd een fijne aanvulling op het defensieve duo Sangare en Rosario.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren