Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In mijn tweede jaar in Madrid gaf Mourinho me een schop onder mijn hol’

Laatste update:

Real Madrid haalde Raphaël Varane als groot talent over van Racing Lens, hoewel de verdediger nog maar een seizoen op het hoogste niveau speelde. Bij Real Madrid moest hij dan ook even wennen aan de wetten van het topvoetbal. Inmiddels weet Varane wat er gevraagd wordt bij een club als de Koninklijke. Hij kan zich een incident met ex-trainer José Mourinho nog goed herinneren.

/

“In mijn tweede jaar in Madrid gaf Mourinho me een schop onder mijn hol”, legt Varane uit aan Le 10 Sport. “Ik presteerde niet goed, ik kon op het veld niet doen wat ik wilde doen. Mourinho vroeg: ‘Waarom doe jij je best niet op de training?’Mijn eerste reactie was: ‘Kom op, man’. Maar ik wist dat hij gelijk had, ik kon beter.”

De 22-jarige verdediger speelde aanvankelijk invaller voor Sergio Ramos en Pepe, maar vorig seizoen kwam hij door blessures en schorsingen bij die twee toch tot 27 wedstrijden in de Primera División. Voorafgaand aan het huidige seizoen verlengden Ramos en Pepe hun contracten, maar Varane lijkt de strijd van Pepe te hebben gewonnen.

Raphaël Varane is beter dan Pepe

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pepe is beter maar Varane heeft zo ontiegelijk veel potentie. En als die tegen Messi bijvoorbeeld speelt staat die er wel.
Ramos - Varane dat wordt h'm de komende jaren.

8 september 2015 om 19:27

En dit is de reden waarom ik Varane niet goed genoeg vind op het moment. Namelijk elke keer wanneer het over Varane en zijn talent en prestaties gaat, wordt telkens 1 wedstrijd aangehaald waarin hij Messi af wist te stoppen.

Als een weldenkend persoon weet je hoelaat het is als er niet meer dan 1 voorbeeld gegeven kan worden...

In de toekomst staat die er wel. Maar op dit moment dus nog niet.

8 september 2015 om 19:33

Hmm. Mensen hebben misschien geen zin om een stuk van 15 alinea's te typen. Bij Frankrijk krijgt hij het vertrouwen en staat hij er altijd, bij Real is het wat lastiger als je nu eens wel en dan weer niet speelt. Maar hij doet het dan nog goed.

8 september 2015 om 19:33

Voorbeelden zijn er genoeg. Hij houdt zich op 21-22 jarige leeftijd staande tegen topploegen, is nooit op een fout te betrappen. Hij is nu beter dan Puyol en Ramos waren op 22-jarige leeftijd

8 september 2015 om 19:35

Ik weet niet hoeveel wedstrijden jij hebt zitten. Maar die wedstrijd daarna had ie Messi ook in z'n zak.

8 september 2015 om 19:58

CR7. Het is niet dat ik Real Madrid wekelijks volg. Maar ik ben echter wel overtuigd van de kwaliteiten van Varane.

Deze jongen is pas 22 jaar en loopt nu toch al enkele jaren mee in het professionele voetbal. Op zijn 18e droeg hij de aanvoerdersband van Lens. Hij maakte al op 18 jarige leeftijd de overstap naar de top van het voetbal. Hoger dan dit is er niet. Dat hij zich dan toch staande weet te houden en verschillende wedstrijden kan meepikken, waarbij hij een hele solide indruk maakt (de wedstrijden die ik zie).

Maar ook bij Real Madrid kan ik voorbeelden benoemen. Hij vormde samen met Sergio Ramos het duo in de gewonnen CL Finale. Ook de 2 goals die hij maakte tegen Barcelona kan ik me nog herinneren.

Ik ben het er met je eens dat hij er in de toekomst zeker zal staan, maar ook nu acht ik hem al zeker goed genoeg. Als je op zulke jonge leeftijd zo volwassen speelt bij Real Madrid. Dan kan je voor elke club in de wereld goed genoeg. Madrid zal er goed aan doen om de voorkeur aan Varane te geven, ook als Pepe terug is van zijn blessure.

8 september 2015 om 19:59

* Dan kun je voor elke club in de wereld spelen.

8 september 2015 om 21:08

''als een weldenkend persoon''

Niet dus.

Een weldenkend persoon gebruikt niet zo'n vreselijk non-argument. Die ene wedstrijd tegen Barcelona wordt aangehaald omdat het allereerst een enorm populaire wedstrijd is en Varane door die wedstrijd plots zo'n grote status had verkregen. Vele mensen kijken niet wekelijks naar Real, maar eerder naar de clasico's en CL wedstrijden. Als het Varane betreft op een site als deze, dan is het dus volledig logisch dat die ene wedstrijd telkens te berde wordt gebracht.

Alsof een groot acteurstalent niet goed genoeg is voor films omdat mensen maar één film van die persoon kennen. Jouw (non)argument zegt niets over de kwaliteiten van Varane en hoe hij ervoor staat op het moment, maar enkel over de mening/kennis van andere mensen.

8 september 2015 om 23:56

Varane is nu al een van de beste verdedigers ter wereld. Het gaat niet om die ene wedstrijd dat hij Messi in zijn broekzak had, maar alle wedstrijden waarin hij Messi, Suarez, Diego Costa, Negredo enzovoorts in zijn broekzak had. Staat altijd zijn mannetje en is aan de bal ook nog eens enorm sterk. Sprint Messi op een afstand van meer dan 10 meter er met gemak uit, zegt ook wel iets.

9 september 2015 om 02:29

Br-7

Droom lekker verder! Heeft zeker goed gespeeld tegen Barcelona. Maar kom nou niet doen alsof hij alle topspitsen in zijn broekzak heeft. Je zult in het in de toekomst vast wel eens gaan zien dat ie een boateng moment krijgt ( messi stuurde hem de bos in)

8 september 2015 om 19:28

Precies. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij de beste verdediger aller tijden kan worden. Veel 21-jarigen ken ik niet die topwedstrijden als tegen Barcelona kunnen uitblinken

8 september 2015 om 19:35

Beckenbauer, Baresi, Passarella, Maldini, Puyol etc. Om maar enkele voorbeelden te noemen.. En dan durf jij dit al te roepen? Laat hij eerst maar de beste van zijn generatie worden. Met Marquinhos, Zouma, Laporte en Stones heeft hij concurrentie genoeg de komende jaren..

8 september 2015 om 19:47

Puyol blonk inderdaad vaak uit tegen barcelona
maar je hebt gelijk, laat hem eerst maar een paar jaar constant op topniveau presteren, maar ik denk dat dat hem wel gaat lukken als ie zo blijft groeien!

8 september 2015 om 19:55

Ja klopt inderdaad, zijn team won altijd tijdens de trainingen van Barca

8 september 2015 om 21:40

Pasarella heb ik niet aan het werk gezien, Beckenbauer en Baresi evenmin. Maar in vergelijking met mensen als Puyol en Maldini, ja, Varane kan inderdaad beter worden dan die twee. In hem zie ik een speelstijl die Maldini ook heeft. Risico, weinig fouten, en bovendien, zijn het allebei zeer stijlvolle verdedigers.

Inderdaad zijn Laporte en Marquinhos ook heel grote talenten. Van Zouma en in mindere mate Stones ben ik nog niet zo overtuigd.

8 september 2015 om 22:44

varane is beter dan stones laporte zouma enz.

8 september 2015 om 23:09

Maar absoluut niet dan Marquinhos

9 september 2015 om 07:17

Hij is 3x Stones en 4x Zouma op dit moment. Laporte heb ik niet genoeg gezien, maar duidelijk is dat Varane zo enorm veel talent heeft.

Ontiegelijk goede verdediger en voor mij qua potentie de beste ter wereld. Zal binnen 4 jaar een van de 3 beste verdedigers ter wereld zijn.

Een goudklomp deze jongen, kan echt tot de allergrootste verdedigers gaan behoren, hij heeft er in mijn optiek alles voor in huis.

En dankjewel Zidane dat je in potentie de beste verdediger ter wereld hebt gescout voor Real Madrid en ook bedankt Mourinho dat je hem hebt laten debuteren.
Ik ben blij dat Benitez kiest voor Varane hij is samen met Isco-Jese en Kovacic de toekomst van Real.

8 september 2015 om 19:38

Ik zie Isco nog wel vertrekken. Bale zal altijd spelen vooral onder Benitez en James is gewoon duidelijk beter momenteel. Isco moet vertrouwen krijgen en vanaf links komen. Op de plek van Ronaldo in een vrije rol vanaf links zou het beste voor hem zijn. Een echte 10 is het niet: daarvoor houdt hij teveel van zijn dribbel en bewaard hij te weinig het overzicht.

Zou in het Barca systeem beter passen denk ik als opvolger van Iniesta.

8 september 2015 om 19:49

Isco had pas voor het eerst het logo van Real gekust.
Hij heeft het uitstekend naar zijn zin in Madrid en begint gewoon een Madridista te worden.
Bij La Roja gaat hij alleen maar om met Morata-Ramos-Iker-Carvajal-De Gea en Mata dat zegt wel wat.
Ik zie eerder Ronaldo vertrekken dan Isco.
En met alle respect als Di Maria niet naar Barca mag vertrekken dan hoef je echt niet te verwachten dat Isco wel naar Barca mag.

8 september 2015 om 22:26

Met wie hij bij het nationale team omgaat weet ik niet. Enerzijds logisch omdat hij ook wekelijks/dagelijks met de meeste jongens traint. Meen me te herinneren dat hij zelf altijd al fan is geweest van Barca evenals Ozil en Modric. Hij heeft zijn hond zelfs vernoemd naar Messi. Maar idd, die komt niet naar Barca. Hoeft ook niet, hoop zelf dat Coutinho Iniesta komt opvolgen. En dat Halilovic zich gaat door ontwikkelen.

8 september 2015 om 22:42

vergeet James niet die is ook maar 23, daar gaan we de aankomende jaren nog veel van genieten

Pepe is verdedigend beter, maar Varane heeft meer potentie en heeft zijn snelheid mee. Wat is hij angstaanjagend snel voor een verdediger. Heerlijke voetballer ook trouwens, aanwinst voor Real

8 september 2015 om 22:44

nou de laatste jaar is pepe niet meer op zn best geweest, en 1 ding is pepe wel beter in dan Varane en dat is druk zetten maar dat komt door ervaring, maar Varane heeft iets wat hem ontiegelijk goed maakt en dat is zijn snelheid, hij kan als hij gepasseerd word alsnog een rush maken om zijn fout te corrigeren

Deze jongen heeft zo veel potentie hij gaat echt wel in het lijstje van de beste verdedigers na 2010 maar ik zie hem niet beter worden dan beckenbauer-maldini etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren