Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In Italië zal het moeilijker voor Ronaldo zijn om veertig doelpunten te maken’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo verruilde Real Madrid afgelopen zomer voor Juventus. In zijn eerste drie wedstrijden voor la Vecchia Signora, tegen Chievo Verona, Lazio en Parma, kwam de Portugese aanvaller nog niet tot scoren. Het verbaast Raúl Albiol niet dat Ronaldo het lastig heeft om het net te vinden in de Serie A.

“In Italië is het voetbal meer tactisch, defensiever en fysieker, dat is waar. Je moet weten hoe je moet spelen”, zegt Albiol in gesprek met AS. De 33-jarige Spaanse verdediger speelt sinds 2013 in het shirt van Napoli, dat hem vijf jaar geleden overnam van Real Madrid. “Cristiano is een geweldige speler, met enorm veel kwaliteiten. Maar in Italië zal het moeilijker voor hem zijn om veertig doelpunten te maken.”

“Ik hoop dat het hem niet lukt, want dat zou goed voor Juventus en slecht voor Napoli zijn”, vervolgt de verdediger met een knipoog. Albiol speelde met Ronaldo samen bij Real Madrid en droeg verder gedurende zijn loopbaan het shirt van Valencia en Getafe. “Afgelopen seizoen begon Ronaldo bij Real Madrid ook langzaam. In het begin van de jaargang scoorde hij niet veel, maar aan het einde van het seizoen had hij toch weer een verbluffend aantal doelpunten gemaakt.”

“Als Cristiano zijn gehele loopbaan waanzinnig veel doelpunten maakt, ieder seizoen, is dat geen toeval”, besluit Albiol. Ronaldo maakt deze week geen deel uit van de Portugese selectie. Komende zondag hervat Juventus de competitie met een thuiswedstrijd tegen Sassuolo.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo spoedig het net weet te vinden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij mag blij zijn als hij er 10maakt. Tot nu toe ziet het er niet best uit. Hij is een Legende, maar op een gegeven moment is het natuurlijk klaar. Ik denk dat dit seizoen de koek eindelijk op is. Niets mis mee, hijs op leeftijd en heeft een geweldige carierre gehad!

10 september 2018 om 11:57

Geen probleem,
Ronaldo scoort weer wanneer ze een penalty krijgen

Viva penaldo

10 september 2018 om 12:00

Geef hem gewoon even wat tijd. Zo lang bij real in een ingespeeld vast team. Heeft gewoon even tijd nodig

10 september 2018 om 12:03

Tot nu toe ziet het er echt niet zo slecht uit hoor. Ja, hij heeft nog niet gescoord, maar als hij zo doorgaat gaat dat echt wel gebeuren hoor. Ronaldo mag dan ook echt niet blij zijn als hij er 10 maakt, dat zou gewoon matig zijn. We gaan het wel zien of hij het nog kan. Ik heb die man al eerder een keer afgeschreven dus dat ga ik niet zo snel weer doen, zeker niet na drie wedstrijden waarin Juve traag voetbal speelde.

10 september 2018 om 14:32

Ronaldo moet je ook niet afschrijven, is nog steeds fitter, sneller, hongerig dan al zijn teamgenoten bij elkaar en hij zal zijn doelpunten wel maken. Maar hoeveel en hoe belangrijk zullen zijn goals zijn, daar zal het om draaien. Juve heeft alles gezet dit seizoen om de CL te winnen door Ronaldo en Bonucci te gaan halen, sorry maar als Juventus de CL niet wint dan zal het simpelweg een ‘mislukte’ seizoen worden. Zonder de Portugees of Bonucci win je de titel in Italië ook.

10 september 2018 om 20:11

Dan denk ik dat ze zich maar moeten opmaken voor een mislukt seizoen, want ik kan me niet voorstellen dat Juventus de CL wint. Ik schat PSG, Real, Barca en city allemaal hoger in.

10 september 2018 om 23:28

Eens met Real en Barca, maar ik zie niet in waarom je PSG en City daar bij zet. Die 2 ploegen hebben nog nooit beter gepresteerd dan Juve in de CL. Nu heeft Juventus ook nog Ronaldo die misschien voor iets extra's kan zorgen in de CL.

10 september 2018 om 12:16

Hij moet zich ook aanpassen aan de competitie, geef hem wat tijd. Als die nog bij Real had gespeeld had die er waarschijnlijk weer 40-50 ingeschoten dus zijn tijd is nog niet voorbij. En ligas focus je lekker op Messi als je toch alleen maar domme opmerkingen gaat maken.

10 september 2018 om 12:31

Er zijn 3 wedstrijden gespeeld en iedereen gooit er al met de pet naar? Typische successuporters taal,waar is dat voor nodig?
Ronaldo scoorde overigens al 3 seizoenen geen 40 goals meer in competitieverband.

10 september 2018 om 14:30

Dat zijn inderdaad de successupporters die na 3 wedstrijden beweren dat hij al blij zou moeten zijn met 10 doelpunten dit seizoen, voornamelijk via penalties. Als hij de volgende wedstrijd een hattrick maakt is iedereen weer lovend over zijn doelpunten moyenne van 3 uit 4 wedstrijden.

10 september 2018 om 14:29

Dat ligt echt aan trainer Allegri. Juventus heeft het materiaal om heel de serie A op te rollen. Met Pjanic, Costa en Dybala heeft Ronaldo ook goede aangevers.

Ik ben fan van Ronaldo maar als dit zich zo doorzet en Ronaldo niet vlot aan het scoren raakt is het een miskoop van jewelste, er zijn namelijk betere voetballers dan hem maar die niet zoveel scoren, zijn spel was de laatste 3 wedstrijden erg goed te noemen, maar daar ligt zijn primaire kracht helemaal niet, dan heb je meer aan Bernardeschi, dat is echt een type Del Piero, een technicus en stylist pur sang. Je zal gaan zien dat we hem net gekocht hebben voor erg veel geld en een monstersalaris wanneer ie net een pak minder gaat worden of zelfs al zijn, want hoe je het ook wend of keert, we hebben hem gehaald voor goals en CL ervaring, en niet voor zijn voetballende inbreng.

10 september 2018 om 12:41

Gast, relax. Het is Cristiano. Het zou niet de eerste keer zijn dat ie pas in februari of maart iets laat zien. Misschien heb je dan juist wel het meeste aan hem.

10 september 2018 om 14:26

Hij zegt toch niks ernstig? Hij zegt alleen als dit zo doorgaat, Alex weet heus wel dat de ketchup fles van Ronaldo uit het niets weer kan open springen en hij zijn doelpunten weer gaat maken. Maar hij heeft toch een punt? Als hij niet gaat scoren in Italië als in Spanje en als hij de CL niet wint met Juventus dan zal het simpelweg een gefaalde transfer zijn net zoals met Bonucci, talenten ingeleverd voor ervaring om alles op alles te zetten om de CL te winnen maar als dit niet lukt.. tja hoe zal Juventus hier bovenop komen.

10 september 2018 om 17:29

Toen we Higuain kochten was de ambitie ook vooral CL. Dat is ook niet gelukt. Maar ik denk wel dat we er bovenop zijn geraakt.

10 september 2018 om 13:46

Miskoop? Wauw en jij bent een fan. Man heeft pas drie wedstrijden gespeeld in een competite die mer op tactiek en verdedigen is afgestemd voor 70 % van alle teams dus waar heb jij het over?
Miskoop!?
CR7 is tot heden de beste voetballer van de wereld met de beste cijfers kwa goals van de wereld. 10 jaar achter elkaar meer dan 50 goals in alle competities per seizoen!!!!
Ook in Italië zal hij naar een gewenning periode gewoon het net laten bollen.
Bernardeschi, is een leuke speler maar hem mag je niet een vergelijken met de schaduw van Ronaldo en al die kenmerken die je opnoemt heb ik maar heel weinig nog van gezien.

10 september 2018 om 19:03

Ander leer je eens begrijpend lezen, hij zegt als dit zich zo door zet, hij geeft nergens aan dat Ronaldo nu al een miskoop is...

10 september 2018 om 19:04

Vandaar dat hij ook aangeeft ‘als dit zich zo doorzet’. Kortom hij weet dat er weinig wedstrijden zijn gespeeld en op dit moment is het nog te vroeg om te spreken over een miskoop. Verder met je eens

10 september 2018 om 19:09

Joo beter kom je met dit soort berichten in januari. Beetje vroeg nog.. Hij moet volledig acclimatiseren in een nieuw team/systeem + competitie.

10 september 2018 om 21:32

Ronaldo miskoop...deze uitspraak kan je toch niet serieus nemen. Ik wil je over paar maanden weer horen spreken.

Als het iemand wél lukt om 40 doelpunten te maken in de Serie A dan is het Ronaldo wel. Dat in Italië het voetbal meer tactisch, defensiever en fysieker is, zijn randzaken.

10 september 2018 om 11:46

5 jaar geleden ja, ik zet mijn geld lieber in op Icardione. Btw, Italie is allang niet meer zo defensief.

10 september 2018 om 19:04

Hij zal in Italië meer "balverlies" lijden. Dat zijn geen randzaken.

Sorry maar als er een persoon is dit tactisch is en geweldige looplijnen heeft is het CR7 wel. Ik word zo moe van al die onzin. Ronaldo speelt enorm gretig en zijn veldspel is voor het eerst in jaren weer echt uitstekend. Hij verdedigt mij. Zijn schoten zijn goed alles klopt eigenlijk. Als je dan ziet wat voor kansen/pogingen er niet in gaan door x reden (die buiten zijn macht liggen) kan je concluderen dat hij CR7 er ook in de italie 30+ zal scoren.

Als Pepita er 30 kan maken dan verwacht ik dat cris er 60 maakt haha

Wat een commotie op niks af, Cristiano Ronaldo heeft 3 wedstrijdjes niet gescoord en de wereld staat op ze kop man man man, de Portugees komt vanzelf los. Hij was een paar x al erg dichtbij maar de keepers stonden ook goed te keepen.

Het komt vanzelf, maar warneer hij eindelijk scoort zal hij los komen!

Ik blijf het wel een bijzonder fenomeen vinden, die zomerstop. 12 weken geen competitie voetbal en voetballers worden door onkundige ‘deskundige’ afgeschreven na enkele wedstrijdjes. Deze goede jongen zit al een jaar of 15 in de absolute top, heeft vaker de champions league (waarvan de laatste net een tiental weken geleden) gewonnen dan iedereen die hem bekritiseerd. Ronaldo zal zijn draai vinden op een manier die past bij de stijl van het team en de competitie

Vraag me af wanneer dit is ophoud. Had al byna liever dat we hem niet gehaald hadden puur om dit soort redenen. Maar dit versterkt het alleen maar, Wat een gezeur om niks steeds. Hij doet zyn best en de goals komen wel, het belangrijke is dat we winnen en niet wie er scoren

10 september 2018 om 14:28

Tja.. wen er maar aan. Ronaldo brengt sensatie met zich mee en alle kranten en nieuwszenders volgen dit, elke detail van Ronaldo zal met een vergrootglas bekeken worden. Zijn salaris is gigantisch en zijn transfersom was absurd voor een 33 jarige en daarom deze druk.

Zou er een zwaardere competitie bestaan dan de CL vanaf de knock out fase?
Denk het niet.

Ronaldo zijn succes bij Juve is afhankelijk van de manier van spelen. Vooralsnog gaat het allemaal veel te traag. te behoudend. Over teveel schijven.
Telkens als Isco aan de dribbel ging in plaats van snel de bal door te spelen, zwom Ronaldo bij Real.
Ronaldo is gebaat bij een team die snel is in de omschakeling. Vanuit stilstand kan hij bijna niemand passeren. Ook als hij in de punt stilstaat, is hij makkelijk te verdedigen. Was vroeger niet anders maar verrassend hoeveel coaches ermee de fout in zijn gegaan door hem als pure spits op te stellen in een 4x3x3.
Als Juve niet een paar tandjes bij kan doen dan zal Ronaldo moeilijkt aan scoren toekomen.

40 gaat hem niet worden dat snap ik, want dat is best moeilijk in de serie a. Ik denk dat hij er wel rond de 20 zou moeten scoren. En niet gelijk nu over drie wedstrijden oordelen. Hij had moeten scoren op bepaalde momenten, maar hij heeft nog een heel seizoen. In speelronde 10 kunnen we hem pas een oordeel geven

Ronaldo is gekocht om in de grote wedstrijden het verschil te maken. Het is begin september. Eric, doe rustig.

10 september 2018 om 18:18

De Champions league dus. Wint Juvenus deze niet dan was de aankoop van Ronaldo : onnodig.

10 september 2018 om 18:27

Nope, niks onnodig. Juve heeft nu veel meer volgers en naamsbekendheid. Het Ronaldo effect.

Aankomend weekend legt ie er effe 2 in. aldus mijn glazen bol

Die onzin reacties hier. Hij zal dr zeker 20/30 inleggen in de Serie A dit jaar. Nog 35 wedstrijden te gaan. Penalty’s neemt ie ook nog. Wanneer hij zn eerste maakt gaat t weer lopen.

Het volgende wordt gewoon onderschat, ...dat is namelijk dat hij jaren nodig heeft gehad om zijn statuur op te bouwen. Hij is inmiddels 33 jaar en zal niet meer beter worden. Bij Juve moet hij de klik met de anderen opbouwen en het feit dat ze ook nog eens veel moeten slikken. Bij Real kende iedereen hem persoonlijk, ze accepteerden veel ook vanwege zijn statuur binnen de selectie. Bij Juve begint het grotendeels weer op nul. Dit wordt onderschat en denk dat CR het lastig zal krijgen. Maar vlammen zal hij sowieso wel nog doen. Daar is dan geen twijfel over mogelijk.

Haa kom op. Het is Ronaldo. Jullie moetem niet vergeten dat Ronaldo bij Real de laatste twee seizoenen altijd moet inkomen en dat hij pas na oktober echt een beetje gaat draaien. En dat deed hij bij Real met alleen maar wereldsterren. Je ziet gewoon dat hij gretig is en de beste man allertijden laat wel van zichzelf zien.

Volgens mij al door iemand aangehaald in de comments hier boven;

Ik denk dat veel mensen niet beseffen hoe groot de overgang is naar een nieuwe club na 9 jaar Real Madrid. Ongeacht persoonlijke meningen over Real of CR7 kan men niet ontkennen dat hij vooral de laatste 5 jaar in een vertrouwd team speelde.

Dat is compleet weg. Ronaldo heeft gekozen voor een nieuw (financieel) avontuur. Hoe groot je ook bent als topsporter, je moeten aanpassen na 9j Real is menselijk. En ja als je topsporter bent hoor je te presteren no matter what maar geef deze man even de tijd om zich aan te passen.

We zien allemaal dat hij geen 24 meer is en dat Italiëf een competitie is gericht op het verdedigen van de 0.

+50 goals per seizoen zal het waars niet meer worden. Maar dat Ronaldo nog belangrijk kan zijn geloof ik zeker in.

Ben benieuwd

Het is een kwestie van tijd dat Ronaldo zijn eerste doelpunt in de Serie A maakt. Daarna zullen er nog velen volgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren