Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Clubleiding Arsenal is het zat en stuurt icoon weg

Laatste update:
/
Roberto Mancini dekt zich alvast in, voor als de prestaties tegenvallen bij Internazionale. De trainer is na het ontslag van Walter Mazzarri terug op het oude nest, maar geeft aan dat er niet direct wonderen van hem verwacht mogen worden. “Ik verwacht niet dat een team in vijf dagen volledig verandert, zeker niet als je van systeem wisselt. We hebben tijd nodig, maar we willen veel winnen”, laat Mancini weten. (Sky Italia)
/
De clubleiding van Tottenham Hotspur is tevreden over Ryan Mason en biedt hem een nieuw contract aan. De aanvallende middenvelder werd de afgelopen jaren verhuurd aan Yeovil Town, Doncaster Rovers, Millwall, Lorient en Swindon Town, maar speelt dit seizoen weer op White Hart Lane en doet dat naar behoren. De 23-jarige Mason kan ruim 20.000 euro per week gaan verdienen, als hij bereid is bij te tekenen. (London Evening Standard)
/
Na achttien jaar zit het avontuur van Arsène Wenger bij Arsenal er waarschijnlijk op. De nederlaag tegen Manchester United van afgelopen weekend is de druppel die de emmer heeft doen overlopen, zo menen de belangrijkste Britse media. The Gunners investeerden de afgelopen zomers voor het eerst weer fors in de komst van grote namen, maar zelfs dat heeft het tij niet doen keren. Het wachten is, als we de berichten mogen geloven, op een officiële mededeling. (Diverse Britse media)
/
Roberto Martínez heeft goede ervaringen met Schotse spelers en wil aankloppen bij Rangers FC. De trainer van Everton versterkte zijn selectie in zijn tijd bij Wigan Athletic met James McArthur en James McCarthy, die hem medio 2013 volgde naar the Toffees. Martínez heeft het nu voorzien op Rangers-middenvelder Lewis Macleod, al is hij niet de enige; ook Burnley zit achter de twintigjarige Schotse belofte aan. (Daily Mail)
/
Jean Makoun mislukte bij Aston Villa, maar hij krijgt mogelijk een herkansing in de Engelse competitie. De verdedigende middenvelder uit Kameroen speelt momenteel in de Ligue 1 voor Stade Rennes en daar doet hij het een stuk beter dan voorheen bij the Villans. West Ham United en Sunderland zijn ervan overtuigd dat de 31-jarige controleur een versterking zou kunnen zijn en willen Makoun in januari vastleggen. (Daily Mirror)
Arsenal moet afscheid nemen van Arsene Wenger

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fors geïnvesteerd in de komst van grote namen, nou nou welke grote namen dan? Sorry, maar ik vind afdankertjes van topclubs geen grote namen. Afdankertjes klinkt cru, maar Ozil werd als geldmijn gebruikt voor Bale dacht ik en Sanchez werd omgeruild voor Suarez. Goede spelers ja, maar het blijven afdankertjes.

Degene die ze wel grote namen vinden kunnen dan ook kritiek geven, want het waren er wel te verstaan 2 in 2 jaar tijd

26 november 2014 om 12:24

Sanchez...

26 november 2014 om 12:28

Sanchez en ozil idd. Kunt ze afdankertjes noemen maar volgens mij zijn ze dat verre van. Ozil was in het begin bij Madrid juist heel erg goed. Sanchez had juist een heel goed laatste seizoen.
Maar kom op: als je wedstrijd tegen united ziet, moeten ze die gewoon dik winnen (kans wilshere!!) Maar het begint iets structureels te worden bij arsenal.

26 november 2014 om 12:29

Dat vindt hij een afdankertje van een topclub.

26 november 2014 om 12:39

Afdankertjes? De beste nummer 10 ter wereld bij Real, zelfs Mourinho zei dat, en Sanchez was vorig jaar ook een van de beste spelers bij Barca, topschutter na Messi. Stoichkov vond Alexis zelfs de beste bij Barca, al was Messi wel beter, maar dat zegt toch genoeg.

Jij vindt Moreno, Lambert en Manquillo vast grote namen...

26 november 2014 om 12:58

Afdankertjes te letterlijk nemen heet dit....

zeg nergens dat ze slecht zijn, zeg alleen dat ze zijn ingeruild of gebruikt zijn als moneymaker omdat ze die positie verbeterd wilde hebben. Vooral Ozil snapte inderdaad niemand, maar het jaar erna wel CL gewonnen

Dat van; "jij vindt Moreno, Lambert en Manquillo vast grote namen... " is weer een mooie 'nee jij dan' reactie, nice one!

26 november 2014 om 13:01

Tja, het was inderdaad wat kinderachtig van mij, maar da's jouw reactie ook. Arsenal afkraken op alle mogelijke manieren. Als Özil en Alexis geen grote namen zijn, wie wel? Enkel Messi en Ronaldo?

26 november 2014 om 13:42

Op alle mogelijke manieren Arsenal afkraken? Nee, dan begrijp je me verkeerd, want ik vind het bericht dat is geschreven niet kloppen.

Hoe kun je spelers grote namen noemen als ze zijn verkocht door een absolute topclub om grote namen binnen te halen denk ik dan. Ozil in mindere mate, maar Sanchez ben ik het zeker niet mee eens.

In dit geval waren Bale en Suarez dus grote namen en Ozil en Sanchez minder.

En dan nog het feit dan ik het niet eens ben met het 'fors' investeren zoals vermeld werd. 2 in 2 jaar..... nou nou...

26 november 2014 om 15:06

Dan vind jij het toch geen grote namen mierenneuker. Jezelf druk maken over twee zinnen in de wandelgangen. Moeten hier discussies gevoerd worden over definities?

26 november 2014 om 17:30

Schop1989
Dan zijn Zlatan (afdankertje van Barca), Cesc e.a. sterren ook geen grote namen? Wat een oerdomme redenering.

26 november 2014 om 13:06

Kerel Sanchez en Ozil zijn toppers en als je je wil blijven verstoppen achter een grote steen moet je blij zijn met hoe het nu gaat. Of anders ben je anti-Arsenal door deze spelers geen toppers te noemen

26 november 2014 om 17:28

Volgens mij is hij jaloers omdat Alexis niet naar Liverpool is gegaan.

26 november 2014 om 15:09

Robben was ook een afdankertje van Real Madrid en Zlatan van Barcelona. Het is maar hoe je het bekijkt

26 november 2014 om 18:19

De grootste afdankertje is c ronaldo. Man u mag blij zijn van hem af te zijn!

On topic: hoogtijd dat wenger weggaat. Deze man verdient een standbeeld dat wel. Maar hij kan dit arsenal echt niet meer beter maken laat staan kampioen. Zeg niet dat zijn eerste beste opvolger dat wel kan. Maar de jongere generatie trainers verdienen wel een kans.

Slim van vz om er geen specifieke bron bij te zetten. Kan iemand misschien even kijken waar dit vandaan zou moeten komen? Ik kan niet echt iets vinden bij 'diverse Britse media'.

Ik denk trouwens niet dat ze Wenger eruit zetten halverwege het seizoen, tenzij hij vanaf nu nog slechter gaat presteren met als gevolg dat we richting degradatiezone gaan natuurlijk. Maar dan nog zou ik eerder Rodgers zien vertrekken...

26 november 2014 om 12:43

Metro.co.uk en the guardian staat wel iets wat op dit wandelgangen verhaaltje lijkt maar dit zijn columns van journalisten (en dus persoonlijke meningen) en geen nieuwsfeiten zoals hier in de wandelgangen gesuggereerd wordt.

Metro.co.uk staat ook dat Chelsea de favoriet is om Messi te kopen voor 200 miljoen pond
(wat dan weer overgenomen word door the sun etc..)

En dat Manu Ancelotti £270,000 per week geboden heeft
omdat ze van Gaal gaan ontslaan.

Britse media maken van de journalist zijn persoonlijke hoop gelijk een nieuwsbericht,
soms wel grappig om te lezen wat voor onzin daar door die kranten gesuggereerd wordt.

Mooie job voor de Boer en Bergkamp

26 november 2014 om 13:10

Dat zit ik ook te hopen. Een aderlating voor Ajax en de perfecte club voor frank de boer.

Hopelijk ,hopelijk,hopelijk!!!!
Maar wie moet hem opvolgen?
Hopelijk ,hopelijk,hopelijk geen De Boer.
Want dan valt Arsenal van de regen in de drup.

26 november 2014 om 12:16

En waarom denk je dat?

26 november 2014 om 12:24

Lekker onderbouwde mening .

26 november 2014 om 17:18

De Boer laat Ajax spelen in een sisteem dat 25 jaar geleden prima was.
Hij is niet mee met zijn tijd en daarom:
-hou deze trainer weg van Arsenal !!!

26 november 2014 om 18:47

lol heb je al gezien wanneer Arsenal voor het laatst kampioen werd even een klein vraagje hoor , Ik wil niet echt lullig doen hoor maar kijk gelijk even hoeveel ze al hebben gewonnen de laatste 10 jaar met een budget dat vele malen hoger ligt dan dat van Ajax dus met die onderbouwing kan ik niets . Dus geen onzin meer vertellen .

Mancini dekt zich nu al in, hoop voor Inter dat ze een lange tijd rust krijgen nu.
Gun het alleen die misselijke Mancini niet.... kan alleen presteren als hij de allerbeste selectie heeft.

Snap niet dat er nog club zijn die er iedere keer weer intrappen

26 november 2014 om 12:49

Mancini kan alleen maar kopen, kopen en nog eens kopen, en dan alsnog ondermaats presteren, en vervolgens nog meer kopen.

26 november 2014 om 13:06

Krijg soms het gevoel dat hij door zaakwaarnemers bij een mooie club wordt gezet.

Het lijkt me niet dat Arsenal Wenger echt opzij zou zetten. Ik kan me voorstellen dat ze een frisse wind willen maar je zet een icoon niet zo rucksichtlos aan de kant. Als dit zou gebeuren, denk ik eerder dat Wenger het seizoen af mag maken en dat hij dan in een andere functie aan de club verbonden blijft of iets in die richting. Het zou wel heel hard zijn om hem de laan uit te sturen.

Wenger is een topcoach. Ben alleen van mening dat je soms wel een nieuwe coach nodig hebt. Met frisse ideeën en nieuw soort voetbal. Dus een keer vernieuwen is niet erg.

26 november 2014 om 12:25

Eindelijk

26 november 2014 om 13:19

Oef iemand die het ook ziet


Vreemd om te zien dat wanneer Arsenal 2 jaar investeert en geen toppers hoeft te verkopen, ze nog steeds geen stap verder komen...terwijl ik altijd heb gehoord dat dat de redenen waren voor het falen van de afgelopen 8 jaar als gevolg van de bouw van het stadion. Vreemd

26 november 2014 om 12:32

Je beseft je ook wel dat grote investeringen niet direct resultaat opleveren. Dat hebben City en PSG bewezen, en dat bewijst United dit seizoen ook weer. Naast spelers die kampioen kunnen spelen moet je ook een team kunnen hebben dat kampioen kan spelen, en dat kost tijd en dat staat er niet van de ene op de andere dag.

Ik begrijp dat het leuk is om Arsenal uit te lachen omdat het dit seizoen niet zo lekker loopt, maar ik hoop wel dat je in ziet dat het nogal kortzichtig en eerlijk gezegd nogal kinderachtig is wat je doet. Ach, als jij er een leuke middag van krijgt

26 november 2014 om 14:01

Dat bewijst United dit seizoen ook weer? Volgens mij staan ze gewoon hoger genoteerd op de ranglijst dan Arsenal, dus de juiste investeringen kunnen zeker een verschil maken. Laat staan als ze de verdediging nog meer hadden versterkt, dan stonden ze nu gewoon rond plek 2

26 november 2014 om 15:09

Ze staan nu in totaal 1 week boven Arsenal dit seizoen. Stelletje opportunisten hier

26 november 2014 om 12:50

Ik zie niet in wat er mislukt is aan vorig seizoen. Ze hebben de FA-cup gewonnen en fantastisch voetbal gespeeld in de competitie. Tot er een terugval was, mede door blessures. Dit seizoen is tevens nog niet eens halfweg. Het ziet er inderdaad nog niet uit nee. Maar ze overvleugelden wel Man u, die nog veel meer investeerden.

26 november 2014 om 14:19

@piertere
Ik vind Arsenal de laatste 2 jaar echt geen fantastisch voetbal spelen. Uitzonderingen buiten gelaten. Als ik op fantastisch voetbal moet afgaan, dan heeft Liverpool meer dan Arsenal vorig jaar fantastisch voetbal gespeeld en zeker Chelsea.

Ze hebben wel een prijs gewonnen. Dat wel. Maar het voetbal van Arsenal is echt achteruit gegaan.

26 november 2014 om 15:24

meeste weken aan kop gestaan, de meeste punten behaald in 2013 en twee prijzen...

threelions

Je LP blijft hangen maat. Beetje nutteloos om in iedere topic over Arsenal of Wenger zo om aandacht te gaan vragen.

26 november 2014 om 12:59

Gewoon heerlijk om te zien dat ik 8 jaar lang gelijk heb gehad en jullie niet...simpel

26 november 2014 om 13:07

Inderdaad, simpel. Simpel om je gram te komen halen, knap om alsnog de plank zo mis te slaan. You sir, you just made yourself look ugly

26 november 2014 om 16:04

Jaja you sir blablabla

Al 8 jaar, weet je hoe lang dat is, hoor ik Arsenal supporters alle prestaties van andere clubs bagataliseren en krijg ik te horen dat de enige reden dat Arsenal geen prijzen pakt de bouw van het stadion is en het feit dat ze daardoor hun toppers moeten verkopen en geen nieuwe kunnen aantrekken.
Al 8 jaar lang hoor ik dat om moet wachten, wachten tot Wenger weer geld gaat uitgeven, want dan ga ik zien hoe makkelijk hij Arsenal weer kampioen maakt én tegelijkertijd hoe eenvoudig die prestaties van andere clubs dus waren.

Ok..we zijn 2jaar verder. Arsenal eindigde vorig jaar nipt vierde en ook dit jaar lijkt er niet meer in te zitten dan een strijd om plek 4...ik kom dus inderdaad even mijn gram halen van de afgelopen 8!jaar

Arsenal zou een fantastische ploeg zijn voor Frank de Boer!

Wenger moet eruit en ik zeg dit al langer. Niet om te provoceren maar gewoon omdat hij het niet op de rails krijgt. Iedereen die dat ontkent verstopt zich achter het verleden van Arsenal. De realiteit is dat hij het niet klaarkrijgt ook met versterkingen

threelions

We hebben twee prijzen gewonnen nadat we weer mochten investeren, dat lijkt me een stap vooruit, dus waarin heb jij gelijk gehad? Of zijn de FA cup en de Shield geen prijzen? Misschien is dat zo in jouw wereld, dat zou die gedachtengang wel rechtvaardigen....voor jezelf.

26 november 2014 om 13:46

Wenger doet het goed bij Arsenal, kom op zeg

26 november 2014 om 15:58

The fa cup is toch geen indicatie van het niveau dat je behaalt? Kijk even welke clubs nog meer de finale halen of de prijs optilden de afgelopen jaren.

Het is puur een prestige prijs, een prijs met grote historische en traditionele waarde...zeker weten een grote prijs, maar het zegt niets over hoe goed je bent, helemaal niet als topclub zijnde.

Daarvoor moet je gewoon naar de competitie kijken

Ik vind het van de ene kant heel mooi dat arsenal zo lang heeft vastgehouden aan de filosofie van één trainer. Echter vind ik wel dat het krediet ook een x moet ophouden. Topwedstrijden worden bijna nooit gewonnen, ieder jaar zijn er belachelijk veel blessures bij Arsenal. Ook op het aankoopbeleid is wel wat aan te merken want ze hebben toch wel veel spelers die je niet direct kampioen gaan maken zoals bijvoorbeeld een rosicky, podolsk. mertesacker, szczesny en arteta.

nerazzurri9

Grow up, jij bent net zo'n papagaai als threelions. Zie je mij dat zeggen? Als je je ergens in wilt mengen, lees je dan even in en weet waar het over gaat voordat je afgaat.

27 november 2014 om 09:10

Jij kan niet tegen een andere mening fanboy. Wordt jij even snel volwassen

threelions

Exact, niet anders verwacht dan dat de prijzen dan weer even niet tellen. Het is nutteloos om met jou te discussieren want je hebt altijd wel iets te zeuren...je lijkt Wenger wel man
Natuurlijk grote onzin van je, na zoveel jaar geen prijzen en dan twee prijzen pakken is een stap vooruit, plain and simple.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren