Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In China overbodige Gudelj kan terecht bij Portugese grootmacht’

Laatste update:

Nemanja Gudelj is binnenkort mogelijk weer te bewonderen op de Europese velden. De 26-jarige middenvelder is in China overbodig geworden bij Guangzhou Evergrande en kan zijn loopbaan mogelijk nieuw leven inblazen in de Portugese competitie.

Het Portugese A Bola weet dinsdagavond namelijk te melden dat Sporting Portugal momenteel een poging onderneemt Gudelj op huurbasis over te nemen van Guangzhou Evergrande. De club van onder anderen Bas Dost is na een heuse leegloop deze zomer nog op zoek naar versterkingen voor het middenveld en ziet in de voormalig Ajacied een interessante aanwinst.

Gudelj lijkt bij Guangzhou Evergrande namelijk geen toekomst te hebben. De Serviër staat pas sinds januari van dit jaar op de loonlijst bij de Chinese topclub, maar is na de komst van Paulinho overbodig geworden. Hij speelde zijn laatste officiële wedstrijd op 20 mei en maakt inmiddels ook geen onderdeel meer uit van de selectie van trainer Fabio Cannavaro.

Sinds zijn komst afgelopen winter van Tianjin TEDA speelde Gudelj achttien wedstrijden voor Guangzhou Evergrande, waarin hij goed was voor drie doelpunten en twee assists. Hij maakte in januari 2017 voor 5,5 miljoen euro de overstap van Ajax naar Tianjin TEDA en was eerder in de Eredivisie actief voor AZ en NAC Breda.

Nemanja Gudelj zou een aanwinst zijn voor Sporting Portugal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja als je zelfs in China weg moet dan gaat het niet veel worden met de sportieve carriere van Gudelj. Dan maar een broodvoetballer zijn.

14 augustus 2018 om 19:01

Ik denk dat hij overbodig is vanwege het aantal buitenlanders in de selectie na de komst van Paulinho.

14 augustus 2018 om 19:17

Hij was één van de beste spelers van de competitie...is overbodig vanwege het feit dat ze maar 3 buitenlanders in de selectie mogen hebben en ze paulinho weer hebben terug gehaald.

14 augustus 2018 om 19:35

Binnen China geen mogelijkheden?

14 augustus 2018 om 20:27

Ik zou gewoon lekker blijven zitten. Dacht hij namelijk ook 5 miljoen euro netto per jaar kreeg. Dat krijg je nergens anders.

Heeft een contract tot eind 2019. Nog eventjes volhouden dus.

14 augustus 2018 om 19:16

Precies, plus de salarissen die hij ontving bij AZ en vooral Ajax. Ondanks dat hij op een vrij gekke manier wegging bij Ajax zou ik in zijn geval misschien ook wel zo’n pad bewandelen. Niet goed genoeg voor de subtop (club als napoli) en dan toch uiteindelijk miljoenen verdienen. Netjes.

Het zou me niet eens verbazen als Gudelj het in Portugal dan ineens weer prima doet. De financiële druk is er in ieder geval wel af inmiddels

14 augustus 2018 om 19:36

Ach wat is prima. In zijn kracht heeft hij wel wat te bieden. Je moet maar net in een team terecht komen waar precies dat gezocht wordt. Beetje werken en af en toe afstandschot mogen lanceren. Een slimme 6 heeft hij bewezen niet te zijn, dus werken rest

Hij kan altijd als analyst verder...(lol)... toch lekker zijn miljoenen binnen gehaald. Als je ook in China op de bank komt te zitten dan weet je dat er iets niet klopt.

14 augustus 2018 om 22:16

Grappig dat mensen niet weten hoe het zou zit. In China mogen niet meer dan 3 buitenlanders in het veld en Paulinho is net iets beter dan Gudelje, wat geen schande is. De andere zijn spitsen en verdediger dus het heeft niks met Gudelje te maken alleen dat Paulinho beter is.

Ze wilden dacht ik eerst voor Veloso gaan, maar indien niet haalbaar is Gudelj qua type speler een prima alternatief.

Iets voor Feyenoord?

14 augustus 2018 om 22:19

Hmm, als Vilhena weggaat en Gudelje wraak wilt op Ajax waarom ook niet

Was bij Ajax en bij het wk goed aan het spelen dus waarom niet in Portugal

Ik dacht dat Fenerbahce achter hem aan zat... blijkbaar niets geworden dus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren