Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou één van die twee van Tottenham hebben overgenomen, niet Eriksen’

Laatste update:

Volgens Giuseppe Bergomi had Internazionale in januari van dit jaar betere keuzes moeten maken op de transfermarkt. De voormalig verdediger, met 754 duels voor de Milanese club achter zijn naam, zet vraagtekens bij de komst van Christian Eriksen, die onder trainer Antonio Conte een bijrol vervult. Bergomi had liever andere spelers van Tottenham Hotspur naar Inter zien komen.

Bergomi zoekt naar oorzaken voor de reserverol van Eriksen in Milaan. "Het spelsysteem heeft behoorlijk veel impact op hem", concludeert de clubicoon in gesprek met Radio Nerazzurra. "Maar verandering van dat systeem is niet mogelijk, want de spitsen (Romelu Lukaku en Lautaro Martínez, red.) renderen optimaal in dit systeem. Daarnaast is Eriksen maar ten dele een leider. Hij moet het gevoel krijgen erbij te horen, anders loopt hij tegen moeilijkheden aan."

Conte: 'Eerst prijzen winnen voordat we ze met de wereldtop kunnen vergelijken'

In de optiek van Bergomi, tussen 1980 en 1999 actief voor Inter, is met Eriksen niet de juiste keuze gemaakt door de leiding van zijn voormalig werkgever. "Ik zou Heung-min Son of Harry Kane naar Inter hebben gehaald, niet Eriksen. Met name Son zou echt een aanwinst zijn geweest." Bergomi had in zijn tijd als speler ook te maken met aanwinsten uit het buitenland. Eén van de meest spectaculaire aankopen was Dennis Bergkamp, die in 1993 werd overgenomen van Ajax.

"De clubleiding vroeg aan mij of ik hem wilde helpen te settelen in zijn nieuwe omgeving", blikt Bergomi terug op de komst van de Nederlandse aanvaller. "Ik ging op stap met hem en zijn vrouw en hielp ze met de Italiaanse taal. Zijn vrouw was een goede leerling, alleen Bergkamp kreeg de taal niet onder de knie." Om vervolgens de aandacht weer te verleggen naar de situatie omtrent Eriksen. "Ik zal het meest gelukkig zijn met een fitte Eriksen. Bij Inter zei men dat het een buitenkansje was op de transfermarkt, maar wilde Conte hem wel echt hebben? We zullen het waarschijnlijk nooit weten."

Ben jij het eens met Giuseppe Bergomi over Christian Eriksen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja want die waren ook echt haalbaar geweest.. beetje onzinnige uitspraak aangezien Eriksen uit zijn contract liep en Kane en Son natuurlijk nooit naar Inter waren gegaan en ook niet betaalbaar waren geweest... next✅

Onnodige aankoop, die bij Spurs al niet goed genoeg meer was. Internazionale heeft een prima middenveld en Eriksen past totaal niet in het systeem. Misschien subtop Bundesliga.

20 november 2020 om 13:19

Niet goed genoeg? Oh zeker wel, hij was daar gewoon belangrijk alleen wilde een andere uitdaging aangaan blijkbaar maar heeft zelf totaal een verkeerde keuze gemaakt met Inter. En je laatste punt is wel zo, hij past daar totaal niet in dat systeem. Het is meer intensief heen en weer gevoetbal ipv gecontroleerd combinatie voetbal wat Eriksen meer past. Ik snapte toen ook niet dat hij naar Inter ging. Als andere grotere clubs nou interesse hadden oke maar Inter tsja had hij beter bij Spurs gewoon kunnen blijven. Mou wilde ook dat hij graag bleef maar Eriksen wilde zo graag vertrekken.

20 november 2020 om 13:54

Ik ben met 070-s mee eens. Hij lijkt belangrijk te zijn bij Tottenham. Dit is omdat hij alle vrije trap, hoekschop mocht nemen. En nog hoeft hij op het veld niet hard te werken, en ook nog krijgt hij bij Tottenham alle ruimte en tijd om te voetballen, het team is te veel op hem afgestemd. Daarnaast krijg je in Engeland, zeker bij Tottenham van toen veel meer ruimte dan in een andere landen. Hij blinkt uit bij Tottenham 1 op 6 wedstrijden.

Hij is geen constante voetballer, geen motor van het elftal, geen hardwerkende voetballer, een mooie weer voetballer. Hij lijkt in veel gevallen op Donny vd Beek, alleen gaat vd Beek graag voortdurend in de diepte en bij Eriksen ontwijkt hij liever de drukte. Maar bij een balbezit van de tegenstander lijken ze heel veel op elkaar.

Ze missen allebei de hardheid in het voetbal zoals druk zetten, hard de duels aangaan, mentale weerbaarheid, uithoudingsvermogen en niet vies van het werken.

20 november 2020 om 13:26

Grappig hoe denigrerend je bent over Eriksen net als andere spelers die bij Ajax spelen of een Ajax verleden hebben. Eriksen deed het fantastisch bij Spurs, werd in zijn laatste halfjaar bij Spurs vooral op de bank gelaten door Mourinho mede door zijn wens om te willen vertrekken, weet zeker dat als hij alle wedstrijden in de basis had gestaan hij het even goed of beter had gedaan dan zijn voorgaande seizoenen.

20 november 2020 om 13:35

Fantastisch nog wel... Eriksen is een geweldige voetballer maar was nooit een constante speler bij Spurs. Niet 1 seizoen dat hij echt bij de best presterende spelers hoorde.

20 november 2020 om 13:39

Meerdere seizoenen achter elkaar met 20+ goals/assists, dat vind ik vrij constant hoor....

20 november 2020 om 15:15

Vanaf zijn debuut in de PL tot aan zijn vertrek, heeft Eriksen de meeste assists en kansen gecreëerd in de PL. Hoezo hoort hij niet bij de best presterende spelers?

20 november 2020 om 13:30

Klopt, hij past inderdaad niet in het Italiaanse voetbal, maar om te zeggen dat iemand die het goed heeft laten zien in de PL bij een subtop Bundesliga hoort gaat mij ook wel wat te ver. Deze jongen zou prima passen in La Liga als één van de topclubs hem nog wilt. Atletico lijkt me daarvoor geen slechte optie, maar Real ook niet helemaal met het aanstaande vertrek van Isco.

20 november 2020 om 13:33

Real heeft dan nog steeds Odegaard, Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Asensio en naar geruchten gaan ze ook nog voor Camavinga. Wat zou het nut van Eriksen dan zijn?

20 november 2020 om 18:52

Deze spelers allemaal in 1 zin gebruiken? Je noemt nu aanvallende spelers, spelverdelers en zelfs verdedigende spelers voor op het middenveld.. Had je net zo goed kunnen zeggen dat Ramos er ook nog speelt.

Nou, wat een expert zeg. Son en Kane zijn inderdaad goedkope buitenkansjes, dat inter dat nou niet heeft gezien. Even serieus, ik ga toch ook niet zeggen dat inter beter de Bruyne en Sterling bij city had moeten weghalen.

20 november 2020 om 13:23

Dan zou ik toch voor Messi gaan bij Barcelona. En als je dan toch bezig bent met de goedkope buitenkansjes is Paul Pogba van Manchester United misschien wel wat. Overigens noem ik de clubs maar even, voor het geval dat jullie deze spelers niet kennen. Dat heb je wel eens met dit soort buitenkansjes.

20 november 2020 om 13:28

Er schijnt nu ook een talent in Italie echt door te breken. Misschien wat voor Inter? Hij heet Ibrahimovic maar de meeste noemen heb bij zijn voornaam Zlatan. Hij schijnt ook al in Milaan te wonen! Wordt volgens mij alleen nog maar beter, echt een buitenkansje!

20 november 2020 om 14:00

Oh, ik ga maar eens wat beelden opzoeken met Limewire, wellicht is het wat.

Ja want die zouden ook echt naar inter gaan, ze migen in hun handen knijpen dat Eriksen voor Inter heeft gekozen, een speler cam zijn kwaliteit, als je hem goed gebruikt kan je daar veel rendement uit halen

Haha Bergomi, samen met Ferri zo ongeveer het ultieme uithangbord van het catenaccio van Inter. Paste niet zo goed bij speelwijze Jonk en Bergkamp, hoewel met name Jonk nog wel schitterde in de gewonnen UEFA Cup-campagne.

Beetje een gekke uitspraak. Kane is natuurlijk goed, maar totaal overbodig en niet haalbaar. En Son zou ook helemaal niet in het huidige systeem passen en is ook niet haalbaar. Eriksen hadden ze natuurlijk ook nooit aan moeten beginnen. Voegt werkelijk waar helemaal niks toe. Hopelijk wordt hij deze winter weer verkocht en komt er een middenvelder als Paredes of De Paul bij.

Ha Bergomi! Die was ik vergeten. Was op zijn 35e beter dan op zn 25e. Nostalgisch!

Lijst met voetballers die door Inter gebroken worden is enorm lang. Nooit heen gaan. Voor NLse voetballers al sinds Bergkamp.

20 november 2020 om 14:44

Had je dit toch maar aan Sneijder verteld destijds, wat verschrikkelijk om de CL beker als titularis van Inter te hebben gewonnen.

20 november 2020 om 18:54

En gewoon kandidaat zijn voor de Ballon d'Or die hij best wel had mogen winnen in mijn optiek. Wat een schandalige vertoning om zo te presteren, zeg. Bah!

Ik zou de jongens van spurs allemaal links hebben laten liggen en me gemeld hebben voor Messi, neymar of Mbappe, maar wie ben ik

20 november 2020 om 18:54

Even een financiële overname erbij en kopen, kopen, kopen maar!!

Eriksen zn contract liep af en Son of Kane haal je op vanaf 120milj. Appels met peren vergelijken dus.

Probleem van Italiaanse clubs is dat ze spelers kopen om het kopen. Puur omdat ze transfervrij zijn. Een Ronaldo kocht juve puur om naam. Ik vind dat de Italianen niet goed omgaan met hun geld. Natuurlijk heb je ook soms een schot in de roos maar op de lange termijn blijf je klein beetje verbeteren, terwijl je met echte visie toch een stuk verder zou komen en die CL misschien weer naar Italië kan terugbrengen.

20 november 2020 om 18:56

Ronaldo kopen om z'n naam.. is dit een serieuze reactie? De man scoort gewoon gemiddeld IEDERE wedstrijd zowat.. Voor Juventus een superaankoop. Vooral omdat ze de ambitie hebben om de CL te winnen (wat ze overigens niet gaat lukken, ga ik vanuit).

21 november 2020 om 18:34

Ja om zijn naam wat dacht Jij, dat ze een strakke plan hadden om een team om Ronaldo heen te bouwen?. Misschien dat ze dat dachten maar die 115 miljoen konden ze liever investeren voor de toekomst. Tel daarbij zijn salaris op van 30+ die hij waarschijnlijk 5 jaar lang krijgt, is dat nog 150 miljoen bij die 115. Uw reactie laat zien dat u verblindt bent door de kwaliteiten die Ronaldo bezit. Één van de beste spelers aller tijden maar kampioen van juventus werden ze toch al. Pas als ze de CL zullen ze mijn tegendeel bewijzen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren