Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou blij zijn als een collega-verdediger als Van Dijk deze prijs zou winnen’

Laatste update:

Virgil van Dijk werd onlangs gekozen tot UEFA Men’s Player of the Year. De verdediger van Liverpool wordt tevens genoemd als mogelijke winnaar van de Ballon d’Or. Sergio Ramos zegt in gesprek met FHM dat hij als ‘collega-verdediger’ Van Dijk graag de ereprijs in de wacht ziet slepen.

“De prijs waar jij het over hebt is een individuele prijs, maar voetbal is een teamsport. Van Dijk heeft zich afgelopen jaar bewezen dat hij tot de allerbeste spelers ter wereld behoort. Maar de voetballers bepalen niet wie die prijs wint. Alle spelers die genomineerd zijn die verdienen het om te winnen. Maar ik vind Virgil een geweldige speler”, geeft Ramos te kennen. De Spaanse verdediger hoopt dat de aanvoerder van Oranje wordt gekozen tot beste speler ter wereld.

“Ik zou blij zijn als een collega-verdediger als Van Dijk deze prijs zou winnen. De laatste verdediger die deze prijs won is mijn voormalig teamgenoot Fabio Cannavaro. Dat was in 2006, dus het wordt wel weer eens tijd. Ik zou het Virgil van harte gunnen”, stelt de verdediger van Real Madrid. Ramos speelt sinds 2005 voor de Koninklijke en krijgt de vraag of hij ooit in de Premier League zou willen spelen.

“De Premier League is samen met La Liga de sterkste competitie ter wereld. Maar ik voel me heel comfortabel in Madrid en ik heb nooit overwogen om naar Engeland te verhuizen, maar je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt”, aldus Ramos. Hij vindt het moeilijk om de beste speler met wie hij ooit samengespeeld heeft aan te wijzen. “De Braziliaanse Ronaldo, Zidane, Casillas, Raul, Robert Carlos, Cristiano Ronaldo. Ik heb met zoveel goede spelers gespeeld, maar Cristiano behoort zeker tot de allerbesten.”

Zie jij Virgil van Dijk de Ballon d'Or winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke, sympathieke reactie van Ramos. Ik zou het namelijk ook wel begrijpen als hij enigzins jaloers zou zijn, gezien het feit dat hij ondanks het feit dat hij het WK, de CL en de landstitel won, nooit de Ballon D'or heeft gewonnen. Naar mijn mening zou Messi hem het meest verdienen gezien zijn bizarre statieken. Dan mag hij wel niet de CL gewonnen hebben, maar het blijft een individuele prijs. Ik zou het Virgil wel enorm gunnen, en het zou onze Nederlandse trots wel goed doen.

10 september 2019 om 20:41

Ik denk dat Virgil hem ook krijgt aangezien hij ‘the best of europe’ is gekozen. Al ben ik het met je eens dat Lionel Messi ten alle tijden het meer verdiend als het gaat om wie de ‘beste’ is. Man speelde een van zijn beste seizoenen in een elftal van los zand. Alles kwam van hem en het leek bij wijlen Messi tegen de rest.Off: Ik zie, The Maestro en ik zie El Tigre.. betekent dit dat je Gala op de voet gaat volgen? 😆

10 september 2019 om 20:50

Ik ben echt alleen fan van Atletico en niet zozeer van Falcao. Echter heb ik goede herinneringen aan het moment van deze foto. Zijn twee legendarische goals bezorgen ons toen de EL-winst. Wens hem wel veel succes bij zijn nieuwe club. De filmpjes die ik voorbij zag komen van zijn onthaal, zagen er erg indrukwekkend uit! Heb zelf verder niks met de Turkse competitie.

11 september 2019 om 00:00

@meastro Sergio Ramos heeft pech gehad te moeten concurreren met Ronaldo en Messi die gedurende zijn gehele carrière in hun hoogtijdagen waren. Ik vind dat Ramos heel trots mag zijn op zijn carrière door zoveel jaren achter elkaar een topniveau te weten behouden. Hoelang dit is? Nou, ongeveer een tussenperiode van twee verdedigers die de Ballon dor (hopelijk) winnen. En dat is erg lang.

Wauw, geweldige woorden van een fenomenale speler, waar je met recht van kunt zeggen dat 'ie weet waar hij het over heeft.

Heeft gewoon met de twee Ronaldo’s gespeeld en Zidane... te belachelijk voor woorden Haha prachtige woorden van Ramos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren