Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zei meteen dat ik baan van Van Bronckhorst en Van Geel niet wilde’

Laatste update:

Fenerbahçe neemt het donderdag op tegen Feyenoord en dat is voor Dick Advocaat een bijzonder duel. De trainer was in het verleden twee keer dicht bij een functie bij de Kuipbewoners en was vorig seizoen nog drie maanden als adviseur van Giovanni van Bronckhorst aan de volksclub uit Rotterdam verbonden.

/

De 69-jarige Advocaat vertelt in het Algemeen Dagblad dat hij zich vanaf dag één welkom heeft gevoeld bij Feyenoord en dat hij zelfs werd uitgenodigd voor de huldiging naar aanleiding van het winnen van de KNVB Beker. “Ik ben niet gegaan, die prijs was voor de spelers en de technische staf. Maar het zegt iets over de club, de periode bij Feyenoord was zonder meer leuk.”

Advocaat kreeg aanvankelijk nog kritiek omdat hij zich te nadrukkelijk liet gelden op het trainingsveld, maar dat was volgens de voormalig bondscoach ‘eenmalig’: “Ik heb toen ik bij Feyenoord binnenkwam ook meteen gezegd dat ik de baan van Van Bronckhorst en technisch directeur Martin van Geel helemaal niet ambieerde. Niemand hoefde mij als bedreiging te zien, ik was er puur om te helpen.”

“Wat mijn rol was? Ik ben gaan praten met de technische staf. Heb wekelijks gezegd wat ik vond. Maar het succes is toch echt het succes van Van Bronckhorst en zijn assistenten”, aldus Advocaat, die zijn Fenerbahçe als de favoriet ziet voor het Europa League-treffen met Feyenoord. Hij beseft echter ook dat de Rotterdammers niet te onderschatten vallen: “Je moet het maar doen, winnen van United betekent iets hoor. Die hadden toch echt namen op het veld staan.”

Wat verwacht jij van Fenerbahçe - Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fener niet in topvorm, Lets go Feyenoord pak die punten voor Nederland.
Als je deze wint kom je al aardig in de buurt van de volgende ronde.

27 september 2016 om 08:54

Fener hoeft niet in topvorm te zijn, maar als het europa is, is het anders voor ons he. Ik onderschat Feyenoord niet, ze hebben kans alleen voor een gelijkspel. Meer niet

27 september 2016 om 08:58

Je onderschat ze niet maar zegt dat ze maximaal een gelijk spel kunnen halen.
Fener moet eerst maar eens met hun voeten spreken voor ze hun mond open mogen doen. De vorige wedstrijd in Europa was beschamend van Fener en ik moet nog maar zien of dat tegen Feyenoord wat toch wel een niveau hoger is dan Lugansk anders is.

27 september 2016 om 12:55

ik denk juist dat fener moet oppassen dat ze niet gewoon met een nederlaag blijven zitten. feyenoord heeft een goede pot tegen united gespeeld met een lekkere overwinning. overigens spelen ze in de competitie tot nog toe ook stukken beter voetbal dan fener. kortom ik verwacht minimaal een gelijkspel maar eigelijk gewoon een overwinning voor feyenoord.

Minimaal gelijk spelen! In de huidige vorm van Feyenoord moet dat sowieso te doen zijn en misschien wel winnen. Laten we hopen dat de spelers van Fener de kwaliteiten van Feyenoord gaat onderschatten.

ach ja... bij Fener mogen ze zeggen wat ze willen maar als Feyenoord zijnde moet Feyenoord t gewoon doen zoals ze het tot nu toe gedaan hebben... elke wedstrijd als een finale zien en spelen alsof t je laatste is.

Fener is individueel sterker dan Feyenoord met betere spelers maar is een team in de opbouw. Feyenoord is nagenoeg t zelfde gebleven met Jones en Jorgensen erbij zijn ze alleen sterker geworden.

Feyenoord is tot nu toe goed bezig maar verliezen ze deze wedstrijd of ookal als ze gelijkspelen kan t zomaar de verkeerde kant op gaan... Ik denk dat we t zullen weten na de wedstrijden tegen Willem II, NEC en Ajax. In november weet Feyenoord echt hoe t ervoor staat. Europees is leuk maar de competitie moet momenteel voorrang hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren