Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik wilde er vóór dit seizoen tien maken, dat is gelukt'

Laatste update:

Vincent Janssen is de laatste weken dé man in vorm in de Eredivisie. De aanvaller van AZ is na de winterstop niet te stuiten en maakte in dit kalenderjaar al zeven doelpunten uit vijf competitiewedstrijden. Ron Vlaar zei al dat Janssen wel wat zou kunnen betekenen voor het Nederlands elftal en Frank de Boer gaf toe dat Ajax zijn ontwikkeling in de gaten houdt.

/

De 21-jarige Janssen, die bezig is aan zijn eerste seizoen in de Eredivisie, staat al op dertien competitietreffers. Hoeveel zullen er nog volgen? “Ik ga geen aantallen noemen”, zegt de goaltjesdief in gesprek met Voetbal International. “Ik wilde er vóór dit seizoen tien maken, dat heb ik gehaald. Laat mij maar lekker zo doorgaan.”

Afgelopen weekend was Janssen opnieuw goud waard voor zijn ploeg, toen hij de winnende maakte tegen Vitesse. Volgens Janssen typeerde deze goal hem als speler: “Het was het voorbeeld van doorzettingsvermogen en spitseninstinct. Even de verdediger afhouden, de bal over een ander heen wippen en de lob over de doelman. Ik had al gezien dat Room iets voor zijn doel stond. Dat de bal dan zo mooi binnenvalt, is dan natuurlijk fantastisch”, aldus Janssen.

Denk je dat Vincent Janssen volgend seizoen ook nog bij AZ zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastische speler voor az, maar ajax is nu nog te vroeg. De druk daar is veel te hoog en al helemaal in de spitspositie is de druk te hoog voor een 21 jarige jongen. Blijf minimaal nog maar 1 jaar bij az

9 februari 2016 om 18:26

Bij Ajax moet je in lijntjes en vakjes blijven en worden zelfs de meest creatieve spelers geen schim meer van zichzelf.

Ajax heeft een type Janssen niet nodig als je al "talent" milik en zivkovic hebt. Daar moet juist een ervaren spits boven.... Uth of Finnbogasson hebben al meer klappen van de zweep gehad. Huntelaar is natuurlijk een utopie maar er zit genoeg tussen uth en Huntelaar

9 februari 2016 om 18:31

Jan1980, Finnbogason is hetzelfde type als Sigthorsson (siggy kreeg niet voor niks altijd de voorkeur bij Ijsland), en Uth kan het met alle respect niet doen bij Hoffenheim. Janssen is een ander type, altijd in beweging om aanspeelbaar te zijn, gaat voor iedere bal. Mooie speler.

9 februari 2016 om 19:04

Zo gek veel zit er niet meer tussen uth en Huntelaar. Beide banken in de Bundesliga. Daarbij is Huntelaar over zijn top en wordt alleen maar slechter. Uth zal nog wel wat groeien...

9 februari 2016 om 19:23

Huntelaar is haast altijd basisspeler....

ON: Vinnie heeft zich heel goed ontwikkeld, ik had verwacht dat hij de concurentiestrijd zou verliezen van johansson en muhren, eerst genoemde is al weg en bij muhren is het klasse verschil duidelijk te zien. Vinnie heeft talent alleen denk ik dat John vd brom het er helemaal uit heeft gekregen wat er in hem zat.

9 februari 2016 om 21:00

Wie is Vinnie? Doe niet alsof je dagelijks bij Vinnie over de vloer komt pffff

9 februari 2016 om 21:15

Ik sprak hem vorig seizoen regelmatig en hij zei zelf dat iedereen hem vinnie mag noemen.

9 februari 2016 om 18:29

Deze jongen werkt zich de pleuris, kan goed voetballen en heeft een individuele actie. Ik weet zeker dat hij het goed zou doen bij Ajax.

9 februari 2016 om 18:50

Even afwachten hoe de overige spitsen zich de komende maanden ontwikkelen, maar als die ontwikkeling stagneert en Jansen blijft zich doorontwikkelen dan zie ik hem graag komen.

9 februari 2016 om 22:32

Hoe langer Ajax wacht hoe duurder Janssen wordt

En als er Engelse of Duitse interesse komt schiet de prijs helemaal omhoog.

9 februari 2016 om 18:27

AZ wilt Gudelj niet terug en AZ wilt geen 8 ton salaris betalen
Gudelj wilt niet terug in salaris

Van Rijn en 8 miljoen erbij klinkt logischer. Dan lost AZ rechtsback ook op.

9 februari 2016 om 18:32

Ik vind niet dat wij een probleem hebben op de rechtsback, johansson doet het de laatste weken prima en er is meer talent daar achter.

9 februari 2016 om 18:46

Gudelj is geen miskoop. Ondanks de hevige concurrentie staat hij gewoon altijd in de basis bij Ajax. Dat hij in aanvallend opzicht nog stappen kan maken is duidelijk, maar hij is zeker geen miskoop. Ik ben zelf wel tevreden over zijn verdedigende kwaliteiten. Mede door hem krijgt Ajax dit seizoen veel minder tegengoals.

9 februari 2016 om 18:53

Gudelj is zo vreselijk belangrijk voor dit Ajax.

Stille kracht die enorm veel vuil werk opknapt en meters maakt voor de ploeg. Ik denk eerlijk gezegd zelfs dat hij de reden is dat Ajax er zo weinig tegeb krijgt.

9 februari 2016 om 23:02

Hij is de indd de reden waarom Ajax er zo weinig tegen krijgt, maar hij is ook een van de (grootste) redens van het slechte voetbal.

9 februari 2016 om 19:05

Gudelj een miskoop? Vindt dat hij het nog heel behoorlijk doet, het zal geen wereldtopper worden, maar voor de topploegen in de eredivisie een prima speler

9 februari 2016 om 19:25

Hoezo is Gudelj een miskoop? Staat basis is 3e in de lijst van aanvoerders, is onomstreden in t elftal van FdB....

Is nu al bijna onbetaalbaar voor Nederlandse clubs met een nog 3-jarig contract. Nu nog de goede lijn doorzetten in de beker of play-offs en volgend jaar goed spelen... Dan kan hij zo naar het buitenland.

Voordeel van Vincent is zijn mentaliteit en werklust.., en het is gewoon een verdomd goede afmaker! Die zelf kansen creëert

Beter blijft ie nog 2-3 seizoenen bij AZ. Laat eerst maar zien of ie het kan laten blijven zien bij een subtopper en roep hem ondertussen eens af en toe bij NL. Als dat goed gaat, dan pas naar een Ajax/psv of misschien zelfs een stap verder? Ajax zal sowieso niet willen betalen. Denk dat zijn grootste fout een te vroege overstap zou zijn.

9 februari 2016 om 18:29

Ajax betaald ook 7 voor Sinkgraven, 6 voor Gudelj.

En iedere euro was er 1 teveel voor Viergever (2,5m) en Vd Hoorn (3,5) en daarnaast duarte (3)

Utrecht, heracles en AZ lachen zich nog rot om die prijzen.

9 februari 2016 om 18:43

Van der hoorn begint het eindelijk goed te doen. Die kun je nog niet afschrijven. Viergever en duarte uiteraard wel. Maar niet iedere aankoop kan raak zijn.

9 februari 2016 om 18:53

Alsof dr iemand dacht dat die twee zouden slagen, viergever was geeneens goed genoeg voor az!

9 februari 2016 om 20:45

Vd Hoorn is al 2 jaar slecht
2 aardige wedstrijden compenseren niets

Janssen is een topper, lekker fysiek sterk, creatief, altijd aanspeelbaar. Laat hem nog maar een jaar vlammen bij az, en dan zn voorganger achterna naar de Bundesliga. Janssen geeft wel telkens aan dat zijn succes voornamelijk te danken is aan de mannen om hem heen zoals dos santos en jahanbaksh. Hij krijgt erg veel ballen waar elke spits van droomt.

titel klopt weer eens niet?
bedoeld hij niet dat hij voor dit seizoen 10 goals wil maken, en niet vóór dit seizoen, dus voor zijn tijd bij AZ. dat is niet geheel relevant ook met de 13 goals die hij nu al gemaakt heeft..
maarja niet onwaarschijnlijk dus gewoon uit de VI overgenomen en daarmee uit z'n verband gerukt.

deze speler komt van de fucking neo-amateurs van almere city. en dan moet hij na een jaartje az al naar ajax toe? dat is gewoon vragen om een nieuwe mislukkeling.

9 februari 2016 om 19:07

Inderdaad, de druk bij Ajax zal te hoog zijn.

10 februari 2016 om 03:49

hoe weet jij dit?? het blijft een 50-50 gok. Huntelaar trapte ze er allemaal in maar bijvoorbeeld Koevermans had extra moeite. Heel leuk een eigen mening maar wacht het nou eventjes af!

Hij had wat opstartproblemen maar heeft zijn vorm gevonden!! Nu vindt iedereen hem geweldig maar dat was een aantal weken geleden toch anders.

Prima spits. Die ook karakterologisch uit het goede hout is gesneden. Voor mij is het nog steeds onbegrijpelijk dat Feyenoord dit talent zonder blikken of blozen het hekwerk van de Kuip heeft laten uitwandelen. In plaats van zijn contract te verlengen en hem te verhuren aan een andere betaald voetbalorganisatie. Ik krijg met de week meer respect voor Vincent Janssen. Zeker ook omdat hij zijn afkomst, vanwege zijn Brabantse zachte G, niet verloochent.

9 februari 2016 om 19:44

Zijn moeder was ook een topsporter. Een gedegen achtergrond en affiniteit met (top)sport bij de ouders zie je toch vaak terug. Zelfde met o.a. Siem en Luuk de Jong, Klaas-Jan Huntelaar en Arjen Robben.

9 februari 2016 om 20:20

Geef mij eens 1 reden waarom hij zijn Brabantse afkomst zou verloochenen.
Ik heb in principe respect voor iedereen maar om nu respect te tonen omdat hij zijn afkomst niet verloochend, dus eigenlijk normaal doet zoals de meeste mensen, gaat mij toch echt te ver.

9 februari 2016 om 20:49

Je had natuurlijk ook mijn hele tekst kunnen lezen. Maar goed, als je zo graag op elke slak wat zout wil leggen, doe vooral je best. En geniet er intens van. Mij doet de combinatie van welopgevoedheid, welbespraaktheid, doeltreffendheid (ha, ha)en het hebben van een vriendelijk klinkend Brabants accent in ieder geval weldadig aan. En bevalt me beter dan de veel rauwere karaktertrekken die spelers uit de grote stad vaak hebben.

10 februari 2016 om 10:22

Dat heeft niks met op elke slak zout leggen te maken, ik stel gewoon een vraag. Dat jij daar geen antwoord op hebt daar kan ik dan weer niets aan doen.

Prima spits voor AZ niveau en laat je niet gek maken door De Boer , want zodra Jansen bij Ajax is dan maak De Boer je kapot met zijn achterlijke systeem en moet je een robot zijn voor De Boer en kan hij niet zijn eigen spel spelen zoals hij nu doet bij AZ . De Boer jaagt alle ervaren spelers de tent uit bij Ajax , en de jonge aankopen als Singraven en Andersen maakt hij geestelijk gek met Systemen en opdrachten en spelen nooit op hun vertrouwde positie .

9 februari 2016 om 19:59

De Boer is wel weg aan het einde van het seizoen waarschijnlijk.

De waan van de dag zal hem hoogstwaarschijnlijk in de zomer naar andere oorden drijven! Maar beter blijft hij nog een jaar bij AZ. Hij moet nog aan zijn handelingssnelheid werken, dan wordt dit over een paar jaar een topspits!

9 februari 2016 om 20:25

Je hoeft niet zo bang te zijn dat hij vertrekt. Hij is voor slechts 1 Nederlandse club te betalen en die houden hun geld liever op de bank. Dan blijft het buitenland over maar hij wordt deze zomer pas 22 en hij zal hopelijk ook wel snappen dat het dan allemaal een beetje te snel zal gaan met hem. Van de 1e divisie naar AZ en dan direct naar het buitenland is vragen om problemen.

Uitstekende spits voor AZ. Knap dat hij zo makkelijk de stap heeft gezet vanuit de JL naar de Eredivisie. Is sterk in de duels, kan een bal vast houden, goed in de combinatie, tweebenig en scoort makkelijk. Voorlopig zit hij goed bij AZ, zeker ook volgend seizoen. Maar als hij dit kan vasthouden zou hij op termijn wel hogerop kunnen.

Overigens vind ik Henriksen en van Overeem minstens net zo belangrijk voor AZ. Die eerste is echt de leider en aanjager van de ploeg. Met zijn diepgang en scorend vermogen een constant gevaar voor de tegenstander. Zal de volgende zijn die de stap naar het buitenland maakt en is daar ook wel klaar voor.

Van Overeem wordt een beetje over het hoofd gezien. Een harde werker, slimme voetballer, technisch goed. Is de laatste weken ook op dreef met assists. Een speler om in de gaten te houden.

Wat ben ik blij dat hij nog een langlopend contract heeft waardoor hij nu "onbetaalbaar" is.
Hoop dat Az eindelijk eens na jaren meer geld voor zijn spelers gaat vragen en mag ontvangen.

Fantastische spits, sterk, technisch en een neusje voor de goal. In mijn ogen de ideale spits van het Nederlands elftal voor de toekomst. Maar ik zou hem niet aanraden nu een stap te maken. Als hij zo blijft spelen en andere steunpilaren als Vlaar, Henriksen en van Overeem blijven ook, dan is AZ volgend seizoen een topclub. Dan kunnen ze zeker meespelen om de titel, waarom zou je dan een risico nemen met een transfer?
Janssen is een nuchtere jongen, hij weet wat hij doet en wat hij kan. Hij zal nooit naast zijn schoenen lopen en is verstandig. Hij zou wel de laatste speler zijn die een domme stap maakt naar het buitenland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren