Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil mezelf revancheren, ik beloof de fans dat ik beslissender word’

Laatste update:

Hakim Ziyech verruilde sc Heerenveen afgelopen zomer voor FC Twente en de aanvallende middenvelder doet het zeker niet slecht in Enschede, maar helemaal tevreden over zichzelf is de spelverdeler niet. De 21-jarige Ziyech doet de belofte dat hij na de jaarwisseling meer zal laten zien.

/

“Ik vind dat ik beter kan dan ik in de eerste seizoenshelft heb laten zien”, vertelt de creatieve linkspoot, die in veertien Eredivisiewedstrijden vier keer scoorde voor de Tukkers, aan De Telegraaf. “Dan kijk ik naar het aantal doelpunten, maar ook in het spel wil ik bepalender zijn. Het bedienen van de aanvallers kan nog veel en veel beter”, vindt Ziyech.

“Ik hoop mezelf in de tweede seizoenshelft te revancheren. Ik beloof de fans van Twente dat ik beslissender word”, zegt de middenvelder, die na de nederlaag bij PSV van afgelopen zondag (2-0) met de ploeg uit Enschede genoegen moet nemen met de zesde plaats in de Eredivisie. Twente gaat woensdag in het bekertoernooi op bezoek bij De Graafschap en sluit 2014 thuis af tegen Willem II.

Denk je dat Hakim Ziyech na de winterstop nog beter wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stapje leek klein maar blijkt voorlopig groot genoeg. Feyenoord heeft er goed aan gedaan Toornstra te nemen.

15 december 2014 om 09:12

Nu heeft feyenoord idd betere zaken gedaan met toornstra maar ik denk over een langere tijd dat twente met ziyech de goede keuze heeft gemaakt

En iedereen van de zomer maar schreeuwen dat Ajax deze jongen moest halen. Want bij Heereveen was het een wereld talent en was hij ongelofelijk goed. Ajax moest en zou 5 miljoen investeren volgens vele supporters. Beetje bij beetje moeten ook deze supporters in gaan zien dat mensen als Ziyech en Mokotjo geen versterkingen zijn voor Ajax.

Mokotjo had bij Feyenoord allang bewezen niet tegen de druk te kunnen. Terwijl Ziyech zelfs wissel werd gezet door van Basten omdat het team beter draaide zonder hem.

Ik hoop dat vele ajacieden nu eens gaan geloven in de kwaliteiten van de jeugd. Eens gaan geloven in het oordeel van Jonk, Bergkamp en de Boer. Andersen is 3 stappen verder dan deze Ziyech is en Klaassen is 4 stappen verder.

15 december 2014 om 11:00

Nu heb je weer hetzelfde verhaal met Sinkgraven. Iemand die een paar leuke acties in huis heeft bij een middenmoter is gelijk goed genoeg voor Ajax 1

15 december 2014 om 11:06

Dat Ajax er bij ieder topic erbij gehaald wordt door zowel voor als tegenstanders ben ik wel gewend, maar in dit topic?
Ziyech is nooit in beeld geweest bij Ajax, dus waar heb je het over? Ja er waren wat Ajacieden die aan namedropping deden.
Maar dat is dan weer een voorbeeld, van altijd Ajax erbij halen, gaat echt nergens meer over.

Ziyech is een goede voetballer, ben ook wel blij dat Twente hem heeft gekocht, denk dat hij ook wel op zijn plek is bij Twente, alleen hij heeft niet zulke hele goede voetballers om hem heen. Ook geen slechte hoor, maar ook geen hele goede.
Zal blij zijn als Gutiérrez weer terug is, die heeft de oplossing al gezien nog voordat hij de bal heeft, Mokotjo doet het aardig op zijn plek, maar die gaat pas kijken als hij de bal heeft, qua onderscheppingen zijn ze gelijkwaardig, maar qua oplossingen bedenken is Felipe superieur.
En daar kan Ziyech dan van meeprofiteren.
Als Felipe terug is heb je een middenveld van 2 goede spelers en 1 behoorlijke .speler, met Mokotjo, Eghan en Tapia als vervangers heb je het als Twente zijnde behoorlijk voor elkaar.

Maar helaas is de kans dat Gutiérrez dit seizoen nog bepalend kan zijn vrij klein, verwachting is dat het wel april wordt.
Dus ga me maar weer opmaken voor het zoveelste tussenjaar, zal nog behoorlijk aanpoten worden wil Twente nog Europees gaan halen. Volgens mij moet je dan top 4 spelen, of de bekerwinnaar moet in de top 4 staan, dan wordt het top 5

15 december 2014 om 11:32

Bizar he? Ik vind het ook knap van mensen zoals D-Bergkamp.

Maar laten we het over Twente hebben dan. Hakim komt er heus wel, we zijn alleen allemaal zo ongeduldig geworden als de pest. Geef die gasten de tijd en wat rust om te wennen in een nieuwe omgeving. Zorg dat alle randvoorwaarden er zijn om te presteren en dan laat hij het vanzelf weer zien.

16 december 2014 om 10:53

@wandering

Ik denk niet alleen dat het aan het gemis van Gutierrez ligt, maar ook aan de werklust en instelling van de spelers die rondom Ziyech lopen. Alleen Castaignos en Corona zie ik de werklust hebben die ik graag bij meerdere Twente spelers wil zien. Dit heeft denk ik toch vooral te maken (en ja nu wordt er alweer over gezeurd) met Schreuder, die het team onder angsthazen-voetbal laten spelen, met de instelling 'als we maar geen tegendoelpunt krijgen', overigens het spel wat ik al bijna 2 jaar moet aanzien met pijn en moeite. Er zit geen tempo is het spel, het is alleen maar tikkie breed tikkie terug waarna dan de bal een keer via het middenveld naar Mokhtar wordt gespeeld die zijn directe tegenstander dan opzoekt, drie keer heen en weer probeert te rennen en vervolgens de bal in de voeten van de tegenstander speelt. Alle gaten worden zo dichtgelopen waardoor een creatieve speler als Ziyech, mokotjo en Corona niet eens tot een fatsoenlijke actie kunnen komen.
Natuurlijk missen we dan Gutierrez, maar als het speltempo alleen al met 20% omhoog gaat, waarbij er meer risico's kunnen worden genomen, kan de creativiteit van de spelers die dat in zich hebben ook meer tot uiting komen. En ook al worden er meer risico's genomen ben ik er wel zeker van dat er een toch nog een redelijk solide verdediging staat met daarin wel als zwakste schakel: Martina. Maar eigenlijk is dat voor vele supporters op dit moment niet van belang, het gaat voornamelijk om de passie voor het voetbal, dat onder andere Schreuder eruit heeft gehaald. De passie voor de supporters, om ze een mooie pot te laten zien is weg. En dat is oh zo frustrerend.

Bij hem loopt het gewoon niet omdat het hele team niet loopt. Mede mogelijk gemaakt door de onkundige trainer. Dat zag je zelfs bij Tadic al.

15 december 2014 om 15:53

Nee. Twente heeft in de ploeg geen leider die de ploeg op sleep touw neemt als ze achter staan of een doelpunt maken, die heeft twente wel hard nodig en ziyech kan er een worden maar daar is hij nog te onervaren voor net als de hele selectie behalve engelaar maar dat is geen leider en een hele slechte speler wat hij eerst niet was maar nu wel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren