Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil dolgraag met Ajax de Champions League winnen en daarna naar Real Madrid’

Laatste update:

Silvano Vos wil met Ajax de Champions League winnen en daarna de overstap maken naar Real Madrid. Dat vertelt de achttienjarige middenvelder van de Amsterdammers in gesprek met Ajax Life. Vos vindt dat je de lat altijd hoog moet leggen. “Anders ga je te makkelijk denken.”

De rechtspoot is dit seizoen bezig aan zijn doorbraak in de hoofdmacht van Ajax. Vos kwam dit seizoen acht wedstrijden in actie onder Maurice Steijn en John van ’t Schip en profiteerde daardoor optimaal van de afwezigheid van de geblesseerde Sivert Mannsverk.

Afgelopen zomer zag het er nog niet naar uit dat Vos veel minuten ging maken. Zijn zaakwaarnemer Nathan van Kooperen noemde Ajax zelfs een ‘koopclub’, omdat Sven Mislintat aankoop na aankoop deed en de jeugdopleiding leek te vergeten. Toch is Vos nu een vast onderdeel van de eerste selectie. “Natuurlijk is de stap naar het eerste elftal lastiger in een zwaar seizoen. Je maakt het liefst je debuut in een goed draaiend elftal”, begint de rechtspoot.

De huidige situatie van Ajax heeft voor- en nadelen, zegt Vos. “De club moest bijvoorbeeld ook meer naar de eigen jeugd kijken. Vervolgens moet je de kans grijpen wanneer je die krijgt. Anders heb je gefaald, zo zie ik het. Dat brengt vanzelfsprekend druk met zich mee. Als je erin komt, moet je er immers staan. Ook als je nog jong bent.”

De geboren Amsterdammer noemt teamgenoot Jorrel Hato als voorbeeld. “Hij is pas zeventien jaar, maar staat er wel. Dat is zo mooi. Ik hoop dat meer talenten die stap kunnen maken, waaronder ik. Daar staat Ajax immers om bekend.” Als Vos wordt gevraagd naar welke rol hij voor zichzelf ziet weggelegd, antwoordt hij: “Met mijn kwaliteiten en uitstraling denk ik dat ik veel energie kan geven aan het team. Zowel binnen als buiten het veld.”

Een leidersrol ‘zit er van nature wel een beetje in’ bij de spelverdeler. “Leeftijd maakt daarbij niet uit. Als je jezelf maar goed laat zien, de juiste mentaliteit hebt en brutaal bent”, zegt Vos. “Ik kan mezelf nog meer laten horen. Dat is een verbeterpunt. Voor nu ben ik blij dat ik minuten maak. Ik wil graag een motor in de ploeg zijn die de juiste energie brengt.”

Champions League-winst en transfer naar Real Madrid
Vos is niet bang om groot te dromen en de lat hoog te leggen. “Ik wil dolgraag met Ajax de Champions League winnen en daarna een stap maken naar Real Madrid. Ik vind dat je de lat altijd hoog moet leggen, anders ga je te makkelijk denken. Ik denk dat het winnen van de Champions League met Ajax in de huidige situatie heel ver weg is, maar ik geloof erin dat het kan lukken.”

“Het droomseizoen 2018/19 heeft mij gesterkt in de overtuiging”, zegt de middenvelder. “Ik zat op de tribune en kreeg kippenveld tijdens de wedstrijden. Juist door die duels raakte ik er nog meer van overtuigd dat ik een Europese prijs wil pakken met deze mooie club.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die blijft dus voor altijd bij Ajax

23 november 2023 om 12:31

Maar waarom zet hij die op buitenaards? Gewoon amateurniveau en je wint em zeker!

23 november 2023 om 13:34

Kan erger? Niets mis mee als je op je CV alleen Ajax hebt. Mits je wel vaak gespeeld hebt en goed gespeeld hebt

23 november 2023 om 13:54

Niet zo pessimistisch! Hij zal gewoon EA FC 24 op amateur niveau moeten zetten en dan kan hij in de winterstop vertrekken.

Zeg dat nou niet jongen.....

23 november 2023 om 12:41

Pff echt he.

Kunnen ze zo'n jonge speler niet tegen zichzelf in bescherming nemen? Een veel slechtere timing voor dit soort uitspraken is ook eigenlijk niet eens mogelijk.

23 november 2023 om 12:41

Misschien dat hij CL zei...de conference league moet binnen een paar jaar weer kunnen toch?

23 november 2023 om 12:45

Misschien werd hij verkeerd verstaan en bedoelde hij 'kwalificeren' voor CL en dan naar Real:-)

23 november 2023 om 15:11

Hahaha lol. Het zal dat wel zijn ;-)

23 november 2023 om 12:59

Waatom zou hij het niet zeggen? Dit is een jonge jongen en een groot talent uit de Ajax opleiding. Die worden opgevoed met dit soort grote dromen. Ze spelen ook in de jeugd op toernooien tegen de grootste clubs en geven die vaak genoeg klop.
Ik denk zelfs dat 1 van de redenen waarom Ajax ooit grote prestaties in Europa heeft behaald is, omdat hun jeugd spelers er heilig in geloven dat ze iedereen aankunnen. Dat is de sterkte juist van die club.
Het maakt niet uit dat op dit moment de Conf League nog te hoog gegrepen is.... Sylvano Vos gelooft in winst CL zoals Donnie vd Beek of de Ligt dat voor hem ook echt geloofden. Daar is niks mis mee. Tenzij je aanhanger bent van middelmaat Nederland zesjescultuur.

23 november 2023 om 13:19

Hij mag toch gewoon ambitie tonen? Ik vind het zelf een goed teken dat hij de lat hoog legt.

23 november 2023 om 14:13

Weet je, ambitie geen probleem. Maar die kan je ook prima voor jezelf houden. Nu krijg je er alleen maar gezeik over.

23 november 2023 om 17:06

Ook niet mee eens, prima signaal naar de supporters dat je voor het hoogste gaat. Als ik Ajax supporter was had ik dit liever dan dat hij bijvoorbeeld zou zeggen dat hij hoopt dat ze vierde eindigen, of misschien de poulefase in de EL overleven.

Dat Real gaat het nog druk krijgen met al die spelers vanuit Amsterdam. Eerst Wijndal en nu Vos ook al!

23 november 2023 om 19:06

Haha, inderdaad. Wat een gasten: ambitie is mooi, maar in deze fase zou bescheidenheid ze sieren.

Volgens mij moet je uberhaupt deelnemen aan de CL om hem te winnen lijkt me...

Moet goed komen! Eerst met Ajax die cup met de grote oren de lucht in tillen, en vervolgens de stap naar Real om daar weer herenigd te worden met Wijndal

“Ik wil dolgraag met Ajax de Champions League winnen en daarna een stap maken naar Real Madrid."

Mooie gedachte. Maar als je met Ajax de CL wint, dan zit je toch al op de hoogste stap, of zzie ik het verkeerd?

23 november 2023 om 12:31

Nee, je bereikt wel het hoogste punt. Maar qua niveau zit je niet op het hoogst haalbare, omdat je in een competitie speelt dat niet het niveau heeft van wat Real Madrid doet. Niveau heeft ook te maken met consistentie. Als Ajax de CL wint, dan is het waarschijnlijk een uitschieter. Een extreme piek. Voor Real Madrid is het vaste kost. Die doen altijd mee.

Ik zie dit eerder als een andere manier om bv. te zeggen dat je bij Ajax laat zien dat je een extreem hoog niveau kan halen en dat je bij Real Madrid bewijst dat je dat extreem hoge niveau kan vasthouden.

23 november 2023 om 12:42

Fair enough

23 november 2023 om 13:13

Tuurlijk is het allemaal lollig, maar het is in principe gewoon precies hoe TheRoscoe het hier neerzet.

Is even kijken hoe men nu gaat reageren aangezien er gisteren ook iers verscheen over een zeker iemand die het hoog in zijn bolletje had.
Neem aan dat pok Sylvano door heeft dat dit een vrij utopische gedachtte is.

23 november 2023 om 12:39

Het verschil tussen deze uitspraak en die van Wijndal is dat Wijndal vindt dat hij intrinsiek de kwaliteit daarvoor heeft. Vos stelt het als doel. En doelen hoeven niet realistisch te zijn. Niemand is groot geworden door klein te denken.

23 november 2023 om 12:42

@geitje_7
Nee, ik zie weinig verschil tussen beide uitspraken.

23 november 2023 om 12:47

@fr010frdam

Tussen de uitspraken niet, maar wie het zegt wel. Althans, dat gaat de mening zijn vanuit een bepaalde hoek Terecht, onterecht laat ik even in het midden.

23 november 2023 om 13:20

Ik wel, Wijndal zegt dat ie de kwaliteiten ervoor heeft. Vos spreekt de hoop uit en zegt daarbij dat je de lat hoog moet leggen.

23 november 2023 om 13:27

@FR, dat jij het verschil niet ziet is je goed recht. Er is wel degelijk een verschil. Wijndal vindt namelijk dat hij het niveau in zich heeft. Vos zegt dat hij het graag zou willen en nuanceert dat vervolgens door te stellen dat als je de lat niet hoog legt, je lui wordt. Nergens zegt hij de kwaliteit te bezitten om real ook te halen.

23 november 2023 om 13:49

Neemt niet weg dat beide heren beschermt moeten worden tegen zulk soort uitspraken.
De ene zit wekelijks op de bank bij zijn huurder en de ander weet net hoe hij zelf zijn veters kan strikken.
Ik vind het vrij kansloos om op dit moment in je carrière zulke dromen de media in te gooien, ook al word er waarschijnlijk naar gevraagd.

Nou kerel, dan heb je geluk dat er morgen mooie black friday aanbiedingen zijn op de playstation met Fc24

Je hebt de lat hoog leggen, maar je hebt ook onrealistisch zijn en dat is wat hij nu is. Ja, Ajax is 5 seizoenen geleden ver gekomen, maar daar kun je jezelf nu totaal niet meer mee vergelijken. Ook is gebleken dat dat ene seizoen in Europa een absolute uitschieter was.

Dit vind ik altijd zulke vreemde uitspraken. Tuurlijk moet je je ambitie kunnen uitspreken, alleen zijn er tal van voorbeelden waar een dergelijke clubvoorkeur uitspraak je in je achterste kan bijten. Stel dat hij de CL met Ajax wint en Real heeft een Galactico middenveld waar ze niemand nodig hebben, dan zal een Barca wel 2x nadenken na zo'n uitspraak.

23 november 2023 om 12:50

Als je goed genoeg bent voor de basis, zijn die uitspraken ook snel weer vergeten hoor.

Dit was voor heel veel jongen van Ajax een scenario wat gewoon kon.
Is natuurlijk moeilijk los te laten opeens , eigenlijk is de hoop gewoon dat Ajax Europees haalt.

23 november 2023 om 12:48

Zoals je aangeeft: wat 'kon'.

Vandaag staat Ajax mijlenver van het 18/19 niveau en dus is de uitspraak nogal ongelukkig te noemen.

Go little rockstar...

Het is natuurlijk mooi om een droom en een ultiem doel te hebben waar je op wil mikken. Met andere woorden wil je natuurlijk zo ver mogelijk komen in Europa en uiteindelijk naar een absolute topclub. Als je daarop mikt, dan kom je misschien ergens halverwege uit. Denk wel dat het al een prestatie gaat worden om in de eerste instantie weer te kwalificeren voor CL met Ajax en vervolgens de groepsfase door te komen. Je hebt met Ajax echt heel veel kapot gemaakt wat weer langzaam moet worden opgebouwd. Ik zie ze dit jaar geen kwalificatie halen en ik denk dat volgend jaar weer een opbouwjaar is. Dan duurt het toch nog zeker 3 jaar voordat je weer echt meedoet met de CL. Is een vrij lange periode hoor. Sluit niet uit dat als hij het goed blijft doen, er dan alsnog een subtopper komt met een veelvoud aan salaris. Sterke jongen als je dan nog blijft.

Een interview van een hopvolle 18 jarige. Hij zegt later ook dat het ver weg is maar dat hij denkt dat het moet kunnen. Precies de zin eruit gepikt om weer een extreme sensatie titel neer te kunnen zetten.

23 november 2023 om 13:02

Dat hij denkt dat het moet kunnen is nog belachelijker. Hopen dat het gebeurt: prima. Denken dat het daadwerkelijk kan gebeuren: onzin

23 november 2023 om 13:33

Zoals hierboven ook wordt gezegd, het is de lat heel hoog leggen. Zeker in jaren in de champions league kom je als realist niet ver. Dan leg je het bijltje er standaard al bij neer als je Inter, PSG, Real Madrid of welke club uit engeland dan ook als opponent ziet staan. De manier waarop hij het zegt vind niet perse arrogant over komen.

Rustig aan beginnen en dat Ajax weer kampioenschappen kan winnen zou eerst aan de orde moeten zijn. Daarnaast was 18/19 natuurlijk de ultieme uitzondering. Daar had je uitstekende talenten en dan vooral Frenkie de Jong. Zo'n type op het middenveld komt niet vaak voor. Daarnaast heb je ook erg goeie ervaren spelers zoals Ziyech, Tadic en Blind nodig als je echt weer wil meedoen in de top.

Ik weet niet welke van de twee het meest realistisch is, maar dromen mag altijd.

Ik weet zeker dat wij met zijn allen nooit mee zullen maken dat welk NL-club ooit de Champions League zal winnen.

23 november 2023 om 14:53

Ik weet zeker van wel, want ik heb het in 1995 al meegemaakt. En velen met mij.

Misschien de Conference League poule winnen en dan in de winter naar Real Zaragoza

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren