Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil de accu opladen, ook al weet ik niet hoe leeg die precies is’

Laatste update:

Jarenlang was Jürgen Klopp de trainer van Borussia Dortmund, maar richting het einde van vorig seizoen gaf hij aan dat het voorlopig mooi geweest was. Klopp koos er bewust voor om niet direct een andere club onder zijn hoede te nemen en de coach verveelde zich nog geen moment, nu hij thuis zit.

/

“Vroeger had ik me in deze periode beziggehouden met de samenstelling van mijn elftal. En het valt me op dit moment totaal niet zwaar dat ik dat nu niet hoef te doen”, maakt Klopp duidelijk in het Magazin der Deutschen Vermögensberatung. “Ik ben zeer ontspannen en alles gaat goed met me. Ik kan me nu op zaken richten waar ik voorheen nooit aan toe ben gekomen.”

De eerste maanden is het evenwel vooral rust waarnaar Klopp op zoek is. “Die tijd wil ik gebruiken om de accu op te laden, ook al weet ik niet hoe leeg die precies is. Ik heb nu ook weer tijd om zelf wat te doen op sportief gebied. En lezen is altijd belangrijk voor me geweest, daar heb ik altijd de tijd voor genomen. Een goed boek houdt de lezer zo in zijn ban, dat je alles om je heen even helemaal vergeet.”

Denk je dat Jürgen Klopp snel weer bij een club aan de slag gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk komt hij brendan rodgers vervangen na zijn sabbatical

3 september 2015 om 12:39

Zal ik toejuichen! Stel het zou zo ver komen, zou ik graag zien dat hij een aantal Duitse voetballers meeneemt. Waarom? Omdat Duitse voetballers beschikken over de goede mentaliteit, zijn over het algemeen harde werkers en zijn echte winnaars.

3 september 2015 om 11:49

Dat is behoorlijk ondankbaar richting een trainer die met zoveel passie zoveel succes geboekt heeft.
Overigens denk ik wel dat het soms goed is als er nieuwe mensen in een organisatie komen, verandereing van spijs doet immers eten.

3 september 2015 om 11:50

Klopp heeft Dortmund gemaakt wat het nu is. Hij heeft in 7 jaar tijd een slecht halfseizoen gehad. Maar vergeet niet dat hij in de tweede seizoenshelft gewoon nog europees voetbal heeft gehaald en de bekerfinale door Bayern uit te schakelen. Dat het onder Tuchel nu lekker loopt doet werkelijk niets af van de uitzonderlijke prestaties van Klopp, die na 15 jaren (8 bij Mainz en 7 bij Dortmund) gewoon toe was aan rust. Kan me best voorstellen dat Klopp een burnout heeft gehad. Vergeet niet dat 7 jaar heel lang is bij 1 club. Bij de meeste clubs is het meestal 1 a 2 seizoenen voor een trainer weggaat.

3 september 2015 om 11:58

Jou mening is gelukkig niet representatief bij de BVB supporters!

Deze trainer heeft 7 jaar geleden een nobody elftal met een doorsnee leeftijd van 23,7 met een transfer waarde van 58 m € overgenomen, en binnen 3-4 jaar naar de top van het Europees club voetbal geleid.

De transfer waarde van BVB ging naar 180 m € binnen 3 jaar. De financieele cijfers konden o. a. door 2 keer landskampioen te worden, beker winnen en de CL finale te bereiken weer op peil gebracht worden

Kloppo is nu al een van de grootste helden bij Bvb, als niet de grootste aller tijden. Hij woont ook nog altijd in Herdeccke (onder de rook van Dortmund). Wij zijn hem voor deze heerlijke tijd eeuwig dankbaar! Zijn vertrek was wel noodzakelijk, maar welke trainer kan bij een top club langer dan 7 jaar zitten? En dan kom jij met zo'n snotneus commentaar. Triest.

Dat Kloppo weg is betekent niet dat we ontevreden zijn met Tuchel. In tegendeel wij zijn heel optimistisch dat Tuchel de juiste keuze was voor Bvb, die nu op de basis van Klopp verder kan bouwen.

3 september 2015 om 12:13

Ben het totaal met je eens. Daarom die duimpje ook. Hij heeft iedereens respect verdient in Duitsland

3 september 2015 om 12:23

Mooi gesproken, respect! Feitelijk en zowel rationeel als emitioneel.

3 september 2015 om 13:02

Goed gesproken. Kloppo is gewoon een legende in Dortmund. Ben wel blij met de frisse wind van Tuchel! Denk dat het nodig was. Zoals eerder vermeld, nieuwe spijs doet eten. Het beloofd een mooi seizoen te worden

Ik hoop hem volgend seizoen bij Liverpool te zien! Past in mijn ogen uitstekend bij de club, passievol,traditieclub. Wie weet brengt hij ze weer terug naar de top

Ik hoop echt dat hij naar liverpool gaat!

Ik kan niet wacht tot dat Klopp naar Bayern toe komt.

Zie hem graag bij Arsenal komen. Zijn filosofie is misschien ietwat anders dan die van Wenger maar desondanks denk ik dat de passie die hij mee neemt absoluut van meerwaarde is voor Arsenal. Daarnaast heeft hij bewezen met minder materiaal dan Bayern toch te kunnen concurreren met Bayern. En ik hoop dat hij dat ook bij Arsenal kan.

Vind het tijd dat Joachim Loew zijn koffers gaat pakken . Zou Kloppo eens graag als Bundestrainer zien, gegarandeerd spektakelvoetbal

Let maar op, aan het einde van het seizoen gaat hij Pep vervangen.

Indien Allegri het compleet verprutst zie ik hem graag als opvolger bij Juve. Top coach.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren