Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vond het spandoek niet heel grappig, ik had iets leukers verwacht’

Laatste update:

Het was een opvallend spandoek, zaterdag in het Rat Verlegh Stadion tijdens NAC Breda - ADO Den Haag (0-1): "F**kenburg's clubliefde uitgeblust, dat krijg je als je ieder logo kust". De supporters van NAC kunnen blijkbaar nog steeds niet verkroppen dat Falkenburg twee jaar geleden naar streekgenoot en aartsrivaal Willem II overstapte.

Falkenburg, sinds deze zomer spelend voor ADO, zou in een van zijn laatste duels voor NAC namelijk het logo van de Bredase club hebben gekust. "Ze zijn heel boos dat ik toen schijnbaar mijn logo heb gekust, wat overigens niet zo was", zo vertelde de aanvaller in gesprek met de NOS. "Ach, het hoort er een beetje bij. Ik moest er wel om lachen, want ik moest in de rust alleen warmlopen."

Falkenburg, die in de tweede helft inviel, vond het spandoek niet bijster ingenieus. "Ik vond hem niet heel grappig. Ik had iets leukers verwacht. Ik had al gehoord dat ze wat gingen doen, maar het viel een beetje tegen."

Op het moment dat Falkenburg klaar stond voor het interview na de met 0-1 gewonnen wedstrijd in Breda, werd hij daar door zijn ploeggenoot Tom Beugelsdijk nog even fijntjes aan het spandoek herinnerd. "Kus anders effe je logo", zei de matchwinner met een brede grijns.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onze woordenschat is uitgeblust,dit krijg je als je steeds dat clublogo kust.

Gewoon netjes zo"n spandoek. ik heb veel ergere gezien! na afloop kon Falkenburg het hardste lachen, sporttieve wraak! zolang het ludiek blijft is het toch prima

Zo'n spandoekje is prima, geen scheldwoorden of bedreigingen oid. Tegelijkertijd ook een beetje zuur, Falkenburg heeft nooit te boek gestaan als clubvoetballer. Gewoon een broodvoetballer die bruikbaar is voor iedere club uit het rechterrijtje.

Falkenburg moet zich hier niets van aantrekken. Anelka deed dit ook, het verschil was alleen dat alle topclubs hem wilde hebben. Ik hoop dat mijn tekst hem ergens kan troosten.

Nja ik had zelf om even dat vuurtje op te stoken gewoon het logo van Den Haag gekust of even stiekem handjes achter de oren.

Jammer dat Tom dat anders niet deed, even ons mooie logo kussen en hij (!) blijft wel echt een clubvoetballer!

Het is aardig dat ze zoiets menen te moeten doen. Ik denk daar anders over.

Als zij zich zo gekwetst voelen door de heer Falkenburg, waarom dan zoveel aandacht hieraan besteden? Dan steek je onnodig veel energie in iemand die in jouw ogen dit niet waard is. Bovendien werkt zo'n spandoek alleen maar motiverend. Ik deel dus ook de mening van de spandoekmakers niet. Falkenburg was een passant, maar dat zijn zo velen. Als we tegen iedereen rancune moeten tonen, ook al is het vanwege het kussen van een logo, dan kunnen we heel het stadion behangen met spandoeken bij elke wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren