Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik verwacht een heel lastige wedstrijd, Ajax gaat niet zomaar even winnen'

Laatste update:

Ajax moet zich via Rapid Wien een weg zien te banen richting het hoofdtoernooi van de Champions League en dat lijkt eenvoudiger dan het is. Ronald de Boer heeft er een hard hoofd in dat het elftal van zijn broer Frank woensdagavond met een goed resultaat wegkomt uit Wenen. De tv-analyticus noemt de nummer twee van Oostenrijk een goede ploeg die verzorgd voetbal speelt.

/

Vervelender voor Ajax is echter dat het elftal van coach Zoran Barisic iets heeft wat in Amsterdam nog altijd niet veel voorhanden is. "Er staan bijna alleen maar grote, sterke mannen in het veld en daar heeft Ajax er juist te weinig van. Ik verwacht daarom een heel lastige wedstrijd", zegt De Boer in gesprek met NUsport. "Ajax gaat niet zomaar even winnen in Wenen."

De oud-international hoopt dat Ajax de wijze les van de duels met Red Bull Salzburg, begin 2014, meeneemt. De 'onbekende' kampioen van Oostenrijk stuurde de Amsterdammers destijds twee keer van het kastje naar de muur. Het zal volgens hem cruciaal zijn om nu achterin de rijen gesloten te houden en een uitdoelpunt te maken. Dat laatste moet gaan lukken, denkt De Boer. "Wat me opviel in de voorbereiding is dat Ajax meer dreiging naar voren heeft. Dat ziet er al wel verfrissend uit. En die frisheid moet er tegen Rapid weer zijn."

Gaat Ajax woensdagavond winnen in Wenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daarom denk ik dat Ajax het best met Bazoer Gudelj en Klaassen kan beginnen dat is een vrij fysiek middenveld en dat is wel nodig je staande te houden tegen een fysiek team, en ja ik weet dat Sinkgraven de beste man van de voorbereiding was, maar ik denk dat de ervaring en kracht van Gudelj wel eens het verschil kan maken.

29 juli 2015 om 09:40

Dat moet blijken, we zijn allemaal angstig omdat we te veel naar vorig seizoen kijken.

De voorbereiding zag er goed uit dus ik zie het goed komen vanavond.

29 juli 2015 om 11:48

Maar welke tactiek zal werken? Wachten of vol er op? Vind ze verdedigend niet sterk om op de nul te spelen. Pressie geven heb ik Ajax zelden goed zien doen. Ook in de top jaren niet maar toen was het veldspel superieur.

29 juli 2015 om 09:41

Messi is ook niet sterk, maar maakt het hele seizoen door het verschil. Het gaat juist om de balans op het middenveld. Klaassen en Bazoer hebben loopvermogen en kracht, Sinkgraven de creativiteit.

29 juli 2015 om 09:48

Ik hoop dat De Boer slim is en als Fischer en Youness niet fit zijn hij in plaats van de derde keus linksbuiten gewoon een extra middenvelder opstelt. Geef Sinkgraven een vrije rol en zet Gudelj erbij op het middenveld.

29 juli 2015 om 10:09

Schone dus op de flank, of milik en dan sanogo in de spits.

Daar word ik nu niet echt vrolijk van dus hoop van harte dat fischer kan spelen! Tja of muric of cerny maar die zijn helaas niet mee.

Geef die talenten een kans of haal nog een speler die er direct staat, doe je beide niet moet je weer met een middenvelder(schone) of spits(milik) op de flank spelen, dat is pure armoe!

Ik zie het ajax van frank niet met 4 middenvelders spelen, dit systeem is heilig voor frank! Jammer want wanneer fischer niet fit is zou ik met milik en el ghazi voorin spelen en idd met een versterkt middenveld maar goed..

29 juli 2015 om 10:11

Sambajoden daar vergis je je toch echt in.spelers als messi en aguero zijn niet groot maar staan enorm sterk op hun benen.kijk ook hoe gespierd hun benen en kont zijn vergeleken botjes als veltman en sinkgraven.

29 juli 2015 om 11:37

Ik heb eens met open mond naar een slow motion van Messi tegen Real Madrid zitten kijken. De ene na de andere stevige tackle ving hij op door een werkelijk fantastische lichaamsbalans, hij bewoog zijn onderlijf gewoon mee en zijn bovenlijf bleef recht. Daar is zeker ook wat fysiek voor nodig, maar vooral beheersing.

Nou is dat natuurlijk een heel ander niveau dan Rapid - Ajax. Maar met een voldoende fysieke basis, hoef je volgens mij helemaal niet bang te zijn voor een team met krachtpatsers. Wees beweeglijk, durf de diepte te zoeken, en laat hun maar aan de noodrem trekken.

Als je nu opeens alles op fysieke kracht gaat gooien, dan wordt het echt niks.

29 juli 2015 om 11:46

Precies. Je hoeft geen grote vent te zijn om fysiek sterk te zijn.

29 juli 2015 om 09:45

We kunnen best beginnen met deze opstelling als je beide middenvelders wilt gebruiken alleen dan hebben we niet echt een verdedigend ingestelde middenvelder en speel je dus eigenlijk met Sinkgraven op 10 en Klaassen en Gudelj centraal. Heb overigens gekozen voor Schöne op rechtsvoor omdat ik denk dat hij in deze wedstrijd goed van pas kan komen met zijn ervaring en liever El Ghazi op links zie dan Cerny aangezien Younes last heeft.

Cillessen
Tete
Veltman
Riedewald
Dijks
Klaassen
Gudelj
Schöne
Sinkgraven
El Ghazi
Milik
29 juli 2015 om 09:51

Sinkgraven is de enigsts speler die echt creatief is. Die kunnen we niet missen.

29 juli 2015 om 10:44

Mooie opstelling. Ik hoop dat ze zo gaan beginnen. Al verwacht ik dat ze uit nipt gaan verliezen. Sterk team dat Rapid Wien. In de laatste 30 wedstrijden hebben zij er slechts 2 verloren.

29 juli 2015 om 14:41

Zo zou ik starten. Ik zie liever Klaassen wat aanvallender en dan met Bazoer en Gudelj erachter heb je alsnog genoeg defensieve zekerheid. Sink kan prima op links heeft hij al laten zien. El Ghazi zie ik daarentegen liever op rechts maar als het slecht loopt kan je het wat mij betreft inderdaad goed oplossen op jou manier (door Schone voor de minste middenvelder/aanvaller van dat moment in te zetten).

Cillessen
Tete
Veltman
Riedewald
Dijks
Gudelj
Bazoer
El ghazi
Klaassen
Sinkgraven
Milik
29 juli 2015 om 09:50

Sinkgraven heeft het inderdaad goed gedaan in de voorbereiding en verdient een plekje. Misschien hangend op links, nu er daar toch weinig alternatieven zijn.

29 juli 2015 om 15:36

Zelfs met Gudelj, Klaassen en Bazoer kom je gewoon kracht tekort. Je wint íets aan kracht, maar je blíjft op dat gebied de mindere, wat je terugpakt aan kracht is te verwaarlozen aan het voetbal dat je verliest met Sinkgraven. Ajax moet niet proberen mee te gaan in het geweld, ze moeten juist proberen om dat fysieke geweld nutteloos te maken door de bal het werk te laten doen, dat kan veel beter met Sinkgraven (en eigenlijk misschien ook wel met Andersen, maar die is niet mee) dan met Gudelj, Bazoer of Klaassen.

Er zijn voor Ajax de afgelopen jaren helemaal geen gemakkelijke wedstrijden geweest (op de wedstrijden tegen amateurs na). Dus het WK open deur is weer begonnen!

29 juli 2015 om 09:54

Schrijven we Lex Muller dan ook al op als voornaamste titelkandidaat?

De vorm heeft ons vorig seizoen, mede door wat blessures, wel extreem lang in de steek gelaten. Ik verwacht dat dat niet kan blijven duren en dat we dit jaar wat aan mentale kracht en ervaring hebben gewonnen.

29 juli 2015 om 10:10

Zeker! Die staat ook hoog in alle lijstjes!

Ik weet dat dit nooit gaat gebeuren maar,

Ajax zou 4-4-2 moeten spelen vandaag, dan maar Milik en Sanogo in de spits samen en dan eventueel tweede helft Fischer erin.

Hopen voor het nederlands voetbal dat het ajax lukt. Anders hebben we binnen kort geen team meer in de CL.

Hopen voor het nederlands voetbal dat het ajax lukt. Anders hebben we binnen kort geen team meer in de CL.

29 juli 2015 om 10:05

Als je al niet van Oostenrijkse clubs kan winnen dan verdien je het denk ik ook niet om CL te spelen
Laten we hopen dat de Nederlandse teams goed presteren dit jaar, die fair play ticket is in elk geval al een enorme miskleun geweest! Maar dat kun je GaE niet kwalijk nemen eerder de KNVB of UEFA

Het wordt dus weer ventjes tegen kerels. We weten vaak hoe dat af gaat lopen. Ik vrees het ergste. Ergens hoop ik natuurlijk dat ik er flink naast zit. Voorspelling 2-1 voor Wien.

Ik verwacht zowel dat Ajax verliest als dat Ajax door gaat.

Eigenlijk net als Unibet, daar krijg je ook het minste geld terug als je zegt dat Ajax verlies en ze ook daadwerkelijk verliezen als wanneer je zegt dat Ajax uiteindelijk door gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren