Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik liep gewoon tussen Ibrahimovic, David Luiz en Cavani, niet normaal'

Laatste update:

Anwar El Ghazi lijkt dit seizoen door te breken bij Ajax. De negentienjarige aanvaller was in de Eredivisie al goed voor twee doelpunten en twee assists in zes wedstrijden en maakte tegen Paris Saint-Germain (1-1) zijn debuut in de Champions League. El Ghazi deed tegen de regerend kampioen van Frankrijk een half uur mee.

/

"Ik vind het een enorme eer dat ik mijn debuut in de Champions Leaugue heb mogen maken", zegt de dribbelaar in gesprek met Voetbal International. "Ik dacht: kijk nou Anwar. Je loopt hier gewoon tussen Zlatan Ibrahimovic, David Luiz, Edinson Cavani. Niet normaal. Ik vond alleen dat ik te weinig had laten zien, had graag het verschil gemaakt."

El Ghazi zegt te beseffen er 'nog lang niet' te zijn. "Dit is pas het begin van een heel lang traject." De rechtsbuiten, die ook bij Sparta Rotterdam en Feyenoord in de jeugd speelde, heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2016.

Zou jij Anwar El Ghazi in de basis van Ajax zetten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja mensen, dit is een repost on: deze man komt er wel. Goede mentaliteit en veel talent

Het zijn maar mensen hoor El Ghazi. Snap wel enig zins dat je in dat wereldje iedereen geweldig vind als iemand een prijs wint. Maar blijf vooral nuchter en wees trots dat je straks tegen ten Rouwelaar staat tegen Nac. Dat is ook wel een mooi club icoon.

25 september 2014 om 22:41

Alleen zijn ibra, cavani en luiz beroemd over de hele wereld

Ik vind dit nou de zwakte van ajax en de reden waarom ajax het niet gaat redden bewondering voor een tegenstander waar je gelijk tegen hebt gespeeld

25 september 2014 om 22:24

El Ghazi speelde zijn aller 1e CL wedstrijd. Bij PSV en Feyenoord zijn er een heleboel die dit nog niet hebben meegemaakt en daarbij was het ook nog meteen tegen een sterren formatie als Psg.

El-Ghazi is onze Ronaldo! Hoop dat trouwens dat hij en Milik gaan spelen aanstaande zaterdag tegen NAC Breda. Ben onderhand een beetje klaar met die siggy.

25 september 2014 om 21:58

Idd, alleen mag El-Ghazi iets meer afleggen. Vind dat hij net te vaak te lang doorgaat.

25 september 2014 om 22:09

Hahaha el ghazi is onze ronaldo, in welk opzicht? Ronaldo maakt gigantisch veel goals en wint wedstrijden voor real. En el ghazi?

25 september 2014 om 22:30

Je kunt ook iets te letterlijk opvatten

Wat is dit nou voor onzin.
Je moet daar niet van onder de indruk zijn maar er boven staan.
Je moet uitstralen dat jij de grootste ster ben.

Hij had wel wat leuk acties en zorgde er goed voor dat maxwel niet veel meer opkwam.

26 september 2014 om 00:49

Die jongen speelt zijn eerste CL-wedstrijd man! Dan mag je wel even onder de indruk zijn..... heel menselijk!

Spelen met kishna-milik-ghazi gewoon durfen en middenveld andersen geen linksbuiten!

25 september 2014 om 22:13

Of schøne naar het middenveld.
En als fischer terug is fischer in de spits.

Jasper
Van rhijn
Veltman
Moisander
Viergever
Klaassen
Zimling
Schøne
El ghazi
Milik
Kishna.
25 september 2014 om 22:28

Hmmm, Fischer in de spits vind ik een interessante gedachte. Hij heeft er in principe wel het scorend vermogen voor. Toch denk ik dat hij op de plaats van Serero beter tot zijn recht komt. Ik vind niet dat hij echt de bouw heeft van een spits.

25 september 2014 om 22:39

Hij heeft ook vaak spits gestaan.

25 september 2014 om 23:50

Schone op het middenveld vind ik geen goed idee hij heeft hier het lopend vermogen niet voor,misschien zou hij het kunnen opbrengen maar dat gaat waarschijnlijk ten koste van zijn passing kwaliteiten,als verdedigende middenvelder in de eredivisie vond ik overigens prima gaan vorig jaar maar je zag dat hij dan ook vaak bleef ''hangen''.wat ik zonde vind want Schone moet meer bijdragen in de aanval en kan goed schieten/scoren dat zijn zijn kwaliteiten vind ik.

Fischer daarin tegen zou ik graag in de spits zien valse spits aangezien Ajax toch niet veel voorzetten geeft.

26 september 2014 om 08:38

het loopvermogen het niet voor? ben je nou serieus? hij is van nature een middenvelder en heeft bij Ajax ook laten zien dat hij dat prima kan. misschien kun je met het te kort aan loopvermogen aangeven wat je bedoeld...

26 september 2014 om 23:12

Van nature is het een 10 die niet veel meters aflegde bij NEC dat hij het op inzet kan redden gaat ten koste van zijn passing en toevoeging aan de aanval.
Dus ja, ik ben serieus.
Misschien moet jij leren begrijpend lezen dat zou je helpen!

Laat luiz maar weg, wat een overhypte speler is dat zeg.

Verder tja el ghazi, weet niet wat ik er van moet vinden, laat soms goede dingen zien maar vaak ook niet. Als die wat constanter wordt dan kan hij zeker een goede speler worden. Maar hij is nog jong dus hopen voor ajax dat hij daar komt.

Met die instelling begin je al met een achterstand, veel te veel respect voor een David Luiz die op het WK volledig door het ijs zakte.

25 september 2014 om 22:40

Die hoort er idd niet tussen. Als hij die niet binnen 1 a 2 jaar kapot kan spelen zal hij de top niet halen. Hij speelt echt een stuk minder. Zijn acties zijn zo doorzichtig aan het worden. Zonde hij moet meer op gevoel blijven spelen. Vorig jaar speelde hij een keer zo verschrikkelijk goed, ik zag hem spelen en wat een kracht voor zijn leeftijd en zo technisch. Dat vond ik niet normaal. Niet die clown van het WK.

Zlatan begrijp ik nog wel. Die wordt over 50 jaar nog herinnerd. Pure magie. Maar van Luiz en Cavani hoeft hij niet onder indruk van te zijn.

Knap hoeveel durf hij had toen hij erin kwam. Gewoon lekker uitdagen die Maxwell en er overheen proberen te gaan wat hem overigens nog aardig lukte ook. Stom van die overtreding waar hij een gele kaart voor kreeg, maar dat is puur onervarenheid en éénmalig mag dat vind ik, maar daar moet het wel bij blijven dan. Ook mooi om te lezen dat hij toch zelfkritisch blijft, dat is de basis voor een goede voetballer. Talent is 1, instelling is 2 en instelling is vaak nog belangrijker dan talent!

Laat je voeten eens spreken , we hebben nog niks van m gezien en t enige wat we horen zijn z'n onnodige clichés en verhalen ga eens voetballen en laat wat zien,het is een overschatte voetballer die eindigd bij Heracles .

26 september 2014 om 06:42

Ben ik het mee eens! El gazzi heeft 2-3 wedstrijden goed gespeeld en word vergeleken met Ronaldo? Wat een onzin!
El Ghazi zit nog niet eens op de heldt van het niveau van Memphis, snap ook niet waarom de Boer Zivkovic niet eens de kans geeft in het 1e elftal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren