Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik krijg zelf ook nog steeds aanbiedingen binnen, ongelooflijk’

Laatste update:

De eerste insteek van AZ is om Dick Advocaat als trainer te behouden. De oefenmeester werd eerder dit seizoen aangesteld als opvolger van de ontslagen Gertjan Verbeek, tot aan het eind van het seizoen. De directie sprak op het trainingskamp in januari met Advocaat over de toekomst en daar komt later deze maand een vervolg op. Advocaat wikt en weegt een langer verblijf.

/

“Er zal toch nog wel wat versterking moeten komen”, vertelde Advocaat aan FOX Sports. “Ik wil geen opleidingselftal zijn. Dat ben je wel, grotendeels, maar ik moet wel perspectief zien om in alle competities mee te kunnen doen.” AZ liet Advocaat afgelopen maand weten hoe men denkt verder te kunnen als club en wat daarbij de mogelijkheden zijn.

"Ik krijg zelf ook nog steeds aanbiedingen binnen”, vervolgde Advocaat. “Ongelooflijk, maar het gebeurt nog steeds. Mijn leeftijd gaat nu ook een beetje meespelen. Nogmaals, ik heb het hier enorm naar mijn zin. De ploeg werkt keihard en het is een geweldige club om bij te werken. Maar als ik dan dat grote voetbal zie, word ik toch wel weer nerveus.”

Denk jij dat Dick Advocaat ook komend seizoen trainer van AZ is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dick krijgt alleen aanbiedingen om
Een verkorte agressietraining te voltooien voor de helft van de prijs..
Blijft een driftkikkertje...

2 februari 2014 om 09:57

Drift of passie... Het 2de. Het is juist een fijne man, maakt een lolletje met iedereen, beetje grappen met de 4de man. Dat heb ik 500x liever dan Verbeek die met iedereen Ruzie zocht om zijn macho imago te vullen.

Met passie coachend langs de lijn, hij verdient versterkingen. De fans ook. Top 5 volgend jaar!

2 februari 2014 om 10:01

Mwoah zijn woede was gister belachelijk en ik vond het schitterend dat vd Looi zei hou jij je mond maar even. Heb bij PSV wel eens achter de dug out gezeten en dus gehoord wat die allemaal roept, ik vind het maar een naar eng mannetje ondanks zijn kwaliteiten. Dan hoop ik eerder dat een sympathieke van Basten het zelfde succes bij AZ kan hebben, want die heeft tenminste de gunfactor

2 februari 2014 om 10:16

Ja maar dick heeft trainerskwaliteiten, v Basten heeft na 1,5 jaar heerenveen nog steeds geen systeem in het spel gebracht

2 februari 2014 om 13:42

Als je de persconferentie had gekeken had je ze horen zeggen dat t een foutje van beide was en verder niks aan de Hand was

2 februari 2014 om 13:35

Driftkikker is wat kort door de bocht.

Ik verwacht dat hij richting Rusland/Oekraine of de VS vertrekt.

Het geld is er ruim na jozy en maher en categorie 3 .

Ziyech, kostic, ruiter en 1 goede rechtsback hebben we nodig. Allen haalbaar! Voor alle spelers sportief en financieel een stap vooruit... En Dick is geen slechte trainer !!

2 februari 2014 om 10:10

Ugh.. gaan we weer. Ziyech hoeft geen stap opzij te zetten als hij echt een stap omhoog aankan.

2 februari 2014 om 10:42

Utrecht (ruiter) en Groningen (kostic) is allebei een niveau of 2 minder dan AZ, financieel en sportief (AZ is in opbouw) terwijl AZ traditioneel (+/- laatste 10-15 jaar) vaker boven Heerenveen eindigde... Dus ook wel een niveau hoger is.

Gouweleeuw wilde ook maar wat graag naar AZ, en die bewijst het hele seizoen al een van de beste spelers te zijn.

Wanneer Van Basten (bij uitblijven Advocaat is dat realistisch) naar Alkmaar komt is de kans groot dat Ziyech mee komt hoor. Kan bij AZ meer verdienen dan hij zou doen bij het verlengen van zijn contract in Heerenveen..... en Ziyech hechtte er veel waarde aan dat Van Basten zou blijven... vandaar dat hij (deels) nog niet verlengd heeft.

En over Ruiter en Kostic, die komen van clubs uit de middenmoot. Die moeten toch wel een stap naar de top 6 kunnen zetten? Ajax, Psv, Twente, AZ Vitesse en Feyenoord.

2 februari 2014 om 10:53

@jan1980: Als je de clubs 1 op 1 gaat vergelijken komt AZ misschien als de betere naar boven. Maar als voetballer is het niveau niet veel beter denk ik.

Voor Ziyech zou ik geen reden zien om AZ boven Heerenveen te kiezen. Hij zal moeten wennen aan een nieuw team en nieuwe medespelers. Ik denk dat hij een stap moet maken naar Ajax of Psv. AZ is zoals Inkeajacied zegt een stap opzij, in plaats van omhoog.

Ziyech moet nog mooi een jaar bij Heerenveen blijven en dan kijken wat zijn niveau is.

edit: overigens vind ik Gouweleeuw eerder tegenvallen. Hij doet het niet verkeerd bij AZ, maar volgens velen zou het nu een nieuwe centrale verdediger van het Nederlands elftal moeten zijn. Ik vind hem eerder juist een voorbeeld van een speler die denkt dat AZ een stap vooruit is, terwijl hij het bij Heerenveen beter deed.

2 februari 2014 om 10:55

Opvallend dat Elm, Beerens en Gouweleeuw AZ wel sportief en financieel eens tap omhoog zien. En dat er de afgelopen jaren geen basisspeler van AZ naar Heerenveen is gegaan.

Ziyech was meer gebaseerd op het feit dat hij misschien Van Basten opvolgt, zou toch logisch zijn. 1) Van Basten wil in Nederland blijven, 2) De Top 5 is zo goed als voorzien (feyenoord en Van Basten lijkt me niet logisch) en 3) hij kan investeren bij Az!

Tel daarbij op, Ziyech zei dat hij afwachtte met verlengen tot Van Basten een besluit nam. Well, there you go.

2 februari 2014 om 11:01

@jackbrown
Ik denk dat je wat gekleurd kijkt.
Van Heerenveen naar AZ is geen grote stap, maar wel een stap omhoog.
Dit vinden oom spelers als Elm, Beerens,,gouweleeuw en ook Waterman.
Daarbij is gebleken dat Herenveen er financieel niet zo goed voor staat en AZ wel.

2 februari 2014 om 11:04

@jan1980
Dat zegt niet zoveel. Een commissie van wijze mannen oordeelde dat de stap van Fc Groningen naar Ajax ook geen sportieve vooruitgang is terwijl Ajax sinds mensenheugenis boven Groningen eindigt.

2 februari 2014 om 11:17

@ jan1980: Ze kunnen het wel zo zien, maar sportief vind ik het niet echt een stap omhoog. Heerenveen en AZ doen eigenlijk beide altijd mee om dezelfde plaatsen. Dat het financieel beter is vind ik nog geen goede reden om de overstap te maken. Sportief gezien schat ik beide clubs ongeveer op gelijke hoogte.

Ik denk dat Ziyech wel vertrekt, maar zou het jammer vinden als hij een stap hoger maakt en dan niet meer aan spelen toe zou komen. Bij Heerenveen zal hij komend seizoen sowieso spelen en kan hij laten zien hoe goed is. Ik zou het zonde vinden als hij naar een andere club gaat en dan op de bank komt te zitten. Hij moet gewoon elke week voetballen.

@ steward: Misschien ben ik wel wat gekleurd. Maar de spelers die je opnoemt vind ik niet heel anders voetballen als toen ze bij Heerenveen deden. Ik vind niet dat ze echt gegroeid en beter zijn geworden. Financieel misschien wel, en dat is natuurlijk wel een reden om een transfer te maken.

Het huidige Heerenveen staat er inderdaad niet goed voor, maar ik blijf erbij dat sportief gezien het verschil tussen AZ en Heerenveen niet veel scheelt.

2 februari 2014 om 11:25

Jan1980, je komt wel met sterke argumenten man! Lijkt me prachtig, Marco bij Az mooie club en dicht bij huis.

2 februari 2014 om 13:27

@jan1980 Waar maak jij uit op dat al deze spelers het als een stap omhoog zagen dan?
Gouweleeuw was ontevreden over van Basten bij SC Heerenveen dus niet gek dat hij vertrok.
Beerens was zijn basisplaats kwijt geraakt bij SC Heerenveen door Narsingh en vertrok daarom.
Dan blijft alleen Elm over die niet wilde verlengen bij SC Heerenveen en misschien op meer aandacht gehoopt had. Hij werd bij AZ herenigd met zijn broer die inderdaad niet veel later naar Rusland vertrok, maar dat kan wel met de overgang te maken hebben gehad.

Wat mij betreft zijn AZ en SC Heerenveen vrijwel van hetzelfde kaliber, beide subtoppers in de Eredivisie.

2 februari 2014 om 17:26

Inderdaad een stap omhoog vanaf de reservebank van heerenveen; allen werden ze uit de basis gespeeld door talenten en Gouweleeuw boterde noet met MvB. Deels is je reactie begrijpelijk om te zeggen dat het een stap omhoog zou zijn. Feitelijk denk ik dat Hakim Ziyech eerst nog wel eens terug denkt aan de 3 ontmoetingen met AZ dit seizoen, voordat hij voor een stap "omhoog" kiest. Heerenveen domineerde en liet het (volgens jou) kwalitatief van een hoger niveau zijnde AZ na 1-5 met lege handen achter. Ik denk dat Ziyech eerder ( mocht hij vertrekken) voor Twente zal kiezen; minder wisselvallig en qua visie meer te vergelijken met heerenveen.

2 februari 2014 om 10:12

ruiter is helemaal niet haalbaar voor az dat hebben ze al geprobeerd en utrecht heeft az meegedeeld dat ruiter niet te koop is sterker nog het gerucht gaat dat ruiter vd zomer na new castle united gaat en al verkocht is

2 februari 2014 om 10:12

Kostic is niet haalbaar hoor, buiten de top is er ook al interesse vanuit het buitenland, bevestigd door Nijland.

Ga maar naar het grote voetbal of liever grote geld in een land waar ik je niet hoef te zien, ik weet het niet heb helemaal niks met die vent, zelfs op tv wordt ik nerveus van hem

2 februari 2014 om 10:00

Hij liet het grote geld ( spartak) lopen om bij az te werken. Bij PSV zal dat niet anders gewest zijn.

Toptrainers verdienen nu eenmaal veel, dus dat hij in het verleden goed verdiend heeft... Niet meer dan logisch. Dickie is een toppertje die met een matige selectie werkt. Gudelj Ortiz gouweleeuw zijn de sterretjes en berghuis en Beerens lijken in vorm.

2 februari 2014 om 10:11

Op het einde zeg jij matige selectie ben ik het totaal niet mee eens. Je hebt de top Ajax, Psv, Twente, Feyenoord en Vitesse, dan komen AZ, Heerenveen, Groningen en misschien Zwolle. AZ stijgt daar boven uit qua team, maar niet qua prestaties.

Makkelijkste voorbeeld is AZ vs Groningen.
De doelmannen ontlopen elkaar niet veel, misschien is Bizot zelfs wel beter, maar dan kom je bij de achterhoede. Enkel Botteghin en heel misschien Magnasco zou bij AZ niet misstaan, de rest is veel beter dan Groningen heeft.
Het middenveld is het meest duidelijk, Ortiz is stuk verder dan Kieftenbeld, Gudelj is verder dan Hiariej/lindgren/vd Velden en Elm is ongeveer zelfde niveau als Chery.
Voorin is Kostic natuurlijk beter dan Beerens, maar Berghuis is beter dan Kirm of Adorjan. En de spits hoef ik denk ik er niet bij te halen.

Dan zie je een gigantisch verschil, maar wint Groningen haar inhaalduel tegen Twente (wat ik niet zie gebeuren) staat Groningen 'gewoon' boven AZ. Vind de credits dan te overdreven.

Helemaal als je beseft dat PSV vorig jaar het beste elftal had, Mertens die nu schitterd in Napels. Strootman die 60 miljoen moet kosten in Rome, Pieters die makkelijk mee kan in de Premier League. En toch stelde PSV ongelooflijk teleur en was het wisselvallig. AZ is net zo goed wisselvallig.

2 februari 2014 om 10:46

Grunnboy,

Wanneer de basis 11 van AZ allemaal fit zijn dan heeft het een beter team dan Groningen. Maar zodra er wisselingen komen kan het alle kanten op, de bank van AZ en Groningen zijn allebei niet al te best.

Een Aron Johansson, Steven Berghuis, Jeffrey Gouweleeuw, Nemanja Gudelj en Celso Ortiz zijn toppertjes.

Maar een Elm, Reijnen, Viergever, Wuytens... die lopen leuk mee (is ook belangrijk) maar zijn geen toppers die er voor zorgen dat je aan het einde van de rit in de top 3/4 staat.

Na 2 à 3 directe versterkingen, waar AZ het geld voor heeft en een Utrecht, Groningen, Heerenveen niet. Heeft AZ een team wat kan wedijveren met Feyenoord en Twente voor plek 3-4-5, Ajax (en normaliter psv) zouden dan nog voor top 1-2 spelen.


Zodra Gudelj (of Martens) ontbrak was het meteen los zand bij AZ, omdat de wissels die erin kwamen totaal niet correspondeerden (of in de buurt kwamen) met de basisspeler.

Ruiter
M. Johansson
Gouweleeuw
Wuytens/Vier
Poulsen
Gudelj
Ortiz
Ziyech
Berghuis
A. Johansson
Kostic
2 februari 2014 om 10:53

Viergever vind ik normaliter veel beter dan Gouweleeuw. Ook Reijnen vind ik geweldig, was gister misschien wel de beste speler van AZ. AZ heeft overigens het geld nog niet, dat is pas volgend seizoen als de DSB schulden afbetaald zijn, vergeet overigens niet dat AZ zonder DSB een middelmatige clubje was, no offence btw. Dus de vraag blijft natuurlijk wie kan AZ nou echt betalen. Ik zie jou nu hallicuneren met Kostic. Ten eerste kost hij 8 miljoen en ten tweede vraagt die dikke salaris, dan heb ik het gevoel dat je niet helemaal realistisch bent over je club

2 februari 2014 om 11:00

Ik volg AZ al meer dan 2 decennia, iedere uit- en thuiswedstrijd ga ik bijna heen.

AZ heeft de DSB schulden 1.5 jaar geleden al terugbetaald. Na de transfer van Pontus Wernbloom al (3.5m).

Daarna zijn nog Rasmus Elm, Niklas Moisander, Adam Maher en Jozy Altidore voor veel geld weggegaan. Maar reserveert AZ veel geld voor het jeugd complex en voor de toekomst... omdat de gemeente Alkmaar AZ structureel naait en mochten er financiele problemen komen, kan alleen AZ zichzelf helpen!

En AZ zit in een spagaat.... gaan spelen met Lam, Hoedt, Overeem, Lewis, Overeem (jeugd) of toch kopen om nog sneller aan te haken.

Kostic:
''vraagt die dikke salaris'' Juist, wat verdient hij nu? 2 ton? Maximaal? Bij AZ kan hij makkelijk 5-6 ton krijgen. Dan zit je wel op bij de top verdieners, na het vertrek van Martens (1.1 miljoen) is de top nu +/- 7 ton.

Zonder Dsb, was AZ nog steeds een maat groter geweest dan Groningen.
Zo kan je iedere sponsor van iedere club een excuus aanbieden........utrecht/vitesse met de gemeente steun of rijke eigenaars......
Groningen speelt ieder jaar mee, maar speelt bijna nooit een rol van betekenis. Wanneer het linkerrijtje behaald wordt na 34 wedstrijden is het een top jaar?

2 februari 2014 om 11:34

DSB-schulden? Ook goedemorgen!

2 februari 2014 om 14:27

AZ speelt in verschil met Heerenveen en Groningen al jaren achter elkaar Europees voetbal. Staat er financieel goed voor, faciliteiten zijn meer dan goed.

Heerenveen rommelt het, al tijden, teveel afhankelijk van een of twee spelers. AZ betaald meer salaris en is stabiel.

2 februari 2014 om 20:26

Dude lees je zelf eens terug, jij wilt ziyech, Ruiter en Kostic, die allen belangstelling genieten van europese grote competities. Dan praat je over 20 miljoen, dat kan AZ niet betalen, misschien als je fmrte mag gebruiken van fm,,,

Mooie vent die Dick, soms gaat hij wel een beetje ver met zijn boosheid, maar ik vind het wel mooi om te zien dat hij zo meeleeft. Er mag best een beetje karakter inzitten.

Heb je hem weer. Wat presteert hij nou de laatste jaren? Mislukt seizoen bij Psv, nu weer middelmatig presteren bij AZ. Als hij wint is het een en al vriendelijkheid en denkt hij maar dat hij leuk is. Als hij verliest is het maar een vervelend mannetje.

Denk niet dat Advocaat verder gaat. Verwacht eerder Van Basten of Koeman in Alkmaar.

2 februari 2014 om 10:49

Koeman is al eens weggeschopt.

Dat Ronald Koeman er zo een bende van gemaakt heeft is een wonder.................................koeman kreeg een kampioensploeg in zijn schoot geworpen!

Romero
Swerts, Moreno, Moisander, Pocognoli,
Mendes - Schaars - (rasmus Elm/wernbloom)
Dembele-Hamdaoui-Martens

(met een bank met Van der Velden, Jaliens, Holman, Poulsen, Ari en Pelle)

Alleen De Zeeuw vertrok! Maar hij kreeg Rasmus Elm en Pontus Wernbloom, 2 voor de prijs van 1 ervoor terug!

En hij stond toen /- 12de dat hij ontslagen werd. Kansloos slecht. Het is dat Advocaat, met dezelfde selectie, toen een top 2de seizoenshelft speelde (en 2de stond op basis van de 2de helft) en uiteindelijk 4de/5de werd.

2 februari 2014 om 11:19

Ik denk dat hij E. Koeman bedoelt...

2 februari 2014 om 13:14

Nog erger. Waarom zou AZ Erwin willen
Advocaat proberen, anders van Basten of Adriaanse of Rijkaard.

Keuze 44 Erwin Koeman

Tenminste, lijkt me logischer. AZ die altijd op een Van Gaal, Adriaanse, Advocaat mikte qua trainer. Dan kom je pas aan het einde van je lijstje uit bij een Erwin Koeman, ben bang nog eerder Rutten of Pastoor.

Dickie moet lekker gaan. Deze beleidsbepalers vinden een vette bankrekening belangrijker dan een topselectie en wat ze met de talentvolle jeugd willen is ook een raadsel gebleken.

2 februari 2014 om 12:37

Geld dat je niet hebt, kun je niet uitgeven. Wat dat betreft heeft AZ al wel een wijze les gehad een paar jaar geleden en die fout zullen ze dus niet snel weer maken.
Die talentvolle jeugd zal niet zo snel een kans krijgen zolang Dickie het voor het zeggen heeft bij AZ, dus wat dat betreft heb je wel gelijk. Dickie kan maar beter vertrekken.

2 februari 2014 om 14:46

Waar is die 20 miljoen voor Altidore en Maher dan gebleven?

2 februari 2014 om 14:50

Die zijn waarschijnlijk voor het grootste deel gebruikt om de club weer financieel gezond te maken.

Het wil niet zeggen dat je, wanneer je een keertje 20 miljoen binnen krijgt, je ook gelijk 20 miljoen op de bank hebt staan. AZ heeft de afgelopen jaren weer van ver moeten komen.

2 februari 2014 om 17:31

Het geld van Moisander, Wernbloom en Elm heeft AZ gezond gemaakt. Altidore en Maher zijn pure winst.

Dick moet gewoon wachten tot Moyes wordt gedumpt bij United! Zou hij echt geweldig vinden denk ik

2 februari 2014 om 12:27

Ik wilde dit in de van Gaal topic zetten, ben helemaal van de kaart haha

Als hij geen opleidingsploeg wil en in alle competities serieus mee wil spelen, moet hij weer lekker naar het buitenland gaan. Nederland kan in Europees verband gewoon niet meer mee met landen uit de top competities en wordt langzaam maar zeker zelfs door steeds meer landen voorbij gestreefd.

In Nederland is het geld niet voor handen om toppers aan te schaffen. Dat is jammer voor meneer Advocaat, maar zo is het nu eenmaal.

In dit geval kan AZ dus waarschijnlijk beter kiezen voor een trainer die er zijn motivatie uit haalt om spelers echt beter te maken en zo te zorgen dat ze aan een transfer goed geld kunnen verdienen. Met de spelers die er bij AZ rondlopen, kun je in de Nederlandse competitie best een rol van betekenis spelen.

Als Advocaat (of Van Basten, wat ik eigenlijk hoop) zo nodig versterkingen wil kan ik er wel een paar opnoemen.

Bizot of Pasveer. Verschillen flink van leeftijd maar komende zomer wel allebei transfervrij. Ook vind ik ze allebei veel beter en zekerder overkomen dan Esteban.

Ziyech. Makkelijk op te halen voor Marco.

Hupperts en/of Kostic. Er mag wel eens wat geld worden geïnvesteerd en over 2/3 jaar wordt het geld er sowieso uitgehaald met deze jongens.

Elm moet echt uit de basis. Gudelj en Ortiz waren gister de eerste 20 minuten echt snel voetbal aan het spelen op het middenveld, en elke keer vertraagde die Elm het hele spel. En de verdediging zou een stuk beter staan met een keeper die veel meer rust aan de bal heeft en op z'n minst dezelfde taal spreekt.

Ook is het de moeite waard om Rosheuvel te noemen. Ik volg Heracles niet elke wedstrijd maar ik zie veel goeie voorzetten van zijn kant komen. In hem zag ik weer een oude Jupiler League aankoop zoals Demy de Zeeuw destijds... Helaas vist AZ nu alleen nog maar in de wat grotere vijvers...

Dit signaal is vergelijkbaar met dat van Ronald Koeman dus hij vertrekt.
Rutten is al eens benaderd door AZ, voor Advocaat, dus staat hoog op de lijst.
Mogelijk dat van Basten een kans maakt als daardoor Ziyech ook overstag gaat....

Ik denk dat uit deze twee trainers AZ een keuze gaat maken.

2 februari 2014 om 14:29

Rutten, liever niet, te flegmatiek. Liever Rijkaard, Ron Jans, wellicht van der Brom.

2 februari 2014 om 16:25

Rijkaard die overal mislukt is waar hij geen wereldtoppers tot zijn beschikking had. Nee laat maar want als 1 coach flegmatiek is dan is het Rijkaard wel.

Overigens staat Rutten bekend als een strenge harde coach en beslist niet flegmatiek. Dat is het mediabeeld maar niet wat je uit interviews kon lezen die onder Rutten getraind hebben.

AZ heeft Rutten al benaderd dus hij staat hoog op hun lijst. Nu heeft Rutten aangegeven dat hij open staat voor Az.
Het zou raar zijn van AZ als zij nu geen contact zouden zoeken met Rutten. Dat zou niet getuigen van een weloverwogen besluit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren