Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kan me niet voorstellen dat hij na het WK nog gaat spelen bij Ajax’

Laatste update:

Dusan Tadic en Daley Blind moeten een stapje terug doen bij Ajax. Dat betogen Khalid Sinouh en Ali Boussaboun in het programma Leeuwen van Voetbalzone. Volgens het duo is het beste er wel af bij de routiniers van Ajax, en zullen ze zich dus moeten schikken met minder speeltijd dan ze altijd gewend zijn geweest. Trots zou daar alleen wel eens een probleem bij kunnen vormen, luidt het standpunt.

Het ontbreekt het huidige Ajax aan creativiteit, concludeert zowel Sinouh als Boussaboun. Laatstgenoemde oppert direct een wissel in de Amsterdamse basiself – ook als daar gemor over zou ontstaan. "Bergwijn moet gewoon vanaf links spelen. En daar staat Tadic. Als je het mij vraagt is Bergwijn de beste speler op links. En ik vind dat je de beste speler op de beste positie moet neerzetten. En als dat ten koste van Tadic gaat, gaat dat ten koste van Tadic."

Sinouh denkt dat de 34-jarige Serviër nog altijd een belangrijke rol kan vervullen bij Ajax, al is het vanaf de bank. Een basisplaats zal Tadic namelijk moeten verdienen, aldus de oud-doelman. "Als je op de bank terechtkomt moet je laten zien dat je het waard bent. Net als Daley Blind. Ik kan me niet voorstellen dat hij de tweede seizoenshelft weer gaat spelen bij Ajax. Want het is wel gebleken dat de trainer (Alfred Schreuder, red.) toch wel gelijk heeft in dat hij hem niet opstelt. Bij het Nederlands elftal raakt Blind geen knikker."

"Kijk", begint Sinouh daarop zijn conclusie, "als je op een bepaalde leeftijd komt moet je gewoon eerlijker zijn. Ik heb het op alle niveaus zien gebeuren. Ze brengen het wel, maar ze kunnen het niet meer 34 wedstrijden. Het is heel simpel: dan moet je je schikken in je rol. Je krijgt dan nog wel je minuten, maar je bent niet meer de speler die je was. En dat is het probleem: je ego." Boussaboun vult aan: "Als je ego en trots groter is dan het belang van het team, heb jij daar niks te zoeken."

Sinouh onderschrijft dat trots dan ook 'honderd procent het probleem is' bij zowel Tadic als Blind. "Bij alle spelers die op topniveau spelen. Als jij je hele leven basisspeler bent geweest en je hebt alle credits gekregen, dan is het moeilijk om daar afscheid van te nemen. Je moet goede gesprekken gaan voeren", luidt het slotadvies aan Schreuder.

Moeten Dusan Tadic en Daley Blind definitief naar de bank verdwijnen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zijn dan dure bankzitters. Tadic staat voor 4.524.000 euro op de loonlijst en Blind voor 2.714.400 euro.

28 november 2022 om 09:05

Ja dus, laat alleen maar zien dat de beleidsbepalers binnen ajax ook ontslagen moeten worden: hamstra, huntelaar en van der sar

28 november 2022 om 09:06

Of misschien Schreuder? Die laat werkelijk iedereen onder zijn kunnen voetballen, onder andere 2 van je beste spelers van de laatste 4 jaar; Tadic en Blind.

28 november 2022 om 09:09

Tadic en Blind zijn gewoon vergane glorie, daar kan geen trainer wat aan veranderen. Dit op het conto van Schreuder schrijven is dan ook wel erg makkelijk, hoeveel hij ook fout heeft gedaan.

28 november 2022 om 09:09

Blind presteert al 4 jaar niet meer. Tadic wel, dat is je gegeven. Maar bergwijn was zowel bij psv als bij tottenham niet bijzonder.
Schreuder moet sowieso ontslagen worden maar deze spelers zijn niet zo geweldig als je wil doen voorkomen. H2 en van der sar hebben ook schuld

28 november 2022 om 09:21

Mbt Blind Tadic ligt dat denk ik niet aan Schreuder. Blind wordt al jaren geroemd om zn passing maar op andere onderdelen schiet ie ook al jaren te kort.
Sommigen hier verdedigen Blind tot in den treure. Ja maar sterke inspeelpass.
Even verder: Gakpo kan er niet veel van en leunt op zn statistieken.
Maw. Mensen die Blind nu nog verdedigen zijn de objectiviteit behoorlijk uit t oog verloren.

28 november 2022 om 09:24

Had Tadic niet een megacontract die hem ook als trainer in opleiding verbind aan Ajax als t voetballen niet meer lukte?

28 november 2022 om 10:10

Aan de andere kant, hoorde het op de radio, staat Blind garant voor titels. Met Blind werd Ajax 4x kampioen en vertrok hij naar MU. Ajax stond in die periode droog. Blind komt terug en Ajax wint weer de titels.

28 november 2022 om 10:18

Je hebt gelijk, blind voor de ballon d'or

28 november 2022 om 10:26

Blind mag ook buiten de lijnen verder voetballen.

28 november 2022 om 10:52

@bochherief, jij moet wel de allergrootste bewondering hebben voor Ajax. Volgens jouw vele reacties speelt Ajax al bijna 4 jaar met 10 man in de basis en dan nog steeds zo succesvol zijn. Dan moet je wel erg goed zijn op al die andere vlakken.

Ik begrijp je adoratie wel.

28 november 2022 om 11:01

Als ik Blind zie voetballen krijg ik gewoon medelijden met die jongen. Hij komt echt totaal niet meer vooruit. Als je hem ziet "rennen" en je zou niet beter weten zou je denken dat er windkracht 12 staat

28 november 2022 om 14:13

natuurlijk heb jij geen medelijden Japie, jij vindt het gewoon lekker dat je dit jaar eindelijk echt je gelijk aan het halen bent over Blind.

Maar dat is niet erg, ik vind het ook lekker als ik voetballers die ik slecht vind niet presteren uiteindelijk

28 november 2022 om 14:38

Dit jaar? Blind was onder Koeman al een drama. Zelfs de rechtsbuiten van Noord-Ierland leek door toedoen van Blind twee wedstrijden lang op een speler die makkelijk bij Real Madrid had meegekund

29 november 2022 om 07:01

Tadic en Blind kopen tegen de 80, die zijn gewoon klaar en kunnen het niveau niet meer aan, fout van ajax in zijn geheel.

29 november 2022 om 12:41

Blind presteert al 4 jaar niet meer

Zowel Blind als Tadic behoorden vorig seizoen statistisch gezien nog steeds bij de beste voetballers van de eredivisie. Dat jaar daarvoor werd Blind nog door vriend en vijand bejubeld als een van de betere verdedigers van de eredivisie.

Wat een opportunisme, het zal dan ook wel puur toeval zijn dat Blind 7 keer kampioen is geworden. Wat een geluk met zijn teamgenoten heeft die jongen toch telkens.

29 november 2022 om 12:47

Puur toeval volgens de voetbalzone experts. In hun wereld doet passing van achteruit er niet toe voor een team wiens speelstijl altijd gekenmerkt is door hoge balcirculatie en focus op de aanval.

Blind is vertrokken als beste speler van de Eredivisie, heeft het bij Manunited beter gedaan dan zijn haters willen toegeven en gaat doodleuk verder met kampioen worden bij zijn terugkeer. Het beste is er inderdaad wel af maar de Japie's en Sir Pauls van deze wereld snappen gewoon niet hoe belangrijk goede passing van achteruit is. Die denken echt dat je het liefst 4 lompe slagers in de verdediging wil en dat de bal vanzelf wel bij het middenveld komt.

Dacht dat het WK voetbal bezig was, maar deze heren doen het WK open deuren intrappen.

29 november 2022 om 07:19

Elke podcast van die twee wordt ook uit elkaar getrokken tot meerdere artikelen hier op VZ en het is echt een matige podcast.

Hier ook weer die klets over de ego van Tadic. Elke speler wil gewoon spelen daar is niks mis mee. Het is aan de trainer of dat ook gebeurd, dat heeft niks met een ego probleem te maken.

Dit even aannemen van deze B voetballers 👍

28 november 2022 om 09:07

Vind jij blind wel een toegevoegde waarde hebben? Hij kan het niet meer belopen, mist kracht, verdedigend vernuft, en zijn zogenaamde geniale passes hebben we ook al niet meer gezien sinds de eerste wedstrijd op het wk 2014.

28 november 2022 om 18:21

Overdrijven is ook een vak met je wk 2014. Dit jaar levert die niet maar vorig seizoen meer dan prima hoor.

28 november 2022 om 09:08

Inderdaad, wie denkt hij dat hij wel niet is. Pas als hij kan bewijzen dat hij een VZ account heeft, nemen we hem pas serieus.

28 november 2022 om 09:30

Daarentegen is de mening van JordiBijnen is heel Nederland heilig. Deze gasten hebben gewoon een podcast of iets lijkt het, die kunnen zeggen wat ze willen, hoe vervelend het ook voor je is om te horen.

28 november 2022 om 13:02

Wat een afgunst

28 november 2022 om 16:40

En wie ben jij dan? Met deze redenatie moet jij al helemaal je klep houden.

Tadic heeft het niet meer en zit Bergwijn in de weg. Hierdoor presteert Bergwijn ook minder tijdens dit wk. Helemaal mee eens.

28 november 2022 om 09:04

Zou bergwijn dan juist nu niet moeten laten zien dat hij de betere is?

28 november 2022 om 09:07

Als hij een tijdje mag spelen met Wijndal achter zich en Brobbey gewoon in de spits dan laat hij dat vanzelf zien.

28 november 2022 om 09:20

Is zoeken naar excuses. Hij speelt gewoon slecht en dat ligt niet perse aan de spelers om hem heen. Ik snap dat rechtsbuiten niet zijn positie is, maar het is gewoon te matig. ten Hag is gewoon een topcoach, want iedereen was vorig seizoen gewoon beter, de enige die nog een beetje in vorm is, is Berghuis.

Bergwijn zal handig 15 keer scoren in de eredivisie. Maar de speler die Tadic of Ziyech bijvoorbeeld ooit geweest zijn zie ik hem niet zo snel worden.

28 november 2022 om 09:43

Echt he. Alleen maar excuses zoeken. Daarbij heeft Bergwijn mss maximaal 4 keer rechtsbuiten gestaan. Op linksbuiten heeft die op 3 wedstrijden na ook niks gepresteerd.

28 november 2022 om 11:56

@JK-Ajax
Wat moet je met Brobbey in de spits? Een voorzet komt niet van Bergwijn af hoor. Het enige wat deze jongen zo'n beetje doet is naar binnen dribbelen en dan korte hoek, af en toe lange hoek. Brobbey heeft meer aan Tadic dan aan Bergwijn, naar mijn mening

28 november 2022 om 11:24

Wat een gekke redenering. Kun je precies uitleggen hoe die raderen draaien ?

28 november 2022 om 14:51

Niet alleen Bergwijn, ook Kudus. Maar Schreuder is zwak en durft niet. Maar Ajax is dom als ze wachten en Kudus verliezen. Ze moeten gewoon Bergwijn, Brobbey opstellen. Ziyech halen voor rechts. En Kudus op 10. Taylor en Alvarez erachter.

28 november 2022 om 20:32

Tadic laat anders op dit WK meer zien als Bergwijn, die bij Oranje ook bagger is.

Waarom krijgen deze twee gasten zo'n groot podium hier? Komt echt geen zinnig woord uit!

28 november 2022 om 10:15

Helemaal mee eens. Gewoon zeggen dat bergwijn beter is dan Tadic. Wat is dat voor iets raars. Nog nooit heeft bergwijn dat laten zien en dat gaat hij ook nooit kunnen. Even opnoemen waar bergwijn niet beter in gaat zijn dan tadic:
- goals
- assists
- Trainingsarbeid
- wil om te winnen
- leider zijn
- Medespelers beter maken

Waar is bergwijn wel beter in dan tadic:
- wat Klaassen zegt

28 november 2022 om 13:03

Waarom mogen ze hun mening niet zeggen of heb je afgunst tov hun omdat ze toevallig een andere naam hebben dan Jan of Peter?

28 november 2022 om 14:36

Heerlijke aanname weer, ga wat doen met je leven ipv overal discriminatie achter zoeken. Als Jan-Joost van Gangelen deze uitspraken hebben gedaan had men ook kritiek gehad. Niks te maken met afkomst, wel met kwaliteit.

29 november 2022 om 11:57

Ten eerste zeg ik nergens dat ze hun mening niet zouden mogen uiten.. en het feit dat jij bij zo'n comment meteen denkt aan discriminatie zegt al genoeg over jou als persoon lijkt mij. Triest.

Er komt gewoon geen zinnig woord uit bij die twee.

28 november 2022 om 15:07

Je hoeft er niet naar te luisteren he. Het is een keuze die je maakt ...

Wordt inderdaad tijd dat twee plaats gaan maken voor nieuwe spelers met een hoge potentie. Anders wordt Ajax als club nooit beter als je Tadic en Blind op blijft stellen.

Dat kan ik mij ook nauwelijks voorstellen. Laten we eerlijk zijn: Blind en Tadic zijn beiden de achilleshiel van dit Ajax. Op twee cruciale posities staan twee versleten spelers die nauwelijks nog inhoud hebben om de nodige intensiteit in de wedstrijd te steken. Vooral de huidige staat van Blind zorgt voor een ongebalanceerd elftal. We weten allemaal dat de backpositie een de belangrijkste posities is in het moderne voetbal, en laten we daar nou net een versleten speler hebben rondlopen die het niet meer kan belopen.

Uiteraard heeft Blind Ajax de afgelopen jaren veel gegeven. De man heeft een fantastische pass in de benen. Helaas wordt dit argument iets te vaak door Blind-adepten gebruikt als argument om Blind wél op te stellen.

Als je als Ajax zijnde vooruit wilt, moet je doorselecteren. Dit is hét moment om dat te doen.

Kan me ook niet voorstellen dat een wijs man als vGaal hem nog gaat opstellen dit WK. Dit laffe systeem werkt niet met teveel spelers uit vorm. Dumfries Timber Bergwijn Memphis Jansen Weghorst Klaassen Blind vDijk spelen in systeem die zij nauwelijks gewend zijn.
Back to basic met spelers waarvan de meesten wél in vorm zijn.
Noppert
Dumfries de Vrij Dijk Aké..
Roon Frenkie
Xavi
Gakpo Luuk Berghuis.

Berghuis en Gakpo hebben beide goede voorzet plus schot. Luuk kan scoren tegen iedereen. Gooi die ballen voor de pot. Met Simons erbij zullen we genoeg vrije trappen krijgen om de 16.
Backs voor de overlap. Kunnen ook Frimpong of Malacia staan.
Voetballen met de patronen hoe we groot zijn geworden.
Kampioen zullen we er niet mee worden. Maar tis beter dan er nu staat.

28 november 2022 om 10:46

Jij wil het hele systeem, waar ze onder van Gaal waarschijnlijk nu al tijden op oefenen nog even doodleuk helemaal omgooien midden in het toernooi? Lijkt me niet verstandig. Je hebt het ook over spelers die niet in een systeem passen, dan wil je terug naar 4-3-3 en zet je opeens de Vrij centraal die bij Inter juist met 5 verdedigers gewend is te spelen? Dat terwijl Timber en de Ligt dan weer wel altijd met 4 spelen. Je zet Berghuis linksbuiten terwijl die bij Ajax al tijden laat zien nu beter te spelen op het middenveld? En kom op, Luuk is leuk als pinchhitter maar echt niet genoeg voor de basis.

28 november 2022 om 12:33

433 is niet een grote verandering voor de Nederlandse spelers. Verder zijn er nauwelijks spelers in vorm
Waarom zou Luuk nu minder zijn dan Memphis Jansen Werghorst Bergwijn? Waarom Simons minder dan Klaassen?
Verder kunnen Simons en Berghuis veelvuldig van positie wisselen.
Timber Blind Klaassen Blind Bergwijn Memphis zijn allen in dramatische vorm. Een toernooi gaat om t vorm van t moment.
Doe maar of ik gek ben met je minachtende "toon". 433 wie kent t nie?

28 november 2022 om 13:22

Gaat het wel met je? Ik stel vragen over jouw suggestie en dat is ineens minachtend? Ook beantwoord je niet de vraag over de vrij, waarom zou je die er in hemelsnaam inzetten terwijl je juist naar een systeem wilt switchen die hij niet kent? Waarom zou Luuk nu minder zijn? Nou vanwege zijn kwaliteiten misschien? Je gaat toch niet serieus Memphis eruit halen voor hem? Simons minder dan klaassen zeg ik overigens nergens. Een toernooi natuurlijk niet alleen om vorm, anders had je ook die Nederlander in de ligue 1 ofzo mee moeten nemen en opstellen. Je moet wat mij betreft een vaste opstelling maken en die zoveel mogelijk op elkaar laten inspelen. Je hebt simpelweg de ruimte niet om te blijven wisselen op een wk.

28 november 2022 om 13:38

Memphis heeft geen ritme. Normaliter onze vaste spits. Ik vind gewoon veel spelers uit vorm en de spelers die wel in vorm zijn beter in 433 renderen en hun kracht spelen. Gakpo en Berghuis hebben beide goede voorzet en uitstekend schot. Luuk kan heel goed koppen. Simons heeft bravoure en onvoorspelbaarheid in zn spel.
Momenteel creëren we nauwelijks kansen. Tegenstanders zullen zwaarder worden dan Senegal en Ecuador.
Excuses over mn opmerking mbt minachtend. Las iets totaal verkeerd.

28 november 2022 om 14:21

Vergeet trouwens niet dat Van Gaal dat in 2014 ook regelmatig deed hè. Toen zullen ze in aanloop naar het WK ook vast veel in een 5-3-2 gespeeld hebben, maar switchte hij regelmatig tijdens wedstrijden of voor een wedstrijd naar een 4-2-3-1. Dat kan nu toch ook gewoon? Die spelers snappen dat systeem echt wel hoor. Maar dat gezegd hebbende heb ik niet de illusie dat Van Gaal dat gaat doen hoor. 5-3-2 is zijn systeem, dat heeft hij al aan Frank de Boer geadviseerd en meteen toen hij bondscoach werd zelf geïmplementeerd, dat gaat hij alleen om zijn ego al niet omgooien.

28 november 2022 om 20:34

Met een 4-3-3 gaan we er keihard af tegen landen als Frankrijk en Portugal. Hun bank is beter als onze basis man. Een 5-3-2 is logisch, want je hebt geen 4-3-3 materiaal waar je ver mee kan komen. In de aanloop naar het WK ging het wel goed in 5-3-2, moet nu dus ook kunnen.

Blind is over. Tadic kan best nog een rol spelen bij Ajax. Kijk maar eens naar zijn statistieken. Maar je moet als trainer nu wel kiezen. Natuurlijk gaat Schreuder dat ook doen. Namelijk de slechtste optie….

28 november 2022 om 10:05

Tadic is niet meer de Tadic van zijn eerste jaren bij Ajax, maar je kunt nu ook niet zeggen dat Bergwijn zo'n indruk maakt dat hij ten koste van alles moet spelen.

28 november 2022 om 10:18

Misschien wordt er wel teveel gevraagd van Schreuder. Bergwijn heeft maarv1 kunstje. Dat weet de hele eredivisie inmiddels. Blind Tadic te oud. Klaassen gaat nog. Brobbey wisselvallig. Ben wel fan van m. Beste moet nog komen.
Timber niks zonder Martinez. Rensch kan er eenvoudig gezegd bar weinig van. Keeper te oud. Aankopen renderen nauwelijks.
Bij Ajax moeten koppen rollen. Schreuder ontslaan maak je de problemen niet kleiner mee.

28 november 2022 om 11:16

Bergwijn is gewoon een Promes waar teveel geld voor is betaald

28 november 2022 om 12:34

Het is niet zo dat Schreuder de spelers / het elftal echt beter lijkt te maken. Hierbij mag ook opgemerkt worden dat ook het laatste halfjaar onder ten Hag het al niet overhield en dat je je af kunt vragen of de gehaalde spelers niet substantieel minder zijn dan de verkochte spelers.

28 november 2022 om 12:46

Van Bergwijn hoopt iedereen stiekem dat ie promes kan doen vergeten. Buiten dat ie meer heeft aan een Ziyech op rechtsbuiten zie ik Ziyech er liever bij komen voor zijn andere kwaliteiten.

28 november 2022 om 14:40

Was het maar een Promes, dan was ie dreigend en scoorde ie tenminste nog. Zeker als eindstation voor Ziyech.

Welke gek heeft bedacht om zoveel voor Bergwijn neer te tellen. Daar haal je bijvoorbeeld toch 3 talentvolle Brazilianen voor...

28 november 2022 om 15:44

Bergwijn is onder Schreuder zo'n beetje alles kwijtgeraakt aan bagage. Zou dat alleen aan Bergwijn liggen? Ook omdat bijna iedereen onder Schreuder steeds minder gaat presteren.

Wel tegenstrijdig om eerst Schreuder 'gelijk' te geven over Blind, omdat hij zo matig zou spelen, maar daarnaast wel Bergwijn een basisplaats geven. Ik erger mij stront aan Bergwijn de laatste maanden. Nu ook bij het WK. Hij is werkelijk waar de aller slechtste speler bij Ajax en Oranje op dit moment, en deze heren zeggen doodleuk Bergwijn basis en Blind passé. Hoe kunnen Sinouh en Ali dit nou zo zeggen?! Zijn we blind ofzo?

28 november 2022 om 10:23

Memphis uit vorm
Jansen uit vorm
Bergwijn uit vorm
Klaassen uit vorm
W.E.F.horst uit vorm

Gakpo in relatief goede doen
Luuk in relatief goede doen
Xavi in relatief goede doen
Berghuis in relatief goede doen.

Laatste 4 moeten de voorhoede vormen in een 433 punt naar voren. Simons op 10. Kan afwisselen met de 3 anderen van positie spelenderwijs

28 november 2022 om 14:37

Met 433 zou ik Xavi rechtsbuiten zetten voor diepte en snelheid, Berghuis op 10 voor de (steek)pass, Gakpo linksbuiten en waarschijnlijk toch Depay basis en Luuk als invaller brengen.

Ik vrees echter dat Bergwijn, Klaassen en Weghorst toch de voorkeur genieten...

28 november 2022 om 15:31

Iedereen zal mij wel weer voor gek verklaren, maar Janssen deed het alleraardigst de eerste pot. Met een Bergwijn naast hem die 0 ballen op hem gaf. Vond hem best een bruikbaar aanspeelpunt. Van de flanken hoefde we het niet te hebben.

28 november 2022 om 17:56

Met 433 zou ik Xavi rechtsbuiten zetten voor diepte en snelheid, Berghuis op 10 voor de (steek)pass, Gakpo linksbuiten en waarschijnlijk toch Depay basis en Luuk als invaller brengen.
Ook een goeie.

28 november 2022 om 20:39

In een 4-3-3 kunnen we net zo goed naar huis. Van Gaal ziet dat goed. Kijk even naar je "concurrenten", bijvoorbeeld Frankrijk, Portugal, Brazilië, Engeland, Duitsland... al deze landen hebben middenvelders en aanvallers op de bank met meer klasse dan de basis van NL ( F. De Jong uitgezonderd). Dan kun je niet met 4-3-3 spelen, dan is 5-3-2 slim, ook al is dat niet leuk, maar moeten wel realistisch zijn.

Echt, wat laat Bergwijn zien dan? Loopt er zowel bij Ajax als het Nederlandse elftal verloren bij, gewoon een miskoop.

Man, man, man.. dit zijn echt de 2 meest nietszeggende analisten in het land.

28 november 2022 om 13:41

En wie ben jij?

28 november 2022 om 15:34

Komop Paulus, als je rond de 30 jaar bent dan heb je 4000 spelers voorbij zien komen, op TV ongeveer 50 spelers als analist zien fungeren, de ene beter als de andere. Dan kan je toch rationeel tot de conclusie komen dat Sinouh en Ali letterlijk niets toe te voegen hebben? Ze kramen enkel onzin uit. Maar VZ heeft weer wat ze willen, clicks, discussie in de comments. Dus opzet geslaagd.

28 november 2022 om 21:48

Ik luister liefst naar Bruggink en Kieft

Bergwijn een drama, en Blind ja ze doen er alles aan om hem op te kunnen stellen is echt voor hem gemaakt dat systeem want blind zal en moet spelen...

Ik lees en hoor al maanden dat Tadic en Blind hun basisplekken inmiddels kwijt moeten zijn, maar zodra twee Marokkanen het beamen, is het weer je reinste onzin. Laat je lekker kennen, VZ.

Blind is al een paar jaar uit vorm. Meer dan een tikkie terug zit er niet in en hij wordt door iedereen voorbij gelopen op snelheid. Tadic blinkt uit in het bidden na een schwalbe. Kan me niet voorstellen dat Ajax geen degelijke vervangers in de opleiding heeft. Daar staan ze toch wel om bekend.

Dr kwam inderdaad niet veel zinnigs uit deze 2 heren, als jullie dat hier mee willen zeggen... En er zijn op dit WK heel veel spelers die na dit WK zullen stoppen of afbouwen, logisch...

Blind kan nog makkelijk mee in de Eredivisie en zijn backup Wijndal is een prutser eerste klas. Tadic daarentegen mag van mij vaker banken en dan gewoon Bergwijn op links, al presteert die ook niet momenteel.

Laat ze ajb nog spelen na de winterstop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren