Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoop mijn kans te krijgen in Ajax 1 en die moet ik dan gaan grijpen’

Laatste update:

Christian Rasmussen blijft nog altijd hopen op een doorbraak in Ajax 1. Ondanks zijn stevige prijskaartje van ruim drie miljoen euro, betaald in de zomer van 2019 aan het Deense Nordsjaelland, kwam de aanvaller nog niet tot officiële speelminuten in het eerste van Ajax en speelt hij zijn wedstrijden bij Jong Ajax.

Ondanks een goede voorbereiding, waarin hij regelmatig het net vond, is de Deen nog niet in beeld gekomen bij de hoofdmacht. Op 30 augustus 2020 maakte Rasmussen wel zijn debuut voor Jong Ajax in de met 0-4 verloren wedstrijd tegen Roda JC. Inmiddels speelde hij 63 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie waarin hij tien keer scoorde en zes assists gaf.

In een aflevering van Inside Ajax op Ziggo Sport komt Rasmussen aan het woord over zijn kwaliteiten. "Ik zou mijzelf omschrijven als een speler met veel kwaliteiten. Ik ben sterk, maar ook snel. Vaak zijn sterke spelers niet snel, maar ik ben het allebei”, zo klinkt het zelfverzekerd. “Verder ben ik een intelligente speler en goed aan de bal. Mijn spelinzicht is goed en ik kan mijn teamgenoten makkelijk vinden.”

Uiteindelijk wil de Deense aanvaller natuurlijk Ajax 1 halen. “Speelminuten krijgen in Ajax 1 is mijn droom. Ik moet eerst mijn kwaliteiten laten zien bij Jong. Daarna hoop ik mijn kans te krijgen bij Ajax 1. Die kans moet ik dan grijpen. De timing moet goed zijn. Als ik constant presteer bij Jong komt mijn kans vanzelf.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij uit de stal van de zaakwaarnemer van Schreuder en Tadic komt, heeft hij kans. Zo niet, volgende patiënt...

Heb meerdere wedstrijden van hem gezien in Jong Ajax en kreeg in de voorbereiding van dit seizoen ook kansen in Ajax 1, maar verwacht niet dat hij door zal breken in Ajax 1. Lijkt een beetje op Dolberg qua speelstijl en mentaliteit, alleen was Dolberg wel een heel stuk talentvoller.

Geen schande uiteraard als je niet doorbreekt in Ajax 1, maar Rasmussen komt gewoon tekort. Denk dat hij voor teams een team als RKC Waalwijk of NEC gewoon een prima speler kan zijn, en wie weet kan hij zich vanaf daar weer omhoogwerken.

Ajax moet echt meer spelers gaan verhuren aan eredivisie clubs. Als je ziet dat zo’n Timber na een jaar Utrecht al in beeld komt voor een stap hogerop en voor vele miljoenen vertrekt is het toch zonde dat je die laat gaan. Sontje hansen voorspel ik net zo een pad. Verhuur zo een jongen jou, voordat hij ontevreden voor een laag bedrag vertrekt. Daarnaast heeft een Kik pirie in jong ajax heeft ook totaal geen zin, heb het idee dat jong ajax laatste tijd haar prioriteiten niet op orde heeft helaas

16 oktober 2022 om 13:11

Als je naar de wedstrijdselecties kijkt is wel duidelijk dat de prioriteit nog meer ligt bij het eerste dan voor de volgende stap van de jeugd. Als het zo uitkomt speelden toch meestal spelers uit het eerste. Nu met een druk programma is dat minder het geval.
Inzake het uitlenen roep ik al jaren dat er een keerzijde aan zit. Nu huren ED clubs van grote Europese clubs en spelen onze talenten vooral in de KKD. Onze talenten spelen dus op een lager niveau.

Tsja, ik weet niet wie ik beter (of slechter) vindt, Rasmussen of die italiaanse lantaarnpaal die ze gehuurd hebben. Ze kunnen allebei niet voetballen, zijn ook totaal geen Ajax-spitsen

Als je niet in de portefeuille van Malenovic zit krijg je bij deze trainer geen kans

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren