Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoop dat Robben zegt: ‘Laat ons er nou een beetje doorheen lopen’’

Laatste update:

De plaatsing voor het WK hangt aan een zijden draadje voor Oranje en Sjaak Swart moet met lede ogen toezien hoe het Nederlands elftal niet het niveau haalt van enkele jaren geleden. De Ajax-icoon heeft de hoop dat de ploeg er op het WK in Rusland bij is echter nog niet helemaal opgegeven en weet dat er dan wel eerst met ruime cijfers van Wit-Rusland zal moeten worden gewonnen.

Denk jij dat het Nederlands elftal zich gaat plaatsen voor het WK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zegt natuurlijk ook wel wat over het huidige tactische verstand van Swart. Advocaat legde het al goed uit. Je kunt wel aanvallers op blijven stellen, maar dat wil niet zeggen dat je dan ook effectief kansen gaat creeeren. Zeker met de speelstijl van Oranje heb je wel een bepaalde balans nodig en zonder een middenveld of verdediging valt die balans volledig weg. Spelers gaan elkaar in de weg lopen en dan krijg je een chaos op het veld.

5 oktober 2017 om 14:19

Ik denk dat er heel wat coaches en spelers in het hedendaagse voetbal zijn, die mochten willen dat ze een halve procent hadden van zijn tactische kennis, spelvreugde, hartstocht en passie.

Eerlijk is eerlijk, realiteitszin is soms weg, bijvoorbeeld door te beweren dat hij makkelijk mee kan in de eredivisie. (een opmerking die je mijns inziens met een knipoog moet nemen voor iets waarmee hij een punt duidelijk wil maken). Maar over het algemeen is hij vol passie over het Nederlandse voetbal. Ik snap wel dat het zo iemand enorm aan zijn hart gaat dat iets wat je zelf op heb gebouwd, zo verloedert wordt.

Daarnaast, alle geniale mensen werden voor gek uitgemaakt, voordat men zag dat ze gelijk hadden. Wie weet is dat met deze spelopvatting hetzelfde, zolang je het niet probeert kun je er ook niets zinnigs over zeggen

Ik kan altijd wel genieten van die oud voetballers die ons (voetbal)land groot hebben gemaakt.
Ik zou zeggen, genietg er van zolang ze er nog zijn en neem ze absoluut serieus!
Cruijff werd ook bespot door sommige die er geen kijk op hebben, maar pas als ze er niet meer zijn besef je hoe erg je ze mist! Voetballend Nederland staat in brand en zou gebaat zijn bij de zienswijze van Cruijff!

5 oktober 2017 om 14:48

Om veel te scoren moet je tegen wit Rusland doen wat zij niet kunnen en wij wel. En dat is voetballen. 5 middenvelders opstellen en 1 spits. Constant tussen de linies blijven lopen en alle structuur uit hun verdediging halen.
Dost in de spits, Klaassen en wijnaldum aanvallend op t middenveld. Robben en berghuis als middenvelders op de flanken. Vilhena erachter.
Verdediging tete de Vrij hoedt en blind.
Voorin constant positiewisselingen en diepgaande spelers. Klaassen en wijnaldum kunnen 90 minuten rennen. Berghuis en robben zijn creatief. Dost is lang.

5 oktober 2017 om 15:32

Ik snap wat je bedoelt feye88.

Maar of dat middenveld echt potten gaat breken vraag ik me af.
Ik zou toch iets meer technisch begaafdere voetballers willen zien.

Sowieso had mijn selectie er al iets anders uitgezien dan de huidige groep.

Maar goed hoop zo dat het de heren wel gaat lukken!

5 oktober 2017 om 15:59

Ik zou het zo doen. Leg de focus op aanvallen en denken vanuit balbezit.

Cillessen als beste keeper op de goal.

De Ligt, een van de weinige Nederlandse verdedigers die een man uit kan schakelen, maar door zn leeftijd wel coaching nodig.
Daar komen De Vrij en Blind om de hoek kijken met hun Gogme en ervaring.
Vervolgens VD Beek en Wijnaldum die beide goed tactisch onderlegt zijn en indien nodig ook achterin kunnen steunen. Maar vooral technisch en opbouwend klasse.

Dan zou ik Robben (op de goeie kant) en Elia neerzetten. Beide snelheid, technisch ook goed onderlegt. Klaassen / laatste stukje Sneijder op 10. Ook wegens de technische eigenschappen en de voetbal inteligentie. Voorin Huntelaar en Babel die mekaar afwisselen. Ik denk dat je geramd ben voor goals.

Daarbij is het ook leuk kijken ipv de zoveelste doodsaaie vertoning.

n.b.

Nogmaals ik weet dat niet iedereen in deze opstelling geselecteerd is, maar dit zou ik doen met de huidige vormen en standen van zaken.

Verder had ik Van Persie ook meegenomen, evenals Viergever (denk ipv Veltman), puur en alleen al omdat Viergever een van de weinige is in het huidige voetbal die elke wedstrijd 200% wilt geven. Daarmee compenseert hij ook zijn zwakheden vind ik.

En zo zijn er wel meer dingen waar ik me niet helemaal in kan vinden. Maar dat zullen ongetwijfeld ook genoeg mensen hebben bij mijn opstelling

Cillessen
De Vrij
De Ligt
Blind
Robben
Wijnaldum
vd Beek
Elia
Klaassen
Huntelaar
Babel
5 oktober 2017 om 22:01

Vd beek zou ik vervangen door Vilhena. Die heft dat ene gif in zich dat Nederland mist.

6 oktober 2017 om 00:43

Ik ben ook van mening dat we met een drie mans verdediging zouden moeten spelen, maar dan niet in een 3-4-1-2, maar in een 3-4-2-1, met Klaassen en Babel kort achter Huntelaar, en Robben en Elia die daar over de flanken kort overheen komen. V

erder denk ik dat Tete uitstekend rendeert in een 3 mans verdediging op de flank, hij hoeft aanvallend zijn meters niet te maken en dan kan je De Ligt ontlasten, al heeft hij de potentie en kwaliteiten al om in de basis van het Nederlands elftal te spelen, die jongen moet je ook een beetje in bescherming nemen, als hij weer de fout in schiet zou hij zomaar aan de landelijke schandpaal terecht kunnen komen.

Zo zou ik het opstellen, zie de buitenspelers dus als verkapte middenvelders achter de spits:

edit:
lees dat de Vrij geblesseerd is, in dat geval zou ik voor V. Dijk opteren centraal puur omdat de Ligt al eens voor de leeuwen is gegooid en je zag wat voor reactie dat teweeg heeft gebracht onder de Nederlanders.

Cillessen
Tete
De Vrij
Blind
Robben
Vilhena
Wijnaldum
Elia
Klaassen
Huntelaar
Babel /DvdB
5 oktober 2017 om 14:48

Om veel te scoren moet je tegen wit Rusland doen wat zij niet kunnen en wij wel. En dat is voetballen. 5 middenvelders opstellen en 1 spits. Constant tussen de linies blijven lopen en alle structuur uit hun verdediging halen.
Dost in de spits, Klaassen en wijnaldum aanvallend op t middenveld. Robben en berghuis als middenvelders op de flanken. Vilhena erachter.
Verdediging tete de Vrij hoedt en blind.
Voorin constant positiewisselingen en diepgaande spelers. Klaassen en wijnaldum kunnen 90 minuten rennen. Berghuis en robben zijn creatief. Dost is lang.

5 oktober 2017 om 21:10

Berghuis en robben zijn beide rechtsbuiten, de vrij is geblesseerd, de ligt nooit opstellen als het er echt om gaat want wit rusland gaat 2/3 kansen krijgen zaterdag dan wil je geen de ligt hebben. Kwa voetbal ben ik het wel met je eens en het idee is goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren