Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik hoop dat ik ook zo een bijdrage kan leveren aan dit Feyenoord'

Laatste update:

De achterban van Feyenoord schreeuwt om een doelpuntenmaker, een waardige vervanger van de naar Southampton vertrokken Graziano Pellè. Hoewel Colin Kazim-Richards in zijn carrière vooral als buitenspeler heeft gespeeld, hoopt hij zijn huidige club te kunnen helpen met veel doelpunten. Kazim-Richards scoorde reeds één keer.

/

"Met mijn balvastheid lever ik een bijdrage aan de ploeg. Als ik steeds de bal verlies moeten zij steeds terugrennen. Maar ik hoop dat ik in het volgende interview kan zeggen dat ik veel scoor. Dat ik op die manier óók mijn bijdrage kan leveren aan Feyenoord", zegt de Engelse Turk in gesprek met RTV Rijnmond.

De 35-voudig international zegt veel tijd door te brengen in de sportschool en hoopt dat dat zijn vruchten afwerpt. "Wat je erin stopt, krijg je terug, in je leven, op je werk, gewoon overal. Ik heb tegen mijzelf gezegd: er gaat iets groots gebeuren dit seizoen. Ik heb hard gewerkt en dan zie je dat je er iets voor terugkrijgt."

Denk jij dat Colin Kazim-Richards dit seizoen vaker dan tien keer scoort?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kazim is veel sterker dan Pelle, hij kan beter voetballen dan Pelle, maar hij moet ook doelpunten meepikken als hij dezelfde status wil als Pelle. Hij geeft zelf aan dat hij hard werkt en dat hij veel traint en dat is het belangrijkste. Je speelt zoals je traint, train je goed dan is er een grote kans dat je ook in de wedstrijden goed zal voetballen. Hij moet gewoon meer trainen op afmaken dan komt alles goed

26 september 2014 om 22:48

Beter dan pelle? Dat betwijfel ik, maar hij is we erg goed en moet idd trainen op afmaken.

Dan moet het om hem heen ook kloppen lijkt me.

Kazim moet nou eerst maar eens een paar ballen erin schoppen, hij komt nu wel erg veel in de pers zonder dat hij ook nog maar iets heeft gepresteerd. Potentie lijkt er wel te zijn maar kennelijk kent hij de lijfspreuk van de club niet.

Kazim zal geen hele slechte speler zijn voor de eredivisie. Hij is alleen alles behalve een spits, staat de halve tijd van de pot gewoon op het middenveld en daar schieten we dus niks mee op, hoe sterk hij ook is. Ik zie nog liever Immers in de spits.

Hij ziet ook dat je in de Eredivisie makkelijk kan scoren als je het spelletje snapt. Kan maar zo zijn dat hij er uiteindelijk zelfs meer in schiet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren