Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoop dat hij blijft en anders hoor ik het wel van Marc Overmars’

Laatste update:

Donny van de Beek wordt in de Spaanse media nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar Ajax-trainer Erik ten Hag hoopt desondanks dat de middenvelder zijn verblijf in Amsterdam met minstens een jaar verlengt. Naar verluidt wil de Koninklijke tussen de vijftig en zestig miljoen euro neerleggen voor Van de Beek, wiens contract in de Johan Cruijff ArenA nog drie seizoenen doorloopt.

“Ik hoop dat Donny van de Beek dit seizoen bij Ajax speelt en anders hoor ik het wel van Marc Overmars (directeur voetbalzaken Ajax, red.)“, aldus Ten Hag maandagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan het thuisduel met PAOK Saloniki van dinsdag in de derde voorronde van de Champions League. De oefenmeester van de kampioen uit Amsterdam heeft nooit overwogen om Van de Beek vanwege de transferperikelen te passeren. “Ik zei vorige week al dat hij gewoon speelt.“

Ten Hag hoopt dat ook Joël Veltman aan Ajax verbonden blijft en heeft er binnenskamers op aangedrongen om het tot medio 2020 lopende contract van de verdediger te verlengen. “Ik denk dat we hem nodig hebben. Sterker nog, we hebben al gezien dat we hem nodig hebben in deze fase. Dat zal in de toekomst denk ik ook zo zijn.“ Veltman zei onlangs dat hij openstaat voor een buitenlands avontuur, al leidde de vermeende belangstelling van West Ham United niet tot een tussentijds vertrek bij Ajax.

Noussair Mazraoui viel zaterdag tegen FC Emmen uit met een bilspierblessure, maar volgens Ten Hag is de verdediger annex middenvelder op tijd fit voor de tweede ontmoeting van Ajax met PAOK. “Het leek een probleem te worden, maar hij sluit zo aan bij de training. Ik verwacht dat hij kan spelen. Je zou de training een laatste test kunnen noemen, maar we hebben goede verwachtingen.“

Denk jij dat Donny van de Beek het seizoen afmaakt bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat van de Beek in het spel van Ajax momenteel misschien nog wel belangrijker is dan dat de Jong en De Ligt op hun posities waren. Een middenvelder met diepgang en scorend vermogen, daar zijn er niet zo heel veel van. Het zou echt wel een aderlating zijn als hij nog gaat, al verwacht ik dat eigenlijk niet.

12 augustus 2019 om 16:49

Natuurlijk komt er een andere, nieuwe speler maar we leveren wel steeds kwaliteit en automatismen in. Bij elke goede speler die vertrekt, gaan we erop achteruit. En hoeveel we erop achteruit zijn gegaan, zullen we waarschijnlijk pas zien in de groepsfase Champions League, want in de Eredivisie zullen we het ook gewoon redden met deze groep. Pas als het niveau hoger wordt, kunnen we beoordelen in hoeverre we erop achteruit zijn gegaan.

12 augustus 2019 om 17:09

Ik vind het voor de verandering wel eens mooi om te zien waar we kunnen komen als we veel erg goede spelers een keer langere tijd bij de club kunnen houden. Vroeger vond ik het ook mooi om steeds nieuwe jongens op te zien staan, maar het vorige seizoen smaakt naar meer en dat vind ik belangrijker nu.

12 augustus 2019 om 17:28

Helemaal mee eens @ Flareon.
Hoewel ik Donny graag zie blijven.
Ik zie hem er echt 15 plus maken in de ED dit jaar vanuit het middenveld en doe dat hem maar na, maar spelers komen en gaan. Altijd is iemand zogenaamd onmisbaar, echter wordt er altijd een speler uiteindelijk vervangen.

12 augustus 2019 om 16:46

Dat is gewoon niet te vergelijken. De Ligt, De Jong en Van de Beek zijn gewoon alledrie ontzettend belangrijk geweest op hun eigen manier. Ik denk alleen dat we het vertrek van Van de Beek erger gaan missen, omdat hij dan de derde middenvelder is die vertrekt en dus alle automatismen in die linie vertrokken zijn.

12 augustus 2019 om 17:12

Eerst werd er gezegd dat de transfer over de wedstrijden tegen Paok heen getild zouden worden.

Donny zegt dat er wel snel duidelijkheid zal komen, daar put ik dan weer hoop uit want mogelijk vertraagd de mogelijke transfer van Neymar die van Donny en kunnen we nog een jaar van hem genieten.

12 augustus 2019 om 16:47

Dat geloof ik niet. Donny kun je vervangen door Ziyech op 10 en neres op rechts. Dan vang je het verlies van zijn diepgang op met Neres en Ziyech heeft laten zien dat hij prima op 10 kan tijdens de periode bosz. Donny is belangrijk maar zeker niet belangrijket dan de twee die je noemt

12 augustus 2019 om 16:48

Verschil is alleen dat degene die diep kan gaan, dan vanaf de zijkant komt en niet vanaf het centrum. Aan de andere kant komt er dan wel ruimte voor Dolberg, aangezien Donny veel in het 'gebied' van Dolberg komt.

12 augustus 2019 om 17:04

Precies!

12 augustus 2019 om 17:33

Diepgaan kan iedereen natuurlijk. Al zijn er niet veel spelers die dat zo goed kunnen timen en zo slim lopen als vd Beek laatste half jaar laat zien. Zijn besef van ruimte en timing is echt zeer goed geworden, dat icm zijn technische kwaliteiten maken hem heel lastig af te stoppen als CVM. Want hij loopt vrijwel altijd goed en heeft weinig tijd nodig omdat hij technisch sterk is. Nu wat zuiverder voor het doel worden en hij kan mee gaan doen om de topscorerstitel denk ik.

12 augustus 2019 om 18:05

Ik had het dan ook over Bosz ook een succesjaar in Europa. Ziyech rendeerde toen prima op 10

12 augustus 2019 om 17:00

Donny is iemand die met het niveautje mee gaat. Ik ben sws geen Ajax fan maar wat De ligt en De jong lieten zien, komt Donny niet in de buurt. De ligt al vanaf zijn 16e en Frenkie sinds hij overkwam van willen 2. Bij top clubs moet vd Beek meer inbrengen dan alleen diepgaand. bij ajax zie je dat hij vaak heel diep staat en hopen of Ziyech, Neres of Tadic hem een makkelijk goal bediend. Bij Real madrid of top clubs gaat dat niet gebeuren.

12 augustus 2019 om 18:54

Middenvelder met diepgang en scorend vermogen zijn er genoeg van.

Maar deze is ook nog eens slim, kiest goed positie en kan een pass geven.

Ik dacht altijd dat hij een tweede Klaassen was. Vorig jaar mijn mening 'enigszins' bijgesteld.

Voor een gozer met nog een 3-jarig contract en de kwaliteiten die vd Beek heeft zou Overmars geen genoegen moeten nemen met "tussen de 50 en 60 miljoen". Je ziet nu al dat er voor de Ligt en De Jong (in vergelijk met bijvoorbeeld een Joao Cancelo á 60 miljoen of een Joao Felix á 113 miljoen ) te weinig gevraagd is. Maar hopelijk tekent vd beek ook nog ff bij.

12 augustus 2019 om 17:13

Haha, en nog snap je het zelf niet. Jij doet net alsof een dergelijke clausule andere clubs verplicht om dat bedrag op tafel te leggen en een speler niet voor minder mag vertrekken. Atletico Madrid werd echter niet verplicht om dat bedrag voor Felix op tafel te leggen, ze vonden hem dat bedrag waard. Ook zonder clausule had hij die 126 miljoen dus op kunnen leveren.

12 augustus 2019 om 17:28

Ajax bouwt dst geleidelijk op. Vergeleken met het laatste grote bedrag voor Sanchez is De Ligt / De Jong alweer van een heel andere orde.

Wie ook komt 100 miljoen vragen zo laat nog aankomen zetten dan moet de prijs omhoog

12 augustus 2019 om 17:15

Gewoon nu beginnen bij 75 en dan elke dag 10 erbij. Ajax is geen outlet.

Denk dat iedereen met een Ajax-hart wel hoopt dat hij blijft bij Ajax. Ook wel een belangrijke zaak om hem te houden, zodat in ieder geval niet heel het middenveld verloren gaat. Ook de afgelopen wedstrijden heeft hij duidelijk aangetoond een van de beste bij Ajax te zijn, met zijn diepgang, scorend vermogen en goede steekball waarmee hij zijn medespelers uitstekend bediend.

Volgens El Chiringuito gaat Neymar dan toch naar Barcelona. Daar ben ik dus ingetrapt. Dat was wss dus een truc met Real om Barca meer te laten betalen. Als Neymar niet komt, Van de Beek niet komt. Wat moeten we dan in godsnaam doen? We hebben ons versterkt maar Barca en Atletico ook dus we moeten echt nog iets doen.

12 augustus 2019 om 19:05

Hoe zie dat voor je dan? Griezmann is er ook nog hè. En Dembélé heeft misschien nog niet die status maar hebben ze vorig jaar wel voor 120 miljoen gekocht...

12 augustus 2019 om 19:17

Die gaan met Neymar Griezmann Messi spelen met Suarez en Dembele op de bank

12 augustus 2019 om 19:22

Geloof niet dat Suarez dit zomaar laat gebeuren. Is nog steeds een goaltjesdief en bovendien heel dik met Messi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren