Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb nog nooit iemand met zo'n explosieve sprint gezien, revolutionair'

Laatste update:

Kylian Mbappé maakte zaterdag indruk tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en Argentinië (4-3) door onder meer twee keer het net te vinden. De aanvaller van Paris Saint-Germain was hierdoor medeverantwoordelijk voor de uitschakeling van Lionel Messi. Jan Mulder baalt dat de dribbelaar van Barcelona niet meer op het WK te zien zal zijn, ook al omdat Cristiano Ronaldo met Portugal eveneens is geëlimineerd.

“Op het vlak van namen en uitstraling zal het toernooi ze wel missen, maar Portugal en Argentinië verdienden het niet. Argentinië was echt een rommeltje. Een beetje kindervoetbal”, analyseert de oud-voetballer bij het Belgische Sporza Villa. “Het lijkt wel alsof coaches die zo'n ster in het team hebben minder aan het team denken.”

Mulder zegt genoten te hebben van het spel van Mbappé, die een plaag vormde voor de defensie van de Argentijnen. “Ik heb nog nooit iemand met zo'n explosieve sprint gezien. Revolutionair”, aldus Mulder, die wordt aangevuld door zijn zoon Youri: “Het is een versnelling in de versnelling. Hij schakelt nog een keer. Het is een wonderkind met ongelooflijke kwaliteiten. Dit seizoen heb ik hem nog niet zo goed gezien als tegen Argentinië.”

Youri Mulder wil echter nog niet beamen dat er sprake is van een wereldster. “Nee, ik denk dat hij in de verste verte niet zo'n goede voetballer is als Messi." Een vergelijking met Ronaldo is ook niet op zijn plaats, aldus Mulder. "Nee, dat denk ik ook niet. Ronaldo is nog veel meer een winnaar. Elke keer weer willen presteren. Die honger is zo ongelooflijk groot, die heeft niemand."

Ben jij het eens met Jan en Youri Mulder?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Robben vs Spanje wk wedstrijd 5-1? Verder zijn deze jongen zijn sprints indd indrukwekkend. Ongekend hoe goed hij is. Ben echt benieuwd naar hem op leeftijd 25 of zo.

1 juli 2018 om 14:04

Robben was toen in zijn prime. Mbappe is pas 19 he. Die jongen is zo belachelijk goed voor zijn leeftijd. Ik vind hem persoonlijk beter dan Neymar, maar dat is puur omdat ik een beetje klaar ben met dat kinderachtige gedrag van Neymar. Zoals jij al zegt ben ik ook benieuwd naar hem over een jaar of 5.

1 juli 2018 om 14:13

Je weet nooit wanneer iemand in zijn prime is. Misschien zit MBappe daar nu al dicht tegenaan. Vond vroeger de leukste vergelijking altijd Kluivert - v. Nistelrooij in destijds nog de Sportweek. Precies dezelfde leeftijd; Kluivert die begin van zijn carierre gelijk weergaloos, maar ook vrij vroeg afzakte, en bij v. Nistelrooij was juist precies de omgekeerde lijn te zien.

1 juli 2018 om 14:57

Dit is ook precies een van de redenen waarom ik zoveel waardering heb voor de prestaties van Messi en Ronaldo. Presteren over zo'n lange periode is gewoon zo weergaloos en moeilijk.

Pure snelheid maakt in het voetbal niet zoveel indruk op me, het is dat Mbappe het koppelt aan een erg goede techniek en doelgerichtheid. Wat een klasbak zeg, benieuwd hoever hij het gaat schoppen komende jaren.

1 juli 2018 om 14:56

Was ook snel, maar wat Mbappe gisteren deed was vies snel.

Mbappe is nu misschien nog geen wereldster misschien maar dat gaat hij wel degelijk worden. 19 jaar pas aan het begin van zijn carriere en al zo abnormaal goed. dit gaat een van de beste spelers ter wereld worden

Versnelling in de versnelling na een versnelling. Bizarre sprint was dat inderdaad, echt een genot om naar te kijken. Nog niet zo mooi als die van Robben maar wauw wat een actie.

1 juli 2018 om 14:15

Henry minder technisch dan Ronaldo? Die man was 1 en al techniek.

1 juli 2018 om 14:33

Haha ja en dan? Henry was technisch subliem maar vergeleken met Ronaldo was Henry een tak wat Ronaldo op snelheid kon kan/kon niemand, Ronaldo in zijn prime was nog sneller dan Mbappe maar kon op die snelheid ook nog eens zijn dribbels uitvoeren. Ronaldo is technisch de beste spits ooit, zoek zijn beste dribbels en skills maar eens op, en ook zijn geniale passing, want vele weten niet dat R9 ook een dodelijke spelmaker kon zijn als ie inzakte en de spelers achter hem hem overlapten.

1 juli 2018 om 14:39

Mike

Inderdaad, verder viel die sprint van Mbappe nog best mee, want Mascherano bleef goed bij hem. Ronaldo in zijn beste tijd sprinte en was weg, foetsjie, daar haakte niemand bij aan.

1 juli 2018 om 14:21

Uruguay verdedigt op de achterlijn dus nee hij zal de ruimte niet krijgen voor dergelijke sprints. Mbappe vind ik qua technisch vermogen trouwens tussen de 2 anderen in zitten. Niemand kan R9 evenaren maar hij is een stuk technischer dan Henry.

1 juli 2018 om 14:34

Hangover

Correct niemand niemand had/heeft die snelheid, versnelling en dat arsenaal aan truukjes en dribbels, en R9 kon dan ook nog eens het spel maken met geniale assists en balletjes tussendoor. Mensen vergeten snel, zo blijkt hier alweer.

Vader en zoon Mulder neem ik niet serieus. Zo extreem in hun reacties. Mbappe liet echt mooie dingen zien maar deze mensen weten altijd zo te overdrijven. Ik ben benieuwd hoe de jonge Fransman zich blijft ontwikkelen.

1 juli 2018 om 14:10

wellicht ietsje overdreven hun reacties maar er zijn natuurlijk niet veel spelers van 19 jaar die dit laten zien op het allerhoogste podium dus ik snap het enthousiasme wel

Mbappe is sinds Ronaldo en Messi de enige die op 19e jarige leeftijd zoveel indruk op me heeft achtergelaten. Die jongen zal, mits hij goed doorontwikkelt, hetzelfde niveau als die 2 kunnen halen.

Die sprint was leuk, maar om nou te zeggen alsof het een unieke sprint was? Robben is al genoemd, maar bijv. Zivkovic had bij Utrecht ook een paar leuke.

1 juli 2018 om 15:03

Lijkt me wel erg voorbarig. Vele gouden bal winnaars in het verleden konden slechts een paar jaar pieken of zelfs nog minder lang. Ronaldo en Messi pieken allebei al dik 10 jaar aan een stuk door. De werkelijke klasse van deze twee én de werkelijke moeilijkheidsgraad zal waarschijnlijk pas echt gewaardeerd gaan worden na hun carrière.

Ik ken der nog wel een met zo een sprint zoniet een betere. Mulder noemt wel leuk messi en Ronaldo maar El Fenomeno blijft voor mij onovertroffen. Mbappe is daarintegen zeker over 6 jaar een keer winnaar van de Ballon Dor want wat die jongen laat zien laat niemand zien op de wereld nu.

Dikke Ronaldo had ook die versnelling in zijn sprint met bal aan de voet dat maakt het nog specialer wat Mbappe nu ook heeft en zijn eerste aanname is zo magistraal dat maakt hem ook van buitencategorie je hebt wel wat snelle spelers maar die zijn meestal niet zo goed in de kleine ruimte

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren