Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb niet zo veel gespeeld als ik had gehoopt, maar dat is voetbal'

Laatste update:

Niki Zimling maakte maandagavond na een afwezigheid van twee maanden zijn rentree bij Jong Ajax en zou het Amsterdamse vlaggenschip in de laatste vier speelronden van dit seizoen nog van dienst kunnen zijn. Het is echter maar zeer de vraag of Frank de Boer nog een beroep zal gaan doen op de Deen, die dit seizoen niet heeft kunnen brengen wat er van hem verwacht werd.

/

Ajax huurt Zimling dit voetbaljaar van FSV Mainz 05 en heeft een optie tot koop, maar zal daar geen gebruik van maken. De 29-jarige middenvelder is geen moment een aanwinst gebleken voor de ploeg van De Boer. "Ik ga waarschijnlijk terug naar Mainz, waar ik hoor", zei Zimling dan ook tegen FOX Sports. "Ik heb hier niet zo veel gespeeld als ik had gehoopt. Maar dat is voetbal. Ik heb veel geleerd en we zullen zien wat de toekomst gaat brengen."

Ajax hoopte dat Zimling landgenoot Christian Poulsen kon doen vergeten, maar daar is de mannetjesputter dus niet in geslaagd. Hij deed in negen competitiewedstrijden van Ajax 1 mee en speelde meer minuten voor Jong Ajax in de Jupiler League, dan voor het eerste elftal in de Eredivisie.

Niki Zimling was gewoon niet goed genoeg voor Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor jou, maar je heb niemand kunnen overtuigen, de eerste wedstrijd begon goed, maar daarna was het niks meer.

14 april 2015 om 08:23

Inderdaad vooral jammer voor hem. Is toch ook mooi voor zo'n speler dat hij in de CL mocht spelen en bij de grootste club van NL. Pakt niemand hem meer af. Hij was in de eerste wedstrijd in de CL erg goed en kreeg toen alle ruimte. Ik denk als hij fit was dat hij redelijke waardevol had kunnen zijn. Maar dat zullen we nooit weten. Zoals hier onder staat gegokt en verloren. Next!

14 april 2015 om 09:46

Een gokje van ajax, ging helaas mis. Hij geeft inderdaad in de CL gespeelt en voor ewn historische ploeg als ajax. Helaas zou hij vooral herrinderd aan die verkeerde terugspeelbal tegen psg.

Gegokt en verloren. Gelukkig is hij slechts gehuurd en niet gekocht, want iedereen kon zien dat hij niet goed genoeg is voor Ajax.

Dit komt door de ontwikkeling van o.a. Klaassen en Bazoer

14 april 2015 om 08:32

dat denk ik dus echt niet, hij kwam gewoon niet in de wedstrijden meer.

Je bent ook niet zo goed als men had gehoopt.

Van mij mag hij weer terug naar Nec. Speelde daar erg goed en blijkbaar meer zijn niveau.

14 april 2015 om 09:22

Bij NEC zou hij absoluut een meerwaarde zijn. Zimling wordt veelvuldig afgebrand en afgeschilderd als een koekenbakker. Dat is ook niet fair. Hij is duidelijk niet goed genoeg voor de (sub)top in Nederland, maar zou prima mee kunnen daar onder.

Zimling dat heeft vooral te maken met jou kwaliteiten als speler. Leuke VM maar niet voor het niveau dat Ajax wilt halen. Qua inbreng in en buiten het veld leek je vrij weinig op Poulsen. Een leuk clubje in de middenmoot zal perfect bij je passen.

Dit is toch wel erg zielig dat Ajax dit gehaald had vorig jaar. Laatste moment gehuurd van mainz. Het kunnen herkennen van een kwaliteit in een speler kunnen ze denk ik niet bij Ajax. Tot nu toe is elke aankoop sinds de revolutie een drama geweest. Zoveel miljoenen uitgegeven wat langzamerhand dreigt een kapitaals vernietiging te worden. Het beste is om flink de bezem er doorheen te halen. Van rhijn, boilessen, Veltman, Vd Hoorn, duarte, Serero, Kishna, sightorsson, bij een goed bod gewoon verkopen. Het wordt tijd voor echte mannen en niet voor verwende jongetjes. Er is genoeg huiswerk te doen, zowel voor Marc overmars als Frank de boer. Van mij mogen ze Dennis bergkamp en Spijkerman ook weg doen. Beide zitten er als 2 plofkippen bij en lijken emotioneel bij Elke wedstrijd niet betrokken. Een Jaap stam moet naast Frank de boer gaan zitten met een nieuwe frisse ervaren 3e man. Gewoon opnieuw beginnen want wat we dit seizoen aan beleid en het voetbal van Ajax gezien hebben, dat geeft toch wel behoorlijk veel rede om na te gaan denken hoe nu verder. En dan nog het allermooiste klap op de vuurpijl, seizoenkaarten verhogen. Mensen moeten voor dit bagger voetbal, bagger beleid extra centen neerleggen. Kinsbergen, Slop en Vd sar moeten zich gaan schamen. Geef supporters dan de kwaliteit voor de zovele euro's die ze betalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren