Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb geleden tegen Isco, niet eens Messi heeft dat niveau ooit bereikt’

Laatste update:

Italië likt de wonden na de 3-0 nederlaag tegen Spanje van afgelopen zaterdagavond. Isco was de ster van de avond met twee doelpunten én een poort op Marco Verratti. De middenvelder van Paris Saint-Germain werd in de 68ste minuut behoorlijk te kijk gezet door de spelmaker van Real Madrid en daar baalt Verratti na afloop stevig van.

"Ik heb veel geleden tegen Isco", werd de Italiaan door verschillende media geciteerd, na afloop van het verlies in het Santiago Bernabéu. "Ik stond echt versteld van zijn optreden. Niet eens Lionel Messi heeft dat niveau ooit bereikt", aldus Verratti, die aangeeft nog hoop te koesteren op een goede afloop van de WK-kwalificatie.

Verratti erkende dat Spanje beter was en ook de bondscoach van de Italianen, Giampiero Ventura, gaf aan dat hij heeft genoten van Isco: "Toen ik zijn nutmeg zag, wilde ik op gaan staan en ook applaudisseren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een voorstelling van jewelste. Isco speelde met Verratti alsof het een junior was. Doet me een beetje denken aan Bale versus Maicon. Laatstgenoemde maakt hedendaags ook geen nacht meer mee waarin hij niet wakker schrikt van een voorbij sprintende man uit Wales. Nu is Verratti nog jong en zal dit niet het einde van zijn carriere worden, maar ik denk dat hij de komende trainingen wel met een net tussen zijn benen speelt.

3 september 2017 om 14:08

Hahaha ja, dan het leukste is nog wel dat Maicon op dat moment juist erg sterk was.

3 september 2017 om 14:23

Samp

Ik dacht dat Maicon een lichte blessure had, maar zeker ben ik niet.

3 september 2017 om 14:54

Isco speelt zo'n wedstrijd en ieder is door t dolle heen. Als Messi en CR7 niet iedere week zo spelen, is iedereen boos. Dit is t verschil.

3 september 2017 om 16:57

Maicon was toen eht niet sterk. Hij speelde geblesseerd. Wat Isco heeft laten zien is vele malen betet dan wat Bale toendertijd liet zienn.

Dit kan je vergelijken met Ronaldonho tegen Ramos in Bernabeu.

4 september 2017 om 11:31

Nope Maicon was geblesseerd en mocht die match eigenlijk nooit spelen maar Benitez stelde hem toch op.

3 september 2017 om 14:18

Geweldig optreden! Leuke vergelijking, Bale vernederde Maicon tot op het bot die wedstrijd hahah. Moet wel zeggen dat het een belachelijke comment is van Verratti, indirect prijst hij gewoon zichzelf!
Messi heeft misschien wel 20 of meer van zulke wedstrijdjes gespeeld in zijn carierre, dat maakt Messi ook Messi. Verratti aub niemeer doen!

3 september 2017 om 14:34

Isco had gewoon een hele goede dag en Verratti een hele dramatische. Dat kan een keer gebeuren, Verratti blijft 1 van de beste middenvelders ter wereld. Ik heb de wedstrijd gezien en hij werd inderdaad te kijk gezet, maar als deze wedstrijd 10x zou worden gespeeld dan zou het die andere 9x er heel anders uit hebben gezien.

3 september 2017 om 14:40

Smerige panna haha

3 september 2017 om 15:06

Belachelijke uitspraak van Verratti. Ben blij dat hij niet bij Barca speelt
Komt zwaar te kort voor niveau Barca

3 september 2017 om 15:14

Dennis

Haha wat zeg je daar? Barcelona mag dromen van zo'n speler als Marco.

3 september 2017 om 15:28

Echt he. Echt tot wel een klasse beter dan Paulinho Rakitic Gomez etc.

3 september 2017 om 15:33

Barca heeft momenteel nirt 1 middenvelder van het niveau van Verratti. Naja Busquets natuurlijk, maar verder niet. Iniesta wanneer hij in top vorm is ook, enkel gebeurd dat tegenwoordig maar zelden en maakt hij ook nooit meer de 90 minuten vol

3 september 2017 om 15:34

Belachelijk wat je zegt natuurlijk. Had hem graag bij Barca gezien. Iemand die het spel goed kan lezen. Wat Verratti zegt is overigens ook onzin natuurlijk, maar dat is hoe mensen praten om iets duidelijk te maken.

Zo te zien is heeft de wedstrijd van gisteren ook iets met zn hersenen gedaan. Messi heeft dit niveau nooit gehaald... Lachwekkend!

3 september 2017 om 14:08

Ach je begrijpt zn punt toch? Hij wilde gewoon benadrukken hoe ongelofelijk goed Isco gister was.

3 september 2017 om 14:13

Er valt niets te begrijpen, het is een statement die niet klopt. Dat weet je zelf ook, hoe geweldig Isco ook was.

3 september 2017 om 15:20

Ik snap ook niet wat ik moet begrijpen van die uitspraak. De vraag is moeten we Verratti nog serieus nemen na deze uitspraak.

3 september 2017 om 16:59

Ik denk dat Verratti het beter had moeten formuleren: "Messi heeft mij nooit zo kunnen vernederen zoals Isco". Of iets in die richting. Maar wat hij zegt klopt voor geen meter.

3 september 2017 om 18:37

Denk ook dat dat de bedoeling was van zijn uutspraak. Kwam er iets verkeerd uit

3 september 2017 om 14:12

Hij bedoeld waarschijnlijk toen hij zelf tegen Messi speelde.

3 september 2017 om 14:48

Zo vaak komen ze elkaar ook weer niet tegen op het veld. Ja Messi zakt in en komt naar binnen, maar niet vaak genoeg om een Veratti tegen te komen en te domineren. Ik vind het een vergelijking van niks, hoe je het ook opvat.

3 september 2017 om 14:19

Niks lachwekkends aan. Veratti heeft het hoogstwaarschijnlijk over zijn onderlinge confrontaties tegen Messi met PSG en tegen wie hij meer moeite had weet Veratti beter als geen ander.

3 september 2017 om 14:30

Inderdaad ik denk ook dat het om onderlinge confrontaties gaat. Ik heb verratti echt zelden zo zien lijden in een wedstrijd en zo te kijk zien worden gezet. Het moest vast nieuw aanvoelen voor hem en hij wist niet wat hij mee maakte.

3 september 2017 om 14:57

Ja want verratti komt messi ook regelmatig tegen in een wedstrijd... hij praat gewoon onzin hier en dat zal hij zelf ook weten. Het komt hem alleen goed uit om dit te zeggen zodat hij en zijn team dat als excuus kunnen gebruiken...

3 september 2017 om 15:20

Afgelopen jaren zijn ze elkaar 8 keer tegengekomen, dat zijn wel wat wedstrijden voor 2 clubs die in verschillende competities spelen. En ik snap niet waarom men hier zo cynisch doet, ik zie het eerder als een compliment richting Messi dan iets elders. Het niveau die Messi heeft gehaald in zijn piek is ongekend, geen mens die dat kan ontkennen. Vandaar dat ik de uitspraak van Veratti eerder als een erkenning jegens het niveau van Messi zie, in de zin van dat hij de lat heeft bepaald. Aan de andere kant is dit natuurlijk een compliment voor Isco.

Isco had de opvolger moeten zijn van iniesta of Xavi. Isco is pas sinds 2 onomstreden bij real en dus barca had hem al moeten halen voor hij naar real ging, hij had daarvoor prima kunnen rouleren met iniesta of xavi.
Barca heeft hier echt niet genoeg vooruit gekeken.
Isco samen met Thiago op het middenveld bij barca had het moeten en kunnen zijn.

Ter stegen
Semedo
Pique
Umtiti
Alba
Thiago
Iniesta
Isco
Messi
Suarez
Dembele

Het zijn spelers als Iniesta en Isco die Veratti altijd te kijk zetten met hun manier van spelen. Messi is juist beter in t passeren van meerdere mannetjes maar 1 op 1 maskt Veratti bijna geen kans tegen deze type soort spelers. Thiago kan je denk ik ook rekenen onder type spelers als Iniesta en Isco! Wat een heerlijke spelers met veel flair! Geweldig om naar te kijken! Ik denk trouwens dat Isco nu op het niveau van Pogba/Hazard/Neymar had kunnen zitten als hij niet zoveel verbankt was bij Real maar nu is hij gelukkig ook al heel goed bezig!

3 september 2017 om 14:20

Op het niveau van Pogba zitten? Sorry hoor maar Isco is een veel en veel betere voetballer dan dat gehypte powerhouse. Pogba is een uitstekende speler maar heeft nog nooit wedstrijden zo naar z'n hand gezet zoals Isco regelmatig doet. Het is vooral dat gedoe erom heen (dansjes, kapsels, dabben enz) dat Pogba commercieel gezien zo groot maakt. Maar ook bij Frankrijk speelt Kante een veel grotere rol bijvoorbeeld.

3 september 2017 om 15:00

Wat bedoel je als je zegt dat Kante een veel grotere rol speelt bij Frankrijk? Kante doet zoals altijd zijn ding. Verovert ongelooflijk veel ballen en levert ze vervolgens in bij zijn teamgenoten. Maar het zijn toch echt de spelers zoals Pogba en Lemar die de bal naar voren brengen en voor het echte gevaar zorgen. Wat dat betreft wordt Kante naar mijn mening nogal overschat. Mensen doen alsof hij een voetbalgod is, maar het is een feit dat hij aan de bal zeer weinig kwaliteiten heeft als je dat vergelijkt met een middenvelder zoals Pogba. Kante is als verdedigende middenvelder ijzersterk, maar Pogba is een allround beest.

3 september 2017 om 15:17

Ik denk dat Frankrijk zonder Kante enorm wordt verzwakt op het middenveld terwijl een Rabiot of Matuidi op de plek van Pogba waarschijnlijk niet eens zoveel verschil zal maken.

3 september 2017 om 15:35

Je kan prima je eigen speler verdedigen zonder een andere speler omlaag te praten hoor. Niemand verwacht aanvallende intenties van Kante, die vergelijking en overschatting wat jij benoemt is helemaal niet relevant. Hoe je went of keert, misschien wel de belangrijkste speler van de afgelopen 2 BPL kampioenen. Je kan hem totaal niet overschat noemen, tenzij je hem op andere kwaliteiten gaat inschatten of vergelijken zoals jij nu doet.

3 september 2017 om 16:53

Rabiot en Matuidi hebben absoluut niet dezelfde kwaliteiten als Pogba. Geen van beide zijn ze zo twee-benig, hebben ze zoveel scorend vermogen, hebben ze zo'n pass en techniek in de benen. Het zijn absoluut geen slechte spelers, maar Pogba heeft toch wel een hoop meer kwaliteiten. Alleen al op creatief gebied is Pogba stukken beter. Wanneer zie je Rabiot en Matuidi nou een man vanuit het niets 1 op 1 met de keeper zetten? Dat is bijvoorbeeld iets dat Pogba verschrikkelijk vaak doet. Helaas verprutste Ibra vorig jaar 8 van de 10 kansen die hij kreeg.

Als je Kante uit je ploeg haalt krijg je waarschijnlijk meer goals tegen, en als je Pogba uit je team haalt creã«er je minder kansen en maakt je team dus minder doelpunten. Het is maar net wat je belangrijker vind.

@cocoafc,
Verder probeer ik ze juist niet te vergelijken, dat wordt juist zeer vaak gedaan door fans en dat klopt inderdaad niet. Vandaar dat ik aangeef dat Kante wat dat betreft overschat is, omdat er dan wordt beweerd dat Kante een betere middenvelder is dan Pogba. Het ging er in dit geval even om wie er belangrijker voor de ploeg was. De geweldige verdedigende middenvelder Kante, of de meer creatieve en aanvallende Pogba.

3 september 2017 om 17:59

Ik zou het dan lekker in het midden laten, want er is geen antwoord op. Je zal wel moeten toegeven dat Kante een bepalende factor is geweest bij kampioenschappen, Pogba nog niet, ook niet bij Juve. Maar goed, je hebt ze beide nodig als we het over speelstijlen hebben.

3 september 2017 om 18:40

Pogba??? Denk dat het andersom is. Vind dat Pogba nog serieuze stappen moet zetten om met Hazard en Neymar te gaan vergelijken. En zelfs Isco staat al verder dan Pogba

Echt een prachtige speler. Heeft alles wat een speler op zijn positie nodig heeft. Een prachtige techniek, overzicht, scorend vermogen en is ook nog eens een harde werker. Hij zal in mijn ogen ongetwijfeld het niveau van Iniesta in zijn hoogtijdagen aantikken.

Je vraagt je wel eens af...

Hoe vaak Barca-spelers zeggen dat Messi de beste speler ooit is, ook spelers en coaches die na Barca naar het buitenland vertrekken. Je zou bijna denken dat ze contractueel verplicht zijn tot dit soort uitspraken; je hoort bijv ook vaak dat spelers/coaches een x aantal jaar nadat ze bij een club wegzijn niets negatiefs over die club mogen zeggen ten straffe van een boete, dit is nog even in het nieuws geweest toen Benitez zich negatief uitliet over Real.

Afgezien van het feit dat Isco natuurlijk een geweldige speler is, zou het specifiek noemen van Messi niet ook gewoon een strategie kunnen zijn vanuit Verratti/psg? Een soort koude oorlog tegen Barca? Aangezien hier op deze manier indirect wordt gezegd dat Isco, op dit moment of in ieder geval tijdens deze wedstrijd, een niveau heeft gehaald dat Messi niet laat zien.

Misschien ben ik spijkers op laag water aan het zoeken hoor maar dit kwam zo in me op. Isco is verder natuurlijk een fenomeen en we kunnen Zizou op onze blote knieën bedanken voor het herleven van deze opperbaas.

3 september 2017 om 14:11

Dat zou inderda!d ook kunnen nu ik het zo hoor. Hoezo is PSG zo in oorlog met Barca dan? Door die pijnlijke 6-1 of omdat Barca niet meer in zee is met Qatar? Ik dacht dat Veratti alleen wou benadrukken hoe goed Isco was.

3 september 2017 om 15:40

Bijv door Qatar inderdaad, de transfersoap met Verratti en daarna Neymar en het "niet fucken met ons want we fucken je terug"-beleid dat psg erop na lijkt te houden.

Ik las een paar dagen geleden hier op VZ nog een artikel over de politieke implicaties die de transfer van Neymar met zich meenam, zowel voor psg/barca maar ook de staat Qatar, misschien het lezen waard?

We moeten ook niet gaan overdrijven na die panna van Isco. Natuurlijk was het een heerlijke actie waar je als voetbalfan absoluut van kan genieten, maar ik hoor mensen het hebben over dat Verratti maar beter kan gaan stoppen met voetbal en dat soort onzin. Verratti blijft een middenvelder van wereldklasse en zou er geen ene reet om moeten geven dat hij een keer door zijn benen gespeeld is. Dat is 1 moment in een wedstrijd, moet je dan meteen maar al zijn geweldige prestaties en potentie die hij nog heeft vergeten? Alleen omdat hij een keer door zijn benen is gespeeld? Wat een onzin haha.

3 september 2017 om 14:15

Dat zijn van die 'populaire' facebook opmerkingen die natuurlijk nergens op slaan. Verratti is 1 van de betere op zijn positie. Hij werd flink te kijk gezet maar dat werden Ramos, Boateng en zelfs Ronaldo (door Alves) wel eens. Niks spannends aan verder

3 september 2017 om 14:36

Ramos heeft wel het ergste meegemaakt, eerst Ronaldinho die hem zwaar te kijk zette keer op keer, daarna tegen een versleten Del Piero zwaar te kijk gezet bij zowel Real als Spanje, en later weer door Messi. Een 36 jarige Nesta legde Messi in zijn prime nagenoeg aan banden.

3 september 2017 om 14:46

En niet vergeten Arjen Robben die hem keer op keer zijn hielen liet zien in Brazilie .

3 september 2017 om 14:47

Nesta legde Messi aan banden? Maakte het Messi niet makkelijk samen met het hele team maar aan banden?

3 september 2017 om 14:54

Fouadsky

Let op de nagenoeg, in mijn reactie Messi legt niemand compleet aan banden, maar Nesta was wel degene die Messi vaak in de trechter liet lopen, en zijn defensie aanstuurde om het Messi en co. Zo moeilijk mogelijk te maken. Nesta was namelijk geen slager, maar een super intelligente speler, een geniale aanvoerder en iemand die pionnen perfect kon plaatsen om een sterk defensief geheel te vormen.

3 september 2017 om 14:58

Wat betreft de kwaliteiten van Nesta, daar ben ik t volledig met je eens, staan buiten kijf....

3 september 2017 om 14:17

Zo'n bijzondere panna is het niet, wanneer dit op de amateurvelden gebeurt geeft niemand er wat om, alleen omdat het een clash is tussen isco en verratti maar je hoeft geen wereldvoetballer te zijn om de bal op deze manier door iemand zn benen te spelen.

3 september 2017 om 14:35

Ik vond hem wel gelikt hoor, zeer mooie panna die overal bejubeld zou worden.

3 september 2017 om 15:27

Op het pleintje zo vaak gegeven. Op den duur is ie normaal geworden.

3 september 2017 om 15:30

Damsko

Op het pleintje doe je dan ook niks anders, daar is een panna zetten zoals deze dagelijkse kost, maar in zo'n wedstrijd op dat niveau is het wel even wat anders.

Wat 'n speler. Hoort, gebasseerd op zijn ontwikkeling en prestaties, een onbetwiste basisspeler te zijn bij Madrid. Maar ik vraag me af wat Zizou gaat doen als voorin iedereen fit/niet geschorst is. Afgelopen jaar zagen we ook dat Bale ondanks zijn bedroevende prestaties een basisplaats verkreeg, misschien hoort het zo in de rouleersysteem van Zizou. Een speler als Isco zou je het liefst elke wedstrijd willen zien spelen, maar aan de andere kant moet een gehele selectie van toppers tevreden worden gehouden.

Al met al zijn dit tijden waar wij als Madristas met volle trots en blijheid van onze spelers en club kunnen genieten; en de toekomst ziet er zelfs beter uit.

3 september 2017 om 14:24

Toekomst ziet er idd nog zelfs veel beter uit! La decimotercero here we come!

Isco speelde sterk terwijl Veratti juist erg zwak speelde. Niet alleen in de duels maar ook de momenten dat hij tijd en ruimte kreeg van de Spanjaarden.

Verder heeft alles en iedereen van PSG een Barca virus te pakken want de uitspraak Messi heeft dat niveau nooit gehaald is natuurlijk het gevolg van 42 graden koorts. Kan ook zijn dat hij de hond van Isco bedoelde

Heerlijke actie, maar Verratti is wel wat gewend, dat hoort nu eenmaal bij Marco zijn positie en zijn felle spel, dan kom je zoiets vroeg of laat tegen.

Heb dit ook gelezen, heeft dit waarschijnlijk tegen SkyItalia gezegd.
Natuurlijk volstrekt belachelijk om te zeggen dat Messi dit niveau nooit heeft laten zien.

Alleen ik merk wel dat mensen alleen denken dat het om die panna gaat. Als je gewoon het over de hele wedstrijd bekijkt dan zag je dat Isco verratti meerdere malen compleet heeft overlopen en verratti niks op te brengen had tegen hem.
Isco heeft Italië eigenhandig op hun knieën gebracht en er zijn weinig spelers die dat kunnen zeggen of doen.
Ik denk dat deze woorden een mix zijn van teleurstelling en frustratie en de onmacht die Verratti voelde tijdens de wedstrijd. Het middenveld van Italië kon niks opbrengen tegen dat van Spanje, en als er nog eens een speler als Isco over het hele veld rend en je zonder veel moeite voorbij loopt en je steeds druk zet dan is het begrijpelijk dat Verratti zo ver gaat door dit te zeggen.

Isco is geweldig maar bij lange na geen Messi. Zijn prestatie tegen Italië was wel gewoon van een ander niveau.

Isco verkeert in geweldige vorm. Ik hoop als voetbalfan dat hij die weet vast te houden maar als Barcelona fan liever niet Zijn spel oogt heerlijk fris, creatief en bijna moeiteloos. Kleineert zijn tegenstanders met het klassenverschil maar niet op de vervelende manier zoals Neymar dat doet.

Las het eerder en het enige wat ik kan zeggen is hahahaha

als hij niet minstens 87/88 rating krijgt bij fifa dit jaar zijn ze daar helemaal de kluts kwijt!!

on: messi zijn niveau heeft hij nog zeker niet. Maar ik denk dat verratti bedoelt dat hij het moeilijker had tegen isco dan messi.

3 september 2017 om 15:04

Ja, maar verratti heeft nooit messi als directe tegenstander gehad... dus hoe hij het ook bedoelt. Het is een uitspraak die nergens op slaat...

Onbegrijpelijke vergelijking, ik zie Isco niet Boateng en Neuer zo te kijken zetten, in zo'n belangrijke wedstrijd. Man dat moment vergeet ik nooit meer, een van de mooiste acties die ik heb gezien.

En toch is Verratti nog steeds de completere middenvelder.

Wat een speler is isco aan het worden zeg.
Flair snelheid gecombineerd met een weergaloze techniek en een uitstekende trap.
Elke week opstellen en het betaald zich 200% uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren