Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb er vertrouwen in dat Sandler het goed gaat doen bij Manchester City’

Laatste update:

Bij PEC Zwolle is men trots op de ontwikkeling die Philippe Sandler heeft doorgemaakt. De twintigjarige verdediger zal spoedig gaan tekenen bij Manchester City en wordt daarmee beloond voor een stormachtige ontwikkeling. John van ’t Schip heeft er vertrouwen in dat Sandler ook op een hoger niveau kan aanpikken.

PEC zal ongeveer drie miljoen euro toucheren voor de jonge stopper, die anderhalf jaar geleden overkwam van Ajax en sindsdien achttien wedstrijden in de Eredivisie speelde voor de Zwollenaren. Hij zal het seizoen afmaken bij de huidige nummer vijf van de Eredivisie. "Hij is er heel blij mee, wij zijn er heel blij mee en de club is er heel blij mee", vertelt de trainer van PEC in gesprek met FOX Sports.

Van ’t Schip erkent dat de concurrentie moordend is bij Manchester City, maar benadrukt dat Sandler de tijd heeft om te leren. "Ik heb er zeker vertrouwen in dat hij het goed gaat doen bij City. Hij hoeft niet per se volgend jaar in het eerste te spelen. Het kan dat hij nog een jaar verhuurd wordt of dat hij eerst een halfjaar erbij moet blijven. Ik weet niet hoe ze dat zien."

Ook teamgenoot Dirk Marcellis is blij voor Sandler. "Hoe hij zich voelt? Ik kan niet voor hem spreken, maar dit is een droomtransfer", zegt de verdediger. "Het is een schitterende transfer. Ik had ook helemaal niet verwacht dat hij naar Manchester City zou gaan. Hij doet het goed en heeft deze stap verdiend. Hij heeft getekend bij de absolute wereldtop."

Denk jij dat Philippe Sandler in de termijn goed genoeg zal zijn voor Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt me gewoon een beetje dezelfde situatie te worden als bij Rekik. Wordt nog 2 tot 3x uitgeleend aan een Nederlandse topclub of Championsship ploeg, om vervolgens te zien dat Man city in die jaren nog drie spelers hebben gehaald voor zijn positie. En uiteindelijk wordt ie verkocht aan een Duitse/Engelse middenmotor of misschien een Feyenoord/PSV. Voor zijn portemonnee een geweldige stap.

30 januari 2018 om 19:21

Ben jij toevallig een scout ? Kan natuurlijk en volg je hem al een tijd intensief. Maar ik geloof het niet.

Het is sws een mooie transfer waar hij zeker ervaring gaat op doen en lekker zijn bankrekening spekt. Misschien scheurt hij volgende week zijn enkelbanden wel en kan hij nooit meer voetballen. Ben benieuwd hoe hij zich verder ontwikkeld.

30 januari 2018 om 19:27

Het is toch niet zo moeilijk om in het geval van die jongen z'n toekomst te voorspellen?! De enigste reden waarom deze jongen wat aandacht krijgt is omdat hij het leuk doet bij PEC en relatief jong is. Objectief gezien komt die jongen in alles tekort voor de Premier League. Wat niet is kan nog komen, maar bij Manchester City wordt veel meer gevraagd dan alleen 'goed genoeg zijn voor de competitie'.

30 januari 2018 om 19:34

Ik hoef toch geen scout te zijn om te constateren dat dit zeer waarschijnlijk niks gaat worden voor Sandler bij man city. Ik had je ook kunnen vertellen dat Büttner of Andreas Pereira niet zou werken bij man utd of van Aanholt/van Ginkel bij Chelsea of Donyell Malen bij Arsenal en zo kan ik nog wel even verdergaan. Ik wens hem het allerbeste en misschien werkt het voor hem, maar ik heb er een hard hoofd in.

30 januari 2018 om 19:45

Dat is een koe in de kont kijken. Altijd makkelijk scoren.
Ze zullen elke speler als handelswaar zien. Maar één ding is zeker, talent zien ze in hem. Misschien kunnen ze hem met enige weerstand wel tot een bepaald niveau brengen.
Ik vind het altijd kort door de bocht als iemand zulke uitspraken doet. Er zijn genoeg voorbeelden te noemen over een jongen die op later moment op de radar kwam. Bijvoorbeeld een Jaap Stam, van Dijk maar ook internationaal zijn er verrassingen.

Ben het niet geheel met je oneens. Kans is groot en aanwezig. Maar verrassingen dienen zich zomaar aan.
Ik weet bijvoorbeeld niet hoe zijn lichamelijke ontwikkeling de afgelopen jaren is gelopen. Wellicht heeft zijn lichaam enorme spurt gemaakt waardoor hij sterker de duels in kan of net die versnelling maken om op tijd te zijn en nu wel opvalt.

Dat talenten die vroeg onder de loep worden genomen en het etiquette groot talent meekrijgen en het niet weten te halen betekend natuurlijk niet dat alle talenten uit die leeftijdscategorie op de radar zijn verschenen.

30 januari 2018 om 20:14

Hoe kan je van Dijk noemen voorbeeld voor je relaas. Die heeft nog 2 tussenstappen gemaakt voor hij bij Liverpool terecht kwam en dan is Man city nog een stap hoger. Maar prima je geeft twee voorbeelden van spelers bij wie zoiets goed uitpakte. Ik durf te wedden dat ik veel meer voorbeelden kan geven van spelers die nooit geslaagd zijn bij dergelijke grote clubs. Natuurlijk kan je elke situatie individueel bekijken, maar deze jongen is pas dit seizoen opgevallen op basis van éã©n seizoenshelft. Dat lijkt mij een te korte periode om van waarde te zijn voor een club als Man city. Ik weet niet of je het mee hebt gekregen maar Man city heeft vandaag ook een verdediger gekocht voor 65 miljoen die ‘maar’ 3 jaar ouder is dan Sandler. Voor zijn positie is er nu dus Kompany, Otamendi, Stones, Laporte en Mangala. De eerste twee raken op leeftijd en ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat voor hen vervangers komen die wat mogen kosten. Ik ben geen helderziende en kan je dus geen voorspelling geven die zeker uit zal komen, maar ik denk dat velen zich wel kunnen vinden in het toekomstplaatje wat ik voor hem schets.

30 januari 2018 om 20:29

Donyell deed het anders aardig goed in de jeugd bij Arsenal, die wilde zelf weg.

30 januari 2018 om 20:37

Feit blijft dat hij het niet gered heeft.

31 januari 2018 om 19:00

Ik snap je punt en er zijn veel spelers gesneuveld en hebben een niet al te beste keuze gemaakt door zo’n transfer te maken, op sportief gebied dan.

En Tuurlijk de kans is ook aanwezig. Het is alleen wel erg negatief gedacht vind ik.

Maar dat vele er zo over denken hoeft niet per definitie te zeggen dat het allemaal zo loopt zoals jij het schetst.
Trouwens over die tussenstappen kan hij ook maken. Wellicht maakt hij wel 4 tussenstappen. Who knows !!!

30 januari 2018 om 22:37

Het enige verschil is dat Rekik vanuit de Feyenoord jeugd de stap maakte naar ManCity. Deze jongen heeft toch al een aantal wedstrijden in de eredivisie gevoetbald. Daarnaast is het goed mogelijk dat hij uiteindelijk in de top van de eredivisie of bij een mooie subtopper in europa terecht komt. Buiten dat het waarschijnlijk goed is voor zijn portemonnee kan het carrière technisch ook goed uitpakken denk ik. Wellicht valt hij volgend jaar door de mand en komt hij nooit verder dan een middenmoter in de eredivisie.

Het is een mooie transfer voor die jongen. Wellicht heeft hij verborgen potentieel dat City ziet. Niemand zag van Dijk ook aankomen als wereldtopper. Oké oké behalve ik dan... 😉

30 januari 2018 om 19:28

Van Dijk was veel beter dan Sandler toen hij uit Nederland vertrok en had bovendien al veel meer ervaring. Verborgen potentieel bestaat niet. Ze nemen gewoon een kleine gok en verwachten winst op deze jongen te maken. Niet zo lastig te raden.

30 januari 2018 om 19:47

Volgens jou is het een grote gok want hij is gedoemd om te mislukken.
Of bedoel je een kleine gok wat transferwaarde betreft ?

30 januari 2018 om 19:55

Voor City is het geen gok. Voor die jongen een enorme gok, want hij is inderdaad gedoemd te mislukken.

Volgens mij heeft Van 't Schip niet helemaal door hoe enorm groot het verschil tussen PEC Zwolle en Manchester City is. Die jongen is gewoon handelswaar en zelfs als het uiteindelijk wel een hele goede wordt, zal dat ongetwijfeld niet gebeuren bij Manchester City.

En de tijd om te leren? Geen enkele speler krijgt de tijd bij dit soort clubs. Ik kan met uitzondering tot wellicht een enkeling geen speler opnoemen die ook daadwerkelijk de tijd heeft gekregen en nu voltallig eerste selectie-speler is bij dit soort clubs.

Ik heb er niet zo vertrouwen in dat hij uberhaupt 1 minuut gaat speler voor het eerste van City. Maargoed hij kan later wel zeggen dat hij bij City onder contract heeft gestaan en veelal op de bank heeft gezeten en aan meerdere clubs is verhuurd omdat hij eigenlijk te kort kwam. Maargoed bankrekening mooi gevuld is ook lekker!

30 januari 2018 om 19:30

Tja, dat kunnen jongens als Agyepong, Buckley-Ricketts en Yeboah ook en die zijn niet eens goed genoeg voor de top 5 van de Jupiler League. Tegenwoordig stelt het werkelijk niets voor om onder contract te staan bij een club als City. Het zijn gewoon nummertjes en het is enkel en alleen aantrekkelijk vanwege het financiele plaatje.

30 januari 2018 om 19:38

Uiteraard niet, hij doet dit om ze zakken te vullen en terecht. Je komt door deze cv overal wel terecht. En je bent financieel binnen voor je leven als je het op de juiste manier investeert.

30 januari 2018 om 19:57

Zo bijzonder is een Manchester City op jouw CV tegenwoordig niet meer voor een voetballer. Clubs zijn ook niet dom en weten dat lang niet elke speler van die club ook daadwerkelijk veel talent heeft. Het overgrote deel is niet eens goed genoeg voor de Jupiler League.

3 leuke wedstrijdjes bij PEC gevoetbald en nu al naar man city om daar één van de veelte veel spelers te worden die het eerste niet zal halen

ik geef die jongen groot gelijk,het is een goede voetballer,voor manchester dat weet ik niet ,maar geef hem eens ongelijk een contract voor 4 1/2 jaar dik geld verdienen ,en je kan lekker voetballen,en wat maakt het nou uit waar je aan het ballen bent,maar het is ook geen domme jongen ik zie hem nog wel ver komen,misschien kan AZ hem volgend jaar wel een jaartje huren van manchester,maar denk dat ze nu geen belangstelling hebben,want het gaat bij AZ net zo als alle andere clubs goedkoop kopen en duur verkopen tja zo vis je wel eens acher het net Az,en dan maar klagen dat de onderhandelingen met pec zwolle niet prettig verliepen ,ze dachten bij Azff weer goedkoop een speler weg te halen goed gedaan nijkamp petje af

Dit soort aankopen doen gewoon pijn. Dit is het zoveelste voorbeeld dat de Eredivisie aan het achteruit hollen is. Als je zo'n, met alle respect, modaal voetballertje dat 15 wedstrijden aardig heeft gespeeld bij fucking Pec, naar City ziet gaan, dan vervliegt echt alle hoop dat grote talenten nog lang in Nederland blijven.

Haha, Marcellis lijkt ook niet te begrijpen dat Sandler puur beleggingswaar voor City is. Die gaat geen één officiële wedstrijd spelen daar. Net als Mix Diskerud (wie? inderdaad) die vorige week door City is gekocht. Grote kans dat ze Sandler in New York stallen ofzo.

Alsof deze jongen ooit in City 1 zal gaan spelen! De voormalig beste speler van de Eredivisie haalt het al niet in de PL, en die had op het moment van vertrek bij zijn club toch echt wel wat meer bagage dan Dese jongen. Gewoon een stukje handelswaar voor City, niets meer niets minder. Jammer dan zo'n jongen al zo vroeg in zijn carriã¨re puur voor de poen kiest. Maar kan de keuze uiteraard wel begrijpen.

Laten we heel eerlijk zijn. Toen de A2 van Ajax werd opgeheven kon deze jongen vertrekken. Niet genoeg voor de A1 van Ajax of laat staan Jong Ajax. Nu heeft hij het bij PEC netjes gedaan, maar deze jongen gaat toch nooit 1 minuut bij City spelen!

Al mag ie n jaar meetrainen en wordt ie dan verhuurd en later verkocht; hoe vet om met die selectie te trainen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren