Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb een gezin met vier kinderen en we zijn bij Ajax iets opgestart’

Laatste update:

Dennis Bergkamp pretendeert momenteel geen enkele rol op de voorgrond. De oud-aanvaller is assistent-trainer bij Ajax en heeft op dit moment niet de ambitie om als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Bergkamp, 44 jaar, stond afgelopen weekeinde weer even in het middelpunt van de belangstelling door de onthulling van zijn standbeeld buiten het Emirates Stadium.

/

De fans van Arsenal willen maar wat graag dat Bergkamp aan de technische staf van Arsène Wenger wordt toegevoegd of dat de Nederlander in de toekomst als opvolger van de Fransman wordt aangesteld. “Geweldig om te horen, maar het is nu niet de tijd om zo'n stap te maken”, vertelt Bergkamp dinsdag in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Ik heb een gezin met vier kinderen en zoals je weet zijn we bij Ajax iets opgestart. Ik heb geen haast, maar uiteindelijk wil ik wel eens terugkomen bij Arsenal om van betekenis te zijn.” Bergkamp heeft nog contact met oud-collega’s als Thierry Henry en Patrick Vieira. “Misschien komen we uiteindelijk allemaal wel weer terug. Ja, net als nu bij Ajax.”

Wat zie jij Dennis Bergkamp eerder worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prettig om te horen op deze mooie ochtend, geen man die op voorgrond treed maar wel degelijk een belangrijk onderdeel van het technisch hart. Hoop dat hij zo lang mogelijk bij Ajax blijft, kan de jonkies erg veel bijbrengen.

Altijd als ik iets over Bergkamp lees of zie, moet ik aan die geweldige goal tegen Argentinie denken. Wat een kippenvel moment was dat..

25 februari 2014 om 08:09

Ik denk dan aan die ene goal van hem bij arsenal tegen een club die speelde in een zwart gestreept shirt (ik ben de naam van de tegenstander vergeten). Hij had zijn rug richting de goal, draait de bal langs zijn directe tegenstander en scoort. Yes ik heb het vaag uitgelegd maar ja die goal was schitterend.

25 februari 2014 om 08:11

Newcastle United (the Magpies)

25 februari 2014 om 08:12

Newcastle United! Prachtige goal inderdaad!

25 februari 2014 om 08:15

New Castle uiteraard haha. Ik kan het iedereen aanraden om de dvd van 100 arsenal goals te bekijken van Bergkamp, de man kon gewoon niet lelijk scoren

Mooi dat zowel de Boer als Bergkamp zeker nog jaren wil blijven, Groenendijk zit op zn plaats, Overmars doet het goed, van der Sar wordt ingewerkt, Spijkerman is een zekerheidje en de begeleidingsstaf steekt ook prima in elkaar. Wat zou het mooi zijn als Ajax (maar ook Feye door middel van jeugd) eens structureel mee kan doen in de Europa League rond de kwartfinale/halve finales of achtste finales CL.

25 februari 2014 om 08:29

Lee12

Ik ben reuze benieuwd welke goal je bedoelt, is er iemand die weet of deze goal via Youtube terug te vinden is?

25 februari 2014 om 08:34

Dan moeten beide clubs lef tonen en hoofdprijzen gaan vragen voor spelers. En bepalende spelers durven vast te houden. Als je wilt presteren heb je continuiteit nodig. Dan moet je niet elk jaar je beste speler verkopen..

25 februari 2014 om 09:13

Ik mag toch hopen dat die een sarcastische reactie is ;

Als je een enigzins van voetbal houdt, dan ken je deze goal.

25 februari 2014 om 09:44

Ieder filmpje op youtube met bergkamp komt deze goal voor.
Echt geweldig gedaan toen.
Maar bergkamp heeft gewoon een patent op mooie goals.

25 februari 2014 om 10:03

Dabizas van Newcastle was de man de man die zo omspeelt werd.

25 februari 2014 om 10:24

Mooie reactie, ik ga die Dvd we; even bij de Mediamarkt op Saturn kopen. Het is niet de eerste keer dat iemand mij adviseert om die dvd te bekijken.

En het is inderdaadf een zegen vind ik onze technische staf, Feyenoord heeft ook prima voor elkaar hopelijk Psv ook straks.

25 februari 2014 om 12:03

@shorty

Wat een raar argument, als je goal niet kent van Bergkamp houd je niet van Voetbal?
Ik ben gek op voetbal, maar interesseer me niet of nauwelijks voor buitenlandse competities, vind het met Europacup voetbal en de vaderlandse competitie wel prima.
Dus er zullen wel meer mooie buitenlandse doelpunten langs mensen heen kunnen gaan.

On

Mooi dat hij aangeeft te willen blijven bij Ajax, ik denk ook dat hij te introvert is om als hoofdcoach bij een topteam te kunnen functioneren.
Beter een goede knecht dan een slechte baas.

25 februari 2014 om 13:47

Bedankt allemaal. Nu heb ik die schitterende goal terug kunnen zien.

@ Sulejmanii

https://www.youtube.com/watch?v=n275iw54o68

Geniet!

25 februari 2014 om 08:33

Heeft iemand al gemeld dat het hier newcastle betrof?
....

25 februari 2014 om 10:18

ja wereld voetballer met een enorme techniek en vernuft.
Toch denk ik dat hij persoonlijkheid tekort komt om een topcoach te worden.
Hij heeft geen charisma en ik denk dat dit bepaald of je een topcoach wordt of niet.
Een jorgen klopp, Guardiola ,mourinho en Van Gaal hebben dit juist heel veel en dit zijn ....juist absolute toptrainers.
Wel zou hij bij arsenal kunnen slagen gezien zijn verleden maar dan met een wenger boven hem

25 februari 2014 om 12:01

Hij moet ook gewoon assistent blijven. Eigenlijk net als Cocu had moeten doen.

25 februari 2014 om 12:39

Met z'n vliegangst kan hij nooit een hoofdtrainer worden van een topclub, zie je het al voor je dat Arsenal tegen Cska Moskou speelt in de CL zonder de hoofdtrainer op de bank? De pol slaat dus ook nergens op..

Eindelijk een verstandig geluid, gezin gaat altijd voor voetbal. goeie gas die Bergkamp

Goed nieuws. Voornamelijk om te zien er geen mensen rondlopen in de technische staf die de boel lopen te stressen,of enken dat ze beter moeten....

Heerlijk om te lezen dat een Bergkamp en een de Boer nog jaren willen blijven. Geeft ontzettend veel rust voor de organisatie, en de spelersgroep.

25 februari 2014 om 08:39

Als ik Bergkamp altijd zo roerloos naast De Boer zie zitten, vraag ik me af, wat zijn toegevoegde waarde is ?

Ik kan me voorstellen dat een Jaap Stam toch veel meer inbreng zal hebben.

25 februari 2014 om 08:42

Wat dacht je van trainingen em gesprekken?

25 februari 2014 om 08:43

Denk jij dat hij niets doet omdat jij vind dat ie roerloos op de bank zit..... Goede interpetatie zeg...

Moet je maar eens bij een training gaan kijken. Of eens terugkijken hoe Davy zich ontwikkeld heeft. Of komt omdat Bergkamp ook bij een training roerloos naast de lijn staat.

25 februari 2014 om 08:47

Oké op trainingen zal hij hopelijk zijn aandeel hebben. Ik volg geen trainingen van Ajax. Dus dat neem ik graag aan dan.

Maar op de bank is zijn inbreng nihil, net een baal stro.

25 februari 2014 om 08:56

Wat wil je nu zeggen dan.... Of wil je je gelijk blijven halen.... Hij zit stil, Dat is alles wat ik zie, volg maar de helft, maar toch kraak ik zijn gedrag......

Wat wil je dan. Dat de trainer, de assistent, de keepertrainer, de verzorger.... en wie er allemaal nog meer op de bank zitten, als een debiel gaan zitten acteren op die stoel - Dat Bergkamp bij een doelpunt van één van de Ajax spitsen naar de tribune toe draait, en zichzelf op de borst gaat slaan - Dat ie voor een interview ongevraagd gaat vertellen hoe goed hij de jongens wel niet getraind heeft en dat het doelpunt zeker voor 50% op zijn conto moet komen
.... Daar geef je een goed signaal mee af.... Dan begin jij weer te klagen dat ze zich compleet belachelijk maken.

Wees blij dat een held als Bergkamp zijn kennis en kunde kan en wil overbrengen aan spelers in de eredivisie, en dat ie dat op een proffesionele en innemende manier doet, en niet als een zelfverklaarde god op de voorgrond wil treden. Maar oh nee, dat kan ie vast niet als ie zo opeen bank zit.....

25 februari 2014 om 09:16

Heb jij hem in het veld zien schreeuwen en druk doen.. ooit..
Heb je hem ooit een uitbarsting zien hebben? Deze man maakt zich niet druk.. Zaterdag loopt hij over het veld in een volle O2 arena.. Staande ovatie van een vol stadion.. en nog... hij klapt terug, lacht een beetje.. maar het lijkt hem niets te doen..

Hij zal niet druk doen of zich opwinden langs de lijn.. maar dat hij invloed kan uitoefenen op zijn manier heeft hij altijd wel laten zien lijkt me.

25 februari 2014 om 09:27

@ remember95

Draaf even door man ! Eventjes op je pikje getrapt ? Het lijtk me toch logisch dat een assistent ook overleg voert op de bank. Maar goed, jij gelijk ! Prima !

@shorty84
Je hebt daar helemaal gelijk in. Respect voor zijn imposante carriere. Zaterdag was ook Bergkamp ten voeten uit. Daarom lijkt mij Bergkamp ook een ideale techniektrainer. Als assistent gaat er in mijn beleving weinig vanuit !

25 februari 2014 om 09:54

Nufc_u2

als er iemand op zijn pikje getrapt is ben jij het wel hé.... een mening gebaseerd op halve feiten en dingen die je toegeeft niet te volgen.... Daar krijg je kritiek op, en toch bij je mening blijven... Mag hoor. Geen probleem. Ik hoef van jou geen gelijk. Vind het alleen jammer dat je een mening baseerd op halve feiten, en dingen waarvan je toegeeft ze niet te volgen. Maakt je argument ook lekker sterk.
Maar om na kritiek mij te gaan beschuldigen van doordraven, en op mijn pik getrapt zijn.... laat jouw vermogen om kritiek te incaseren zien.

Om toch nog maar even door te gaan op jouw, op halve informatie, gebaseerde mening....

De laatste wedstrijd die jij in zijn geheel van Ajax hebt gezien... 90 minuten lang... Op TV, of in het stadion... Toen heb jij 90 minuten lang op Bergkamp zitten letten.... De wedstrijd niet gezien. Alleen maar op Bergkamp gelet....
Als je dat echt had gedaan, dan had je gezien dat Bergkamp gedurende de wedstrijd regelmatig met de Boer overlegd. Net als Spijkerman dat doet. Vervolgens is het aan de Hoofd-Trainer, om de visie van de assistenten al dan niet over te brengen naar de spelers.

Dat noemt men structuur, dat doe je om duidelijkheid te scheppen....

25 februari 2014 om 12:34

Hij vraagt het alleen, jullie vallen allemaal direct aan...
Zo is het toch niet meer fijn om reacties te plaatsen? Als je erna direct word aangevallen. Reageer fatsoenlijk of niet.

The non-flying Dutchman

Heel mooi dat hij zijn gezin boven zijn carriere plaatst, zo hoort het ook. Je gaat je helaas pas achteraf beseffen hoe goed hij eigenlijk was. Die goal tegen Argentinie heb ik toevallig gisteren weer gezien, ik werd helemaal gek toen.

Wens hem nog heel veel succes toe in de voetballerij.

25 februari 2014 om 10:16

Ik heb gister ook ff naar zijn mooiste,goals,gekeken. wat een goals,scoorde die man. Die tegen newcastle als mooiste.

25 februari 2014 om 10:45

Inderdaad, hij was niet de snelste maar had wel een buitengewone techniek.

Heel leuk hoor allemaal. Maar ik vraag me af wat nou echt zijn toegevoegde waarde is in de staf. Sinds hij bij Ajax werkt heeft hij geen enkele aanvaller echt een stuk beter gemaakt. Sterker nog, de aanval is al drie jaar het probleem bij Ajax. Ook op de bank lijkt het maar een dood vogeltje.
Begrijp me niet verkeerd hoor,.Bergkamp was een geweldige voetballer, maar een geweldige assistent?

25 februari 2014 om 12:36

Grappig dat je dit zegt want ik kan me herinneren dat een tijd geleden Hoesen nadat die een goal scoorde (toen die nog voor Ajax speelde) vertelde dat die het met Bergkamp zo op de trainingen had geoefend en het nu dus resultaat leverde! Misschien heb je hier wat aan...

Ik weet helaas niet wanneer en in welke wedstrijd.

"ik krijg opeens het gevoel dat Oranje de halve finale gaat halen, gewoon het gevoel dat we het gaan halen. Frank de boer, lange bal op Bergkamp. Bergkamp, Bergkamp, Bergkamp, Bergkamp!!!!! Nederland gaat naar de halve finaleeee!!!"

Kippenvel dat!. Mooi dat hij zijn gezin boven het voetbal zet. Ik zie in hem wel de opvolger van Frank de Boer bij Ajax. Een beetje hetzelfde type, alleen kan hij wel lachen

Als ik naar Klaassen kijk zie ik zeker wel wat van Bergkamp terug, maar ik had wel verwacht dat hij de buitenspelers en spitsen wat beter kon laten draaien. In feite blijft ajax vooral steken op rendement en dat moet dennis wel kunnen verbeteren toch? Misschien meer tijd nodig?

En jonge kinderen ook, wat betekent dat ze nog hun diploma's moeten halen en dus stabiliteit nodig hebben. Bergkamp gaat de komende 4 jaar nergens heen en daar ben ik hartstikke blij om.

Bergkamp is erg belangrijk geweest voor Arsenal en heeft deze standbeeld ook verdiend. Het was een prachtige voetballer om naar te kijken. Sinds zijn vertrek bij Arsenal hadden ze volgens mij niets meer gewonnen..

Ben ik de enige die de poll waardeloos vind?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren