Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik had Mourinho overal ter wereld gevolgd, maar niet naar Internazionale’

Laatste update:

Pavel Nedved kreeg in de zomer van 2009 een aanbieding van Internazionale. De Tsjechische oud-voetballer had graag samengewerkt met José Mourinho, destijds trainer van de club uit Milaan, maar kon het niet over zijn hart verkrijgen om voor Inter te tekenen.

/

Nedved, inmiddels vice-voorzitter van Juventus, speelde van 2001 tot 2009 voor de Oude Dame. Mourinho wilde hem naar Inter halen, maar in plaats van een overstap naar Turijn, maakte Nedved een einde aan zijn carrière. “José raakte wel een snaar”, zegt Nedved tegen Idnes. “Hij wist dat ik me erg aangetrokken voelde tot de Champions League, want die heb ik nooit gewonnen. Maar ik dacht dat het niet zou werken.”

Nedved weigerde en Inter won de Champions League. “Het had zo moeten zijn. Mourinho wilde het. Ik had Mourinho overal ter wereld gevolgd, maar niet naar Inter."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand me overigens uitleggen waarom Nedved Mourinho overal gevolgd zou zijn? Waar komt die band vandaan?

Overigens wel vreemd dat ie niet van Juve naar Inter wil trekken maar wel van Roma naar Juve ging zonder scrupules. Of zie ik iets over het hoofd?

8 december 2016 om 15:58

De haat tussen Inter en Juve onderling is enorm groot. Zelfs nog harder dan met AC Milan. Nedved ging van Lazio naar Juventus wat een normale transfer is.

8 december 2016 om 17:30

Voor die overstap heeft Pavel nog een tijdje getwijfeld want Juve werd echt zwart gemaakt en negatief bekeken in Rome. Uiteindelijk de stap toch gezet en verliefd geworden op de oude dame.

8 december 2016 om 18:41

Oh oke, ik had geen idee van dat onderlinge gevoel tussen beide clubs. Ik dacht inderdaad dat vooral AC de grote rivaal van Inter was

8 december 2016 om 22:16

Ze noemen het niet voor niets de Derby d'italia. Zie het als Ajax tegen Feyenoord.

9 december 2016 om 11:09

@real8madrid

Inter-Juventus is in opzicht van alle Interisti "the hate game".

8 december 2016 om 16:01

Mourinho raakt een schaar en sneed zich daarmee in de vingers denk ik..

Was een mooie speler die Nedved, een van de betere middenvelders van zijn generatie en wat een teamgenoten had Nedved door de jaren met bijvoorbeeld Buffon, Thuram, Cannavaro, Chiellini, Zambrotta, Vieira, Camoranesi, Del Piero, Trezeguet

8 december 2016 om 16:19

Camoranesi is nooit een topper geweest. De rest wel natuurlijk

8 december 2016 om 16:24

Nou zeg, Camoranesi was toch echt wel goed hoor.
Zeker wel een topper.

8 december 2016 om 16:48

Davids

8 december 2016 om 17:21

Joh hadden we nog maar een Camoranesi. Ook wereldkampioen geworden he. Belangrijke pion bij zowel Juventus als het nationale elftal. Heerlijke speler. Mooie techniek, volop in de strijd.

8 december 2016 om 17:27

Chiellini heeft volgens mij nooit tegelijk op t veld gestaan met de rest vh rijtje. Hij was toen net een jaar bij Juve en het hart cd verdediging was Cannavaro - Thuram. Toen ze werden teruggezet en deze geldwolven ( hou natuurlijk wel van Fabio) het hazenpad kozen (en hun carrière verpestten), had Chiellini wel stand een basisplaats (in de serie b) en heeft die altijd behouden.

Aangezien Lazio financieel diep in de rode cijfers zat vertrok hij uit Rome. Hij kwam bij Juve terecht waar hij prijzen won en waar Inter prijzen afpakte. Danks aan het schandalig uitgevoerd calciopoli process... (juve o.a. werd door Inter leeg geroofd en won mede daardoor de triplete). Daardoor is een overstap maken tegenwoordig niet meer zoals vroeger.

Leuk feitje over Nedved. Hij heeft een 3 delige knieschijf waardoor hij zijn trap uiterst perfect kon uitvoeren. Meeste mensen hebben 1 gehele knieschijf en iets minder dan 0,5% heeft een 2 delige knieschijf. Dus dat jullie het even weten...
Verder ontopic vind ik deze uitspraak best wel apart waar die liefde tussen Mourinho en Nedved vandaan komt. Als je jezelf nog wel fit genoeg vind om te voetballen vind ik het ook raar dat je dan uiteindelijk stopt alsnog. Jammer want het was een schitterende voetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren