Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik geniet trouwens steeds vaker van Reiss Nelson, hoop dat hij kan blijven’

Laatste update:

Willem van Hanegem ziet een langer verblijf van Reiss Nelson bij Feyenoord wel zitten. De 22-jarige aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van Arsenal en heeft een vaste basisplaats in het elftal van Arne Slot. Hoewel zijn rendement nog omhoog kan - Nelson was in ruim negenhonderd speelminuten in de Eredivisie goed voor 2 doelpunten en 5 assists - merkt Van Hanegem dat de buitenspeler steeds beter in vorm raakt.

Eind maart meldde Feyenoord Transfermarkt dat de club overweegt een poging te wagen Nelson bij de club te houden. Het is onduidelijk of er al gesprekken met Arsenal gaande zijn. Van Hanegem licht in zijn column voor het Algemeen Dagblad enkele spelers van Feyenoord uit, onder wie Nelson. "Ik kijk vaak kritisch naar de verrichtingen van jongens als Malacia en Geertruida, maar wat je die jongens niet hoeft te leren, is dat ze hun tanden laten zien. Ze beten van zich af in Frankrijk en dat is goed", doelt de clubicoon op de wedstrijd tegen Olympique Marseille (0-0) van donderdag.

"Malacia deed dat tegen PSV overigens ook, maar wel een beetje te vaak. Ik geniet trouwens steeds vaker van Reiss Nelson. Die jongen ontwikkelt zich goed en werkt zo hard als een paard. Het zou leuk zijn als hij toch langer kan blijven", aldus Van Hanegem, die niet te veel waarde hecht aan het verloop van de wedstrijd tegen PSV. "Maar wat mij opviel is dat vermoeidheid vaak als excuus wordt gebruikt. Ik hoorde mensen zeggen dat de zwakke eerste helft door vermoeidheid kwam, maar Feyenoord was in de laatste minuten – met veel spelers die in Marseille ook lang hadden gespeeld – toch in staat om nog tweemaal toe te slaan. Dan ben je dus niet te moe."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Viel mij ook al op inderdaad. Hij begint steeds beter in vorm te raken en zit nog ver van zijn topniveau. Als Feyenoord hem kan strikken voor volgens seizoen gaat hij geheid loskomen.

9 mei 2022 om 09:04

Als die man verbetert in z'n voorzet en iets sneller handelt bij een schot, ziek ik echt een grote toekomst voor hem. Watervlug, goeie dribbel en ziet het spel volgens mij ook heel goed.

Hij doet het inderdaad steeds beter. sinds dat hij zijn vaste basisplaats daar op rechts heeft (partizan uit), al 9 goals/assists gemaakt in 13 wedstrijden. Dat zijn gewoon erg goede cijfers en hij is pas 22 jaar, maar arsenal is toch te veel voor hem denk ik, kan beter ergens heen waar die veel kan spelen.

In het begin was hij meer onzichtbaarr als zichtbaar, maar ik zie hem nu vaker op de voorgrond.

Behalve zijn snelheid zie ik hem vaker de juiste pass geven of een beter actie uitvoeren. Inzicht is beter aan het worden en er is meer strijdlust.

Zou heel mooi zijn om hem de behouden en eigenlijk heel het team wel.

Ik heb eigenlijk liever dat ze Walemark dan een kans gaan geven. Van beide spelers ben ik op dit moment nog niet overtuigd maar ik zie liever een gekochte dan een gehuurde speler opbloeien.

9 mei 2022 om 16:57

Walemark moet je rustig brengrn. Op de moment is Nelson wel dreigender en werkt harder. Over Alireza hoeven we niet te hebben

Ik geniet helemaal niet van Nelson. Ik vind het eigenlijk maar een matige speler. Natuurlijk, hij is ten opzichten van de eerste seizoenshelft aanzienlijk beter gaan spelen. Maar het is geen bepalende speler voor ons. Ik zie hem weinig bijzonders doen. Hij blinkt nergens echt in uit. Wat mij betreft gaat hij terug naar Arsenal en krijgt volgend seizoen Wålemark gewoon de kans.

Ben er ook nog geen Fan van hoor. Als je het vergelijkt met Jahankabaks op dit moment ja dan is het een verademing maar t is nog nog niet dat ik op de banken gaat.
Heeft af en toe een meer dan prima actie maar wisselt dat mij inziens nog te veel af met slordigheid.
Ik hoop Walemark meer te gaan zien,

Als Walemark zijn conditie zodanig is dat hij als een paard kan rennen, dan liever Walemark. Want die wordt technisch een hele grote.

Als opvolger van Sinisterra op linksbuiten lijkt Nelson mij ook een goede optie. Met Walemark en Nelson heb je dan twee flanken die goed bekend zijn met de speelstijl en het team.

Hij doet het wel beter dan voorheen, maar genieten nee. Hij heeft totaal geen schot. Alles gaat met zijn binnenkant met weinig snelheid. Voorzetten zijn vaak laag die makkelijk te onderscheppen zijn. Een uit vorm Jahanbakhsh heeft meer goals. Hij heeft wel diepte en is een rappe speler.

Werd hetzelfde niet over Sinisterra gezegd in het begin? En kijk, hoe die zich ontwikkeld heeft.

Weg met huurspelers. Lekker walemark opstellen. En wat is er gebeurd met azarkan? Is alle potentie in de jongen weg?

9 mei 2022 om 09:39

Verhuurd aan nac geloof ik.

9 mei 2022 om 10:58

Excelsior bedoel je, Bannis is verhuurd aan NAC.

9 mei 2022 om 11:15

Die heeft een uitstekend seizoen bij Excelsior, maar als Feyenoord voor nog een jaar Nelsson wil gaan denk ik niet dat hij volgend jaar een kans krijgt.

Nelson is snel dus daardoor altijd wel dreigend maar helaas heeft hij een matige voorzet en een slecht schot. Overzicht in kleine ruimte is ook erg matig. Kortom: ik weet het nog niet met Nelson. Zit er echt nog zoveel in dat wij als supporters niet zien??? Hoe is het met Walemark? Valt hij tegen of heeft hij nog even nodig? Ik zag wel wat in hem tijdens zijn invalbeurten maar hij speelt desondanks niet zo veel.

Eindelijk weer eens een zinnige uitspraak van Van Hanegem. Het was inderdaad belachelijk dat vermoeidheid vooraf al als excuus werd gebruikt voor een eventuele zwakke presentie in de topper, dat is een topclub onwaardig. Wat betreft Nelson ben ik het niet met hem eens, die vind ik zelfs behoorlijk tegenvallen. Daar moet Feyenoord de weinige centjes die ze hebben niet aan gaan verspillen.

Sowieso is het goed als de basiself zo goed als bij elkaar blijft, daar kan je op verder bouwen. Achteraf heeft Slot natuurlijk veel te lang aan Alireza vast gehouden. In het ergste geval vertrekken Sini, Senesi, Kokcu en Malacia. Dan heb je voor velen al de vervanger in huis. Til zou ik laten lopen, een creatievere speler op zijn positie zou mooi zijn, maar die verzin in ook niet 1,2,3. Hopelijk komt de scouting weer met iets leuks op de proppen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren