Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik geniet nu meer van het spel, dankzij het vertrek van Neymar’

Laatste update:

Neymar besloot Barcelona afgelopen zomer te verruilen voor Paris Saint-Germain en zijn vertrek is een flinke aderlating voor de Catalanen. Toch zijn niet alle spelers rouwig om het vertrek van de Braziliaanse aanvaller. Jordi Alba merkt dat hij aanvallend meer mogelijkheden heeft door het vertrek van Neymar.

“Hij is een geweldige speler, die door bepaalde omstandigheden of gevoelens besloot te vertrekken. Ik heb nu meer ruimte om te bewegen, dus voor mij is het vertrek van Neymar beter geweest. Ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen”, zegt Alba in gesprek met Mundo Deportivo. “Met meer ruimte op de linkerflank voel ik me meer op mijn gemak, dat zie je terug op het veld.”

“Ik geniet nu meer van het spel, dankzij het vertrek van Neymar”, vervolgt de verdediger zijn verhaal. Alba is lyrisch over zijn samenwerking met Lionel Messi. “De beste speler ter wereld begrijpen is behoorlijk makkelijk. Zijn linkervoet is behoorlijk goed voor me. Sinds mijn komst, letten we goed op elkaar tijdens de wedstrijd. Het is een voorrecht om met hem samen te mogen spelen.”

Snap jij waar Jordi Alba op doelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Foute nieuwsbericht dat heeft Alba helemaal niet gezegt.

10 november 2017 om 12:40

Mijn Spaans is niet best, maar ik zie op Mundo Deportivo een interview staan inclusief beeld met Alba. Daaronder in het Spaans staat uitgeschreven tekst, er komen zeker grote delen overeen. Klopt die tekst niet helemaal? Ben erg benieuwd wat Alba dan wel heeft gezegd.

10 november 2017 om 13:34

Al zegt hij het wel, hij zegt niks geks toch?

10 november 2017 om 13:39

Wat heeft hij dan wel gezegd? Ben benieuwd

10 november 2017 om 15:17

Dit heeft hij dus allemaal wel gezegd. Dus niets fout aan dit bericht.

Gevalletje: "Wij van WC Eend adviseren WC Eend". Beetje veren in de konterij dit, maar doet niets af aan de kwaliteiten van alba.

10 november 2017 om 19:46

Nee, gevalletje dat het gewoon de waarheid is. Alba speelt inderdaad veel beter dit seizoen ten opzichte van vorig seizoen. Je zag ook dat het niet helemaal liep tussen Neymar en Alba. Reageerde frustraties ook op elkaar uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren