Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik geloof in dit Arsenal en denk dat dit team kampioen kan worden'

Laatste update:

Arsenal maakte in de afgelopen maanden een einde aan de prijzendroogte, door de FA Cup en de Community Shield te winnen. De honger van the Gunners is echter nog zeker niet gestild en Arsenal hoopt dit seizoen voor het eerst sinds 2004 weer eens kampioen van Engeland te kunnen worden. De concurrentie is pittig, maar Robert Pires denkt dat Arsenal de titel kan pakken.

/

Pires maakte zelf deel uit van het Arsenal-elftal dat het laatste kampioenschap won, ruim tien jaar geleden alweer. "De Champions League is ook mooi, maar de Premier League winnen is belangrijker", vindt de Fransman. "De laatste keer dat Arsenal kampioen werd was in 2004 en dit was een mooie herinnering voor de fans. De huidige selectie heeft veel kwaliteiten."

"Arsenal heeft veel geld uitgegeven aan de komst van Alexis Sánchez en Danny Welbeck en zij maken het elftal zeker sterker", vervolgt Pires. "Ik geloof in dit Arsenal en denk dat deze ploeg kampioen kan worden." Arsenal staat na vier speelronden op de vierde plaats en heeft vier punten minder dan koploper Chelsea. Zaterdag wacht de derby met aartsrivaal Tottenham Hotspur.

Denk je dat Arsenal kampioen kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch veel mensen die er kijk op hebben die denken dat Arsenal kampioen kan worden. Denk het zelf ook.

25 september 2014 om 12:53

Hahahaha
Ik niet! En heel veel andere ook.
Zoals ik al zo vaak heb gezegd: te slechte backups

25 september 2014 om 13:07

Heb jij dat al zo vaak gezegd of simpelweg iemand anders herhaald? Ik heb namelijk het idee dat jij op repeat staat.

25 september 2014 om 13:08

Excuse me? Cazorla, Giroud, Oxlade, Wilshere, Rosicky, Chambers, Ospina, allemaal slechte back-ups? Want dan heeft Chelsea ook slechte backups. En City ook.

Wat niet wegneemt dat Arsenal geen kampioen gaat worden.

25 september 2014 om 13:38

Zo ik heb ook weer even kunnen lachen ivanovicfc, Weet niet wat die Pires gedronken heeft, maar het was iig wel sterk. Arsenal heeft toch niet de kwaliteit om aan te haken met clubs als United City en Chelsea. Arsenal is gewoon een club die plek 4 moet halen, en zich zelf niet moet gaan overschatten wat Gunners leuk vinden om te doen. In mijn ogen is Arsenal samen met Liverpool en Tottenham nog gewoon subtop.

25 september 2014 om 13:39

Stravven

City en Chelsea hebben beide toch veel betere backups dan Arsenal man, dat je nog de discussie durft aan te gaan..

25 september 2014 om 13:46

Leer lezen Lanvin. Ik zeg niet dat die van Arsenal beter zijn, ik zeg dat ze gewoon goed zijn. Want je maakt mij niet wijs dat een Milner of een Salah beter is dan Oxlade of Cazorla. En ook niet dat Ramires en Fernando beter zijn dan Wilshere.

25 september 2014 om 13:48

City en Chelsea hebben ook zwaktes Lanvin. Zij hebben nauwelijks spelmakers. Als Silva of Cesc langdurig geblesseerd zijn hebben zij een probleem. Terwijl wij met Cazorla, Rosicky en Wilshere een breder selectie hebben op dat vlak.

25 september 2014 om 13:51

Ivanovicfc is jouw vriendje dus Lanvin? Of probeer je vriendjes te maken op je eenzame pad om Arsenal te kraken in ieder topic. Jullie zullen het vast gezellig hebben op msn samen. Twee treurige figuren die continu op zoek zijn naar aandacht dmv provocerende reacties te plaatsen. Aandoenlijk....bijna

Edit
Zie nu pas dat je Utd ook noemde, hahahaha

25 september 2014 om 16:58

Arsenal heeft niet echt slechte back-ups, maar de back-ups vind ik spelers die geen andere speelwijze hebben dan de basis 11, ongeacht wie je opstelt krijg je een team met dezelfde gedachten dat elkaar nauwelijks ontloopt (op enkelingen na). Het is mooi dat je een wissel makkelijk kunt toepassen, maar de speelwijze van Arsenal werkt niet iedere wedstrijd en dan mis je een aantal andere type spelers die een andere tactiek kunnen spelen om de wedstrijd te beslissen/open te breken.

25 september 2014 om 17:27

De clown van VZ heeft weer gesproken. Triest kind.

25 september 2014 om 12:55

Dit hoor je ieder jaar, althans de afgelopen jaren, en iedere keer komen we tekort. Er is kwaliteit binnen gehaald maar niet op de plekken waar het nodig was, misschien met Welbeck wel. Een breker was echt zo broodnodig...

25 september 2014 om 13:30

Wellicht hoopt Wenger op Diaby.

25 september 2014 om 13:12

Welnee, iedereen weet dat het Chelsea of City wordt. Arsenal moet de komende maand oa Spurs en Chelsea bekampen met slechts 4 fitte verdedigers... Grote kans dat Gibbs ook uitvalt, we kennen hem al.

25 september 2014 om 13:42

Veel mensen die gekleurd naar Arsenal kijken wel ja. De mensen die de EPL goed volgen, weten dat Chelsea en Man. City de serieuze titelkandidaten zijn en dat het een klein wonder zou zijn als Arsenal kampioen zou worden. Helemaal uitgesloten is het niet idd.

Arsenal blijft Arsenal met Wenger aan het roer.. Hele goede coach maar zo lang hij daar zit gaat Arsenal geen schaal meer omhoog houden. Met uitzonderingen van Capital One Cups, hoofdprijzen zitten er niet in.

25 september 2014 om 13:07

De Fa cup vorig jaar nog.

25 september 2014 om 13:09

Er ontbreekt nog 1 stukje in de puzzel, de fans weten het al lang, nu Wenger nog. Als er een deftige DM komt en nog een back-up CB is Arsenal er helemaal klaar voor. En dan kun je voorin nog spelers gaan vervangen zoals Podolski en ook Rosicky die op leeftijd aan het raken is.

Laat Arsenal maar eerst eens even fatsoenlijke verdediging bij elkaar krijgen. Wat er nu staat slaat natuurlijk nergens op

Nee dat is uitgesloten want zo goed is dat team niet dat het kampioen kan worden dat wordt Chelsea of City die hebben gewoon veel meer kwaliteit dan de rest.
En als je zag hoe ze werden weggespeeld door een zeer gehavend Dortmund dan kun je ook zien dat ze Europees ook nog wel het een en ander te kort komen voor de absolute top.

Mogelijk maar jammer genoeg, onwaarschijnlijk.

25 september 2014 om 13:01

Mee eens, dit elftal heeft zo nu en dan een uitschieter maar is over de hele linie genomen te licht

Zolang Wenger aan het roer blijft zal Arsenal geen kampioen spelen. Tactisch al meermaals ten onder gegaan in toppers. Ik gok op Chelsea dit seizoen

25 september 2014 om 13:01

Je hoeft tactisch niet sterk te zijn als het elftal goed in elkaar steekt en er dus enige balans aanwezig is. Als je echter Arteta in zijn uppie als diepste man moet positioneren kan je onmogelijk winnen.

25 september 2014 om 13:15

Tactisch faalde hij niet zo vaak, eerder zijn aankoopbeleid. Ziet hij nu niet dat je Arteta moet vervangen?

25 september 2014 om 13:33

Denk dat Wenger nog een laatste poging doet om de carrière van Diaby te redden, dat is waarschijnlijk de reden geweest dat er (nog) geen dmf is gehaald.

25 september 2014 om 14:35

Waarom moet Wenger perse altijd de held willen uithangen? Waarom wilt hij altijd spelers "omtoveren" serieus ik zou gek worden van die principes van hem. Hou het toch gewoon simpel en ga voor echte breker..

Wanneer Diaby fit kan blijven in de diepere rol, ja, dan kan het. Oja, verder mag er niets gebeuren met onze defensie.

Sorry hoor.
Ik zal wel weer provocerend of als een Arsenal hier overkomen, maar teksten als "de honger naar prijzen is nog niet gestild, na het winnen van de community shield en FA cup", trek ik echt slecht.

FA cup mogen ze trots op zijn. Het is een beker vol traditie en historie en wordt hoog aangeschreven in Engeland, echter is dit géén prijs dat bewijst dat je goed bezig bent. Meer een grote eer, dan een grote prestatie voor een topclub.

De community shield is niks. Dit is helemaal geen prijs en stelt helemaal niks voor. Dit is 1 wedstrijd.

Tuurlijk is de honger na prijZen niet gestild.
Het gaat ook niet zozeer om prijZen, maar meer om prestaties: tot t eind meestrijden km de titel of een rol van betekenis in Europa.

PL middenmoters/degradanten en tweede divisionisten winnen zelfs de facup

25 september 2014 om 13:09

Ik ervaar het niet als provocerend, maar wel als te simpel denken. Vorig seizoen deden we al langer mee in de titelrace dan de jaren daarvoor, dus in die zin is er zeker vooruitgang te zien.

Nee Pires, Arsenal word geen kampioen, Chelsea blijf ik als nummer 1 opzetten. Arsenal haalt wel top 4.

25 september 2014 om 13:14

Ben jij een gunner?

25 september 2014 om 13:29

Ja.

En gelukkig eentje met wat realisme, toch fijn om te zien dat ik niet alleen ben.
Chelsea heeft veruit de beste selectie van Engeland. Daar boks je niet tegen op.

25 september 2014 om 13:36

Nee, ik ben geen Gunner, ik ben een Gooner. Groot verschil. Een Gunner is een speler van Arsenal, een Gooner is een fan van Arsenal.

25 september 2014 om 13:47

Waarom vraag je je dat af dan? Omdat hij Chelsea op 1 zet? Want afgaande op eerdere reacties van Stravven, ga ik er vanuit dat hij een Gunner is ja. Dat hij Arsenal vervolgens niet op 1 zet, doet daar niks aan af.

25 september 2014 om 15:18

Ja tuurlijk heeft chelsea beste selectie. Maar wij arsenal fans onderschatten ons spelers een beetje Santi, Poldi, Rosicky op de bank zijn gewoon internationals met 100 caps (behalve santi spanje natuurlijk) Het gaat steeds beter met Arsenal stap voor stap gaan we vooruit. In januari hopen op Khedira ofz.

25 september 2014 om 13:56

Voor een supporter is het makkelijker om te zeggen dat we geen kampioen worden. Maar een clubicoon die nog erg betrokken is bij de club kan moeilijk zeggen dat ze geen kampioen worden.

Ook al wordt het lastig om kampioen te worden en worden we niet eens gezien als kanshebber ik vind wel dat we die droom moeten koesteren. Als we op voorhand gaan zeggen dat het ons niet gaat lukken dan kunnen we net zo goed de handdoek al in de ring gooien. De spelers en de fans moeten erin gaan geloven ook al is het onrealistisch alleen dan weten we of het ons ging lukken met dit selectie of niet. Er zijn altijd verassingen in het voetbal.

Grote test is tegen Chelsea volgens Kompany is Arsenal beter dan Chelsea maar ook in Januari moet arsenal inkopen doen Khedira, en een verdediger. Om kampioen te worden.

Dit wordt elk jaar geroepen, een aan het einde van het seizoen staan ze weer 4e ofzo. Neemt niet weg dat ik het heel mooi zou vinden, zie het alleen niet gebeuren.

Nahh denk et niet. K denk chelsea, city OF MAN U !! :D

Ik denk ook dat Arsenal kampioen kan worden. De grootste vijand van Arsenal zijn niet de concurrenten maar Arsenal zelf. We hadden vorig 79 punten verzameld door van de kleintjes te winnen en door nederlagen van Stoke uit en Aston Villa thuis en het gelijkspel van Southampton en Everton thuis verloren we de competitie. De ploeg die constant kan presteren wint de titel. Man Utd van 2 seizoenen geleden won daardoor de titel terwijl City de betere team had.

Kampioen worden kan elk team worden, je hoeft niet een betere selectie te hebben dan je tegenstander dat hebben Dortmund, Porto, Atletico etc in het verleden al bewezen. Het nadeel is dat Arsenal Wenger heeft die zich niet aanpast aan het modern voetbal en dat die andere clubs coaches als Jurgen Klopp, Simeone en Mourinho hebben/hadden.

Het is echt tijd dat de wegen van Wenger en Arsenal scheiden, ik vind Wenger een goede coach maar ontwikkelt niet meer hij past zich niet aan dat je in het moderne voetbal niet altijd mooi voetbal moet laten spelen.

Whahahaha laat me niet lachen

Arsenal wordt alleen kampioen als de beste spelers nooit geblesseerd raken. Want hun selectie is gewoon te smal om de klappen op te vangen. Oftewel ze worden geen kampioen, dit jaar niet en volgend jaar ook niet!

Geen haat, maar ik zie Arsenal niet door de komst van een Sanchez of Welbeck ineens heel erg gaan veranderen. Misschien geven ze het dit jaar later uit handen, maar ze houden het denk ik niet spannend tot het einde.

Ik denk dat dit jaar Chelsea met gemak kampioen word, Manchester City 2e en dan een hele spannende strijd om de 5 Europese plekken daarachter.

Chelsea met gemak mits Fabregas en Costa zo blijven voetballen natuurlijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren