Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik feliciteer Juventus met deze coup, het is de complete transfer’

Laatste update:

José Mourinho zal de wedstrijden van Juventus komend seizoen met extra aandacht volgen. De manager van Manchester United geeft aan dat de Serie A aan belangstelling heeft gewonnen nu Cristiano Ronaldo naar de kampioen is overgestapt.

“De Spaanse competitie heeft niet langer de twee beste voetballers in de wereld, want er speelt er nog maar eentje in Spanje en de ander zit in Italië”, doelt Mourinho in gesprek met Tele Stero Radio op Lionel Messi en Ronaldo. De Portugees werkte van 2010 tot 2013 in het Santiago Bernabéu samen met Ronaldo.

De 33-jarige Portugees doorloopt maandag de medische keuring bij Juventus en zal aansluitend een contract voor vier seizoenen ondertekenen. Hij levert Real Madrid een transfersom van minimaal honderd miljoen euro op. “Nu kijkt iedereen naar Italië voor Ronaldo. Naar de Premier League kijkt men omdat het de beste competitie is en naar Spanje kijkt men voor Messi.”

“De Serie A is dus een van de belangrijkste competities in de wereld geworden. De Serie A kan op kwalitatief en emotioneel niveau en op het gebied van exposure winnen als Internazionale, AC Milan en AS Roma zich niet neerleggen bij een Juventus dat dankzij Ronaldo sterker is geworden en alles wint. Ze moeten de juiste motivatie vinden en ervoor gaan. Ik feliciteer Juventus in ieder geval met deze coup. Het is de complete transfer.”

Wordt Cristiano Ronaldo komend seizoen de topscorer van de Serie A, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldo liep erbij niet als speler maar alsof hij de mede eigenaar was van Juventus en de spelers groette hij alsof dat zijn spelers waren, achja.. ergens ben ik woedend dat hij vertrokken is en niet als een legende stopte bij ons maar het is niet anders. Wens hem succes bij Juventus, ergens hoop ik dat hij faalt in italië zodat hij Madrid mist

16 juli 2018 om 18:28

Waar heb je de beelden gezien?

16 juli 2018 om 18:36

Hij doelt waarschijnlijk op het filmpje onder het artikel. Enige wat ik daar zie is Ronaldo die van een hele groep mannen in pakken een rondleiding krijgt en spelers als Rugani Pjanic en Costa hem begroeten en met m op de foto gaan. Ik denk dat Medalofhonor een beetje teleurgesteld is dat de beste speler ter wereld niet meer bij Real Madrid speelt, vandaar zijn zure reactie

16 juli 2018 om 18:37

Op het YouTube kanaal van Juventus. En wat hij zegt is niet waar. Hij kijkt gewoon rond op het complex. En groet een aantal spelers. Gaat met een aantal jeugd spelers op de foto. Meer niet.

16 juli 2018 om 18:41

Vond hem nochtans heel nonchalant met zijn strakke pak lopen, ik zeg niet dat hij stoer doet of iets in die richting maar het oogde gewoon arrogant imo.

16 juli 2018 om 18:49

Zag niks opvallends. Liep erbij zoals hij altijd al doet

17 juli 2018 om 09:30

@medalofhonorToen hij bij real zich arrogant gedroeg samen met Ramos hoorde ik je niet gewoon pure haat naar Ronaldo, en ik ben messi fan en barca fan en heb nog niet zo'n grote hekel aan Ronaldo

16 juli 2018 om 18:30

Wat ben jij een misselijk ventje. Ronaldo heeft 9 jaar lang alles gegeven voor Real Madrid en dan hoop jij dat hij faalt omdat hij is vertrokken?

16 juli 2018 om 18:42

Tja, ergens ben ik inderdaad teleurgesteld dat hij vertrokken is.. ultieme droom was dat hij zou stoppen in Madrid, niets is minder waar.

16 juli 2018 om 18:35

Wens hem juist alle succes van de wereld jn Italië, maa jiet in CL. Verder zijn er veel beelden op instagram @ branquinho

Blijf het nog steeds bizar en wonderbaarlijk vinden dat dit gelukt is.

Chapeau voor Juve!!

Weet iemand waarom hij een contract tekent voor 4 jaar? Dan is hij 37. Is dit bewust (financieel technisch verstandiger voor beide partijen) of hebben ze echt de ambitie om hem tot zijn 37ste te laten doorvoetbalen? Ik weet niet of Ronaldo hier toevallig uitspraken over heeft gedaan.

16 juli 2018 om 18:55

Volgens mij wordt een deel van het salaris betaald door sponsoren dus na zijn actieve voetbalcarrière zullen er wel sponsoractiviteiten tot zijn 37e verricht gaan worden.

16 juli 2018 om 19:21

Ronaldo is echt een speler die zelfs op zijn 36ste en 37ste top fit kan blijven die man gaat zooo goed om met zijn lichaam hij leeft voor die sport. Dus zo gek is is het niet dat hij 4 jarige comtract heeft gekregen.

16 juli 2018 om 19:46

Ronaldo wilt zelf doorvoetballen tot zijn 40ste, dusje die speelt op zijn 37ste nog ja

Helaas komt er aan ieder tijdperk een eind, maar wat een tijdperk was het voor alle fans van Madrid. Ik hoop echt dat dit een succes verhaal word. Ik ben best wel fan van Ronaldo en zou het fantastisch vinden als ie Juventus dat ene zetje kan geven zoals hij voorheen bij Real ook altijd deed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren