Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik doe altijd mijn best, of ik nou met Van de Beek of Messi speel’

Laatste update:

Nicolás Tagliafico speelt aankomend weekend nog met Ajax tegen Sparta Rotterdam, voordat hij zich met de Argentijnse nationale ploeg gaat voorbereiden op de vriendschappelijke interlands tegen Italië en Spanje. Voor de linksback maakt het echter geen verschil of hij nu in Amsterdam op het trainingsveld staat, of samenspeelt met een wereldster als Lionel Messi.

“Zo denk ik er niet over. Je moet het beste uit jezelf halen. Of het nou met het team is of met Jong Ajax, het maakt mij niet uit. Ik doe altijd mijn best. Of ik nou met Donny (van de Beek, red.) of met Messi speel. Je moet respect hebben voor alle spelers en niet voor de naam van de spelers”, legt hij uit in gesprek met AT5.

Tagliafico komt bij de Argentijnse nationale ploeg weer andere namen tegen dan waarmee hij doorgaans bij Ajax achterin speelt. Van zijn eerste maanden in Amsterdam is hij dergelijke wisselingen inmiddels echter wel gewend: “Het hangt van de trainer af wie er speelt, hij maakt de wijzigingen. Iedereen die erin komt, doet zijn best. Soms als je erin komt, moet je je aanpassen aan de defensie. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor Frenkie de Jong en Maximilian Wöber.”

De linksback maakt sinds zijn entree in de Eredivisie indruk en van diverse kanten wordt al geopperd dat het verblijf van Tagliafico in Amsterdam weleens van korte duur zou kunnen zijn. De Argentijn wil hier zelf echter niet specifiek op in gaan: “Ik kijk van dag tot dag. Ik wil me verbeteren. Ik denk niet aan de toekomst. In mijn hoofd ben ik bij zondag, de wedstrijd tegen Sparta.”

Denk jij dat Nicolás Tagliafico volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk en hoop voor PSV dat Tagliafico volgend seizoen er niet meer is in de eredivisie. Hij word wel iets te gehypt hier maar is wel een goede back voor Ajax. Denk dat die volgend seizoen in de Europese subtop speelt.

16 maart 2018 om 20:23

Nouja gehypt? Laten we het zo zeggen. We zijn van Dijks naar Nico gegaan. Dat mensen zo lyrisch zijn is dan ook goed te verklaren.

16 maart 2018 om 20:24

Ik zie alleen Veltman en Ziyech vertrekken uit de basis + nog wat middelmaat van de bank zoals Lamprou, Dijks, Viergever en Younes. Ik denk niet dat Ajax een Tagliafico, De Jong of De Ligt gaat verkopen met een 4-jarig contract

16 maart 2018 om 20:33

Ik kan me nog herinneren dat er vorig jaar een Colombiaanse verdediger rondliep met een langlopend contract.....
On: wat een verademing deze man tav Dijks, het is in alle facetten een betere speler

16 maart 2018 om 20:44

ligt eraan wat er geboden gaat worden. dat ze 50 miljoen voor dolberg hebben laten lopen na dat europa league succes was ook niet heel handig. dat bedrag word hij nooit meer waard

16 maart 2018 om 20:51

Er is nooit 50 miljoen geboden, mensen moeten echt stoppen met zulke domme onzin te geloven

16 maart 2018 om 21:27

waarom zou dat niet kunnen als er tegenwoordig voor spelers over de 100 miljoen en zelfs 220 miljoen word geboden. als je als speler een hype hebt ben je al heel snel veel geld waard voor die grote clubs en die hype had dolberg na dat europa league toernooi. hij had er geloof ik 6 ingeschoten . sanchez werd na dat toernooi bovendien ook voor 40 miljoen verkocht en dat is nota bene een verdediger. aanvallers zijn over het algemeen veel meer geld waard

16 maart 2018 om 21:42

Kijk de beelden van vorig seizoen even terug dan snap je weer waarom het wel gebeurd is

16 maart 2018 om 20:56

Zou het afhangen van 1 speler en dan ook nog een die op de linksback positie speelt? Wanneer Ajax het dit seizoen ook niet redt, zal hij niet verkocht worden denk ik.

16 maart 2018 om 22:11

Het feit dat jij denkt en hoopt dat Tagliafico volgend seizoen er niet meer is draagt alleen meer bij aan de hype.

Tagliafico is gewoon een solide back waar je op kan vertrouwen. Verdedigend goed en fel, aanvallen zo nu en dan zijn acties. Je mag er als eredivisie club wel erg blij mee zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren