Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk niet dat Falcao Van Persie in de weg zit of Van Persie Falcao’

Laatste update:

Louis van Gaal stapt mogelijk af van zijn veelbesproken 5-3-2-systeem. De manager paste die tactiek op het WK toe bij het Nederlands elftal en is er het seizoen met Manchester United ook mee begonnen. “Maar dit systeem is niet heilig, het kan veranderen”, zei Van Gaal tijdens de persconferentie voor het duel met Leicester City van komende zondag.

/

“Ik ben met dit systeem gestart, maar we hebben nu spelers gekocht en dan moet je kijken wat je met hun kwaliteiten kan doen”, zei de coach. “Radamel Falcao is een erg goede spits en ik zie Robin van Persie graag. Dan hebben we nog Wayne Rooney, Adnan Januzaj en James Wilson. We hebben dus vijf goede aanvallers en bij het huidige systeem kan ik er dus maar twee gebruiken.”

Eén speler heeft in ieder geval altijd de zekerheid dat hij op het wedstrijdformulier staat: Rooney. “Want alleen de aanvoerder heeft privileges, de andere spelers niet. Mijn aanvoerder speelt altijd.” Van Gaal werd tijdens de persbijeenkomst ook gevraagd naar Van Persie en Falcao. De Nederlandse spits wacht dit seizoen nog altijd op zijn eerste goal, terwijl van Falcao wordt verwacht dat hij als peperdure aanwinst in de basis staat.

Van Gaal voorziet echter geen (luxe)problemen: “Ik denk niet dat Falcao Van Persie in de weg zit of Van Persie Falcao. Ik vind Falcao een erg goede spits, maar ik heb tijdens zijn presentatie hier bij Manchester United ook gezegd dat ik Van Persie ook erg goed vind”, besloot de manager.

Wat verwacht jij van Leicester City - Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee joh waarom zouden die problemen met elkaar hebben. Worden vast beste vrienden gedurende hun tijd samen in Manchester

19 september 2014 om 21:08

Zijn al samen gaan dineren, stond op Twitter. Komt idd wel goed! Tegen QPR zag je Robin Radamel al zoeken.

19 september 2014 om 21:29

Oh ok. Mja tegen queens park was een hele makkelijke pot. Als ze straks in een lastige uitpot een keer achter de feiten aanlopen wordt het een ander verhaal.

19 september 2014 om 23:35

Of ze kunnen gewoon goed met elkaar omgaan. Zoek er niet te veel achter.

We zullen ze ale 2 heel hard nodig hebben! Beide juist terug uit blessure en dan ook nog een blessure gevoelig en niet meer van de jongste.. Alleen doordat er niet Europees gespeeld wordt is zijn er wel wat weinig matchen om ze allemaal vertrouwen te geven.

19 september 2014 om 20:35

Geluksvogel word smullen als het trio V.Persie - Rooney - Falcao begint te draaien.

19 september 2014 om 20:42

Ik heb nieuws voor je. Van persie gaat niet meer draaien. Die man is helemaal over de top! Geen knikker geraakt op het WK(kopbal na) en nu bij de seizoensstart van Man u bakt hij er weer niks van. Falcao wordt eerste spits en van persie kan in januari naar een nieuwe club gaan zoeken.

19 september 2014 om 20:54

Van Persie wordt elke wedstrijd beter. En hij zal weer wat onwetende mondjes snoeren.

19 september 2014 om 21:01

Mee eens. Rvp was in zijn laatste wedstrijd ook al wat beter. Als mata niet het niveau van afgelopen weekend vasthoud denk ik dat rooney op 10 komt en falcao en rvp als spitsen

19 september 2014 om 21:07

Haha LVG laat RVP echt niet gaan. En Falcao heeft zich eerst weer te bewijzen. Vooralsnog is er geen reden voor een basiswissel. Jouw nieuws komt zeker van boulevard.

19 september 2014 om 21:17

V.Persie is er altijd wanneer Manchester United hem nodig heeft zelfs in wat mensen een matig jaar van RVP noemen maakte hij 12 doelpunten in 21 competitiewedstrijden. En geen knikker geraakt op het WK bij het Nederlandse elftal word hij ook niet echt in de stelling gebracht net als bij Man U als hij goed word bediend is het 9 van de 10 keer raak.

19 september 2014 om 21:21

Knap man dat je na de seizoensstart waarin hij slechts 226min mee deed dit seizoen al concludeert dat hij helemaal nooit meer gaat draaien. Kan je mij ook alvast vertellen maar welke club hij gaat?

19 september 2014 om 21:23

Tenminste iemand die het goed ziet, het grootste deel lult maar wat en kijkt niet eens naar wedstrijden van United.

19 september 2014 om 23:11

Zal je vast ergens gelezen hebben in de media. Van Persie heeft een goed wk gespeeld, topscoorde van oranje, ondanks veel minder wedstrijden dan robben bijvoorbeeld. maar t gaat niet alleen om goals. zoals van marwijk en bv makaay aal zeiden, rvp heeft een goed wk gespeeld.

ik verzeker jou dat als hij fit blijft, alleen al met het creëren van kansen, het fungeren als aanspeelpunt deel maakt bij welke selectie dan ook. Dus zeker ook bij united en oranje.

remender: eind seizoen 2013 aston villa....hatrick. begin vorig seizoen 4 goals 2 matches. door blessures voor zijn doen minder seizoen gedraaid.. (ook door moyes die alleen maar lange ballen wilde) maar toch onder ander bij oranje, topscoorder aller tijden geworden, topscoorder kwalificatie, topscoorder oranje bij wk. bij united was zijn laatste wedstijd hatrick waar hij united zo''n beetje alleen door loodste naar de volgende ronde. nee jonge, rvp wordt alleen maar beter, al zal het voor het oog minder lijken gezien zijn leeftijd. Tactisch, qua inzicht, qua spelinzicht is hij misschien wel de nummer 1 op de wereld..alleen is hij niet zo snel als een robben of CR, onder andere daardoor opvallen en beter lijken. (CR niet de minste hoor) maar als voorbeeld.

19 september 2014 om 23:55

Hij kan hem niet laten gaan. Dat salaris dat v. Persie bij United krijgt zal geen enkele andere club hem betalen.
Maar als hij z doorgaat als de afgelopen 12 maanden zal hij op de bank terecht komen.
Want van Gaal kan hem niet in de basis laten staan zoals hij nu speelt.

Dus natuurlijk zal v. Persie, Falcao niet in de weg staan.

20 september 2014 om 09:04

Topscoorder dankzij die zwakke landen.. Van persie is geen Messi of Ronaldo !! Altijd dat opschepperig gedoe met jullie alsof van persie jullie EK of WK heeft bezorgd!! Arrogante van persie

20 september 2014 om 11:11

Ik kijk alle wedstrijden van manunited.. beter zet je een bril op want deze grijze opa bakt er niks van.. Excelsior is z'n volgende club.. Iedereen weet/ziet dat Falcao 10 klassen beter is..

Te gek voor woorden 2 spitsen Falcao of RVP op de bank, die twee moeten gewoon spelen. RVP is nu in een slechte vorm scoort ook amper, terwijl Falcao zich moet bewijzen in Manchester een lastig verhaal voor Lvg. Nogmaals te gek voor woorden 2 wereldspitsen en dat er eentje niet gaat spelen

19 september 2014 om 20:41

Ze kunnen gewoon in een 4-4-2 (ruit) spelen, speel je met beide.

19 september 2014 om 21:12

Je vergeet Rooney die gaat sowieso spelen, dus wat ik zei klopt je zit steeds of met een Falcao of met een Van Persie op de bank dit gaat nog een verhaal worden, 3 grote spitsen met 1 op de bank

19 september 2014 om 21:16

Of rvp rooney en falcao spelen alledrie en mata op de bank

19 september 2014 om 21:22

Ja Rooney kan toch ook als nummer 10 functioneren Mata lijkt mij dan het slachtoffer te worden.

20 september 2014 om 00:03

Di Maria zal in ieder geval spelen. Dan komt pas de vraag Falcao of van Persie.
Ik vind van Persie niet in een bloedvorm verkeren. Dus ik kan me voorstellen dat Falcao in de spits komt ze hebben hem niet voor niets aangetrokken.

Ik zie Mata kind van de rekening worden. Erg jammer

19 september 2014 om 22:12

Daar lijkt het op maar zoals Mata nu speelt kan Louis hem niet buiten de basis houden. Ik denk dat Falcao op de bank start totdat RVP of Mata hem redenen geven om ze niet meer in de basis te zetten. Alleen het hoge transferbedrag geeft de schijn tegen. We gaan het zien.

Pff ik zou echt niet weten hoe van gaal zijn opstelling er zondag uit gaat zien. Als ze met 4 verdedigers spelen(ik neem aan shaw, rojo, evans & rafael), dan heb je op het middenveld Blind, Herrera & Di Maria(neem dat zij allemaal spelen). En wat doe je dan met Mata, Rvp, Falcao ? Rooney is de captain dus hij speelt...mata speelde goed tegen QPR en ook zijn statistieken zijn goed. Falcao is niet gehaald om op de bank te zitten en Rvp, ik ben er van overtuigd dat hij een doelpunt nodig heeft om 'beter' te worden, hij heeft nu gewoon weinig zelfvertrouwen en is ook niet in vorm.

19 september 2014 om 21:11

Ik verwacht toch Falcao op de bank, maar Louis kan zo met een andere formatie starten.

Van Persie gaat echt wel op de bank belanden.
Falcao is toch wel veelzijdiger dan van Persie.

Eén speler heeft in ieder geval altijd de zekerheid dat hij op het wedstrijdformulier staat: Rooney. “want alleen de aanvoerder heeft privileges . Hmmmm was Sneijder niet de 1e aanvoerder van Oranje , om vervolgens niet eens meer geselecteerd te worden .

Gaat banken worden voor 1 van de 2 aangezien mata goed speelt en best wel belangrijk is voor het team.

Falcao is een diepe spits. Waarom zou van persie dan niet met Huntelaar kunnen spelen?

19 september 2014 om 21:44

Huh ... Wat heeft huntelaar hier mee te maken?

19 september 2014 om 21:54

Omdat....als RVP met Falcao samen kunnen spelen bij ManUtd dan kunnen RVP en Huntelaar ook samen spelen bij Nederland

19 september 2014 om 22:17

Juist. Zijn we ook van die non-discussie af. Bergkamp en kluivert speelden ook wel samen.

19 september 2014 om 22:56

Maar dan moet Sneijder op de bank. Kan wel, maar ik denk dat het beter loopt met Van Persie op de bank.

20 september 2014 om 05:58

Alhoewel ze allebei echte goalgetters zijn, zit er toch een verschil in spits soort. Falcao is een echte afmaker/diepe spits en Huntelaar(en Kluivert helemaal) een targetman. Bergkamp was een schaduwspits

19 september 2014 om 23:19

heel eerlijk gezegd? omdat huntelaar een pinsitter is. zeker bij oranje. vind ik best jammer, maar huntelaar is echt niet zo goed als men wilt doen blijken Van gaals eerste keus was huntelaar. maar daar is hij binnen no time vanaf gestapt.. dat is niet voor niets. hij leed zo veel balverlies, in zijn eerste contacten alleen al 5 x..en dat is killing voor een team.

helaas maar waar. huntelaar word in de media opgehemeld..wellicht omdat hij ex ajaxsiet is? net als sneijder, die tactisch gezien een belabberd wk 2010 speelde en ek 2012. maar ja, wel veel geluk had met zn 5 goals. gelukkig durfde van gaal sneijder wel aan te pakken. dat maakte hem stukken beter..alleen nu hij niet voor de show passes meer mocht gaan, en de vele afstand schoten valt hij minder op. maar goed wk 2014 gespeeld!

20 september 2014 om 00:04

@ Falcao
Huntelaar speelt bij Schalke 04.

Falcao verdiend volgens de geruchten ongeveer 425k per week, RvP 325k p/w en Rooney 375k p/w. Wie is er goed in hoofdrekenen? Met zo'n voorhoede moet je financieel gezien wel kampioen worden.

20 september 2014 om 00:16

City en chelsea zijn veel minder natuurlijk

Wordt 343, met Rooney en RvP die switchten, dan de 1 in de spits dan de ander. Falcao zal zich erin moeten knokken.

Di Maria - RVP - Mata
Rooney

Louis doet er goed aan RVP en Falcao als tandem voorin te posteren met Rooney daar kort achter. Zolang di Maria maar de linkerflank bestrijkt voor die assists en Blind de boel daarachter controleert. Maar een situatie als deze kan ook frictie veroorzaken. Wanneer blijkt dat RVP niet rendeert naast Falcao dan zal de Rotterdammer geslachtofferd worden. De investeerders hebben met groot geld op Falcao ingezet en dat willen ze terugverdienen.

Herrera is mijn zwakke plek maar ik had Vidal of Strootman of De Jong of een lookalike gehaald

Lindegaard
Rafael
Jones
Rojo
Shaw
Carrick
Mata
Herrera
Di Maria
Falcao
J
20 september 2014 om 00:12

Zwakke plek? Herrera doet het fantastisch tot nu toe en is de beste middenvelder die United heeft. Die jongen kan echt alles.

20 september 2014 om 07:53

Ja dat ben ik met jou eens maar dan kan je niet zo aanvallend spelen met mijn opstelling. Ik hou van vleugels als dat kan en met Di Maria en Januzaj heb je goud in huis. Je trekt het veld breed en creëert ruimte voor de middenvelders. ideaal zal zijn als Vidal of Strootman komen. Daar heb je 2 controlerende middenvelders voor nodig en Herrera is een aanvallende middenvelder. Dan wordt het verdedigend te link naar mijn smaak.

Iedereen komt zeker aan 25 wedstrijden dit seizoen. Blessures, schorsingen, alles speelt mee. Een grote selectie is gewoon belangrijk. Niks voor niks zijn Chelsea en City de twee titel favorieten. En nu dus ook United

Falcao aat gewoon spitsen met rooney. V persie mag plaats nemen op de bank.

Wat betreft het middenveld..

Di maria herrera carrick mata

Dus een klassieke 4-4-2 lijkt me eigenlijk de beste optie. Blind sowieso uit de basis. Die is echt niet goed genoeg. Mijn mening natuurlijk

20 september 2014 om 00:11

Of misschien wel zo met een ruit op het middenveld.

Lindegaard
Rafael
Jones
Rojo
Shaw
Carrick
Di Maria
Herrera
Rooney
Falcao
v Persie
20 september 2014 om 00:18

Nooit blind gezien ofso engelse media is al lyrisch over hem

20 september 2014 om 08:58

Haha echt hoor..ja het was maar 1 wedstrijd maar als Blind zo doorgaat dan heeft hij gewoon een basisplek te pakken.

Van Persie moet banken die grijze opa.. spits uit de B categorie.!! Leuk jaartje manchester gedraaid voor de rest een balhaar eerste klas.. Afbouwen bij Excelsior lijkt me de beste optie voor hem?

blind?? alsof hij zo goed heeft gespeeld tegen qpr.. alleen maar voor zekerheid. durft geen risicos te nemen geen lange ballen. mister tikkie terug.

iedereen heeft ze eige mening over een voetballer en dit is mijn mening. ik vind hem niet het niveau hebben van man utd. meer een middenmoot niveau. je hoort mijn niet zeggen dat hij een slechte voetballer is, maar hij is in mijn ogen zeker geen man utd waardige voetballer.

ik zou kiezen voor zo een opstelling..
voor dat ik kritiek krijg over fellaini... hij is gewoon een uitstekende voetballer. zou hem meer gebruiken als een meer verdedigende speler, een breker. een handrem voor een tegenaanval.

de gea
rafael
jones
smalling
shaw
mata
herrera
fellaini
di maria
rooney
falcao

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren