Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat Ronaldo al getekend heeft en gekeurd is in München’

Laatste update:

Luciano Moggi is ervan overtuigd dat Cristiano Ronaldo de overstap maakt naar Juventus. De voormalig algemeen directeur van de club uit Turijn schrijft op Twitter: “Ik denk dat hij al getekend heeft en reeds medisch gekeurd is in München.”

Giuseppe Marotta, de huidige algemeen directeur van Juventus, werd eerder op de woensdagavond in Milaan gevraagd naar de geruchten over de eventuele komst van de 33-jarige Ronaldo. “Geen commentaar”, was het enige wat Marotta erover kwijtwilde. Ook sportief directeur Fabio Paratici weigerde inhoudelijk te antwoorden.

Sinds Ronaldo met Portugal werd uitgeschakeld op het WK in Rusland, gonst het van de geruchten over een transfer naar de regerend kampioen van de Serie A. Juventus zou bereid zijn om een transfersom van honderd miljoen euro te betalen, Ronaldo een driejarig contract te bieden en hem een jaarsalaris van ongeveer dertig miljoen euro uit te betalen.

CR7 kan een nieuwe verbintenis aangaan met Real Madrid, maar zijn gespannen relatie met voorzitter Florentino Pérez kan er dus voor zorgen dat hij elders een nieuwe uitdaging aangaat. Naar verluidt is zaakwaarnemer Jorge Mendes druk bezig om de transfer naar Italië in orde te maken voor Ronaldo, die bij Juventus dus de (financiële) waardering zou krijgen die hij in Madrid steeds minder is gaan voelen.

Denk jij dat deze transfer doorgaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Elk jaar krijgen we dit soort berichten en uiteindelijk tekent hij gewoon bij

4 juli 2018 om 22:43

Ik denk dat het nu wel serieus is.

4 juli 2018 om 23:00

Dat zeggen ze ook elk jaar😉

5 juli 2018 om 00:08

Het verschil is dat Ronaldo nu zelf een vertrek ter sprake bracht i.t.t. alle andere keren; toen waren de berichten afkomstig van tabloids die voortdurend hun kranten willen vullen. Ik heb oprecht het gevoel dat Ronaldo vertrekt, tenzij Perez, omdat een vertrek aanstaande is, nu ineens wel bereid is om tot het gaatje te gaan voor Ronaldo. Het draait niet alleen om geld, maar letterlijk om waardering; Atleti, PSG en Barca doen alles eraan om Griezmann, Neymar en Messi tevreden te houden, terwijl Perez dit niet bij Ronaldo doet.

4 juli 2018 om 22:45

Normaal ben ik het met je eens hoor. Alleen er is wel iets gaande. Veel verschillende media in Italië melden dit. En meesten zijn wel betrouwbaar. Zou uiteindelijk zeker wel kunnen dat hij alsnog bijtekend. Maar hoop het niet voor juve.

4 juli 2018 om 22:55

Hoeveel zal Ronaldo nog waard zijn? Ook meenemen dat hij bijna geen restwaarde meer heeft en elke seizoen minder gaat presteren ivm zijn leeftijd.

Ik vind het best wel een gok, mochten de geruchten waard zijn. Ook al is hij op dit moment nog een van de beste ter wereld.

4 juli 2018 om 23:00

Ronaldo heeft weer andere waarden Zoals je ploeg aan miljoenen helpen door het verschil in de CL te maken. Hij kan ook zorgen voor meer tv-gelden, sponsors binnen slepen, een grote bijdrage leveren in de opkomst van Juve op de Aziatische en Amerikaanse markt. Tuurlijk is hij 33 en elke speler is een gok.

Maar als je Ronaldo kan binnenhalen moet je dat gewoon doen. Ik heb sterke twijfels of hij komt. De betrouwbaarste media maken ook melding van concrete interesse, maar zij gaan niet zover als 'done deal' of iets in die richting. Zij spreken meer over een beginnende fase, waarin Juve de financiã«le kant bekijkt en Ronaldo Juve uitnodigt om een bod te doen.

4 juli 2018 om 23:02

Volgens mij heb ik ergens gelezen dat hij 100miljoen moet kosten, daarbij 90 miljoen aan salaris. In deze markt niet gek voor CR7 denk ik. Het is alleen de vraag Hoelang Ronaldo nog zo veel goals blijft maken. Als hij er nog drie jaar 50 inlegt is het niet zo erg dat er geen rest waarde meer opzit.

4 juli 2018 om 23:12

Ik lees dat Ronaldo rond de 100 miljoen moet kosten. Plus zoals Marc Juventus hierboven al vermeld. De inkomsten met Ronaldo zijn erg groot. Dit brengt ook meer aanzien aan de serie A. Als je zo'n grote speler kan kopen. Moet je dit altijd doen.

4 juli 2018 om 23:03

Ik weet niet of dit wishfull thinking of een slechte kortetermijngeheugen is maar je merkt toch duidelijk de verschillen tussen nu en andere zomers? Ik durf niet met zekerheid zeggen dat hij vertrekt maar voor het eerst sinds 2009 acht ik het een reele optie

5 juli 2018 om 01:17

Klopt elk jaar. En ja cr7 zei iets bizars na de cl finale en hij kwam erop terug. Voor mij zet hij gewoon druk bij real en vooral Florentino. Niet vergeten dat hij bij cibeles in Madrid zei "ik blijft" verder niet vergeten dat hij een belangrijk persoon is in Madrid en dat zo'n monument een waardig afscheid verdient. Ok Moest hij weg gaan ja dan isdat met opgeheven hoofd 3x cl1 achter elkaar maar dan nog de supporters moeten cr7 dan uitzwaaien. Maar ik persoonlijk ik geloof het niet Sergio Ramos heeft ook zulke praktijken uitgevoerd en man utd gebruikt voor een salaris verhoging

5 juli 2018 om 01:34

100 miljoen voor speler van 33, Ronaldo wordt ook een jaartje en zal toch kracht verliezen. Tijd om afscheid te nemen en neymar, mbappe of Hazard halen als vervanger.

5 juli 2018 om 11:34

Als we meer dan 100 miljoen kunnen vangen voor Cristiano, en een andere wereldspits kunnen aantrekken dan ja waarom niet. Ik bedank Cristiano voor wat hij gedaan heeft voor Real Madrid, maar hij word volgend seizoen 34.. We moeten doorselecteren.

Zou mooi mocht dit doorgaan. Kan je higuain verkopen aan Chelsea voor een mooi bedrag. Mandzukic zal dan wel vertrekken, maar met Ronaldo sta je veel sterker in de CL.

4 juli 2018 om 23:08

Eerlijk gezegd is higuain over zijn top. Ik denk niet dat ie veel potten gaat breken in de PL. Misschien wel bij een middenmotor in PD. Ik gun m in ieder geval het beste.

4 juli 2018 om 23:15

Ik gun hem ook het beste. Maar higauin heeft niet echt gebracht wat nodig was. De tactiek was er ook niet echt voor om higauin veel te laten scoren. Maar buiten 1 a 2 topwedstrijd. Liet hij het toch altijd afweten. Zou het een domme aankoop vinden van Chelsea. Maar hoop zeker dat het doorgaat. Engelse clubs betalen toch wat meer dan andere.

5 juli 2018 om 00:13

En jij denkt dat Chelsea Higauin nu nog wilt hebben? Ronaldo tekend gewoon bij en Juventus moet het volgend jaar gewoon doen met Gonzalo Higauin.

5 juli 2018 om 00:19

Lees wel veel over Chelsea en higuain. Of dat doorgaat is een 2e. Maar zou het wel mooi vinden voor juve.

Hmm, gaat het dan toch gebeuren? Wie gaat er dan vertrekken bij Juventus, Mandzukic of Higuan? En wie moet er bij Real als vervanger komen? Mbappe, ondanks het officiële bericht dat ze er niet mee bezig zijn of Neymar, Hazard? Ben benieuwd!

5 juli 2018 om 02:04

Als Ronaldo komt verwacht ik dat ze beiden vertrekken. Willen beiden niet op de bank terecht komen.

Ik dacht eerlijk gezegd dat het weer zo’n gerucht is als je elke transferperiode hebt maar toen bedacht ik me iets. Het zou best kunnen dat Ronaldo weggaat en Real daarom zoveel geld neerlegt voor Mbappé. Toch denk ik dat hij gewoon blijft.

4 juli 2018 om 23:02

Dat van Mbappe is onzin en is door Real al ontkracht. Mbappe zal ook echt niet vertrekken na 1 seizoen, zelfde geldt voor Neymar. Ik zou het ook echt niet snappen als Ronaldo mag vertrekken.

Laten we ervan uitgaan dat dit bericht op de waarheid is gebaseerd, dan is het toch wel frapant dat Ronaldo voor het geld kiest ipv zijn carrierë afsluiten bij een van de 2 grootste clubs uit Europa,

Die Belastingzaak heeft zeker weten een rol gespeeld hierin...vind het ook een drukmiddel naar Real toe om meer geld te krijgen. Niks nieuws...hoop dat hij blijft.

4 juli 2018 om 23:04

Afsluiten bij de grooste club uit Italie lijkt me ook niet verkeerd. Hoewel ik persoonlijk denk dat Ronaldo niet zo snel stopt. Die kan zomaar (zelfs over 3 jaar) nog naar zat clubs als hij een beetje fit is (waar het voorlopig wel op lijkt).

4 juli 2018 om 23:07

Hoezo voor het geld kiest? Hij gaat bij Juve echt niet meer verdienen dan bij Madrid hoor. Als hij het doet is het omdat hij in Turijn meer waardering voelt. 25 miljoen per jaar bij Juve spreekt veel meer waardering uit dan 30 miljoen bij Real dat rijker is en sowieso veel meer aan salarissen spendeert

4 juli 2018 om 23:16

Dit gaat denk ik niet om geld. Juve heeft echt niet zoveel geld als real of manU. Salaris is zeker lager bij juve dan als bij real. Denk dat het niet goed gaat tussen Ronaldo en het bestuur.

Het zou natuurlijk een fantastische aanwinst zijn voor Juventus, hoewel dat eigenlijk voor elke club geld. Ik vind hem ook wel passen bij Juve, hoewel ik zelf had gedacht dat hij eerder naar PSG zou gaan. Normaal moet je dit soort geruchten niet al te serieus nemen, maar met eerdere uitlatingen en diverse berichten over de onvrede van Ronaldo lijk het me niet ondenkbaar.

Zou fantastisch zijn als ie voor Juve gaat spelen. Een mooie volgende stap in een glansrijke carriere. Ik ben messi fan, maar heb echt enorm veel respect en waardering voor deze geweldenaar. Past ook perfect bij Juventus.

Hmm Moggi gooit hier een rookgordijntje op. Gaat hij naar Munchen of Juve? Mss wilt er een slaatje uit slaan ofzo..

Real zou dan ook echt de deal van de eeuw doen. 100 miljoen voor een 33-jarige speler, dat is toch ook gewoon heel knap he.

4 juli 2018 om 23:56

33 jaar, maar misschien wel de meest fitte sporter in de game.

5 juli 2018 om 00:03

Ronaldo is dan wel de meest fitte 33-jarige die er is. Hij is nog zo goed. Ik zie hem in de spits nog jaren meegaan. Ik sluit niet uit dat hij over 3 jaar nog steeds beter is dan bijna elke topspits ter wereld. Laat staan wat hij een club kan oplveren buiten het veld.

5 juli 2018 om 00:33

Absoluut met je eens. Dit is de verdienste als je keihard traint en er alles voor doet om gezond te leven.

5 juli 2018 om 01:35

Als Real fan hoop ik dit door gaat, dan kan Real aan een nieuw team bouwen met een meer gezonde balans. Bale rechts, Asensio links, Lewandowski centraal

5 juli 2018 om 02:02

Lol Lewandowski.. Bayern wilt minimaal 200 miljoen euro zeiden ze laatst voor die gozer. Geld bij een rapen en een nieuwe Ballon d’or winnaar halen in huis : Mbappe of Neymar

Ieder jaar hetzelfde liedje.
Echter beginnen de jaren bij CR7 nu ook te tellen en wie weet probeert Real er nog een slaatje uit te slaan? (zou ik persoonlijk erg jammer vinden vanwege zijn prestaties)

Als dat waar is baalt buffon dan kunnen ze de champions league nog winnen.
Ik hoop dat dybala nog naar Barcelona gaat ideale opvolger Messi of inesta

5 juli 2018 om 01:09

Lijkt me niet, aangezien Messi niet met Dybala kan spelen. Ik weet niet of de geruchten over de spelers die de opstelling maakte waar zijn, maar het is wel duidelijk dat Messi zelf ook een samenwerking met Dybala niet echt zag zitten. Dybala en Messi gaven afgelopen seizoen al aan in de media dat het heel lastig is om samen te spelen en het WK heeft dat wel ernstig bevestigd.

Tja het begint er hard op te lijken dat Ronaldo vertrekt bij Real. Pff dit wordt wel een van mijn hardste momenten als Madridista of zelfs de hardste als dit gebeurd. Hoevaak ik niet wel Siii zei bij al zijn goals. Pff dit wordt een erg pijnlijk moment maar ik gun hem echt het allerbeste!

5 juli 2018 om 02:06

Haha mijn gevoel zegt dat het goed komt en dat hij niet vertrekt ook al is de media heel serieus bezig. Als dit allemaal echt is en als Ronaldo echt gaat vertrekken waarom laat Mendes of Ronaldo himself niets aan de media/fans weten? Ze zijn verdacht stil en wachten af wat Perez gaat doen.

Lijkt enorm veel op de soap van Ramos die naar United ging, uiteindelijk werd Manchester United ‘gebruikt’ door de broer van Ramos om de druk bij Real te leggen. Ik geloof niet dat Ronaldo gaat vertrekken, althans niet naar Juventus en niet dit jaar. Waarom? Simpelweg omdat Ronaldo dan via het achterdeur vertrekt en dat zou hij zelf niet willen dan 9 jaar Real Madrid. Ik ben bang dat hij een mooie club als Juve misbruikt om de druk bij Real te leggen maar als dit toch waar is en toch vertrekt heb ik diep en diep respect, want Juve is echt een prachtig club.

5 juli 2018 om 04:40

Ronaldo zei tijdens zijn toespraak in Madrid bij het vieren van de CL dit jaar: Ik hoop jullie hier volgend jaar weer te zien. Ik bedenk me nu dat de CL finale volgend jaar in Madrid is, misschien bedoelt hij wel om weer een CL finale te spelen, maar dan voor Juventus. Zou wel droog zijn.

5 juli 2018 om 08:39

Toen was er geen aanbiedingen vanuit Turijn en kon hij niet weten met welk team hij zou aantreden in de CL, kon net zo goed United zijn geweest maar die spelen geen CL. Dus nee het is te ver gezocht Naku.

5 juli 2018 om 08:57

Dat weten jij en ik helemaal niet. Ver van alle details zijn in de media te lezen. Je doet hier een aanname, het zijn geen feiten die je opnoemt..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren