Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat hij de absolute top gaat halen, Mourinho is gek op hem’

Laatste update:

Vitesse-trainer kon het afgelopen seizoen beschikken over Bertrand Traoré en vooral na de winterstop liet de spits uit Burkina Faso zien wat hij in huis heeft. De negentienjarige huurling van Chelsea verdiende met zijn goede optredens in de Eredivisie een echte kans op Stamford Bridge.

/

Traoré speelde inmiddels al 23 interlands en mede daarom heeft de aanvaller nu een werkvergunning gekregen om in de Premier League te mogen voetballen. Tijdens een trainingskamp in de Verenigde Staten krijgt Traoré komende maand de gelegenheid om een definitieve plek in de selectie van de Engels kampioen te veroveren. Bosz geeft zijn voormalig pupil een goede kans.

“Ik denk dat hij de absolute top gaat halen”, vertelt de coach van de Arnhemmers aan De Telegraaf. “José Mourinho is gek op hem”, doelt Bosz op zijn collega van Chelsea. Traoré zelf kijkt ernaar uit om zich te laten zien in de spelersgroep van de Europese topclub. “k ben niet bang om het bij Chelsea te laten zien. Ik weet wat ik kan en heb al eerder meegetraind, dus ik weet ook wat ik kan verwachten.”

Denk je dat Bertrand Traoré komend seizoen veel gaat spelen bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij krijgt geen kans. Hoevaak heeft Mourinho talenten nou echt een kans gegeven de laatste 5 jaar?

23 juni 2015 om 09:37

Varane sowieso en je moet ook wereldklasse zijn wil je bij een topclub doorbreken en de talenten doen t goed bij andere clubs dus wat maakt t uit

23 juni 2015 om 11:31

@nwa27 varane komt wss niet omdat ramos gaat vertrekken en dan moet hij een kan krijgen want hij is een van de grootste verdedigende talenten

23 juni 2015 om 12:46

In zn Real tijd heeft ie hem de kans gegeven. Probeer anders eerst na te denken voordat je iets schrijft

23 juni 2015 om 14:42

@ Ghalid

Het is gewoon erg moeilijk om je als talent van onder de 20 op het hoogste niveau te bewijzen bij een profclub. Laten we eerlijk zijn die gouden tijdperk van Barcelona waarin spelers als Xavi en Iniesta doorbraken is nu ook bij Barcelona niet meer.

Bij een topclub moet je er gelijk staan en zij kunnen daar vaak niet op wachten.

23 juni 2015 om 17:02

Volgens mij waren Xavi en Iniesta al midden 20 toen ze echt door braken.... Ja ze hadden al hun debuut gemaakt op jonge leeftijd, maar een basis plaats hadden ze niet.

24 juni 2015 om 05:21

@peetvader

Kijk dat bedoel ik, het is gewoon hartstikke moeilijk om op een jongen leeftijd door te breken bij een top ploeg en dat gebeurd eigenlijk bij geen een topploeg aan de lopende band.

23 juni 2015 om 09:38

Idd, als De Bruyne en Lukaku al amper kansen kregen. Leuke concurrentiestrijd straks met Costa en Falcao. Door hun prijskaartje word het al heel lastig.

23 juni 2015 om 10:23

Hij hoeft niet te concurreren met Costa en Falcao. Traore is eigenlijk helemaal geen spits. Mourinho zal voor hem ook zeker niet de spitspositie in gedachte hebben, maar juist een plek achter de spits of op de flank.

Ik denk niet dat hij momenteel goed genoeg is maar de potentie heeft hij wel. Als hij een goede voorbereiding weet te draaien dan zie ik hem wel bij Chelsea blijven en nog best wel wat minuten gaan maken dit seizoen. Natuurlijk dan wel veelal als invaller of tegen de laagvliegers.

23 juni 2015 om 11:28

En juist op die plaatsen faalt hij. Traore is een echte spits met alles wat een spits moet hebben.

23 juni 2015 om 11:46

Hoe kan je over een 19-jarige speler nou beweren dat hij opzichtig faalt op die plaatsen terwijl hij er nauwelijks gespeeld heeft?

Begin van het seizoen op de flank in een 433 bij Vitesse, waarbij er nou niet echt een goede spits naast hem stond. Hij heeft niet achter de spitsen gespeeld aangezien Vitesse 433 speelt.

Chelsea speelt 4231 dus daar zou hij wel kunnen spelen op de positie die hij zelf als zijn favoriete heeft bestempeld.

23 juni 2015 om 09:47

Zouma en Varane hebben toch hun kansen gekregen, waarom Traore dan niet? Dat is tenslotte net als die overige 2 een talent die hij zelf heeft aangetrokken. Verder is dit in de laatste 5 jaar de 1e clubs waar hij langer dan een paar jaar blijft en iets probeert op te bouwen.

23 juni 2015 om 09:54

Nou ja, dit wordt 'pas' zijn derde jaar. Bij Real Madrid bleef hij ook 3 jaar dus je weet het nog niet. Mourinho is nooit de coach geweest die bij een club iets opbouwt, bij hem ging het meer om resultaten op korte termijn dus het is nog afwachten of het nu bij Chelsea gaat veranderen.

23 juni 2015 om 09:57

Kurt Zouma (?)
Alvaro Morata, Callejon, Jese. zelfs Adan hebben allemaal kansen gekregen. Zelfs Canales en Pedro de Leon. Dat zij het verprutst hebben kan Mourinho niets aan doen. Dat bij Real.
Je vergeet een belangrijk aspect in het trainersleven van Mourinho. De clubs die hem binnenhalen hebben dringend behoefte aan succes en wel per direct. Hij krijgt niet de kans om rustig aan een ploeg te bouwen. Hij krijgt daar een budget voor en gaat daarmee aan de slag. Gaandeweg is hij echt niet te beroerd om talenten een kans te geven (de lijst bij Real is groter dan door mij aangegeven) Dit geheel in tegenstelling tot Ancelotti, die zelfs geen vertrouwen had in gevestigde spelers die volgens hem direct na de beste 11 kwamen. Zoals Kehdira, Coentrao, illaramendi, Lucas Silva, Chicarito. Zelfs Isco en Varane mochten alleen spelen als andere geblesseerd waren. Gevolg was een oververmoeide en door blessures geplaagde basis 11 en bankzitters die geen speelritme en motivatie hadden. En die vervolgens krampachtig aan een invalbeurt begonnen waardoor ze snel weer geblesseerd raakten. Ongekend op het hoogste niveau.

23 juni 2015 om 10:01

Sterker nog, ik ken talenten die nadat zij onder Mourinho goed hebben gespeeld nooit meer iets hebben gepresteerd zoals Carlos Alberto. Dat was een van de vele talenten die Mourinho bij Porto haalde, dan wel ontdekte.

23 juni 2015 om 10:16

Van ginkel, de Bruyne, Lukaku, Ake, Piazon, etc. Mourinho is een topcoach maar gaat altijd voor zekerheidjes wat spelers en spelwijze betreft. Zouma heeft misschien wat minuten mogen maken in onbelangrijke wedstrijden..

23 juni 2015 om 11:46

Je vergeet voor het gemak het feit dat hij als trainer bij Real bijvoorbeeld bijzonder veel talenten de kans heeft gegeven. Het meeste van alle trainers bij Real.

Ook bij Chelsea komen ze wel aan spelen toe. Alleen hier rouleert hij een stuk minder mee. Als hij gecharmeerd is van je krijg je echt wel kansen.

23 juni 2015 om 12:48

Wat een onzin verhuur hem nog een paar jaar zodat hij als een ster naar het pl kan. Zoals Suarez en depay.Het is daar nog steeds een no body. Spelers worden zo verpest. Kansloze missie dit.

Traore kan beter naar een club als stoke of swansea. Daar krijgt hij meer spelminuten en kan hij meedoen op een hoog niveau.

Mourinho heeft ooit gezegd: ik ben best jaloers op Arsene Wenger die jarenlang kan en mag bouwen aan een ploeg met heel veel jong talent, zonder dat zijn baan aan een zijde draadje hangt als er niet prompt resultaten worden gehaald. En al helemaal op Ferguson omdat die zo'n beetje zijn hele carriere bij een ploeg kan blijven.

Haha de standaard uitspraak van Mourinho. Dit heeft hij ook al 20 keer over Aké gezegd.

23 juni 2015 om 12:01

Er staat geen quote van Mourinho in dit artikel.

Hij heeft ooit op een tour in Azie wel al is indruk gemaakt bij Chelsea, dus ze geloven echt wel in hem. Toch denk ik dat concurrenten als Musonda en Boga meer kans maken om door te breken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren