Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat het vandaag en tegen AZ heel goed was, we zijn klaar voor Ajax’

Laatste update:

Sofyan Amrabat begon dinsdagavond op het middenveld tegen Shakhtar Donetsk en zag hoe Feyenoord al vroeg op voorsprong kwam tegen de Oekraïners. De Rotterdammers slaagden er echter niet in om deze voordelige marge vast te houden en moesten uiteindelijk genoegen nemen met een 1-2 nederlaag. Amrabat weigert echter om de handdoek al in de ring te gooien.

“Het is natuurlijk lastig. Het is misschien een cliché, maar niets is onmogelijk”, vertelt hij in gesprek met FOX Sports. “De bal is rond. Je krijgt Shakhtar-uit nog, Napoli-thuis. City is natuurlijk lastig. Ik denk dat er zeker nog kansen zijn om derde te worden en daar gaan we gewoon voor.”

Amrabat was vooral te spreken over de prestaties van Feyenoord in de eerste helft en vond die 45 minuten bij de beste horen die de Rotterdammers dit seizoen tot nu toe op de mat legden: “Misschien wel. Ik denk dat het tegen AZ ook heel goed was, we hebben meer goede helften gespeeld. Vandaag was zeker ook heel goed. We zijn klaar voor Ajax”, blikt hij alvast vooruit op De Klassieker van aankomend weekend.

Net als Amrabat was ook Sven van Beek teleurgesteld over het eindresultaat, al was het voor hem hoe dan ook een bijzondere avond: “Als kleine jongen heb ik hier altijd van gedroomd. De eerste keer in de basis (in de Champions League, red.), dus dat is heel speciaal. We begonnen ook goed, we gaven vroeg druk en het was gelijk 1-0. Door één stom moment is het dan gelijk. Je hebt een prima wedstrijd gespeeld, maar je hebt niet”, analyseerde hij bij Ziggo Sport.

Denk jij dat de derde plaats nog haalbaar is voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De enige 3e plek die voor ons haalbaar is , is de 3e plek in de competitie. Ik zeg niet dat feyenoord niet goed genoeg is voor de titel. Ze zijn niet slagvaardig en constant genoeg.

17 oktober 2017 om 23:59

Dat zijn Ajax en PSV ook verre van, dus Feyenoord heeft net zo veel kans op een kampioenschap als de rest. Maar in de CL is het helaas wel over en sluiten zou ik nu zeggen.

18 oktober 2017 om 01:07

Hahahah net zoveel kans. Lijkt me sterk als je 5 punten achter staat en het kan zondag zo maar 7 of 8 zijn

18 oktober 2017 om 01:40

Net zoveel kans?
Als ze zondag niet winnen staan ze al 7 of 8 punter achter. (Er vanuitgaande dat PSV thuis gewoon van Heracles wint).
Dan hebben ze echt niet meer net zoveel kans als PSV op de titel
Verder is het allemaal niet constant, maar waar Feyenoord niet overloopt van het vertrouwen en wat lastig scoort, schiet PSV er bijna elke week 4 in en groeit het vertrouwen.

18 oktober 2017 om 02:50

Want PSV gaat nog alles winnen? Je kunt wel zeggen 'als ze zondag verliezen' maar het kan net zo veel kans maken als de stand 5 punten verschil blijven.

18 oktober 2017 om 02:51

Dus hoe vroeg de competitie ook is, als je paar punten voorstaat dan ben je direct al kansloos? Ajax en Feyenoord kunnen nu wel stoppen dan als het toch al zo beslist is.

18 oktober 2017 om 07:37

@leopart
Nou stoppen? Dat zegt hij niet. Hij zegt anders verwoord: "niet net zoveel kans maar minder kans".
En dat is waar. Maar ik moet jou ook weer gelijk geven dat dit zo vroeg in de competitie niet beslissend is.
Ik kan me nog herinneren dat Ajax een punt of elf achterstond en toch nog kampioen werd!

18 oktober 2017 om 09:01

@Leopart: het enige dat er bestreden wordt is het feit dat Feyenoord, Ajax en PSV evenveel kans zouden maken op de titel. Niet meer en niet minder. Niemand suggereert dat 1 van deze clubs kansloos is. Statistisch gezien heeft (bij een gelijk aantal gespeelde wedstrijden) een club met 5 punten altijd meer kans op een kampioenschap dan de achtervolger. Dat is geen hogere wiskunde. Je reageert nu erg fel op iets wat helemaal niet geschreven is.

18 oktober 2017 om 09:50

Helaas maar waar issiba, statistisch gezien heb jij gelijk. Alleen Ajax en Psv hebben het kampioensschap zelf in de hand. Hoogstwaarschijnlijk worden wij natuurlijk ook kampioen als we vanaf vandaag alles zouden winnen, maar psv en Ajax zijn de enige die dat met 100% zekerheid kunnen zeggen.

18 oktober 2017 om 00:18

En ze zijn blijkbaar wel heel snel tevreden. Leuk dat bij Feyenoord het moeten ontbreekt, maar het is dit seizoen allemaal wel heel vrijblijvend....

Ben benieuwd. De onderlinge resultaten liegen er niet om.
In ruim 10 jaar tijd maar 1 keer van Feyenoord (in de Eredivisie) verloren.

18 oktober 2017 om 00:13

Maar laten we dan wel eerlijk zijn ( ben overigens geen Feyenoord fan) maar misschien 7 a 8 van die 10 jaar was Ajax dik de favoriet en was Feyenoord gewoon een matig team. Sinds afgelopen seizoenen is het eindelijk weer wat gelijkwaardig en gaat het weer goed met Feyenoord. Dat maakt de klassiekers overigens ook leuker nu Feyenoord weer mee doet om de titel en ze weer op niveau zijn

18 oktober 2017 om 00:45

Die ene nederlaag is alweer van 5 jaar terug. Afgelopen seizoenen is er dus nog steeds geen overwinning geboekt.

18 oktober 2017 om 09:05

@Arsen(e)al: Feitelijk heb je helemaal gelijk. Cijfers liegen niet. Toch ben ik erg benieuwd naar deze klassieker. De laatste keren Feyenoord - Ajax was Feyenoord structureel de betere partij met de meeste en beste kansen. Dat was voorheen wel anders.

18 oktober 2017 om 09:29

@arsenal
Juist hoe langer het geleden is dat je verloren hebt, hoe eerder je weer bij de volgende nederlaag komt

Zoals ze vandaag stonden te verdedigen zijn ze absoluut niet klaar voor Ajax. Ga eens een man dekken, ze kijken alleen maar naar de bal en dan komt de man altijd voor de verdediger. Beide doelpunten waren erbarmelijk en als Ajax de laatste weken iets goed doet is dat veel en vrijwel uit het niets scoren.

18 oktober 2017 om 00:34

Ajax benadert -net als elke andere ED club- niet het niveau van Shakthar ....

18 oktober 2017 om 00:47

Totaal irrelevant. Ik heb het over hoe Feyenoord staat (of beter gezegd niet staat) te verdedigen. Ajax bewijst in de wedstrijden waarin het niet altijd domineert zoals het zou moeten, toch veel te scoren. In de laatste 2 wedstrijden 8 goals, waaronder 4 in en tegen Heerenveen.

De Feyenoordverdediging laat zich makkelijk verrassen. Is veel te veel gefixeerd op de zone. Laat Neresje maar frivool zijn gang gaan komende zondag, dan wordt het nog een taaie pot voor je

18 oktober 2017 om 01:00

irrelevant?

Ajax voetbalt momenteel voor geen meter. Zowel Heerenveen uit als Sparta Thuis was qua score leuk, maar verder zeer matig qua spel. Neres loopt meer in de weg dan dat hij iets aan het positiespel van Ajax toevoegt. In een 'ouderwets' Ajax zou hij niet eens de bank warm mogen houden, maar naar de tribune verwezen worden, Als dat je hoop voor zondag is....

Als Feyenoord zondag start zoals vandaag, wordt Ajax overlopen.

18 oktober 2017 om 01:07

Een speler die eens in de 80 minuten scoort is zeker de hoop. Jij hebt duidelijk niet goed gekeken naar Ajax de afgelopen weken. Dat geeft niet, ik hoop dat Feyenoord net zo naïef en denigrerend over Ajax en Neres is als jij nu.

18 oktober 2017 om 01:16

Alsof Neres het zo geweldig doet. Oke hij scoort goals maar het is nou echt niet dat backs 90 minuten moeite met hem hebben in tegen deel tegen Heerenveen kwam hij zijn man nauwelijks voorbij. Ik denk niet dat Feyenoord voor iemand als Neres bang is. Die 3 goals waren gewoon goede goals. Allemaal leuk en aardig die 8 goals in die laatste 2 wedstrijden maar dat wil echt niet zeggen dat je er tegen Feyenoord ook zo maar even een paar inschiet. Daarnaast zitten er 2 eigen goals bij, een lucky flipperkast goal, een goal was zeer slecht gekeept en een schot dat door een eigen speler van richting werd veranderd. Die aanval van Ajax is echt een klasse minder dan die van Shaktar momenteel.

18 oktober 2017 om 01:26

Als Neres eens in de 80 minuten scoort, betekent het dat de backs hem dus niet een hele wedstrijd in toom kunnen houden. Hij kwam tegen Heerenveen zijn man niet voorbij? Hij scoorde daar twee keer! Dan doet zijn man toch echt iets fout he? Volgens mij zag je vandaag ook 88minuten die aanvallers van Shahktar niet. Ze wonnen wel. Ik vind de overeenkomsten nogal schrijnend, topverdedigers zijn 90minuten scherp. Lepe spelers als Neres maken juist gebruik van die naieve Hollandse verdedigers.

Je mag van mij alles wat Ajax doet devalueren en tot toeval bombarderen maar dan weet ik alweer hoe laat het hier aan toegaat zondagmiddag. "lucky Ajax", "feyenoord speelde veel beter", "feyenoord leverde strijd" want dat is de afgelopen 10 jaar nogal vaak het geval. Als Shaktar zo punten pakt is het kwaliteit, als Ajax het doet is het toeval.

De sneer naar Ajax dat het kwalitatief een klasse minder is in de aanval is ook prima. Even kijken wie er voor het laatst een Europese finale heeft gespeeld.

Verder reageer ik op de uitspraak van Amrabat dat ze klaar zijn voor Ajax. Ik denk namelijk dat wanneer je zo staat de verdedigen, je ook niet klaar bent voor met alle respect Nac. Het gaat me nu dus vooral om hoe Feyenoord staat te verdedigen en niet of de aanval van Shahktar klasses beter is dan die van Ajax, wat jullie maar al te graag willen herhalen.

18 oktober 2017 om 06:49

Kijk ook ff wie als laatste een europese finale won dan

18 oktober 2017 om 07:07

Feyenoord speelt gewoon te wisselvallig. Daarbij komt wel dat er weer spelers terug komen die nu ritme op top niveau hebben opgedaan ipv ritme in jong Feyenoord.

Nieuwkoop was idd zijn man kwijt bij de 2 de goal. Dit heeft puur met zijn ritme te maken. Van Beek speelde goed en word alleen maar beter maar of dat voor zondag al genoeg is zullen we zien.

Het is wel zo dat er genoeg rust is voor zondag en dat de herstel tijd voldoende is. Normaal moet je na een cl wedstrijd jezelf opladen voor een eredivisie duel het lijkt mij dat dat nu niet zo is.

Ajax zelfde verhaal het is natuurlijk leuk om tegen sparta 4x te scoren maar moeten we ook niet als bijzonder ervaren. Heerenveen uit 4 goals is aver het algemeen knapper. Maar ook dat valt op zich mee net als dat Feyenoord tegen AZ veel goals maakt. Vaak heeft dit meer met een totale offday te maken van de tegenstander dan met ajax of Feyenoord zelf.

Ajax speelt gewoon ook nog niet super en Feyenoord ook niet zeker niet als je zoveel punten thuis laat liggen tegen NAc en zwolle. Maar we zullen zien zondag is een wedstrijd op zich .

Ik verwacht geen grote uitslag maar idd een gelijkspel of een kleine winst. En dan geef ik Feyenoord het kleine thuisvoordeel

18 oktober 2017 om 08:12

Tuurlijk...het fantastisch spelende Feyenoord...ze hebben tien minuten leuk gevoetbald en toen was het klaar.
Nee geniet maar van de cl en het kampioenschap want ik heb het vermoeden dat het weer een tijdje gaat duren voordat je dit weer in Rotterdam mag aanschouwen..liefde maakt blind..
Overigens heb ik het vermoeden dat de klassieker in de kuip wel weer eens door de arbitrage beslist kan gaan worden..scheidsrechters zijn tegenwoordig allemaal beinvloedbaar in de kuip...kuipvrees

18 oktober 2017 om 08:36

Het is helemaal geen aanval op Ajax! Maar een sneer naar jou arrogante gedrag! Jij doet alsof Ajax zondag even makkelijk gaat winnen maar als je puur naar de feiten de kijkt zijn de teams vrij gelijkwaardig en staat het bij Ajax achterin momenteel ook niet zo heel sterk. Dan kan je wel met opmerkingen komen over Neres maar die jongen heeft met alle respect nog niet de status om zulke dingen over hem te zeggen.

18 oktober 2017 om 08:42

Feyenoord stond zo te schutteren door het snelle combinatiespel van Shaktar. 1 keer raken en weer in beweging. Dat speelt Ajax echt nog niet. Veel te laag tempo en ze zijn echt nog niet daadkrachtig genoeg om Feyenoord op dezelfde manier kapot te spelen. Je moet hopen dat Ziyech, Dolberg, Van de Beek en Neres het tempo om omhoog gaan gooien, want En moeten dat wel kunnen.

18 oktober 2017 om 08:58

@thebrightone
oww oww oww kan je weer lekker zeiken om niks! Wanneer is Feyenoord nu weer bevooroordeeld in de Kuip dan? Tegen PEC die gewoon 2x een 2de gele kaart end us rood hadden moeten ehbben maar niet kregen?

Wanneer was er dan voor het laatst echt iets?

Nee lekker roeptoetteren en populair doen.

En kampioenschap zullen we zeker van genieten, denk ookd at die eerder weer in Rotterdam is dan dit Ajax. Want dat is ook nog steeds alles behalve goed.

Kreeg iemand anders ook zo'n deja vu aan die goal van Robinho in 2010 tegen Oranje, bij de 1-1 van Shakhtar? Dat kan toch niet op dit niveau, is zo zonde en onnodig. Shakhtar uit is een kluif waar regelmatig Europese subtop nog wel eens tegen een mes aan loopt. Napoli thuis kan een gelijkspelletje worden, zo denderend vind ik die niet. City wordt vernederend.

18 oktober 2017 om 08:57

Napoli niet zo denderend? Naar welk team kijk jij? Die zijn op dit moment echt heel sterk. Op City staat geen maat, maar Napoli is echt heel goed. Ik denk alleen dat ze liever kampioen worden in Italië dan heel ver komen in Europa.

Alweer die "verloren maar goed gespeeld" bs. Wanneer gaan onze ogen open? Goed was t iig niet, hooguit minder slecht 😏

Ze denken in Rotterdam misschien dat ze er klaar voor zijn, maar als Neres straks weer begint te rennen, dan is er daar niemand die hem bij kan houden hoor...

18 oktober 2017 om 01:39

Zo goed voetbalt die Neres de afgelopen weken anders niet. Ja, hij pikt zijn doelpuntjes mee. Maar goed voetballen? Vind ik van niet.. logisch ook. Het Ajax-spel heb je niet 1,2,3 onder de knie..

18 oktober 2017 om 01:51

Hij pikt zijn doelpuntjes mee ja, sinds hij de laatste twee wedstrijden eindelijk in de basis mocht drie goals. En tegen Sparta ook grotendeels verantwoordelijk voor die tweede eigen goal. En jij vind dat hij niet goed voetbalt? Als je als rechtsbuiten elke twee wedstrijden drie goals maakt dan kan het mij persoonlijk geen zak schelen wat je de rest van die wedstrijden doet.
Hij gaat Feyenoord over de knie leggen.

18 oktober 2017 om 01:51

Als hij nog slecht speelt en in 3 basisplekken (en 3 redelijk korte invalbeurten) al 4 goals en een assist haalt (lees: per 80 minuten direct betrokken bij een goal), kun je nagaan hoe goed hij dan wel niet als hij echt op stoom komt :D

18 oktober 2017 om 08:54

haha het ophypen is weer begonnen hoor. dit keer is het Neres. doe mij maar Berghuis is een klasse beter enveel gevaarlijker en maakt er ook meer.

Doen weer allemaal of Neres de velosser is, maar ben totaal niet bbanf dat Haps het lastig met hem zal hebben.

Het middenveld is op dit moment los zand bij Feyenoord met als grootste diepte punt Vilenha. Daar maak ik mij meer zorgen om.

En binnen NL verdedigen is wel wat anders dan tegen een Shaktar.

18 oktober 2017 om 09:12

@Capis: Neres wordt niet opgehemeld, men zegt alleen dat hij elke 80 minuten betrokken is bij een doelpunt. Dat zijn de cijfers. En verder wordt er geschreven dat men liever een slechte rechtsbuiten heeft die elke 80 minuten scoort, dan een goede die niet scoort.

18 oktober 2017 om 07:28

Haps zou zomaar eens een back kunnen zijn die Neres bij kan houden. Laten we anders ook eens in de gaten houden hoe Berghuis het aan de andere kant gaat doen. Die scoort ook gemakkelijk

Ik zit met toch behoorlijk te verbazen aan het benadrukken van de positieve intenties van Feyenoord door de commentator, de spelers zelf en in de nabeschouwing: Ze hebben goed gevoetbald, ze kregen de goal iets te snel tegen, er zit progressie in, ze hebben een zware poule, de tegenstander was efficiënt, als ze nou zelf nog een tweede goal hadden gemaakt.... Ik vind dat het toch vrij armoedig is dat ze in een wedstrijd waarin het erop aankwam, om nog uitzicht te houden op de DERDE plek, ze op de eerste twintig minuten na, toch geen moment echt een vuist hebben kunnen maken. Ze staan met 0 punten, een doelsaldo van -8 stijf onderaan, en kregen zelfs in de laatste fase met een man meer nog twee grote kansen tegen zonder zelf echt iets te creëren op een vrije trap en corner na. Shaktar had de eerste 70 minuten ruim 55% balbezit, cominineerde makkelijk en was dreigender. Alles bij elkaar genomen vind ik het behoorlijk armoedig, en verbaas ik me over de milde reacties. Zeker als je kijkt welke kansen ze zich vooraf hebben toegedicht, zeges tegen City zagen ze vooraf kansen en zouden ze erop klappen in een kolkende Kuip. Het enige dat kolkte was het wervelende aanvalsspel van CITY. Ik zeg: wel woorden, geen daden. Overigens denk ik dat ze zondag zomaar weer een positiefs resultaat kunnen boeken.

De teksten vanuit Rotterdam zijn standaard voor elke klassieker. Jaar in jaar uit weten iedereen die Feyenoord aanhangt dat hét nu kan gebeuren, dat Ajax kut met peren is, en dat Feyenoord zeker gaat winnen.
Zoals elk jaar is het niet uit te sluiten, maar iets meer minder babbels zou ze sieren. Zo vaak weet Feyenoord niet van dat matige clubje uit Amsterdam te winnen. Sterker, er is geen andere club in Nederland waarvan het dun zo door de Feyenoordbroekjes loopt dan Ajax.

Mocht Feyenoord (en Psv) winnen, staat Feyenoord 5 punten achter op Psv, en Ajax 8. En dan? Nog 25 wedstrijden te spelen. Alleen in de logica van Aad de Mos wordt de competitie zondag beslist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren