Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat Frank de Boer stoom afblies, of misschien is hij slecht vertaald’

Laatste update:

Gabriel Barbosa heeft het voetbalplezier hervonden bij Santos. De 22-jarige spits werd in januari van dit jaar door Internazionale op huurbasis gestald bij de Braziliaanse club en wist sindsdien in 29 officiële wedstrijden 11 doelpunten te maken. Gabigol kwam in dienst van Inter niet verder dan één treffer in tien duels, maar bewaart desalniettemin fijne gevoelens aan zijn periode in Italië.

Barbosa werd in de zomer van 2016 voor naar verluidt 29,5 miljoen euro door Inter weggehaald bij Santos, maar hij wist in Milaan niet aan de verwachtingen te voldoen. Frank de Boer liet de Braziliaanse aanvaller geen enkele keer vanaf het begin opdraven en ook diens opvolger Stefano Pioli zag het niet zitten in Barbosa. "Het is lastig om aan te geven waarom het niet werkte", vertelt de spits dit weekend in gesprek met Tribuna. "Misschien had Inter op dat moment wat anders nodig dan dat ik kon brengen."

De Boer werd al vroeg in het seizoen 2016/17 vanwege de tegenvallende resultaten op straat gezet door Inter. De Nederlandse oefenmeester liet zich vorige maand tegenover ESPN kritisch uit over Barbosa: "Gabigol dacht dat hij nog in Brazilië was en dat hij alles wandelend kon doen in plaats van rennend. Hij wilde de bal hebben zonder dat hij daarvoor de ruimtes opzocht. Hij begreep niet dat hij hard moest trainen. Het is geen toeval dat hij onder mij nooit speelde bij Inter. Hij moet eens goed in de spiegel kijken, proberen te bewijzen dat hij de beste kan zijn, of in ieder geval een heel goede speler. Hij moet niet denken dat hij een superster is", zo werd hij geciteerd.

Barbosa zegt echter geen wrok te koesteren jegens De Boer. "Ik respecteer hem enorm en hij was altijd aardig voor mij. Ik denk dat hij gewoon wat stoom afblies, of misschien is hij slecht vertaald in Brazilië. Daarnaast beschikt hij over meer kennis dan ik: als hij zoiets heeft gezegd, dan moet ik mezelf verbeteren en het als opbouwende kritiek beschouwen."

Barbosa werd vorig seizoen ook nog een halfjaar door Inter verhuurd aan Benfica, maar ook dat avontuur werd geen succes. De spits heeft nog een contract tot medio 2021 bij de Italiaanse club en keert in het nieuwe kalenderjaar in principe terug in Milaan. "Voor nu wil ik gewoon mijn best doen voor Santos. Ik zal eind dit jaar met mijn zaakwaarnemer, mijn familie en de club gaan praten. Ik heb geen spijt van mijn periode bij Inter", besluit hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat klinkt als een volwassen, nuchtere reactie. Wat dan weer niet helemaal strookt met wat de Boer zegt, maar goed. Hopelijk kan deze jongen zijn belofte nog inlossen.

aldus Frank De Boer die in 2 weken tijd bij Inter al Perisic, Brozovic en Kondogbia tegen zich in het harnas had gejaagd

9 september 2018 om 21:55

Dat het niet goed ging bij Inter betekent niet dat De Boer er opeens geen verstand van heeft. Een hele nuchtere reactie zonder enige wrok richting zijn oude trainer. Volwassen.

9 september 2018 om 22:39

@rutgerrrr

hij zal er best verstand van hebben maar hij is veel te eigenwijs. als de hele Inter selectie aangeeft meer op de aanval te willen spelen en FdB volhard in behoudend voetbal waarin de spelers zich niet thuis voelen dan moet je het niet gek vinden dat je eruit vliegt bij zo een club

bij Crystal Palace hetzelfde. die zijn gewend om alleen de lange bal te spelen en hij wil binnen 2 weken zijn "passing game" bij deze selectie door de strot duwen. dan verlies je inderdaad 7 wedstrijden op rij en ben je exit

als coach moet je ook luisteren naar je spelers en niet alleen maar je eigen zin doordrijven. het is dan niet zo gek dat je spelers niet uit de verf komen in een systeem dat ze helemaal niet beheersen of willen spelen

10 september 2018 om 14:29

De Boer heeft nooit 7 wedstrijden op rij verloren. Hij werd al na 4 duels ontslagen.

Zeer nette reactie. Had toch altijd wel bepaalde verwachtingen bij deze jongen, goed om te lezen dat ie weer presteert bij Santos. Als hij dit kan voortzetten bij Inter komend kalenderjaar, zou het nog wel eens een mooi jaar kunnen worden voor Inter!

10 september 2018 om 01:54

Word lastig, Buiten Icardi hebben ze dit seizoen ook Martinez gekocht, Een heel groot talent die er wel meteen stond

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren