Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat Castaignos fantastisch in de Bundesliga kan fungeren’

Laatste update:

Luc Castaignos is waarschijnlijk aan zijn laatste maanden bezig bij FC Twente. De club kan het geld van een transfer goed gebruiken en de aanvaller heeft zelf ook aangegeven open te staan voor de stap naar het buitenland. Rik Platvoet, die zijn carrière bij Twente begon, denkt dat Castaignos geschikt is voor de Bundesliga.

/

“Ik denk dat hij sterk is in de ruimtes achter de verdediging. De fijne techniek is niet zijn sterkste kant. Ik denk dat hij fantastisch in Duitsland kan fungeren bij ploegen die op de counter spelen”, zegt de 39-jarige oud-spits in de krant Huis aan Huis.

“Luc is iemand die ruimte nodig heeft. Hij is nog jong en heeft toch al veel kritiek over zich heen gehad. Maar op zijn vechtlust en inzet is niets aan te merken”, besluit Platvoet. De 22-jarige Castaignos heeft bij Twente nog een contract tot volgend jaar zomer. In maart werd hij nog in verband gebracht met Swansea City.

Ben jij het met Rik Platvoet eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dat die jongen nog maar 22 is,kwam bij mij altijd over als een speler die al talloze clubs heeft geppasseerd en nooit ergens zijn afdruk heeft kunnen laten. Maar hij heeft zn leeftijd mee,dus er zit nog wel rek en hij heeft nu toch heel wat ervaring opgedaan voor iemand van zijn leeftijd.

22 april 2015 om 21:52

Heeft ie nog genoeg tijd inderdaad om een keer normaal te gaan doen.

22 april 2015 om 21:59

Hij heeft maar voor 3 clubs gespeeld en barst van de potentie. Ik zie eerlijk gezegd in hem onze toekomstige Oranje spits.

22 april 2015 om 22:11

Helemaal mee eens ChelseaFC. Ik vind het ook een heel goede speler. Werkt altijd heel hard voor het team.

22 april 2015 om 22:16

Dan heb je nog nooit een wedstrijd van Twente gezien. Slechtste spits van Twente sinds 15 jaar. Verliest constant de bal en is in het tactisch positie kiezen een onbenul. Hij kan oranje spits worden maar dat zegt meer over oranje dan over luc

22 april 2015 om 22:20

misschien zijn wij ook wel wat verwend geraakt met spitsen als
n kufo en de jong

22 april 2015 om 22:57

Hij past niet in het Twente systeem. Of Twente moet counter voetbal gaan spelen met kastanjes als aanspeelpunt en Corona als snelle winger. Wie is de rechtsbuiten bij fcT?

23 april 2015 om 02:25

Ga weg man. Het is een houtenklaas die techniek en scorend vermogen mist. Hij mist zoveel kansen... Verliest te vaak de bal. Kortom niet goed genoeg en zeker niet voor het Nederlands elftal.

23 april 2015 om 04:36

Haha slechtste Twente spits in de afgelopen 15 jaar? Kan me nog wel slechtere herinneren, bv Kollmann!
Castaignos is gewoon een goede spits met potentie!

23 april 2015 om 06:43

Dat valt wel mee alleen is hij een spits als mackaay neusje voor de goal. Probleem is moet je aanvoer dan goed zijn en moet jezelf niet te veel te moeten werken.
Probleem was bij Twente niet de juiste aanvoer kreeg.
22 jaar geef hem nog 3 à 4 jaar.

23 april 2015 om 09:29

Castaignos is zeker geen slechte speler, en een leuke Duitse middenmoter of misschien zelfs subtopper kan hij wel aan, maar Oranje lijkt me te hoog gegrepen.

Ik denk dat hij fantastisch in de Juup kan functioneren.

Ik las het verkeerd ik dacht even dat er figureren stond in plaats van fungeren. Ook al had figureren ook wel op zijn plaats geweest.

Bundesliga.2 middenmoter *

22 april 2015 om 21:54

Is hij nog te slecht voor. Hoofdklasse misschien ?

22 april 2015 om 22:25

De regionalliga

22 april 2015 om 23:30

Het liefst Ost, hoe verder weg hoe beter.

Hij is iemand die straks het geld voor het voetbal trekt terwijl hij de 25 nog niet eens voorbij is. Hij zit straks gewoon bij een russische club ofzo...

22 april 2015 om 21:58

Maar als hij denkt dat hij uiteindelijk niet bij een topcompetitie bij een degradatiekandidaat of middenmoter kan slagen, en hij wil niet eeuwig in de ED spelen of in de 2. Bundesliga ofzo, geef ik hem geen ongelijk.

Hij heeft wel gevoel voor ruimte. Daarnaast nog erg jong.
Ik zie hem nog wel slagen in de grote competities, mits hij bij een team terecht komt die op de counter loert.

22 april 2015 om 21:58

Moet je daarvoor niet regelmatig scoren?

Hahaha wat een grap als wat mascotte? Tempo en het Fysiek in de bundesliga is totaal anders dan in de Eredivisie en zelfs hier maakt hij het niet waar.

22 april 2015 om 22:44

Is geen grap, Twente moet hem kwijt dus gaan ze lobbyen. De Twente aanhang is doodsbang dat niemand hem wil hebben.

voor het duitse amateurvoetbal zou hij inderdaad zeer geschikt zijn

Als bankzitter zeker... De Eredivisie blijkt al te hoog gegrepen. Een avontuur in Schotland, Denemarken of Zweden lijkt me meer op de plaats.

Ik ben het helemaal met Platvoet eens hij is gewoon een prima spits.
Alleen als je eigen supporters je constant uitjouwen en niet normaal kunnen doen ga je er niet beter van spelen. Bij Feyenoord in de jeugd was hij altijd topscorer dus hij kan echt wel scoren maar hij heeft wel een normale club en normale supporters nodig die achter hem staan.

22 april 2015 om 22:34

In Twente staan de supporters altijd vol achter hem vanwege zijn werklust. Waar doel jij op?

22 april 2015 om 22:43

daar merk ik van de Twente supporters op VZ weinig van,
Die geven alleen maar op hem af (op jou na dan).
Kijk ook maar weer in dit topic.

22 april 2015 om 22:45

Hahaha, dat is een goeie.

Het enige wat de Twente aanhang wil is dat ie zo snel mogelijk vertrekt. Dat heeft hij zelf al vernomen van de leiding, maanden geleden. Er gaat niet onderhandeld worden over contract verlenging, ondanks zijn werklust en instelling. Hij moet snel weg.

22 april 2015 om 23:11

Dat hij weg moet weet iedereen, zeker gezien de financiele situatie. Maar je kan de supporters geen gebrek aan support verwijten, ondanks alle gemiste kansen en het vaak zwakke spel. Hij dwong het af door zijn werklust. Misschien eens tijd om een stadion te bezoeken...

22 april 2015 om 23:17

Ik verwijt niemand een gebrek aan support, echter ik hoor en zie het hele jaar Twente supporters klagen over Castagnios. En nu die weg moet, zou hij ineens een ideale counter spits zijn voor de Bundesliga? Sorry, die jongen is gewoon erg matig, had nooit op jonge leeftijd naar het buitenland moeten gaan.

22 april 2015 om 23:22

Ik zeg nergens dat hij de ideale of perfecte counterspits is. Er worden in mijn post blijkbaar dingen gelezen die er niet staan. Dat je in het stadion support krijgt wil niet direct zeggen dat je een wereldspits bent.

23 april 2015 om 08:31

Ik heb echt geen idee waar je het vandaan haalt dat de supporters hem nog steunen. Tijdens wedstrijden is er voldoende ongenoegen vanaf de tribunes bij weer een gemiste kans of wanneer hij weer eens worstelt met de bal, en buiten het stadion (on- en offline) zijn de meesten het er ook wel over eens dat hij een waardeloze spits is die ook nog eens veels te veel geld kost.
Voor de winterstop (lees zijn blessure) was het wat verstompt omdat hij het toen ook wat beter deed, maar dat krediet heeft hij sinds zijn terugkeer weer in rap tempo verspeeld. Met name nu hij het naast het voetbaltechnische gedeelte ook op inzet laat afweten. E.e.a. heeft vast te maken met het feit dat hij weg moet, maar dat doet niet ter zake.

OT: Ik zal blij zijn als hij weg is, maar ik vrees dat we er niet veel meer voor vangen. En voor de topcompetities is hij veels te traag in zijn balbehandeling en het ontbreekt hem aan scorend vermogen.

Kan fantastisch spelen in de bundesliga?????
Maar de vraag is, wie wil zo'n kansen om zeep helpende voetballer hebben. Ja, als ze geld toe krijgen.

Castianos past wel bij blackpool

Castaignos mist juist teveel voor de Bundesliga, in mijn optiek, Hij is ook niet speciaal snel ofzo. Heeft geen bijzondere techniek. Nee, Bundesliga is niks voor hem.

Bij Hannover als supersub, daar weet Rik Platvoet trouwens alles van

Slechtste spits in de Eredivisie op die 2 van Go Ahead na.

23 april 2015 om 04:39

Overdrijven is ook een vak...

Te vroeg weggegaan bij feyenoord. Waarschijnlijk heeft die er spijt van. Maar ja. Als ik hem was zou ik een stap terug doen om er vervolgens 2 vooruit te maken. Persoonlijk zie ik hem in Belgie belanden bij Racing Genk ofzo.

We denken hier in Nederland veel te snel dat spelers het buitenland aan kunnen. Bovendien denken we dat Nederlandse clubs wat te zoeken hebben in Europa, maar dat is de laatste jaren zowat bedroevend om te zien wat de Nederlandse clubs presteren.

Nederlandse vliegen er al uit tegen Roemeense, Bulgaarse of Oekrainse clubs en hebben tegen de Franse, Portugese en Russische teams helemaal niks meer te vertellen!

Ik persoonlijk vind Castaignos een spits die veel te veel gehyped wordt omdat het vroeger zo'n groot talent was. Bij Feyenoord zat hij prima en daar had hij een paar jaar moeten blijven nog om zich verder te ontwikkelen.

Daarna brak hij (uiteraard) niet door bij Inter en vind ik hem bij Twente niet de absolute uitblinker. Pas als hij er daar 25 in schiet dan mag hij denken aan een stap naar het buitenland.

Misschien iets voor Nec?

Als iedereen nou een positief woordje over heeft voor Castagnios, kunnen we Twente misschien nog redden. Hahaha. Ik denk alleen niet dat er nog een Duitse club zich een buil gaat vallen aan een spits van Twente. De Jong, een destrijds goede spits, redde het niet op. Dost, een goede spits, duurde 2 jaar voordat hij scoorde, nu Castagnios, een slechte spits, die het beter zal gaan doen? Wat een grap.

De 3e bundesliga?
in mijn ogen een waardeloze voetballer die in de jupiler league thuishoort. Voegt niks toe aan een elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren