Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat Arnautovic een probleem wordt als hij moet blijven’

Laatste update:

Marko Arnautovic zou dicht bij een overstap naar China zijn. Een onbekende Chinese club heeft een bod van 39 miljoen euro neergelegd bij West Ham United en de Oostenrijkse aanvaller zou zelf graag naar het Verre Oosten willen verkassen. Ian Wright waarschuwt dat Arnautovic een probleem kan worden als the Hammers hem niet laten gaan.

“Je kon aan de manier hoe hij zaterdag het veld verliet zien dat hij weg is. Hij wil graag gaan en als ik West Ham United was, zou ik hem laten gaan. Als je naar zijn patroon kijkt, is het altijd een beetje schurend als hij vertrekt. Ik denk dat hij een probleem wordt als hij moet blijven, kijk maar naar wat er bij Stoke City is gebeurd. Hij is bij de meeste clubs waar hij gespeeld heeft een probleem geworden”, zegt Wright in gesprek met de BBC.

Arnautovic kan in China naar verluidt een weeksalaris van 220.000 euro gaan verdienen. “Hoeveel geld heb je nu eigenlijk nodig?”, vraagt Chris Sutton zich af. “Ik schat hem hoog in als speler, maar dit gaat puur om hebzucht in mijn ogen.” West Ham United nam de 77-voudig international van Oostenrijk anderhalf jaar geleden voor een bedrag van 22,3 miljoen euro over van Stoke City. Het contract van Arnautovic loopt nog tot medio 2022.

Ben jij het met Ian Wright eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1 tip West Ham : WEG Doen , hoe eerder hoe beter.
Deze jonge gaat voor zoveel problemen zorgen, dat heeft hij werkelijk bij elke club gedaan. Vooral als hij zijn zin niet krijgt

15 januari 2019 om 11:18

Ja maar niet voor 39 miljoen. Die Chinezen moeten eens leren clubs te betalen ipv spelers op hol brengen met salarissen waardoor ze onmogelijk worden voor een club!

15 januari 2019 om 11:49

Wat een onzin. 39 mil is zat geld voor deze bijna 30 jarige speler. De Chinezen betalen ook de clubs goed. Bij de transfer van Modeste was het zelfs Koln die zo graag wilde verkopen dat de speler haast gedwongen werd.

Dat lijkt mij een goed advies. Arnautovic heeft een waardeloze mentaliteit, als het hem niet zint voert hij niks meer uit. Hij is een weergaloos talent in mijn ogen, daarom is het zo jammer dat hij dit stukje mist. Laat hem gaan, nu is hij nog iets waard. En WHU heeft voldoende spitsen die het seizoen af kunnen maken.

Kingkong in Enschede. Heerlijke voetballer was het toen. Samen met Elia, Ruiz en Jansen toch fijne voetballers die bij ons hebben gevoetbald

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren