Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben nu vijftig procent, maar zal er staan als Ten Hag mij nodig heeft’

Laatste update:

Ajax verzekerde zich enkele weken geleden voor een bedrag van maximaal 13,7 miljoen euro van de komst van Dusan Tadic en de van Southampton overgenomen spelmaker liet maandag voor de eerste keer zijn gezicht zien op het trainingsveld van zijn nieuwe werkgever. De Serviër geeft in gesprek met De Telegraaf aan dolblij te zijn met zijn overstap.

“Ajax behoort tot de tien grootste clubs van de wereld. Iedereen kent Ajax. Ik ben al sinds mijn jeugd supporter. Ik krijg kippenvel als ik denk aan alle grote spelers denk die hier hebben gespeeld. Je kan de shirts van de club ook overal krijgen”, reageert hij op zijn transfer. Tadic is eveneens bekend met Johan Cruijff, de clubicoon van de Amsterdammers die twee jaar geleden overleed.

“Iedereen zei altijd wat een geweldige speler hij was. Op de PlayStation wilde ik altijd Cruijff zijn”, glimlacht hij. Hoewel Tadic maandag voor het eerst meetrainde met zijn nieuwe ploeggenoten, lijkt de kans klein dat de WK-ganger woensdag in actie zal komen in het duel in de voorrondes van de Champions League met Sturm Graz. Tadic kwam enkele weken geleden nog namens Servië in actie op het mondiale eindtoernooi in Rusland en genoot daarna van een korte vakantie.

Tegenover het Algemeen Dagblad laat hij weten er echter wel klaar voor te zijn: “Ik heb drie weken vakantie gehad. Ik had dat nodig. Ik was moe en leeg na een seizoen zonder winterstop en een WK. Ik ben nu vijftig procent, maar zal er staan als de coach mij nodig heeft.” De kans om deel te nemen aan de Champions League was voor Tadic, die hiervoor enkel in de Europa League uitkwam, een van de redenen om voor Ajax te kiezen: “Champions League spelen, kampioen worden en jonge spelers beter maken. Dat zijn hier mijn doelen”, sluit hij af.

Verwacht jij dat Dusan Tadic minuten gaat maken tegen Sturm Graz?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Blind wel een basisplaats krijgt en dat Tadic in de 2e helft erin komt.
Blind heeft wel wat trainingen afgewerkt bij Ajax.

Ziyech, Van der Beek, Schone, en Blind zullen Ajax bij de hand moeten nemen.
We moeten woensdag in de volle Johan Cruijf Arena al een belangrijke stap zetten

23 juli 2018 om 17:15

Schone is een nuttige kracht geweest en is een voorbeeldprof, maar het lijkt me dat zijn rol een btj is uitgespeeld. Zijn laatste seizoen was niet best en met Blind, Tadic, Veltman en Huntelaar (en Ziyech als hij blijft) heb je veel ervaring. Jongens als Vd Beek en Labyad hebben intussen ook al de nodige wedstrijden in de benen. Lijkt me voor Schone en Ajax beter als hij een nieuw avontuur aan gaat.

23 juli 2018 om 17:49

Dat dacht ik ook Champ, maar dat dachten we al vaker.
Als je ziet dat hij op het WK toch weer een van de betere was bij Denemarken.
Carel Eiting heeft behoorlijk gespeeld in de voorbereiding al denk ik niet dat hij start.

Op welke PlayStation kon je Cruyff zijn?

23 juli 2018 om 16:22

Geen. Tenzij hij Yordi Cruijff bedoelt is het slap geleuter. Zeg gewoon dat je Ajax een fantastische club vindt, waar grote spelers hebben gespeeld. Dit soort nutteloze verzinsels om een beetje te slijmen bij de achterban is genant.

23 juli 2018 om 16:23

Je kant cruijf zijn op FIFA Fut legends

23 juli 2018 om 16:37

Misschien had hij een carriere prof gemaakt die op Jopie leek

23 juli 2018 om 18:52

Je had in oudere Fifas zeker wel legend teams. Laatste Fifa die ik kocht was 2002 dus weet niet of dat nog zo is.

23 juli 2018 om 20:20

Uhmm op de PS1 had je zelfs ook Maradona hoor en ook JC. FIFA 98 volgens mij.

23 juli 2018 om 16:29

Pes had classic teams

23 juli 2018 om 16:30

Playstation 1 in FIFA 2000, toen was Tadic 11 of 12 jaar. Dus dat kan zeker.

23 juli 2018 om 16:25

Ik kan me wel een PES uit 2006 of iets dergelijks herinneren waar Cruijff op een gegeven moment speelbaar werd in een 'classics' team. Gullit en Van Basten eveneens.

23 juli 2018 om 16:26

Ajax hoort bij de grootste clubs van de wereld, net zoals AC Milan en Liverpool. Ookal hebben deze clubs laatste tijd niks gewonnen, doet dat niks af aan de grootheid van een club. Ajax is overal bekend en iedereen kent zijn successen, het is gebaseerd op de prijzen in de historie. Gek dat iedereen denkt dat het voetbal 4 jaar geleden is ontstaan.

23 juli 2018 om 16:27

Als je het zo serieus neemt, had dan ff gezocht naar Cruijff in FIFA. Want hij heeft er vaker in gezeten, o.a. in 2000

23 juli 2018 om 16:28

Jij lult slap. Op PES had je classic Netherlands met Cruijff daarin..

23 juli 2018 om 18:18

Was dat niet ISS pro?

Geeft i.i.g. in het interview blijk van een goede instelling.

23 juli 2018 om 20:58

iets minder van goed inzicht. In de top draait het om precenten die het verschil maken en hij denkt op 50% mee te kunnen hobbelen.
Maar ja, dergelijke symplistische teksten gaan er bij supporters in als gods woord in een ouderling.,

24 juli 2018 om 04:24

Messi met zn linkerbeen in het gips zou die wedstrijd nog kunnen spelen. We hebben het hier over Sturm Grazz in de CL voorronde, niet over Real Madrid in een CL finale. Maar ja dergelijke simplistische teksten zijn voor jou al moeilijk genoeg

24 juli 2018 om 10:21

pedrovasquez

"messi met zn linkerbeen in het gips zou die wedstrijd nog kunnen spelen. We hebben het hier over Sturm Grazz in de CL voorronde, niet over Real Madrid in een CL finale."

Ja!

"natuurlijk zal Ajax geen problemen hebben tegen, met alle respect, Molde."

"celtic, hahahaha, kannonenvoer voor Ajax natuurlijk."

"tja, Rosenborg mag geen enkel probleem zijn, als je daar al niet van kan winnen, ...."

In Fifa 2000 had je al klassieke teams, waaronder Ajax 70-73 en Argentinië 78.

Dus ja, hij kon zeker wel met Cruyff spelen in een oudere Fifa game.

23 juli 2018 om 17:19

Ik was er zelf nog niet, maar Cruyff was er in Argentinië niet bij. Dat weet ik nog net wel..ajax 70-73 uiteraard wel.

Fifa 74' Goed spel!

Als je zag op het WK hoe fit hij zichzelf houdt, denk ik echt dat hij dit seizoen alle verwachtingen meer dan waar kan maken. Zelf zou ik zeggen vanaf links, dan hebben Huntelaar en Dolberg eindelijk de aanvoer die ze nodig hebben. In z'n laatste seizoen bij Twente had hij 16 goals en 14 assists zag ik op transfermarkt en volgens mij is hij echt niet minder geworden... Kijk er naar uit!

23 juli 2018 om 17:09

Kon gewoon

Ze hebben nog helemaal geen champions League. Eerst maar eens 3 rondes overleven, patrick

23 juli 2018 om 17:45

2 toch ?

23 juli 2018 om 18:17

Nee echt drie.

23 juli 2018 om 18:52

Ach ja dan heb je in ieder geval 6 wedstrijden CL erop zitten als je doorkomt.

50%.......lekker 1 helftje ballen dus

Op 50 % zal hij beter zijn dan een gemiddelde voetballer van de eredivisie. Niet dat ik wil dat Ajax succes heeft maar kijk wel naar uit om Tadic te zien voetballen.

23 juli 2018 om 16:38

Geeft al weer genoeg weer van hou je in elkaar steekt.... voor het Nederlands voetbal moet toch gewoon ieder team Europees succes hebben ? Zelfs als Feijenoord speelt hoop ik dat ze Europees punten pakken

23 juli 2018 om 16:56

Volgens mij doelt Arnavut meer op succes in de Eredivisie dan Europees.

23 juli 2018 om 17:56

Klopt, de meesten waaronder ikzelf doen dat ook.. maar er zijn ook genoeg die de arrogantie uit Amsterdam nou niet bepaald kunnen waarderen zegma.. Waaronder ik ook maar je blijft toch nederlander he.

23 juli 2018 om 18:57

Ik hoop altijd dat alle Nederlandse teams het goed doen in Europa. Zeker nu we er zo belabberd voorstaan. Ondanks dat er genoeg zijn die die bizarre afgunst jegens Ajax niet kunnen waarderen.

24 juli 2018 om 00:20

Aparte reactie... ik doelde op de competitie. Wat een aanname zeg.

24 juli 2018 om 00:23

Idd Skede maar ik kan maar niks "soort van" negatiefs zeggen, en mijn tekst wordt meteen uit haar verband getrokken. Hoppa!

23 juli 2018 om 16:39

Inderdaad, wat maakt het ook uit waar we heen gaan als voetballand en competitie.. als de haat maar groter is dan het landsbelang 😉

24 juli 2018 om 00:21

Nog zo een, die het op een andere manier interpreteert, dan hoe ik hem bedoel. Had het over de eredivisie. Niet zo snel aangevallen voelen joh. Is niet goed voor je .

Ik ben wel benieuwd naar die jongen. Toen Pelle naar Southampton ging, heb ik ze een tijdje gevolgd. (vind het altijd leuk oud Feyenoorders te volgen) Ik vond de combinatie Pelle - Tadic toen geweldig naar te kijken. Om eerlijk te zijn heb ik hem al een tijd niet meer zien voetballen, maar als hij kan brengen wat hij toen deed, dan is het een prachtige speler om toe te voegen aan de eredivisie.
Een speler op 50% zou ik nog niet opstellen, laat hem maar rustig zijn niveau halen. Ajax wint zonder hem ook wel aanstaande woensdag.

Hoezo 50%? Hij heeft een WK gespeeld en zou zo goed als fit moeten zijn of zak je zo'n eind terug tijdens de vakantie?

23 juli 2018 om 17:55

Ook profs moeten rusten, he. Hij heeft een erg lang seizoen gehad en het lichaam raakt dan op. Kan me voorstellen dat veel spelers al op de top van hun kunnen speelde qua fysiek, waaronder ook Tadic. En in zo'n vakantie kom je compleet tot rust door niks te doen.

Echter zijn topsporters binnen mum van tijd weer op hun conditieniveau.

Ik snap dat Tadic wil spelen, maar op 50% gaat hem niet worden denk ik.

23 juli 2018 om 18:50

Risico op blessures lijkt me dan inderdaad veel te groot dan maar even geduld met hem hebben.

Die shirts zijn inderdaad overal te krijgen. Ik reis redelijk veel en waar je ook komt, overal zie je Ajax hangen naast clubs als Real en Barcelona. Ongelooflijk eigenlijk daar ze al 20jaar geen noemenswaardige prestatie in Europa neerzetten, op de EL Finale na.
Hopen op mooiere tijden en dat wij als land de gouden tijden mogen herbeleven.

Afijn. Ik hoop dat Tadic en Blind starten. Desnoods haal je ze na 60 minuten eruit maar deze spelers heb je ontiegelijk hard nodig in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen.

23 juli 2018 om 19:02

Dat was mij ook al opgevallen. Dit in tegenstelling tot shirts van de graafschap, die zijn overal uitverkocht. Zelfs in Amsterdam zijn de graafschap shirts volledig uitverkocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren