Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben eerst benieuwd naar wat Ajax te zeggen heeft’

Laatste update:

Ricardo Kishna tekende in mei 2011 zijn eerste profcontract bij Ajax en legde zich toen voor drie jaar vast. Later verlengde hij, na de nodige onderhandelingen, zijn verbintenis in Amsterdam tot de zomer van 2016. De club zou Kishna nu graag opnieuw langer vastleggen en hoopt snel met witte rook te komen. De vleugelaanvaller zegt echter dat hij nog niets officieels heeft gehoord van Ajax.

/

“Ik wacht af en ga graag met Ajax in gesprek”, laat de linksbuiten zaterdag weten aan NUsport. Hij zegt dat het ‘lekker’ gaat en dat hij weet, dat hij zich in de hoofdstad verder kan ontwikkelen. Begin dit seizoen beleefde Kishna nog een sportieve dip. “Maar ik denk wel dat ik daarna stappen heb gezet. Ik ben bijvoorbeeld constanter geworden. Doordat ik meer en meer speeltijd krijg, kom ik steeds beter in mijn spel. En dan kan ik lekker mijn acties maken.”

De afgelopen dagen schreven de kranten in Italië dat Mino Raiola zijn cliënt graag zou willen onderbrengen bij Juventus, zoals hij dat in het verleden al eens deed met Ouasim Bouy. Eerder werd AC Milan ook al genoemd als potentiële nieuwe club voor Kishna. “Maar dat speelde volgens mij alleen in de media. Ik heb nooit iets concreets gehoord. Ik ben nu eerst benieuwd naar wat Ajax te zeggen heeft”, zegt Kishna.

Verlengen bij Ajax zou ... zijn van Ricardo Kishna

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tja als je verstandig bent verleng je gewoon maar daar zal raiola wel anders over denken, krijgt ie minder natuurlijk.

Edit :typefoutje

24 januari 2015 om 10:35

Raiola staat bekend als uitermate goed voor zijn cliënten. Als Kishna aangeeft te willen blijven in Amsterdam zal Raiola alleen de beste voorwaarden uit de onderhandelingen slepen en hem niet zomaar bij een andere willekeurige club stallen voor een hoop poen. Kishna zelf lijkt mij ook een verstandige jongeman.

24 januari 2015 om 10:59

Voor de Zlatans en Pogba's wel, maar voor jonge spelers ben ik niet zo zeker van. Waarom Bouy naar Juve brengen ipv half jaartje geduld hebben. Een top zaakwaarnemer geeft spelers goed advies en niet zoals raiola deed hem maar ergens anders stallen. Overigens, Haatrecht en denswil is zelfde verhaal, ipv een schop onder zijn kont te geven, laat ie hem eisen stellen.

24 januari 2015 om 11:19

Bouy wilde zelf weg omdat Klaassen werd voorgetrokken.

24 januari 2015 om 12:15

Geen vechters mentalteit blijkbaar. Altijd knokken en nooit het bijltje erbij neer gooien. Regel 1 in de topsport.

24 januari 2015 om 12:20

Dat is onzin vriend. Anders kom je bij ajax niet door het systeem van de toekomst. Zonder vechtersmentaliteit val je daar al veel eerder af dan Ouasim Bouy.

24 januari 2015 om 13:16

Ajax wil de beste spelers op het veld hebben. De beste spelers ontstaan door je op zowel mentaal als technisch vlak ik het eerste te knokken. Bouy liep samen met Roiala weg voor dat gevecht. Resultaat: een spelertje B - garnituur die afgelopen jaar na de Europa League wedstrijd tegen PSV weer openlijk ging solliciteren voor de Nederlandse topclubs. Zielig en laat het een voorbeeld zijn voor de Kishna's etc. Beter laten ze zich ook niet in met Raiola maar goed.

24 januari 2015 om 16:21

Nou blijkbaar niet want als ie een vechters mentaliteit had dan was hij toch wel gebleven? Nogmaals, hij vond dat Klaassen ineens werd voorgetrokken terwijl Bouy altijd het grootste talent was in de jeugd. Op het begin was het namelijk inderdaad niet al te best met Klaassen, maar hij heeft zich nu uitstekend ontwikkeld. Dus of Bouy het beter zou doen is een "als" vraag die nooit beantwoord zal worden.

25 januari 2015 om 14:15

Dus door naar een grotere club in het buitenland te gaan, ontbreekt het aan vechtersmentaliteit? Nu moet het niet gekker worden.

Mocht het zo zijn dat Ajax nog geen aanbieding heeft gedaan, vind ik dat slecht. Maar als Raiola hem nu al naar het buitenland wil brengen is toch echt een teken dat deze jongen een andere zaakwaarnemer moet nemen. Het lijkt me dat hij toch ook moet zien dat het steeds beter gaat, en dat hij op het moment een perfect platform heeft om zich te ontwikkelen en in de kijker te spelen. Maar dat gaat natuurlijk weer om geld voor hemzelf.

24 januari 2015 om 09:08

Slecht als Ajax nog geen aanbieding gedaan heeft? Zo lang is het niet geleden dat hij zijn contract verlengt heeft en de eerste seizoenshelft heeft hij nauwelijks iets klaargespeeld. Er was dus eigenlijk weinig aanleiding om hem weer een verbetert contract voor te leggen, of moet Ajax hem alleen een contract aanbieden omdat Raiola de druk een beetje opvoert, want dat zou dan de enige reden zijn..

24 januari 2015 om 09:10

Neemt niet weg dat ik denk dat Kishna een goede speler voor Ajax kan worden en ik liever zie dat hij verlengt, maar we moeten ons ook zeker niet gek laten maken.

24 januari 2015 om 09:55

Ook niet zeuren als i niet wil verlengen...

24 januari 2015 om 11:13

Misschien dan was langer vastleggen. Als je het maar met 2 jaat verlengd ben je het jaar erna weer bezig. Schiet niet op

24 januari 2015 om 11:34

Jongen, Kishna wilde niet langer bijtekenen....

24 januari 2015 om 12:36

Kishna wilde dat idd niet. Dus wat moet ajax dan zeggen? Dan maar geen contract?

Dit wordt weer gigantisch hard opgeklopt..

Ik vind ook dat Ajax/overmars op tijd gesprekken moet gaan voeren met Kishna maar dit is pas zijn eerste echte seizoen. Kishna weet zelf dat hij er bij gebaat is door langer te wachten omdat hij anders onder zijn marktwaarde tekent want hij begint eindelijk beter te spelen. En dan valt het iets makkelijker in te schatten hoe zijn toekomst er gaat uit zien.

Als hij een dom spelletje wilt gaan spelen en wilt vertrekken dan zet je Fischer en El Ghazi op de flanken. Daar gaat Ajax niet rouwig om zijn.

24 januari 2015 om 10:09

Klopt helemaal wat je zegt, maar als je wil dat je talenten zijn vruchten af gaan werpen bij je eerste elftal, voordat ze weggekocht worden, zal je toch echt om de tafel moeten. Anders wordt je echt alleen een opleidingsland en dat kan toch niet de bedoeling zijn.

als meneer zondag tegen boulahrouz moet staan zal het een zware middag worden voor feyenoord. nou ja, ik denk dat als klaassen er niet is dat wij het zelfde geval krijgen..

24 januari 2015 om 10:46

Wordt beter bij Ajax en er komen grotere clubs dan juventus

24 januari 2015 om 10:51

Ik moet nog maar zien of er grotere clubs komen dan Juventus, Juventus is al een grote club. Barca, Madrid, city, Chelsea, psg, Bayern zie ik zich niet melden.

Ach dat Raiola dat roept in Italie wil ik best geloven, het is het typische Raiola spelletje voortdurend schermen met andere clubs. Uiteindelijk is het de speler die bepaald. Mischien heeft kishna raiola al lang verteld dat hij bij ajax wil blijven, maar dan nog doet raiola dit, zodat hij met salarisbedragen kan zwaaien wat een grote italiaanse club wil betealen zodat ajax onder druk komt en hij zo het uiterste uit de kan kan halen voor zijn client. zo af en toe overspeelt hij zijn hand en breekt een speler met hem, zoals vilhena met hem heeft gedaan als ik het me goed herinner.

dit ligt ook niet aan kishna, maar aan die mooie rialo, die ziet alleen geld in zijn ogen en wilt alleen maar scoren om eens goed na te denken wat goed is voor de speler, alleen weet ik dat zlatan goed weg is gekomen, maar kan me iemand nog een speler zeggen die door hem nu wel speelt en goed is.

24 januari 2015 om 09:54

Pogba

24 januari 2015 om 11:20

Lukaku, Pogba, Mkhitaryan, Van Der wiel(?), Luciano Narsingh.

Volgens mij zijn dit wel spelers die bij hem onder contract staan en regelmatig aan spelen toekomen, zo niet vaste waardes in de basis-elf zijn.

24 januari 2015 om 12:33

ok dank je, maar vindt hem wel een geldwolf

Dezelfde weg als Bouy bewandelen lijkt mij inderdaad een hele slimme stap in zijn carrière. Een mooier voorbeeld kan je als speler niet hebben lijkt me..

24 januari 2015 om 10:20

Drenthe?

On: goede voetballer die Kishna. Echt onder de indruk van hem. Bij buitenspelers hoort af en toe wat mis te gaan, maar hij speelt echt wel constant de laatste tijd. Hopelijk blijft hij nog lang bij Ajax! Minimaal 2 jaar zou leuk zijn..

Het contract verbreken met Raiola zou verstandig zijn voor Kishna.

Deze jongen moet nog minstens twee jaar in Nederland blijven. Nu heeft hij garantie op speeltijd en kan hij zich verder ontwikkelen. Nu is hij nog niet elke wedstrijd beslissend maar over twee jaar!! Pareltje

Dit soort spelers moet leren geduld te hebben. Zeg tegen je zaakwaarnemer: ik blijf tot m'n 23e of 24e in Nederland. Alleen als een speler op jongere leeftijd (een van) de beste in de eredivisie is kunnen ze een stap omhoog aan. Depay is al wat verder maar ook hij is nog niet constant de beste, zoals bijvoorbeeld eriksen, Suarez of strootman eerder wel waren.

24 januari 2015 om 10:22

Klopt. Ik denk dat alle jonge spelers vroeg of laat een dip krijgen of meerdere dipjes. Meestal eerste jaar goed, daarna dip omdat de druk toeneemt etc, en dan weer knallen. Die dip moet je in Nederland hebben, anders krijg je geen kans om ervan te herstellen. Kishna moet bij Ajax blijven! (Dat hoop ik ook natuurlijk)

24 januari 2015 om 10:49

Topclubs in Italië zijn niet meer de topclubs van weleer( zie Europees gezien)

24 januari 2015 om 13:04

Maar nog wel een stuk breter als nederlandse topclubs, komen nog niet in de buurt van juve bijvoorbeeld.

24 januari 2015 om 13:09

Beter*

Ik weet het niet hoor, maar Kishna lijkt me een type speler die redelijk luistert naar Raiola. Ik sluit niet uit dat dit nog een soap gaat worden, die gaat volgens mij niet zo maar bijtekenen.

24 januari 2015 om 13:08

Waarom? heb over weinig soaps gehoord met raiola erin betrokken. Naar mijn idee een geldwolf maar tevens een uitstekende zaakwaarnemer.

Ik denk dat Raiola ook een spelletje speelt met de Italiaanse clubs. Hij moet ook iets te bieden hebben om serieus genomen te worden. Daarom schermt hij met de spelers uit zijn stal. Ik denk dat Ajax ook bewust met deze onderhandelingen wacht tot na de drukke transferperiode omdat ze weten dat ze goed moeten onderhandelen.

Als kishna lang gaat uitstellen om bij te tekenen, kun je er vergif op nemen dat hij wilt vertrekken als fischer weer terug is.
In dat geval is Overmars schuldig dat hij kishna niet eerder een contractvoorstel heeft gedaan.

Die is weg ken ik je nou al vertellen.

Goedzo kishna laat ze maar lekker zweten je komt niet van de jeugd van ajax je bent een hagenees dus laat ze maar zweten je hebt niets met de club ajax dus laat ze maar flink aan salaris betalen en zo niet gewoon weigeren,dan brengt raiola je wel naar een andere club.kunnen ze weer gaan zoeken naar spelers uit de eredivisie die ze weg willen kopen.

Hopen dat hij bijtekent! Mooi als Ajax de groep kan vasthouden tot gemiddeld 23/24 jaar! Dan voor een mooie prijs verkopen (mits de speler dit zelf ook wilt). Ik zie veel potentie in dit team, hopen dat we komende jaren verder komen in de CL, ook al is dit erg lastig..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren