Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik ben een groot fan van Zidane, maar ik hoop dat hij faalt bij Real Madrid'

Laatste update:
/

Aleix Vidal kijkt met gemengde gevoelens naar de aanstelling van Zinédine Zidane als hoofdcoach van Real Madrid. De rechtsback van Barcelona was in zijn jeugdjaren een groot fan van de oud-speler van onder meer Juventus en Real, maar als speler van rivaal Barcelona moet hij die gevoelens opzij zetten.

“Het lijkt erop dat ze goed zijn begonnen, maar de prijzen worden pas aan het einde van het seizoen verdeeld. En ik hoop dat Zidane er geen één wint”, zegt Vidal in gesprek met RAC, refererend aan de 5-0 zege van de rivaal uit Madrid op Deportivo la Coruña. “Ik ben altijd een grote fan van Zidane geweest, maar nu kan ik hem geen geluk of successen toewensen.”

Vidal stapte afgelopen zomer over van Sevilla naar Barcelona, maar mocht een half jaar niet in actie komen vanwege het transferverbod voor de Catalanen. Hij maakte pas begin deze maand zijn debuut voor los Azulgrana en zal nog even moeten wennen aan zijn nieuwe medespelers. Het vertrouwen is echter groot. “Iedere speler hier behoort tot de beste spelers ter wereld. Je kan veel van hen leren. En op de training zie je dat Lionel Messi de allerbeste is”, aldus Vidal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog een Barca speler die openlijk de wereld moet vertellen dat Real moet falen...

15 januari 2016 om 12:24

Als je goed leest zie je dat er staat dat hij hem geen succes kan wensen ( staat zijn eigen succes in de weg). In dat opzichte is het logisch dat rivalen elkaar geen succes kunnen wensen. De minder intiligenten vatten dit negatief op, ik als logisch.

15 januari 2016 om 12:30

Als je goed leest is het ook negatief bedoeld, negatief tegen real. Maar misschien ben je daar wel te slim voor.

15 januari 2016 om 12:33

Hij hoopt dat Real geen prijzen pakt. Terecht, want ze spelen zelf om die prijzen en willen ze zelf pakken.

15 januari 2016 om 12:42

Je moet ook nooit de vragen van de journalist vergeten he Of denk je dat hij uit zijn eigen begint over dat hij hopot dat Zidane faalt?

15 januari 2016 om 13:17

Negatief bedoeld? Dus jezelf meer succes gunnen dan je vroegere idool is negatief vandaag de dag. Weer wat geleerd! Voortaan maar een ander meer succes gunnen dan mijzelf. Dank voor de wijze les!

15 januari 2016 om 14:57

Misschien wel inderdaad. Thanks voor je compliment.

15 januari 2016 om 16:14

@sinaasappel: Een tip. Als je intelligent wilt overkomen, moet je het ook juist kunnen spellen. Verder ben ik het eens met je punt.

15 januari 2016 om 17:37

Ik wist niet dat dit een site was waar docenten je controleren op spelling? Bedankt voor jouw tip juf. Intiligentie staat los van spelling. En ik probeer niet intiligent over te komen. Miss dat het zo bij jou overkomt. Mijn punt is in iedergeval duidelijk.

15 januari 2016 om 12:52

Hij is in gesprek met een journalist. Lijkt me zeer waarschijnlijk dat hij een verplicht persmoment heeft gehad en gewoon antwoord geeft op een vraag.

Niet raar dat hij daar dan een dergelijk antwoord op geeft.

15 januari 2016 om 13:58

Wat moet hij dan zeggen? Ik hoop dat real alle prijzen pakt ten koste van ons? Dit is volkomen logisch wat hij zegt, ze strijden om dezelfde prijzen, dus moet de concurentie falen willen zij een prijs pakken.

Dit zeg je toch niet man. Hebben voetballers geen hersenen tegenwoordig?

Zeg dan: 'ik ben een groot fan van Zinedine Zidane maar ik hoop dat alle prijzen waar hij voor speelt worden gewonnen door ons' Komt heel anders over dan 'ik hoop dat Zidane er geen één wint'.

15 januari 2016 om 12:27

Precies, wilde ik ook gaan zeggen. Dit komt lekker respectloos over zo.

15 januari 2016 om 12:29

Hahaha hij zegt dit ook alleen mensen moeten we weer een drama van maken!! Hij zegt nog dat hij fan van hem is. Dat jij de bewoording veranderd, maakt het nog geen andere betekenis!

15 januari 2016 om 12:35

Hebben mensen die hier reageren geen hersens meer? Want als ze niet meer tussen de regels door willen lezen en alles letterlijk opvatten, dan is het hek van de dam.

15 januari 2016 om 12:45

Het vereist een klein beetje moeite om de juiste woorden uit te kiezen. En dat klein beetje moeite is Zidane wel waard denk ik.

15 januari 2016 om 13:21

Het vereist ook een klein beetje moeite om als lezer na te denken hoe de journalistiek in zijn werk gaat. Heb je er wel eens bij stilgestaan dat hij het met andere woorden gezegd heeft en dat dit ervan gemaakt is? Je ziet aan de titel al dat er gespeeld is met woorden, aangezien Vidal de titel nooit letterlijk uitgesproken heeft en het geen juiste samenvatting is wat in het artikel staat.

15 januari 2016 om 13:44

Hij heeft zich gewoon enorm snel aan de Barcelona cultuur aangepast. Er zijn meer dan een handvol spelers die zich in de media negatief uitlaten over Real, dus ik sta er niet eens meer van te kijken. Is wat mij betreft nu al de grootste clown achter Pique en Alves.

15 januari 2016 om 14:59

Dus je vind dit serieus een onlogische reactie? Een Barca speler die hoopt dat de directe concurent geen succed heeft, omdat het zijn eigen succes in de weg staat? Lachwekkend.

Allemaal maar blijven afgeven op de eeuwige rivaal... Kansloos...

15 januari 2016 om 12:36

Geeft ie af? Hij zegt dat ie een fan is van Zidane, maar dat hij hoopt dat ze zelf de prijzen pakken en niet Real. Moet ie dan zeggen dat hij graag de prijzen aan het eind van het seizoen naar Real ziet gaan en dat ie hoopt dat Barcelona niks wint? Dat is ook een lekkere voor je eigen fans.

Sportieve reactie meneer Vidal. Persoonlijk denk ik als iemand met Ronaldo traint dat je denkt dat hij de beste is van de wereld. Messi en Ronaldo zijn gewoon samen de absolute top. Ik hou meer van de stijl van Ronaldo maar Messi is ook gewoon geweldig daar kan je niet omheen. Ik hoop dat real en barca beiden niet falen ookal ben ik real fan. Msn blijft ook gewoon mooi om te kijken. Het zou wel leuk zijn dat Vidal gewoon faalt na deze uitspraken. Gewoon een eigen doelpunt in de wedstrijd tegen Zidane zou al een mooie karma zijn

Snap zijn reactie wel. Zolang hij in dezelfde compities speelt waar Zidane zijn team traint gun je hem geen succes, het je eigen succes in de weg staat i.v.m prijzen. Lijkt mij ook vrij logisch. Denk dat hij het niet is opgeschreven, Maar geloof wel dat hij hem succes gunt wanneer hij bijv. In Frankrijk zou spelen.

De titel verdraait zijn woorden compleet. Ik vind het in de titel ook niet getuigen van veel respect maar hij brengt het dus veel genuanceerder.

Waarom moet elke Barca-speler altijd even melden hoe onder de indruk hij van Messi is als hij wordt geïnterviewd?

15 januari 2016 om 13:28

Inderdaad ja. Het is wachten op de eerste nieuwe Barcelona speler die een interview geeft vlak na zijn komst en antwoord dat Messi er eigenlijk helemaal niet zo veel van kan. Reservebank, even voor de duidelijkheid. Interviews worden samengevat in een artikel. Je kunt er dus vanuit gaan dat er in het interview specifiek gevraagd is naar Messi en niet dat spelers spontaan met de naam Messi komen. Mensen willen over Messi lezen dus wordt dat gevraagd door de interviewer. Volgende keer even in je achterhoofd houden als je weer zoiets leest, dan ben je misschien wat minder geïrriteerd.

Triest hoor. Als je kijkt naar wat zidane gedaan heeft in zijn carriere kan hij maar beter jaloers worden. Zo'n speler/coach gun je toch het allerbest al ben je een rivaal.
Ik denk dat zidane een groot voorbeeld is voor de meeste spelers.

15 januari 2016 om 14:18

En dan zelf niks meer winnen of hoe zie je dat voor je? Hij moet hopen dat zidane alles wint ook al betekend dat automatisch dat barcelona, waar hij speelt, niks wint?

Is normaal, ik hoop ook dat Tottenham niks wint, nu niet, nooit niet

Bahh misselijkmakend van deze Vidal die eigenlijk nog niks bij Barca heeft laten zien, je kan ook zeggen dat je Zidane succes went maar niet als ze tegen ons spelen.

Krijgen die spelers bij Barca een cursus negativiteit? Er lopen een hele boel onsportieve gasten daar rond, maar een Messi bijvoorbeeld hoor je nooit.. Zielig dit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren