Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Iedereen schreef Milan ten dode op, maar we klopten Barça vrij simpel'

Laatste update:

Silvio Berlusconi genoot woensdagavond van hetgeen zich onder zijn ogen afspeelde. AC Milan klopte ’s werelds beste team Barcelona zonder veel moeite met 2-0 en logenstrafte daarmee de verwachtingen. Voor de voorzitter een bevestiging dat i Rossoneri nog steeds meedoen en behoren tot de Europese top, ook al vond er vorig jaar zomer een enorme exodus plaats in San Siro.

/

Veel grote namen verlieten de club, al dan niet vrijwillig: Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi, Mark van Bommel en later ook Alexandre Pato vertrokken stuk voor stuk. In hun plaatsen kwamen echter nieuwe namen en die deden het zeer goed tegen Barcelona, woensdag. “We versloegen gisteren Barcelona vrij simpel, ’s werelds beste team”, zegt Berlusconi de dag na de zege trots.

“We staan verder derde in de competitie en kunnen nog verder klimmen. Een paar weken na de start van het seizoen schreef iedereen AC Milan ten dode op, sommigen zeiden zelfs dat het voor ons lastig zou worden te overleven dit seizoen. Maar die mensen die dat zeiden hadden misschien iets voorzichtiger moeten spreken. Hun voorspellingen klopten niet”, aldus de voorzitter en eigenaar. Woensdag was het precies 27 jaar geleden dat hij aantrad als preses.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 februari 2013 om 15:08

nee idd, milan deed het super... maar van deze gast hoef ik dus niks te horen

21 februari 2013 om 15:12

Misselijk, heeft die gelogen dan..

Barcelona heeft volgens mij 0 keer op doel kunnen schieten, ze speelden de bal maar rond van verwarring en creerde helemaal niks.

Hij heeft hier gewoon dik gelijk!

21 februari 2013 om 15:17

Ik denk dat makelele niet zozeer doelt op deze uitspraken, maar meer om de dingen die hij in het verleden heeft gedaan. Het is inderdaad ook een verschrikkelijke man. AC Milan speelde gisteren geweldig, Barcelona was gisteren echt lam gelegd. Hoop dat de milanezen doorgaan in de CL, ze verdienen het.

21 februari 2013 om 15:29

voor de zoveelste keer, hoe moet je dan tegen 50 man spelen die voor het doel hangen?

21 februari 2013 om 15:49

Ga weg man Saoui, tuurlijk is de prestatie van AC Milan geweldig maar dat het vrij simpel ging kan ik nou ook niet zeggen. Daarbij kan deze arrogante uitspraak straks nog wel eens tot hoongelach lijden als Milan in Camp Nou moet aantreden. Maar goed jij hebt ook de illusie dat Real nog doorgaat.

21 februari 2013 om 15:53

plan B??
maar om een countervraag te stellen, hoe moet je anders tegen Barca spelen??

21 februari 2013 om 16:10

@farac
Groot gelijk, tegen barca kun je niet winnen zonder met 11 man in de goal te kruipen en te counteren, en daar ben ik als barca fan trots op

21 februari 2013 om 16:55

Je scoort echt niet 2 keer als je met z'n alle voor het doel hangt, anders was het wel 0 - 0 geworden. de hele wedstrijd breien helpt gewoon niet tegen sommige tegenstanders. Die goal van Muntari was gewoon pure klasse van Milan, de eerste was een gelukje maargoed dat kun je soms hebben, doet niets af aan de prestatie. Ajax heeft daar ook last van soms. passen, passen, passen allemaal heel leuk maar hij moet er uiteindelijk gewoon in.

21 februari 2013 om 17:32

Ik krijg wanneer er 1 man in de goal kruipen wel schoten op de goal anders. Barcalona speelde gewoon waardeloos om maar over die waardeloze inzet te zwijgen. Vandaar dat ik het ook heerlijk vind dat Milan deze misplaatste arrogantie keihard afgestraft heeft. Ook verdedigde Milan gewoonweg grandioos en kreeg het toch nog behoorlijke kansen naast het verdedigen.

21 februari 2013 om 18:02

Ging het moeizaam dan Sandro? Barcelona is - op het eindeloos rond spelen na - niet in het stuk voor gekomen. Ze hebben geen één schot gelost dat ook daadwerkelijk op doel ging en het grootste gevaar kwam uit een afstandsschot van Iniesta, dat ongeveer een halve meter naast ging. Als Milan nog wat scherper had geweest, had Barcelona al kansloos geweest in de return, aangezien heb op basis van kansen ook 3/4-0 had kunnen zijn.

21 februari 2013 om 22:37

Barca heeft 2x de CL gewonnen met tikki takki maar dit systeem werkt niet meer tegen andere clubs buiten Spanje. Spanje moet ook een andere speelstijl hanteren.

22 februari 2013 om 10:09

gij moogt trots zijn, maar ik blijf daarbij de TOP van Milan is altijd beter geweest... Mss de laatste 8 jaar waren niet meer de TOP van Milan, maar ik herinner mij daarvoor dat AC Milan altijd beter is geweest...

Forza Milan

21 februari 2013 om 16:46

Niets misselijk, gewoon een top voorzitter. Onder hem rijgde Milaan al succes op succes en hij is nog niet terug of Milaan weet weer te winnen.

En zijn idee van het ' spinnenweb ' rondom Messi, niet slecht.

Laat je toch niets wijsmaken man, Berlusconi is puur en alleen door het slijk gehaald omdat hij een grote mond had tegenover Brussel. De crisis in Italië is ontstaan door de EU en niet Berlusconi. Hij regeerde al voor het euro fiasco. Italië is het meest succesvolle land van Zuid Europa.

21 februari 2013 om 17:09

Ga je eens verdiepen in Italie en politiek, of houd je bezig met voetbal. Berlusconi is een schande.

21 februari 2013 om 17:09

@ Alex4all:

Berlusconi heeft niets goeds gedaan voor Italie. Hij heeft alleen zijn eigen zakken zitten vullen en dat hij als premier zijnde ook iets voor Italie moest doen is hij vergeten.

Jij zegt "hij regeerde al voor het Euro fiasco". Ja dat klopt maar het is langzaamaan bergafwaarts gegaan met Italie, helemaal onder zijn bewind.
Het feit dat jij hier durft te zeggen dat het niet Berlusconi zijn fout is zegt aardig wat over je kennis van wat er buiten Nederland gaande is.

ON: Gewoon goeie wedstrijd van Milan. De buit is nog niet binnen voor Milan, Barca is gewoon een goed team en ze moeten niet te gemazuchtig worden bij Milan. Ben bang voor Milan dat Barca ze thuis nog wel pakt, en dan toch doorgaat.

22 februari 2013 om 02:02

Hij vulde zijn zakken, maar dan wel met eigen initiatieven als zakenman, privaat geld dus, in tegenstelling tot al die politici die hetzelfde doen maar dan met belastinggeld of vriendjespolitiek. Als je het hebt over zakken vullen dan moet je de alternatieven er ook bij pakken.

News flash: het is overal bergafwaarts gegaan in ( Zuid ) Europa. Zit er ook een Berlusconi in Spanje, Portugal, Griekenland? Gek, want die doen het namelijk een stuk beroerder.

De Euro heeft de boel de das omgedaan en als je dit niet wilt geloven, bekijk eens een chart van de Italiaanse groei. Die was gewoon stabiel tot en met 2008 en dan ineens een trendbreuk.

En zeg ik dat Berlusconi een top politicus is? Nee, maar wel een goede voorzitter en iemand die dankzij het flamboyante gedrag en het feit dat hij zei wat hij dacht door de Brusselse elite eruit gewipt is en daar heb ik een probleem mee ja. Als ze zich met de autonomie van een land gaan bemoeien. Elk land kiest zijn leiders en Italië is een eigenzinnig land die kennelijk diens eigen leiders gekozen hebben.

Niet altijd schermen met andermans kennis als je het niet eens bent, jij slikt wat de media je ten gehore brengt, ik niet, thats all. En de EU, dat is niet per se 'buiten Nederland'. We zitten in hetzelfde bootje helaas.

22 februari 2013 om 02:10

@peetw

Heb ik gedaan en dat is M I J N conclusie, en de mening van jou jouw perceptie, als jij dingen voor zoete koek wilt slikken, prima.

Overigens doelde ik op zijn kwaliteiten als voorzitter en het feit dat hij op schandelijke wijze van het politieke toneel verwijderd is.

22 februari 2013 om 07:44

Meisjes van 17 neuken terwijl je boven de 70 bent en premier van een land is schandelijk.....

En om over zijn licht nationalistisch-rascistisch gedachtegoed nog maar te zwijgen.

Dat er nog mensen zijn die die man verdedigen...... Die snappen echt niet wat fatsoen is.

21 februari 2013 om 23:06

Hij heeft tog gewoon gelijk? Milan werd door iedereen afgeschreven en winnen tog gewoon met gemak van Barcelona die niet eens schoten op doel had?

toch wel een prestatie dat Milan (die dit jaar echt te veel verloor om goed mee te doen met de serie a titel) zo goed speelde, maar door het feit dat ze niet super consistent zijn in de competitie kunnen ze zich richten op de CL. ik zie ze, indien ze barca over een paar weken overleven, nog ver schoppen

21 februari 2013 om 15:22

Idd een goede prestatie van Milan. Vooral het feit dat ze Barca geen enkele mogelijkheid hebben gegeven om te scoren. Een groot verschil met Chelsea vorig jaar die eigenlijk heel veel mazzel hadden dat ze niet meer tegendoelpunten incasseerden.

Ben het alleen niet met je eens dat Milan hoge ogen gaat gooien. Ze kunnen ook van iedereen verliezen. Zijn aanvallend echt niet heel sterk. Kijk ook naar gisteren. De eerste had nooit mogen vallen en al was het wel legaal dan was het heel veel mazzel. Tweede doelpunt viel doordat Barca meer ruimte weggaf achterin.

Milan heel goed verdedigd, maar aanvallend een matig team. Zie ze dan ook nooit de champions league winnen tenzij ze ultradefensief blijven verdedigen en hopen op een countertje. Zie ze dat tegen andere teams dan Barca niet doen.

Gaat heel moeilijk worden voor Barca. En scoren ze niet heel snel een doelpunt in de return dan is het over voor Barca dit jaar in de champions league.

21 februari 2013 om 16:11

Ik denk dat het gaat spoken in camp nou, mijn gevoel zegt dat het een avond word om niet snel te vergeten.
Baarca speelt in 3weken 2keer tegen real en sevilla dus ze kunnen zich perfect voorbereiden.
Daarnaast was het niet milan die herl goed verdedigde maar juist barca dat in een veels te lage tempo speelde, barca hoefde niet echt en liep ook geen risico totdat de doelpunt uit de lucht kwam vallen.

Ik heb er vertrouwen in, in camp nou zulle we een ander barca zien, dat zagen we ook vorige jr tegen chelsea, alleen hadden we toen heel weinig geluk in beide wedstrijden,

Zo gaat het soms in voetbal, maar let op mijn woorden over 3weken lachen we ons rot. Het zal draaien zoals het nog nooit heeft gedraaid.

21 februari 2013 om 18:39

Barca heeft het altijd lastig gehad tegen Italiaanse ploegen. Chelsea had inderdaad veel geluk, maar ik denk niet dat je dit Milaan moet vergelijken met het Chelsea van vorig jaar.

Deze kerels kunnen 90 min lang geconcentreerd verdedigen, gister hebben ze 1 schot moeten toelaten geloof ik. Tevens had Milaan er wel eentje extra mogen intikken.

Barca heeft geen tweede plan, ze zijn afhankelijk van het in slaap sukkelen van de tegenstander en een geniale ingeving van een van hun geniale voetballers. Wat normaal gesproken prima lukt met een Messi en Iniesta. Maar als Messie wordt uitgeschakeld, of hij zit niet in de wedstrijd, dan lijkt het al alsof ze een probleem hebben.

Je mag trots zijn, maar hij komt nu net over of hij de 2 doelpunten tegen Barcelona heeft gemaakt.

21 februari 2013 om 23:46

Helemaal meer eens. Zoals gisteren mist Barca een breekijzer. Plan B is er idd niet omdat dat zelden of nooit toegepast hoeft te worden. Echter spelen ploegen in de CL zo defensief tegen Barca dat juist daar een plan B zou moeten zijn.

Ik geloof niet dat Milan dit iedere wedstrijd kan laten zien. Ook zijn ze natuurlijk extra gemotiveerd tegen een team als Barca. We gaan het allemaal meemaken.

Nog eentje extra zou echt een beetje overdreven zijn. Geen voetballende intenties hebben en 3-0 winnen zou onterecht zijn. Nee, ze mogen heel blij zijn met dit resultaat. Lukt ze namelijk niet 10 uit 10 dit.

Ze zijn opgestaan, ze zijn opgestaan, hij leeft, hij leeft! Forza Milano.

Ik dacht echt een 0-3 overwinning. Barcelona had geen enkele kans gecreeerd en weer was Iniesta de best man op het veld van Barcelona. Dat is wel vaker dit seizoen zo. Iniesta word echt onderschat.

Muntari speelde ook een heerlijke partij zeg! Ballen onderscheppen de juiste oplossing vinden en dan ook een goal. Milan liep echt de gaatjes dicht klasse dit!! Ik heb Milan dit seizoen zowel in de CL als de serie A onderschat.

21 februari 2013 om 15:12

In de Serie A spelen ze juist waardeloos en zijn ze met meer geluk dan wijsheid omhoog geklommen. Voor mij kwam dit dan ook als een complete verrassing, hoewel ik de Serie A vrij intensief volg.

Maar goed, we zullen zien of Milan het overleeft en, zo ja, of ze erna ook nog potten kunnen breken. Want tegen andere ploegen zullen ze misschien uit hun schulp moeten komen (lees: zelf het spel maken) en dat AC Milan is niet zo best.

21 februari 2013 om 15:15

Ik vind niet dat Iniesta onderschat wordt. Hij is iedere week fantastisch, dat staat buiten kijf, maar ik vind dat hij wel de waardering krijgt die hij verdient. Hij is genomineerd voor de gouden bal, hij was speler van het EK 2012 en uitgeroepen tot 'uefa Best Player in Europe 2012'. Daarnaast wordt hij overal (terecht) opgehemeld. Dus onderschatting vind ik absoluut niet het geval...

Wat stond Milan organisatorisch toch goed gisteren, echt grote klasse. Montolivo was echt man van de wedstrijd vond ik.

21 februari 2013 om 16:21

Iniesta is absoluut een goede speler, maar hij mag wel wat vaker scoren... Als aanvallende middenvelder of hangende spits 1 op 10 is niet heel veel.

Ik denk dat Berlusconi voorzichtiger moet spreken voor ze worden afgedroogd in het Camp Nou, om nu uitspraken te gaan doen heeft geen zin.

21 februari 2013 om 16:49

3-1 is ook al genoeg, ga er maar gewoon vanuit dat het over is voor Barcelona in de CL hoor. In de laatste vijf jaar zijn ze elke keer als ze eruit gingen op deze manier eruit gewipt: slecht resultaat in de uitwedstrijd.

En nog nooit met twee doelpunten en geen uitdoelpunt.

Heerlijk. Eindelijk weer met de voetjes op de vloer.

Misschien wordt het wel een dramajaar voor de PD. Het is na de eerste wedstrijdronde niet ondenkbaar dat alle Spaanse ploegen eruit kegelen. De Serie A staat er vrij goed voor, met twee ploegen die alle kans hebben om door te gaan.

Voor alle mensen die zeggen dat de Serie A een dode, waardeloze competitie is: in de Serie A spelen Italianen.

En Italianen mag je nooit afschrijven

21 februari 2013 om 16:17

Idd en er zitten nog 2 clubs die gwn doorgaan in de europa league kwan een geweldig jaar worden voor de serie A

21 februari 2013 om 16:43

italie heeft dit jaar al evenveel punten als engeland gehaald en dan te bedenken dat er een redelijk grote kans is dat er 2 italiaanse ploegen doorgaan, arsenal ligt er al zo goed als uit en man utd kan er ook nog makkelijker uit.
Inter en lazio gaan idd wss wel door en als napoli zn sportieve plicht doet en wint levert dat ook weer punten op.
Veel mensen denken dat de serie a ieder jaar weer verder achteruit gaat, maar we lopen momenteel juist weer in op eng, spa en dui, terwijl we portugal en frankrijk steeds verder achter ons laten

21 februari 2013 om 17:15

Ik hoop dat je gelijk hebt en dat de ploegen die jij noemt gewoon lekker door gaan.

En wat betreft mensen die roepen dat de Serie A achteruit gaat ach lekker laten gaan. 90% van die personen roepen dat omdat het populair is om te roepen, maar baseren hun mening vervolgens alleen op wat andere zeggen en het feit dat Italiaanse ploegen het niet al te best hebben gedaan in Europa (hier en daar uitzonderingen daargelaten) in de afgelopen jaren.

21 februari 2013 om 17:14

ik begin al te dromen van een italiaanse finale in CL en in de europese supercup

goed belangrijkste is dat we nu niet gaan denken dat we al geplaatst zijn voor de volgende ronde, We mogen Niet dezelfde fout als barca maken namelijk de tegenstander onderschatten en kansloos achten voordat de wedstrijd al begonnen is
al heb ik wel goede hoop want dit barca is echt wel te kloppen

Forza Milan

Milan krijgt een dikke pluim, ik had dit nooit, maar dan ook nooit verwacht. Het Barceloiaans voetbal hoeft niet altijd te zegevieren. Dat uitgerekend Milan hen pijn doet, is nog de meest boeiende ervan!

gewoon anti voetbal. 10 man verdedigen en hopen op een counter. echt hatelijk dat steeds meer ploegen zo gaan spelen tegen barca. ik snap het wel maar dan nog. vergelijkbare pot als tegen Chelsea toen. ik erger me dood eraan.
dan daarbij had barca ook niet echt een top dag. Thuis zie ik Barca wel winnen van Milan maar ik durf niet te zeggen met hoeveel.

21 februari 2013 om 15:14

Tweede helft niet ook niet na de 2-0. Ik zag Ses, Pazzini en Boateng gewoon op de helft van Barcelona. Barcelona begint dan te tikken achterin. Ze drukten Barcelona af en toe de problemen in.

21 februari 2013 om 15:14

Countervoetbal is ook mooi voetbal als je ziet hoe goed het defensief staat. Dat is vaak lastiger te zien dan mooi aanvallend voetbal, maar doet niets af aan de prestatie.

21 februari 2013 om 15:15

Als je geen anti-voetbal speelt kun je simpelweg nauwelijks/niet winnen van Barca..

21 februari 2013 om 15:23

Barca speel meer anti voetbal als de counter ploeg...
Als je gewoon naar voor voetbalt plooien ploegen niet zo dicht.
Maar als je hele tijd tikt voor ze te laten uitstappen , lok je het uiteraard uit!
Voetbal heeft gisteren gezegevierd !

21 februari 2013 om 15:53

100% met je eens.

als je maar blijft tikken dan loopt de tegenstander vanzelf achteruit. als ze bij barcelona nou eens iets directer zouden spelen met iets meer risico, dan gebeurt dat niet.

21 februari 2013 om 15:22

Anti-voetbal? Ik vind het tactisch meesterlijk.
Ik kijk liever naar balverlies - snelle counter - doelpunt dan naar het eindeloze getik van Barcelona (wat natuurlijk wel knap is, maar oersaai om te zien)

21 februari 2013 om 15:22

Ik vond dat spel van gisteren van Barcelona juist anti-voetbal. Het doel van het spelletje dat voetbal heet, is doelpunten maken. En als jij 67 % balbezit hebt en dan niet eens een keer op goal schiet, heb je er geen kaas van gegeten.

Ik vind dat spelletje van Barca mooi hoor, zolang het een doel heeft. Die combinatie door het midden van de defensie zoeken, de defensie als een walnoot kraken, maar dat eindeloze gebrei van gisteren... het is een doel op zich geworden. En zoals ik al zei, het doel van voetbal is scoren, dus wat het ook is wat Barca deed gisteren, het is geen voetbal.

21 februari 2013 om 15:23

Tja het is echt onbegrijpelijk. Teams die zo spelen hebben daarbij ook nog het geluk dat ze echt uit het niets zomaar kansen krijgen en die ook nog erin schieten.
Het tweede goals was miss wel goed uitgespeeld maar de eerste goal was echt 100% hands en dus met geluk en juist die goal zorgde ervoor dat Milan geloof kreeg dat ze miss wel kunnen winnen tegen Barca en daarbij ging het publiek ook echt achter het team staan die een 12e man vormden.

ik weet nu niet of een team trots moet zijn om met zon tactiek te winnen, maar goed aan de andere kant is het ook wel een prestatie, uiteindelijk winnen ze wel met 2-0 van Barcelona.

Hoop wel dat het in Camp nou anders eraan toegaat.
Ik denk dan soms dat Barca zn tactiek anders moet bespelen, want elke keer dat pique of puyol aan de bal waren was er geen milanees in de buurt, ze verdedigden gewoon vanuit hun eigen helft, op zon moment denk ik dan houd als verdediger gewoon de bal bij je, desnoods gewoon stilstaan totdat de tegenstander naar voren komt, ipv steeds het enige team te zijn die wilt aanvallen.

21 februari 2013 om 16:11

het was geen hands, kijk hier maar naar.
http://www.youtube.com/watch?v=2k3wfgh7i4i
ik raad aan iedereen die zegt dat het een handsbal was hierna te kijken en je mond te houden verder.

21 februari 2013 om 16:39

maar wat wil je dan, als je als ploeg aanvallend tegen barca gaat spelen (mss real als uitzondering) is dat gewoon zelfmoord, nou leuk jongens we kunnen trots op onszelf zijn, we hebben de voetballiefhebber een mooie avond bezorgd door aanvallend te spelen tegen barca, wel thuis met 0-4 onderuit, maar ach wat maakt het uit zolang we maar mooi voetbal hebben laten zien.
Deze taktiek was gewoon ongelofelijk slim van milan, voetbal draait om doelpunten niet om balbezit

21 februari 2013 om 17:07

1 groot verschil met chelsea, wij gaven geen enkele kans weg tegen barca terwijl chelsea geluk had dat de bal tegen de lat en de paal ging en dat messi een penalty mistte, dat was barca's eigen fouten hadden ze hun kansen afgemaakt...... in san siro had barca niet eens 1 kans

Zeik hem maar lekker af. Maar hij heeft ac milan groot gebracht tot wat het nu is. Hij heeft er wel voor gezorgd dat spelers als van basten, gullit kwamen en daarmee 2x de cl. Zonde dat die zlatan en silva had moeten verkopen, maar geld hadden we wel nodig. En wie weet was het wel anders gelopen als zlatan en silva er nog waren.

Zo zie je maar weer dat italiaanse en engels clubs met een goed spelende elftal het barcelona heel moeilijk kan maken. Ik heb barcelona nooit kunnen betrappen op een groot uitslag tegen de clubs van deze twee landen, behalve arsenal, maar die spelen juist het omgekeerde wat er in engeland en italie gebeurt.

Ik hoop echt dat Barca dit AC Milan oprolt in Camp Nou. Wat een verschrikkelijk anti-voetbal om naar te kijken zeg...het is dat Barca een slechte dag had, anders winnen ze deze pot 9 van de 10 keer.
En daarbij had die eerste goal nooit goed gekeurd mogen worden. Begin me steeds meer te ergeren aan die etalage poppen op de achterlijn, wat doen die in godsnaam zeg...

21 februari 2013 om 15:25

barca een slechte dag ? nee milan was gewoon slim
altijd die excuses zoeken als barca een keer verliest accepteer het nou maar gewoon wanneer er mete deze speelstijl tegen barca word gevoetbalt weten ze er geen raad mee!
kijk maar naar chelsea vorig jaar.

21 februari 2013 om 16:36

weet je wat anti-voetbal is, telkens maar die bal rondspelen zonder dat er iets gebeurt, in la liga kan ik nog wel van barca genieten, maar dat is gewoon omdat ze scoren en er gebeuren dingen als messi, xavi, iniesta etc aan de bal is. Gisteren zou ik me als neutrale voetballiefhebber echt kapot ge-ergd hebben aan dat voetbal van barca, milan mocht dan een beetje een laffe tactiek hebben gehad het was wel effectief en op het moment dat milan de bal had en naar voren ging wist je gewoon dat er iets ging gebeuren, barca heeft buiten het schot van iniesta geen enkele kans gecreerd en toch 66% balbezit gehad, als dat geen anti-voetbal is....

http://www.youtube.com/watch?v=twemicvkyoc

Geen hands van Zapata !!
gewoon 100 goede goal

Ac milan heeft t goed gedaan, maar vry simpel? Daat nooit!

Een geweldige prestatie van Ac Milan en ja Berlusconi heeft het recht om blij te zijn het is ze toch gelukt maar ze moeten nog wel naar Camp Nou. Juventus en Ac Milan kunnen ver komen laatstgenoemde moet nog wel naar Camp Nou. Dit is ook mooi voor het Italiaanse voetbal dat sinds Inter geen Italiaanse club in de finale kwam het kan zo mogelijk zijn dat het dit jaar wel gebeurd.

21 februari 2013 om 16:32

sterker nog ik sluit een italiaanse finale milan-juventus niet uit, hoewel de kans wel erg klein is natuurlijk, beide ploegen zijn wel lekker bezig in de cl in ieder geval

Forza Rossoneri! Gister verdiend gewonnen en in Barcelona nog een keer!

Misschien dat AC milan de CL wint ? Nu Zlatan weg is hebben ze wel een grote kans, if you know what i mean : )..

Vrij simpel? Laat me niet lachen. Ja Milan speelde goed, Milan verdedigde goed, maar het eerste doelpunt had natuurlijk Nooit mogen tellen. Het tweede doelpunt viel mede doordat Barca geforceerd naar de gelijkmaker zocht. Milan speelde daarnaast erg laf voetbal en om te zeggen dat ze veel beter waren vind ik onzin.

21 februari 2013 om 15:34

ik heb de beelden nog een teruggekeken, en volgens mij komt de bal in zijn gezicht eerst, dus geen hands.

22 februari 2013 om 07:50

Beetje jammer alleen dat de bal niet tegen zn handen aankwam (hoe hard je ook schreeuwt, het was gewoon niet zo) en het dus een zuivere goal was. En na de 1-0 veranderde er niets aan het spelbeeld hoor. Barcelona speelde zn antivoetbal en bereikte daar niets mee en Milan had de kansen en uiteindelijk de tweede goal.

Je kan janken tot je een ons weegt maar eindelijk is dat kutvoetbal van Barca afgestraft door een ploeg die slechts op een onderdeel (korte passes) slechter was dan Barca en op alle onderdelen beter.

maw..... Je lult uit je nek.

Ik voel een leuk Bunga Bunga feestje aankomen waar Balotelli en consortorten zich net als gisteravond gaan uitleven op de Harlem Shake, ha.

De 1-0 was Geen Hands btw, de bal kwam tegen het gezicht van Zapata op, is duidelijk te zien op filmpjes. Loepzuiver doelpunt!

oke de youtube link werkt ineens niet ...
maar zoek op youtube, zapata vs barcelona, je ziet heel duidelijk dat de bal op de zijkant van zn gezicht komt, goal is dus terecht goedgekeurd !

Haha Milan speelde laf, So who care? gaat toch om het resultaat

En persoonlijk wordt ik dat voetbal van Barca echt spuugzat (ondanks ze het mooiste voetbal van de wereld spelen ) dus vind het wel mooi dat Milan gewonnen heeft

21 februari 2013 om 15:30

ligt ook aan de tegenstander zoals barca speelt. ik wordt het zat van mensen die denken dat zo voetbalt omdat ze het zo leuk vindnen, maar het ligt aan de ploegen die voor eigen publiek die 100 euro voor een kaartje betalen niet voetballen, en dus voor eigen 16 hangen waardoor de tegestander geduld moet hebben en de bal rondspelen. Dus ligt niet aan barca dat het geen wedstrijd was, en dat voetbal wat ze spelen, spelen ze omdat de tegenstander hun ertoe dwingen. Dus als mensen barca saai vinden of het beu zijn, 150 van de 151 wedstrijden hangen tegenstander met kont in het doel, dat noem ik juist geen voetbal.

Ik snap dat hij blij is dat zijn AC Milan heeft gewonnen, maar elke Milan speler gaf 200% in die wedstrijd dus simpel was het zeker niet.

21 februari 2013 om 16:30

Wat hij denk ik probeert te zeggen is een overwinning waarbij ze zelf eigenlijk niet in gevaar zijn geweest op een schot van Iniesta na. Zelf aardig wat creëren.
Het is dan wel met lelijk voetbal, maar op een andere manier valt er weinig te winnen tegen Barcelona.

21 februari 2013 om 16:45

Precies. Gelijk in. Iedereen vindt dat Barcelona dit zichzelf mag aanrekenen, waarom dan? De hele tijd Barcelona van top tot teen de grond in schoppen maar ze hebben gedaan wat ze konden.

Als je zelf voetbalt, en tegen teams als Milan(qua tactiek) speelt, dan zou je kunnen weten dat het ontzettend vervelend is om er tegen te spelen.

Nou voor de mensen die Milan laf vonden, vraag jezelf dit 's af dan :
Met laf spel hebben ze twee keer gescoord en zeker 4 doelkansen gehad, terwijl Barcelona 1 keer half op Goal schoot in 90 minuten... wat is wijsheid???????????????????
Als je dat laf vindt, snap je werkelijk niks van voetbal. Geniale taktiek.
Barcelona heeft geen plan B, wat ze vaak wel siert. Als het niet loopt is het echter wel zo handig om iets anders te proberen, door ze bijvoorbeeld het spel te laten maken en zelf terug te zakken. Milan komt dan dan gwn eruit hoooor en dan kan je als Barcelona met Messi en Sanchez en Pedro keihard toeslaan.

21 februari 2013 om 16:15

Stel beide teams hanteren de tactiek van Milan, dan zie je in 90 minuten 0 schoten op doel. Leuke wedstrijd zou dat zijn. Milan heeft gister verdiend gewonnen, maar je kunt niet zeggen dat je hiervoor een voetbalwedstrijd kijkt. Doordat Barca wel voetbalt komt er achterin ruimte waardoor Milan de mogelijkheid krijgt om te scoren. Laf is het zeker, maar wel effectief.

21 februari 2013 om 16:40

Nou, jij zegt het zelf..
Is dat dan de schuld van AC Milan ?
Het is de CL eh, het gaat om miljoenen euro's. Ik weet niet of je wat Barca gister deed voetbal kan noemen hoor.. ik bedoel het is meer 5de klasse zaalvoetbal die een bal rondtikt in driehoekjes terwijl ze al 5-0 voor staan.. ze hoeven dan niet aan te vallen namelijk.
Ik weet prcs wat Barca dacht. Die hadden zoiets van we tikken die 90 minuten wel rond en dan maken we het in Camp Nou wel af, heel amateuristisch. Het is geen Valladolid tegen wie je speelt.
Tegen Real ook hetzelfde. Ze gingen toen ook arrogant doen en hun tegenstander 'vernederen' , terwijl ze maar 1-0 voor staan. Je wordt dan gewooon keihard afgestraft.
Dat is dan heerlijk voor mij :D

Wat een held is Berlusconi! Super vent!

Sja iedereen kan wel weer roepen dat Barca domineerde omdat ze 6900 keer over hebben gespeeld op het middenveld, maar in de duels werden ze keihard afgetroefd door de mannen van Milan. Oneindig breien is hartstikke leuk maar gisteren leidde het nergens toe en heeft Milan gewoon simpel gewonnen.
Nu nog de return overleven en de eerste verrassing is een feit.

Er wordt veel publiciteit gemaakt over dit, maar het is nog lang niet gespeeld. Niemand had dit verwacht, anders zou dit lang niet zo'n groot nieuws zijn..

Good!!!
ik word dat tacktiek van barcalona echt zat. de hele tijd op de middenveld tikken naar elkaar. alsof ze bang zijn om naar voren te spelen

21 februari 2013 om 16:07

Ik word moe van de mensen die een wedstrijdje van Barcelona van dit seizoen gezien hebben en daarop hun hele argumentatie bazeren. Cognitieve dissonantie heet zoiets. Barcelona speelt het hele seizoen onwijs aantrekkelijk voetbal dat erg direct is. Gister kwam het er helaas niet uit, dat kan een keer gebeuren. Afgelopen weekend nog tegen Granada kon je dat zien, maar als je het niet wil zien ook goed. Ga dan iig niet van dit soort nutteloze uitspraken doen.

Ac milan heeft t goed gedaan, maar vry simpel? Daat nooit!

Meneer heb ik 5 jaar niet gehoord, wint 1x van Barcelona en meneer heeft het wiel weer uitgevonden, wat een irritant mannetje is het ook.

Milan speelde goed en Barcelona gewoon echt dramatisch slecht, ik schat de kansen voor Barcelona nu nog 30% in, in Camp Nou gaat Barcelona Milan echt tot het eigen kwart proberen terug te dringen denk ik. Hopelijk gaat Barcelona dan met meer diepgang spelen, gewoon Villa en Pedro vanaf de flanken die veel in het centrum moeten opduiken, Alves en Alba praktisch als wingers en Messi die dichter bij de 16 probeert te spelen.

21 februari 2013 om 16:29

ik ben erg benieuwd naar barca's plan om ons te gaan verslaan in de return, ze kunnen wel met enorm veel pressie spelen en ultra aanvallend ons terugdringen, maar een tegendoelpunt in camp nou is voor hen dodelijk en laat milan nu juist heel goed zijn in de counter met al die snelle spelers voorin

Milan heeft gister dik verdiend gewonnen. Ze speelden vol strijd en passie. Maar het was geen leuke wedstrijd om naar te kijken. Makkelijk was het ook niet, ze hebben dan wel niks weggegeven maar hebben daar wel hard voor moeten werken. 1e doelpunt geschonken gekregen van de scheidsrechter. Mochten ze een ronde verder komen hoop ik dat ze aanvallen wel iets meer laten zien en niet met 9 man op de eigen 16 gaan staan.

Wat een subjectiviteit weer zeg: AC Milan klopte ’s werelds beste team Barcelona

Op welk vlak zijn ze dan de beste???? Op basis van de copa del rey die ze hebben gewonnen vorig seizoen?

Eerlijk gezegd snap ik al het gebash op Barcelona hier niet, hoe kan je Barcelona nou van anti voetbal betichten ? Dat is gewoon je reinste onzin,volgens mij is dat meer gebasseerd op afgunst of omdat men eindelijk een keer verloren heeft waardoor er sinds jaren weer een beetje spanning is in de Champions League is.

Maar ook het gebash op Milan kan ik maar moeilijk begrijoen. Als ik het goed begrijp speelde Milan ultra defensief (ik heb de wedstrijd niet gezien), het is mijn stijl ook niet maar wat moet je anders tegen Barcelona ? Als je vol op de aanval gaat weet je zo ie zo dat je afgeslacht gaat worden.

Wat dat betreft kun je dat AC Milan net zo min kwalijk nemen als dat Barcelona haar spel speelt. Wat mij betreft heeft Milan door deze overwinning weer wat spanning terug gebracht in de Champions League in plaats van dat een bepaalde voetbalstijl heeft gewonnen waar de discussie blijkbaar nu over gaat. Dat Berlusconi blij is met de overwinning als supporter en eigenaar is natuurlijk te begrijpen, maar het is natuurlijk wel een beetje achteraf gelul. Niemand en ik denk ook niet Berlusconi had van tenvoren gedacht dat Milan ook daadwerkelijk zou winnen, hij is altijd al een mannetje geweest en zal dat altijd blijven.

21 februari 2013 om 16:47

ik had voorheel altijd een boontje voor barcelona. maar het huidige barcelona met spelers als iniesta, pedro, busquets, dani alves en noem ze allemaal maar op, die hebben bij mij een vreselijke weerzin opgeroepen.

eigenlijk de enige echte sympathieke van het stel vind ik puyol. de rest eigenlijk allemaal vreselijk irritante kleine geniepige valsspelertjes (plus messi). met hun theater, massale klagen bij de scheidsrechter, om kaarten vragen. en het vervelende is dat ze op de belangrijke momenten de laatste jaren in de cl toch redelijk vaak de scheidsrechter mee hebben gehad.

tja, ik kijk dus nauwelijks volledige wedstijden van barcelona. barcelona kan ik van genieten in samenvattingsvorm. want ze kunnen natuurlijk wel schitterend voetballen. maar 90 minuten doe ik liever niet, anders irriteer ik me teveel.

en wat ook heeft meegeholpen aan mij weerzin voor barcelona is die massale adoratie voor barcelona. er werd zowat gedaan dat als je niet van barcelona hield je niet van voetbal zou houden. nu, is dat minder geworden want steeds meer mensen beginnen barcelona wel een beetje zat te worden. maar destijds was dat echt een beetje zo. en hoe de nos over barcelona praatte. kon ik ook slecht tegen.

Geen slimme uitspraken, in Camp Nou kan er nog van alles gebeuren. Maar ik heb mee gekregen dat Milan geen kansen gaf aan Barcelona, ze verdedigden erg sterk. Als dat ook in Barcelona gebeurt, dan zie ik ze wel door gaan naar de volgende ronde.

Die worden thuis weg gespeeld vanaf minuut 1
Ik zet 1000€ in de toto zo veel vertrouwen heb ik in
Mijn ploeg.

wat zegt die m*** hij denkt ze zitten al in de finale hij vergeet dat ze de return moeten spelen en dan speelt barca thuis stel je voor barca maakt als gewoonlijk in de eerste helft al 2 goals en dan heb je tweede helfd ook nog 45 minuten misschien juichen ze bij milaan te snel en barca moet dinsdag ook tegen real en je zag barca gisteren egt niet 100 procent gaan voor de winst eerste goal geluk en tweede was wel mooi maar eerste heeft barca kapot gekregen

21 februari 2013 om 17:16

milan moet zondag ook tegen inter spelen en dat is zeer belangrijk want ze staan momenteel gelijk, dus jouw excuus telt allesbehalve

nou simpel was het zeker niet dan doe je barca echt tekort, blijft natuurlijk een geweldige prestatie ben enorm trots op mn team.

21 februari 2013 om 19:55

Niet gemakkelijk ? Heb je 1 deftige kans van de kant van Barcelona gezien ?...

Ik wil die Berlusconi en die Becali (van Steaua) wel eens aan een tafel zien. Dat kunnen wel eens hartsvriendinnen worden.

ga zo kk hard lachen als barca ze alsnog aanpakt thuis en wel hun normale niveau haalt.
praatjesmakers daar in milan, ze winnen ook weer eens een keer een topwedstrijd hoor.
nu heeft barca misschien weinig kansen gehad maar vorig jaar tegen chelsea hadden ze er wel 20-30 en gaan de haters nog zeggen '' verdiend '' ook.
maarja wie niet scoort die wint niet he

dat het voetbal van barcelona mooi KAN zijn inderdaad maar als hun spelletje niet lukt dan krijg je dat ze de bal gewoon rondspelen, redelijk saai maar logisch net zo logisch dat milan ging verdedigen en counteren, want misschien is barcelona aanvallend superieur, maar gisteren was milan verdedigend en op het middenveld superieur. iedereen denkt dat voetbal aanvallen is, maar heel veel mensen vergeten dat je met een goede verdediging een pak sterker bent.

iedereen zit wel te zeggen dat barcelona thuis ze gaat pakken, maar dat weet ik nog niet hoor. ze staan onder druk in hun eigen camp nou en het verschil met andere wedstrijden(vb. arsenal) waren ze allesbehalve de betere in san siro waardoor ze ook zich gaan afvragen of ze wel kunnen winnen, niet? logische denkwijze zou ik zeggen. maar ik hoop als milan-supp gewoon dat milan het afmaakt in camp nou door rustig en met vertrouwen te spelen!

Hij heeft hier helemaal gelijk , en voor de mensen die zeggen hoe kan het nu dat ze makkelijk winnen als Barcelona 65 % balbezit had, het gaat om de kwaliteit van het balbezit niet de kwantiteit ... Barcelona deed gewoon helemaal niks met het balbezit en hebben geen 1 goede kans gehad , misschien een of 2 afstandschotjes die verre van gevaarlijk waren maar daar blijft het dan ook bij.

Milan speelde gewoon formidabel , lieten verdedigend zien dat ze er staan en hield Messi,inieste, Xavi en co moeiteloos tegen. En op de omschakeling waren ze gewoon goed , in de tweede helft begonnen ze zelfs soms zoveel druk te zetten op Barcelona dat Barcelona tegen hun spel in de bal gewoon naar voor ramde of de bal verloor, puur door het goed druk zetten van Milan.

Die eerste goal was echter wel hands al kan dit wel als aangeschoten gezien worden aangezien. De tweede was gewoon een pareltje prachtig van de 2 jonge jongens Niang en El Shaarawy.

Even voor de mensen die dachten dat Pazzini niet kon voetballen , hoe geweldig speelde die ?
Iedereen bij Milan speelde eigenlijk goed, alleen vond ik Muntari wat te kort komen , ondanks zijn mooie goal en El Shaarawy speelde ook niet zo goed als je vergelijkt met andere matchen van hem.

Hopen dat het in Camp Nou nu ook maar zo gaat.
Forza Milan!

22 februari 2013 om 13:48

De actie van Zapata bij het eerste doelpunt was geen hands, ik stuur je graag een berichtje met een filmpje waarin te zien is dat de bal het gezicht raakte van Zapata en niet z'n armen.
En ik vond het verrassend dat Niang niet in de basis begon, met Boateng in het midden of Niang zelf, het fantastische aan M'baye is namelijk dat hij zonder angst speelt, maakt niet uit tegen wie. Die jongen speelt zijn spel en gaat een hele grote speler worden in de toekomst.

Pazzini ja, het is wel even wennen als je vier wedstrijden Super Mario gewend bent haha.

22 februari 2013 om 17:08

Aah, ja ik zou dat filmpje wel eens willen zien , op de herhaling op tv leek het wel hands...

Dit is waarschijnlijk het meest rare seizoen die ik ooit heb meegemaakt, van dertiende staan in november naar derde in februari. Van tweede worden in de poule van de Champions League en loten tegen het beste team van de wereld, ''favoriet'' zijn om door te gaan naar de volgende ronde.

Normaal gesproken verwacht je toch dat Milan meedoet om de prijzen ieder jaar als fan, mar gelukkig zijn we realistisch en zijn we blij met hoe het nu gaat met de club. Ik in ieder geval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren