Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Iedereen binnen en buiten Ajax is het met zijn duidelijke visie eens’

Laatste update:

Ricardo Kishna is blij dat Frank de Boer ook volgend seizoen de trainer van Ajax is. De aanvaller is onder de oud-verdediger doorgebroken in het eerste elftal en zegt in gesprek met Ajax TV dat het lekker is dat er nu ‘duidelijkheid voor de groep’ is.

/

“En dat is er nu ook voor de trainer. Iedereen weet nu waar we aan toe zijn en dat scheelt veel onrust, absoluut.” Verdediger Nicolai Boilesen sluit zich bij de woorden van Kishna aan: “De trainer heeft een duidelijke visie en ik geloof dat iedereen binnen en buiten de club het daarmee eens is.” De Boer heeft in Amsterdam nog een contract dat tot medio 2017 doorloopt.

In navolging van De Boer maakte ook Lasse Schöne bekend bij Ajax te blijven; hij verlengde zelfs zijn aflopende verbintenis. “Je kan Lasse op bijna iedere positie inzetten. Hij is heel belangrijk geweest voor het elftal en het is lekker dat hij er nu weer bij is”, aldus Kishna. Ajax neemt het komende zondag in eigen huis op tegen Excelsior.

Denk jij dat Frank de Boer zijn contract bij Ajax (tot medio 2017) uitdient?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi zo.
Verleng dan maar gelijk ricardo.

6 maart 2015 om 22:53

Je kan moeilijk verlengen zonder aanbieding wve

6 maart 2015 om 23:02

Bij vorige aanbieding moest dit nog al arrogante ventje maanden lang nadenken. Eerst tijd dat hij wat gaat presteren

6 maart 2015 om 23:03

Wat weet jij daar dan van?
Ben jij marc overmars of een iets te arrogante Italiaan die zaakwaarnemer is geworden en zlatan als medewerker heeft volgens hem?
Dat denk ik niet dus jij of ik weten het niet.

6 maart 2015 om 23:35

Idd, hij heet geen marc overmars en is geen zaakwaarnemer dus hij kan er nix van weten.

7 maart 2015 om 11:57

Heeft Overmars vorige x gewoon zelf naar buiten gebracht dat de zaakwaarnemer van Kishna (raiola), absurde eisen stelde en dat ze toen hebben gezegd dat hij dan maar weg mocht.

Toen heeft Kishna zelf gezegd dat Raiola er voor moest zorgen dat er een contract overeenkomst moest komen met Ajax.

Dus ik denk dat het voor 75% Raiola is die lastig doet en 25% Kishna.

geloof mij maar ajax wil hem graag behouden zijn zaakwaarnemer is het probleem hier die raiola ofzo vervelend ventje gwn anders had kishna denk allang getekend raiola maakt zijn hoofd in de war

6 maart 2015 om 23:44

Jeetje, ik moest eerst vier keer jouw tekst lezen om te kunnen begrijpen wat je typte.

Maar Mino maakt niet het hoofd van Kishna in de war... Mino probeert alleen de dollartekens in zijn hoofd te drukken.

En raiola beweerde nog wel dat de relatie tussen kishna en de boer op barsten stond. Terwijl kishna heel lovend is over de boer.

Als hij er zo over denkt zou hij toch gelijk bij moeten tekenen? Ik snap dit niet helemaal. Volgens Raiola staat de relatie tussen de Boer en Kishna op breken. Overmars moet maar gauw een afspraak met hem maken. Zou het kunnen dat Raiola dit traineert? Dat hij telkens geen tijd heeft of zoiets om met Kishna en Ajax afspraken te maken? Ik verdenk Raiola er van dat hij door een Italiaanse club gevraagd is om Kishna daar heen te laten vertrekken.

het siert kishna wel, dat hij zo spreekt, hopelijk krijgt hij een aanbieding en denkt er niet al te lang over na en luistert naar zijn eigen hart en niet naar die raiola.

Kishna teken maar gauw bij, veel Ajacieden dromen weer van een ouderwetse voorhoede met jou, El Ghazi en Milik. Wat een talenten !!!!!

Respect voor Frank de Boer, niet voor zijn visie hoe te spelen. Jammer voor Ajax, maar echt attractief zal het nooit worden, slechts incidenteel.

Ik denk inderdaad dat het voor de rust goed is en een stuk duidelijkheid creëert. Dat Boilessen blij is dat FDB blijft kan ik me wel voorstellen, bij elke andere trainer had hij echt de afgelopen maanden op de bank gezeten. Wat een dramaspeler is dat zeg dit seizoen.

@ hootch30

leesbril pakken ?

kishna word wel degelijk gek gemaakt door die gozer hoor dan ken je die raiola nog niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren