Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Icardi had zomerse optie: ‘Maar ik legde Wanda uit dat ik zou blijven’

Laatste update:

Mauro Icardi maakte vorig seizoen zestien doelpunten voor Internazionale en werd in de zomer in verband gebracht met andere clubs. De Argentijnse aanvaller besloot uiteindelijk echter in Milaan te blijven, ook toen Roberto Mancini wegging en Frank de Boer als vervanger ten tonele verscheen. Interesse was er wel degelijk, zegt Icardi nu.

/

“Ik heb in de zomer steeds gezegd dat ik Inter niet wilde verlaten. Ik ben hier gelukkig en wil heel graag een prijs winnen met deze club en met deze prachtige spelersgroep”, aldus Icardi. Hij erkent dat een binnenlandse transfer een optie had kunnen worden: Napoli benaderde Wanda Nara om te polsen of Icardi wilde transfereren. Echt concreet werd het alleen niet, benadrukt de sputs.

“Of ik dicht bij een transfer naar Napoli was? Nou, niet dicht, maar er was wel contact. Niet met mij, maar met mijn vrouw die mij ook zakelijk vertegenwoordigt. Maar ik heb Wanda en de anderen om mij heen uitgelegd dat ik zou blijven”, aldus Icardi tegen Tiki Taka. Dit seizoen doet hij het vooralsnog prima in de Serie A, met vier goals in vier duels. Zondag scoorde hij nog tegen kampioen Juventus en won Inter met 2-1.

Mauro Icardi heeft er goed aan gedaan bij Internazionale te blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Napoli heeft Milik al dus Icardi zou een overbodige luxe zijn.
+ Waarschijnlijk zou hij geen basisplaats krijgen omdat Milik er al is.

20 september 2016 om 12:12

Ik neem aan dat het of Icardi of Milik was, met Icardi als eerste keuze.

20 september 2016 om 12:39

Je doet alsof Milik beter is dan Icardi.. Milik is een goede spits maar is er pas net terwijl Icardi al een paar seizoen goed presteert, beide spelers zijn in bloedvorm maar als je naar de afgelopen paar seizoenen kijkt dan is Icardi met afstand de betere spits. Bovendien wilde Napoli Icardi halen zelfs nadat Milik was gekomen. Dus blijkbaar hadden ze geen voldoende vertrouwen in Milik en wilden ze een echte topspits.

20 september 2016 om 12:48

Geloof je dat zelf.
Insigne en Callejon zijn ook veel beter als Milik. Maar die staan niet in de basis.
Maar Napoli is geen Man City met geld uitgeven.
Ze hebben genoeg geld uitgegeven met Milik. Die een koopje blijkt te zijn.
Icardi heeft vaak tegen Juventus gescoord 6 keer in 8 wedstrijden.
Daarom kwam hij in beeld maar verder is het niet wat.
Milik heeft al 3 dubbel klappers gemaakt.

20 september 2016 om 12:57

Waar heb jij het nou over? Callejon en Insigne zijn gewoon basisspeler bij Napoli. Sterker nog Callejon is topscorer van de Serie A op dit moment. Icardi is al jaren een van de beste spitsen in de Serie A en heeft zich in Italië al lang en breed bewezen. Dit seizoen is hij ook prima begonnen met 4 doelpunten. Milik doet het tot nu toe prima bij Napoli maar om nu al te zeggen dat hij beter is dan Icardi is wel een beetje gek.

20 september 2016 om 13:00

We moeten het bog zien. Icardi heeft bewezen een van de beste afmakers van het moment te zijn en trekt ibter op sleeptouw, milik komt net kijken in een redelijke competitie

20 september 2016 om 13:42

Icardi is een van de beste afmakers van de wereld en laat het al een paar seizoenen lang zien in een team dat vaak niet in goede doen is en waar weinig creativiteit in zat. Milik laat het pas net zien en speelt in een team dat juist erg goed draait en waar er ontzettend veel aanvoer is.

20 september 2016 om 14:45

Ik had graag gezien dat Juve voor Icardi was gegaan inplaats van Higuain. Stuk jonger en al erg belangrijk.

20 september 2016 om 15:34

Milik heeft bij Napoli tot nu toe zeer positief verrast. Maar gedurende de zomer was het niet de bedoeling dat Milik vaste spits bij Napoli zou worden, ondanks zijn prijskaartje. Tot ver in Augustus, nadat Milik dus al speler van Napoli was geworden, probeerde Napoli nog Icardi los te weken van Inter (tot zo'n 60 miljoen zou geboden zijn). Icardi zou dan eerste spits zijn geworden, Gabbiadini zou verkocht worden voor zo'n 20 miljoen aan een Engelse club en Milik zou dan langzaam gebracht worden om eventueel uiteindelijk samen te kunnen spelen met Icardi.
Maar goed, zo'n vaart heeft het dus niet gelopen. En misschien ook wel beter zo, want tot nu toe doet Milik wat hij moet doen: scoren.

Was zijn vrouw wanda niet eerst aan het vreemdgaan met Icardi? Kan jemand me daar meer over vertellen? Ben wel weer benieuwd

20 september 2016 om 12:26

Het is volgens mijn de ex vriendin van Maxi Lopez van Torino. Icardi was een van de beste vrienden van Maxi maar hij wist niet dat Icardi welke week op zijn vriendin lag. Nu is Nanda de vriendin van Icardi en hebben Maxi en Icardi knallende ruzie

20 september 2016 om 12:29

Daarvoor moet je bij RTL Boulevard zijn.

20 september 2016 om 16:46

Ik had het ff aan Albert gevraagd

echt mooi dat icardi bij ons is gebleven. als het elftal goed gaat draaien gaat ie makkelijk zijn doelpunten maken. onder mancini was het lastiger aangezien hij toen amper kansen kreeg. echter voorzie ik met de nieuwe aankopen een goed vooruitzicht komende wedstrijden.

Kijk eigenlijk nooit Italiaans voetbal en aangezien Inter de laatste jaren Europees ook niet echt actief is geweest, heb ik deze speler helaas niet veel zien spelen. Maar toen ik afgelopen weekend de samenvatting keek van Juve - Inter heb ik me echt verbaasd over wat hij liet zien. Uitstekende techniek, kan erg hoog springen waardoor hij ook kopduels wint ondanks zijn lengte die niet uitermate lang is, echt een genot voor het oog. Als hij vaker dat niveau haalt is het een kwestie van tijd dat hij weg is.

In de titel staat dat hij een optie had rn vervolgens staat in het artikel dat het nooit concreet is geworden. Hij had dus helemaal geen optie. Weer een typisch staaltje voetbalzone-journalistiek.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren