Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic veroordeeld tot reserverol bij terugkeer in San Siro

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic keerde onlangs definitief terug bij AC Milan, maar de Zweedse aanvaller heeft maandagmiddag nog geen basisplaats in de thuiswedstrijd tegen Sampdoria. Ibrahimovic begint op de bank in het San Siro. Trainer Stefano Pioli opteert voor Krzysztof Piatek als aanvalsleider van Milan. De wedstrijd tussen de nummer twaalf en zeventien in de Serie A begint om 15.00 uur.

In de Italiaanse media doken voorafgaand aan het eerste duel van Milan in 2020 nog verhalen op dat Ibrahimovic zou starten, maar Pioli gunt de routinier toch geen basisdebuut. Ibrahimovic tekende een contract voor een halfjaar bij de middenmoter uit Milaan. Mocht de samenwerking tussen beide partijen bevallen, dan is er de mogelijkheid dat de ervaren aanvaller er een jaar aan vastplakt bij de club die hij tussen 2010 en 2012 ook al diende.

Milan snakt naar goede resultaten en de komst van Ibrahimovic, die laatstelijk actief was voor Los Angeles Galaxy, moet voor nieuw elan zorgen in het San Siro. De laatste wedstrijd voor de winterstop ging met duidelijke cijfers verloren tegen Atalanta: 5-0, wat voor de nodige ergernis zorgde bij de aanhang van de grootmacht. Vanwege de plaats in de grijze middenmoot van de Serie A lijkt het bereiken van Europees voetbal voorlopig een utopie te zijn. De formatie van Pioli stond dit seizoen in competitieverband nog niet eerder tegenover Sampdoria.

Opstelling AC Milan: Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Hernández; Krunic, Bennacer, Bonaventura; Suso, Piatek, Calhanoglu.

Opstelling Sampdoria: Audero; Bereszynski, Colley, Chabot, Murru; Thorsby, R. Vieira, Linetty; Ramírez; Gabbiadini, Quagliarella.

Zie jij Zlatan Ibrahimovic als invaller scoren tegen Sampdoria?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op zich logisch na twee maanden niet gevoetbald te hebben. Toch stiekem gehoopt op een basisplaats, maar verwacht wel dat hij gaat invallen.

Ga er vanuit dat hij wel minuten kan gaan maken, als de score dat toelaat en dat is in bijna alle gevallen mogelijk, misschien alleen niet bij een krappe voorsprong.

Nee joh wat een verrassing. Hij is al 38 en voegt naast af en toe een mooie goal ook weinig toe aan het team. Spelers als Piatek, Leao en Rebic moeten altijd de voorkeur hebben. Ook gewoon gehaald als een kleine marketing stunt.

6 januari 2020 om 15:42

Ik snap je punt Önder, maar ik denk dat Zlatan in zo'n groep ook wel echt iets teweeg kan brengen. Het cliché 'belangrijk in de kleedkamer' lijkt me op deze man wel echt van toepassing

6 januari 2020 om 16:04

Ik heb mijn twijfels, Zlatan is erg vol over zichzelf. Slaat zichzelf graag op de borst maar ik ben bang dat hij niet meer kan leveren gezien zijn leeftijd. Dan is status in de kleedkamer vaak ook ver te zoeken, de echte leiders zijn degene die het team op sleeptouw nemen.

Moet hij nu geen typische zlatan uitspraak doen a la “zlatan zit niet op de bank maar..de bank zit.. op zlatan?” Zoiets

6 januari 2020 om 15:52

"Echte mannen zitten terwijl de kindertjes mogen spelen. Ze roepen wel wanneer ze me nodig hebben."

6 januari 2020 om 16:21

Haha zou hij zo kunnen zeggen😀

Zlatan start niet, maar dit is toch volkomen logisch? 2.5 maand geen wedstrijd gespeeld en het zou voor het team moreel ook slecht zijn als ze Piatek nu ineens bank zetten.. Zlatan gaat vandaag 100% erin komen. Ben benieuwd hoe hij gaat presteren het aankomende half jaar.

Zlatan heeft ook maar een kwartiertje nodig om zich te laten gelden met een weergaloze actie.

Dit is natuurlijk een logische zet. Het zou juist wat zijn als hij op 38-jarige leeftijd, na meer dan twee maanden niet gevoetbald te hebben, direct basis zou worden gezet. Alhoewel, zelfs in de Eredivisie hebben we clubs waar spelers na een paar maanden niet te hebben gevoetbald direct in de basis worden gezet..

Hij zal vast wel invallen ergens in de 65e minuut. Zlatan kennende zal hij direct dreigend zijn en misschien zelfs een doelpuntje meepikken.

Ik ben heel benieuwd of hij nog van waarde kan zijn. Jammer dat hij niet start maar wel begrijpelijk natuurlijk.

Gaat hierna gewoon starten als hij helemaal fit is. Ben zeer benieuwd naar zijn impact op de lange termijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren