Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ibrahimovic probeerde tevergeefs transfer naar Real Madrid te realiseren’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar de Verenigde Staten. Volgens Don Balon wil de Zweed echter nog even in Europa blijven. Het Spaanse medium weet te melden dat Ibrahimovic zijn zinnen gezet had op een overstap naar Real Madrid, maar de Koninklijke had geen interesse.

De Zweed hoopte dat zaakwaarnemer Mino Raiola hem wel naar Real Madrid zou kunnen krijgen. Ibrahimovic dacht daar Álvaro Morata op te kunnen volgen, die hoogstwaarschijnlijk gaat vertrekken bij de Koninklijke. Een salaris van 187.000 euro per week was echter teveel voor Real Madrid, dat geen interesse had in de diensten van de spits.

Real Madrid zet deze zomer alles op alles om Kylian Mbappé binnen te halen. Daardoor heeft het in aanvallend opzicht verder geen versterkingen meer nodig. Volgens Raiola heeft Ibrahimovic diverse opties in de Serie A, terwijl de Zweed naar verluidt ook een aanbieding van Valencia op zak heeft. Onlangs werd ook gemeld dat Ibrahimovic mogelijk nog een seizoen bij Manchester United aan de slag gaat als hij weer fit is.

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic toch bij Manchester United blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is onzin en dat weet iedereen.... niemand wijst Zlatan af, Zlatan wijst clubs af. 😉 next haha

25 juni 2017 om 13:06

Ik denk dat ze hem toch wel afwijzen doordat ze bang zijn hoe het zou aflopen in de kleedkamer samen met Ronaldo 🤔

25 juni 2017 om 13:11

Hoe zou dat aflopen dan? Goeie voetballers willen altijd samenspelen

25 juni 2017 om 13:18

Nee hoor, ego's zitten elkaar vaak zat in de weg.

25 juni 2017 om 13:18

Haha. Zullen ze bang zijn voor de vechtsport-kunsten van Zlatan? Aangezien hij gewoon een zwarte band heeft in Taekwondo.. vanaf zijn 17de .

Ronaldo vs Zlatan is wellicht leuker dan de opkomende wedstrijd tussen Mayweather en Mcgregor. Zlatan doet namelijk al een hele tijd niets meer met zijn sport, dus zullen Ronaldo en Ibra ongeveer op hetzelfde niveau zitten. Toch zijn ze beide topfit.

ON: Jammer. Zlatan kan het niveau van Real als bankzitter (denk ik) wel aan. Hij blijft top, ook op fysiek vlak. Kijk maar eens hoe hij omgaat met zijn blessure en hoe snel hij herstelt.

25 juni 2017 om 13:21

Zlatan zou ideaal zijn om als backup spits erbij te hebben, alleen Real Madrid heeft er niets aan omdat Zlatan pas in december weer wedstrijd fit zou zijn en dan moet je nog maar kijken hoe hij terugkomt. Hij is wel op de juiste plek als ie ooit nog een CL wil winnen! Reyes de Europa! Hala Madrid

25 juni 2017 om 15:54

Zlatan bakte er altijd niets van in de CL, ik begrijp wel dat Real hem niet wilde.

25 juni 2017 om 20:18

Afwijzen
Real heeft geen moment ooit serieus overwogen hem te halen.
Dat hij naar Real zou willen kan idd wel kloppen next hihi....

Toch hoop ik dat hij nog een paar jaar in Europa te zien blijft!

Zlatan zoekt wel elke keer de aartsrivalen van de clubs waar hij heeft gespeeld, haha.

Hij speelde eerst voor Juventus, vertrok toen naar Inter, om vervolgens via een omweg naar AC Milan te gaan. Tussendoor speelde hij dus bij Barcelona en nu probeerde hij (blijkbaar) om naar Real Madrid te gaan.

Als dit gerucht daadwerkelijk waar zou zijn en Zlatan naar Real zou gaan, waar zou hij na Real naartoe gaan? Naar Manchester City, aangezien hij het afgelopen seizoen bij United speelde? Vervolgens dan naar Marseille, aangezien hij bij Paris Saint Germain speelde en vervolgens zijn carriã¨re afsluiten bij Feyenoord, gezien zijn verleden bij Ajax? .

Dan zou hij dus voor alle aartsrivalen van zijn teams gespeeld hebben: Juventus, Inter Milan en AC Milan, FC Barcelona en Real Madrid, Paris Saint Germain en Olympique Marseille, Manchester United en Manchester City en dan Ajax en Feyenoord .

Overigens wel een mooi rijtje clubs als je er zo naar kijkt, al denk ik dat de supporters van de clubs er minder blij mee zullen zijn.

25 juni 2017 om 22:46

Ik vind hem maar niks. 1x een overstap maken naar de aartsrivaal (voor een goede reden) oke vergeven. Maar zoveel en zonder reden ook is niet normaal. Geen eer die gozer. Pure liability die vent

Die hoopte teveregeefs nog een CL mee te pikken, zijn eerste in zijn carrière. En ja Zlatan weet dat je dan gewoon bij Real Madrid moet zijn om die beker in je handen te krijgen. 😁

25 juni 2017 om 13:12

Hahahaha dit dacht ik dus ook precies. Als je de CL wilt winnen heb je hoge kans van slagen bij RM op dit moment. Ik moet zeggen zou niet misstaan zlatan rouleren met benzema

25 juni 2017 om 13:23

Hahahha mooi gesproken! We zijn de koningen van Europa! Zlatan zou die felbegeerde CL makkelijk bij ons kunnen winnen en een Morata rol zou hem zeker goed af gaan maar past niet bij zn status

Volgens mij is het toch geen geheim dat hij Real niks vindt? Buiten dat heeft Ibra denk ik geen zin om tweede viool te spelen (al acht ik hem nog steeds beter dan Benzema).

25 juni 2017 om 13:25

Raiola vindt Real niks. Gelukkig vinden wij dat ook van hem. Zlatan herkent een topclub wel, die heeft wel degelijk iets met Madrid. Hij heeft juist niets met barcelona en pep guardiola.. die hebben hem weggepest daar

25 juni 2017 om 15:07

Weggepest is echt onzin. Hij paste gewoon niet in de cultuur bij die club, prima toch? Geen match, dus door naar de volgende club.

25 juni 2017 om 15:08

Vgm is dit geen kwestie van herkennen. Iedereen ziet real als een topclub

Geen verrassing dit bericht. Heb zelf ook altijd het gevoel gehad dat hij naar Real Madrid wilde. Puur om zijn eigen one-man show met een nieuw verhaal te vullen. Zijn seizoen bij Barcelona was geen succes en wilde graag nog eens wraak nemen op de beste manier die er is, zoals Johan Cruijff ooit bij Feyenoord heeft gedaan.

Gelukkig laat Real Madrid zich niet gebruiken en laten ze deze man met een aardige grootheidswaanzin niet toe binnen hun kampioenselectie. Slim van Real Madrid, want qua merchandising was het wel een goede greep geweest. Op dit moment gaat voetbal voor geld en dat is een goede zaak in Madrid.

Real Madrid heeft niets aan Zlatan. Hij zoi alleen maar een liability zijn. Hij heeft geen eer of gevoel voor clubs, zorgt voor onrust en is oud en zou geen basisplaats weten te scoren in dit Real

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren