Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ibrahimovic is geboren om voor United te spelen, hij is net als Cantona’

Laatste update:

José Mourinho komt zeer waarschijnlijk naar Manchester United om de ontslagen Louis van Gaal op te volgen en als dat het geval is, lijkt het goed mogelijk dat Zlatan Ibrahimovic in het kielzog van de Portugees op Old Trafford neerstrijkt. Red Devils-legendes Paul Scholes en Peter Schmeichel zouden het in ieder geval wel zien zitten als de Zweedse superster naar het noorden van Engeland komt.

/

“Ik zou het geweldig vinden. Hij heeft natuurlijk nog maar een paar jaar te gaan, maar hij is heel fit en zorgt goed voor zichzelf. Hij heeft het charisma en het karakter om het te maken bij United”, vertelt Scholes aan de BBC. Hij krijgt bijval van zijn oud-collega: “Dit is iets wat ik al heel lang roep, je moet inspirerende spelers hebben, spelers die niet bang zijn wat te laten zien. We hadden Eric Cantona in de jaren ’90 en veel van de dingen die toen met United gebeurden, zouden zonder hem niet gelukt zijn.”

“Het is nu weer tijd voor iemand als Cantona en dat is Zlatan zeker”, gaat Schmeichel verder. “Hij is de afgelopen vijf jaar alleen maar beter geworden. Mensen zeggen wel dat de tegenstand in Frankrijk niet zoveel voorstelt, maar hij laat het ook zien in Europa en bij het Zweedse elftal. Hij vindt de doelpunten en hij geeft het publiek wat het nodig heeft. Ik heb het al eerder gezegd: hij is ervoor geboren om voor United te spelen en ik zou het fantastisch vinden als het gebeurt.”

Denk je dat Zlatan Ibrahimovic volgend seizoen bij Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik het niet helemaal mee eens met Schmeichel. Juist in Europa was Zlatan niet in zijn beste doen. Maar hij is zeker nog goed genoeg om ook in de PL gewoon aan de lopende band te scoren, daar is hij echt nog wel goed genoeg voor.

Vond de vrouw van Ibra Engeland niet geweldig?

26 mei 2016 om 01:02

Met 300000 pond per week zal ze zich vast wel vermaken Bovendien kan ik met niet voorstellen dat een vrouw dwarsligt als haar man voor sportieve en zakelijke ambities 1 of 2 jaartjes in engeland wil wonen.

26 mei 2016 om 01:51

engeland of LA , no brainer

26 mei 2016 om 01:55

Pl of mls .. no brainer.

26 mei 2016 om 06:18

Mevrouw Zlatan heeft genoeg eigen ambities, als succesvol advocate. En wat denk je dat het voor vrouw zal zijn? Zo 1 die gedwee meegaat met wat Zlatan zegt? Of 1 met haar op d'r tanden, die Zlatan de waarheid durft te vertellen? Ik gok op de laatste.

26 mei 2016 om 08:29

LA is geweldig maar 2 jaartjes in Manchester met een inkomen van een paar ton in de week lijkt me ook geen ramp LA is niet over een jaar verdwenen, ze kunnen gaan en staan waar ze willen met geld moet dat geen probleem zijn, en 2 jaartjes in Engeland is gewoon een prachtige afsluiting voor Ibra, ik vind het zelf niet de beste competitie maar wel de meest sfeervolle en grote, als topvoetballer moet je daar toch weleens gespeeld hebben zou ik zelf denken.

26 mei 2016 om 08:40

@samcro Ik heb geen idee, maar ik denk dat er wel iets tussenin zit. Hij heeft de afgelopen jaren in meerdere landen gewoond, dus blijkbaar hebben ze hun leven op een flexibele manier ingericht. Dus nogmaals als hij heel graag 1 of 2 jaartjes onder mou of in de pl wil spelen lijkt me dat geen onoverkomelijk probleem. Maar dat zeg ik natuurlijk wel zonder ze te kennen. Let's see!

26 mei 2016 om 09:49

Niet eens engeland of LA. Machester. Meest inspiratieloze stad van engeland.

26 mei 2016 om 10:03

Zeker nooit in portsmouth geweest Maar idd het is niet echt een paradijs nee .. Al zou ik het nog verkiezen over parijs, want daar wonen parijzenaren ..

26 mei 2016 om 11:33

@Samcro Happy wife happy life is de regel, dus Zlatan heeft niets te vertellen Aan de andere kant lijkt het me wel wat, Zlatan in de BPL, gewoon ff een jaartje, waarom niet.. Daarna kan hij nog steeds prima in de mls voetballen.

26 mei 2016 om 07:27

Waar die heen gaan maamt niet uit. Ze heeft Zlatan toch al?

26 mei 2016 om 10:57

Ligt manchester niet meer zuid/midden engeland ipv het noorden

26 mei 2016 om 11:15

Nee.

Zou het prachtig vinden als ibra daar gaat spelen. Perfecte speler om daar in de punt te gaan spelen, kom je toch ook verder mee dan Met wat je nu hebt. Dan nog een paar verdere aankopen doen en dan gaat United weer knallen!

Sowieso als Zlatan werkelijk komt, dan betaalt hij zichzelf al volledig terug aan de verkoop van merchandise. Ik hoop er alvast op!

26 mei 2016 om 08:44

Merchandise.. Een overschatte vorm van inkomsten.
Manchester United is één van de meest succesvolle club ter wereld als het gaat om de verkoop van shirts.
Gemiddeld verkopen ze jaarlijks zo'n 1.2 miljoen shirts.

Bayern ontvang het meeste van Adidas na een verkocht shirt, namelijk € 10,- per verkocht shirt. Zeg dat United € 8,- per shirt overhoudt en ze 600.000 shirts verkopen met Zlatan achterop, ontvang je aan shirtverkoop dus € 4,8 miljoen euro. Dat zal de tekenpremie van Zlatan alleen zijn.
In het tweede seizoen zullen dat minder shirtjes zijn, aangezien niet iedereen het volgende seizoen nóg een shirt met Zlatan achterop aanschaft. Want wat moet je met 2 dezelfde shirts?

Hij verdiende bij PSG zo'n 18 miljoen op jaarbasis, dus misschien bij United 15 miljoen?
Stel dat Ibra er 2 seizoenen speelt, bent je ongeveer 35 miljoen kwijt aan salaris, bonussen en premie. Hoe denk je dat merchandise 35 miljoen gaat opleveren?

Kortom.. Zlatan is een kampioen maker, maar zal zeker geen winstgevend merk zijn voor United.

26 mei 2016 om 08:56

Naamsbekendheid, sponsoren die binnenkomen, hogere plaats op de ranglijst, events etc etc wat meer geld kan opleveren. Toch ben ik het met je eens dat er maar een paar spelers ter wereld zijn die geld kunnen opleveren.

26 mei 2016 om 09:11

Sponsoren komen niet zomaar binnen. Zlatan is een merk, United zal zeer weinig daarvan zien.
Maakt niet uit, als hij je weer kampioen maakt denk ik dat niemand van United zal klagen. Daarnaast is United nog steeds een hele rijke club, dus die 35 miljoen (ik noem maar een getal he) voor Zlatans salaris etc. is voor United niet veel.

Hij is het volgens mij ook wel waard.

Dit is de perfecte match, op één belangrijk detail na: Man Utd speelt geen Champions League terwijl die trofee nou juist ontbreekt bij Zlatan. Maar ik zie het wel gebeuren, vooral als het alternatief Amerika is want dat kan daarna misschien zelfs nog wel.

26 mei 2016 om 01:04

Zlatan heeft al meerdere keren gezegd dat cl geen obsessie voor hem is. En ik weet ook niet of er echt potentiele cl winnaars interesse in hem hebben. En daarna kan hij idd lekker bij becks in miami gaan ballen en verder cashen!

26 mei 2016 om 08:44

Ik denk inderdaad dat hij liever nog een keer kampioen wordt dan dat hij de Champions League wint. Hij heeft geweldige 'kampioensstatistieken'. In de afgelopen 12 jaar is hij 11 keer kampioen geworden o.i.d.

26 mei 2016 om 10:22

Ja is echt bizar hoe vaak die man kampioen wordt. Hoop voor m dat hij dat bij united voort kan zetten (als hij idd komt natuurlijk), al zal het niet meevallen om van deze staat in 1x naar pl kampioenen te gaan.

Ik ben benieuwd wat er met Rashford en Wilson gaat gebeuren.

26 mei 2016 om 08:10

Zal geweldig zijn Ibra bij United!

Rashford zal wel naar rechts gaan en Martial op links! Wilson 2e spits of verhuurd worden.

K mis nog steeds een poging van Wenger.
Dit is nou precies de spits die Arsenal nodig heeft. Ten eerste scoort hij gewoon, iets wat de huidige spitsen niet doen. Maar vooral zijn karakter. Hij kan de hele groep op scherp zetten en iedereen die maar iets verslapt op weg naar het kampioenschap heeft Zlatan in zn nek zitten.

Maar goed...waarschijnlijk vindt Wenger hem te dominant of iets dergelijks.

Lijkt mij echt top om Ibra te zien shinen in een rood shirt.

Hij heeft idd een speciale mentaliteit en karakter en zal op vele vlakken een voorbeeld kunnen zijn voor jongens als Rashford, Januzaj, Pereira, Wilson etc.

Ik hoop ook echt dat Mo nog 1 of 2 toppers kan halen. Heb het al vaker gezegd maar in mijn ogen hebben we maar 2 prioriteiten. Ten eerste is dat een top CV want Blind en Rojo zijn gewoon niet goed genoeg en Jones is van de 50 wedstrijden er 35 geblesseerd. Laporte of Garay lijken me daar geschikt voor.

Ten tweede hebben we een powerhouse op het middenveld nodig. Iemand als Pogba die zowel voetballend als creativiteit veel meer heeft dan een Fellaini. Voor de rest zou ik ook nog wel een gokje met Robben durven nemen en anders zijn Reus of James een prima optie voor de rechter kant. Maar op zich niet noodzakelijk aangezien Lingard en Januzaj in mijn ogen voldoende heeft. Ook Oxford er nog bij en Carrick een jaar houden lijkt het me dat United gewoon weer mee kan doen voor de titel.

Blind, Rojo, Schweinsteiger, Fellaini, Mata, Young en Depay zijn in mijn ogen niet nodig

Dan in 2018 met de volgende 11 spelen en nu met deze (zie opstelling)

De Gea, Darmian, Smalling, Garay/laporte, Shaw - Schneiderlin, Pogba - Lingard/januzaj, Rooney, Martial - Rashford. Back-up met B-Jackson, Valencia, Tuanzebe, Williams, Jones, Oxford, Mensah, Herrera, Pereira, Gribbin en Wilson lijkt mij dan wel voldoende.

De Gea
Darmian
Smalling
Garay/Laport
Shaw
Schneiderlin
Pogba
Lingard/Janu
Rooney
Martial
Rashford
26 mei 2016 om 17:02

Januzaj gaat het volgens mij niet halen. De pl lijkt me ook ongeschikt voor hem. En ook over lingard heb ik mijn twijfels, al kan dat nog wel een bankspeler zijn. Er zou eigenlijk wel een beest op rechts bij mogen. Maar ik weet niet wie. Robben is useless, ook al is hij de beste daar mits fit. Hij is gewoon te veel geblesseerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren