Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic: 'Als je een te groot ego hebt, win je niet twintig prijzen'

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic is altijd wel goed voor een prikkelende uitspraak. De aanvaller van Paris Saint-Germain barst van het zelfvertrouwen en deelt dat graag met de media. Ibrahimovic baalt er echter van dat er wordt geschreven dat hij een te groot ego heeft: volgens de Zweed is daar niets van waar. "Als je een te groot ego hebt, win je niet twintig prijzen", benadrukt Ibrahimovic.

/

De spits was vorig seizoen goed voor 30 doelpunten in 34 competitiewedstrijden en hielp PSG daarmee aan de eerste titel sinds jaren. Voor Ibrahimovic betekende het al zijn twintigste prijs in zijn loopbaan. "Al vanaf het begin van mijn loopbaan word ik arrogant genoemd en zegt men dat ik een te groot ego heb", vertelt de voormalig Ajacied. "Maar als je een te groot ego hebt, win je niet twintig prijzen. Dit is iets wat de media bedacht hebben en ik moet er mee leren leven."

"Ik respecteer iedereen en vooral de voetballers, omdat ik weet wat zij iedere dag moeten brengen", vervolgt Ibrahimovic. "Dat is mijn gebied, wat gebeurt in de media is het gebied van de media." Ibrahimovic is inmiddels 32 jaar oud, maar nog lang niet versleten. Ook daar had hij een mooie opmerking voor: "Ik ben zoals wijn, hoe ouder hoe beter." PSG speelt zondag de topper in de Ligue 1 tegen Lille.

Zlatan Ibrahimovic heeft een te groot ego

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vol zelfvertrouwen is niet erg, maar soms vind ik het iets te ver gaan! Alsnog in mijn ogen 1 van de betere aanvallers deze tijden!

21 december 2013 om 12:53

Klopt. Ik vind dat zo'n geweldenaar ook een grote mond mag hebben. Maar is hij inmiddels geen karikatuur van zichzelf aan het worden of zijn het de media die dat beeld van hem neerzetten?

21 december 2013 om 14:04

Zlatan is gewoon een held, klaar. Hij is hetzelfde type als een Cantona. Arrogant, maar met het volste recht dat te zijn. Je kunt je mening hebben over Zlatan, maar als er iemand is die het recht heeft zo te doen als hij doet is het Zlatan. Hij heeft zich werkelijk vanuit de ellendigste situatie uit de ellendigste buurt in de ellendigste stad van Zweden opgewerkt tot een topvoetballer die overal bepalend is geweest. Daar heb je een attitude voor nodig. Als hij niet die eigenschap had gehad hadden we nooit van m gehoord, was het een drugsdealertje in Rosengård geweest. Ik kan deze man alleen maar respecteren, vooral als voetballer naar ook als persoon.

21 december 2013 om 14:21

Dat karikatuurtje heeft hij heel zorgvuldig opgebouwt volgens mij. Hij blaast zichzelf altijd op, om zich daar lekker bij te voelen. Zal wel als een soort schild werken voor hem.

Wat mij wel opvalt is dat hij de laatste tijd steeds vaker de geroutineerde teamspeler uithangt. Doet ie goed.

21 december 2013 om 14:58

Achates1: mooi gezegd en 1000pct met je eens.Overal bepalend geweest,privé en sportief, overal dominant, zelfs bij barca daarom moest hij weg, overal kampioen geworden. Een HELD !!!!!!!!!!!!!!

21 december 2013 om 15:32

Zo is ie gewoon, altijd al geweest. Die bravoure had ie als tiener al, wat een gewedenaar!

Tuurlijk wel, je kan helemaal verliefd op jezelf zijn en een veel te groot ego hebben en als nog perfect presteren. Dat staat los van elkaar.

21 december 2013 om 12:38

Kijk maar naar cristiano ronaldo

21 december 2013 om 13:15

Het verschil tussen ronaldo is dat het bij ronaldo allemaal zo gemaakt is en ibra het echt zo bedoeld.

21 december 2013 om 12:39

Nee, als je ego te groot is, gaat dit ten koste van je team en zal je team wel heeeeel erg goed moeten zijn wil het ondanks jou nog kampioen worden.
Real Madrid is bijvoorbeeld een bizar goed team, maar door bepaalde individuen bereiken ze niet de absolute wereldtop.

21 december 2013 om 12:47

Ik bedoel meer op individuele prestaties in topsport. Je hebt ook types die al kapot van zichzelf zijn zonder iets te hebben gepresteerd ( bv Maher), en types als Ronaldo/Ibra/Cantona//Maradona die ondanks/dankzij/ een groot ego wel vol gepresteerd hebben individueel en het ver geschopt hebben. Het hebben van een groot ego schaadt dus niet je prestaties perse, in andere sporten is dit ook zo.

21 december 2013 om 13:00

Ga heen man, Real Madrid is absolute wereldtop samen met Barça en Bayern.

21 december 2013 om 13:06

De laatste tijd weet men niet eens wat de definitie is van "top"

21 december 2013 om 13:16

@mokhtar
Hou toch op man, Chelsea heeft nog meer bereikt de afgelopen 10 jaar, maar die reken je zeker niet meer tot de wereldtop?

Real Madrid is een leuk ploegje, maar de laatste keer dat ze de CL wonnen speelden ze met Figo, Zidane en Roberto Carlos.

@maroc-ibra
Ajax is top van Nederland en kan stunten met de Europa League. In de geschiedenis van het voetbal heeft Ajax natuurlijk wel krankzinnig goed gepresteerd in verhouding tot de hoeveelheid geld die ze tot hun beschikking hadden.

21 december 2013 om 13:45

@catelonia, Maher? Hoezo heb jij het idee dat hij kapot van zichzelf is?

21 december 2013 om 15:17

Cruijff adviseerde jaren geleden al aan Ajax om Bayern als voorbeeld te zien, op een moment trouwens dat Barcelona de CL won en Bayern dat niveau nog niet had.

21 december 2013 om 15:29

Waarom haal je steeds bayern bij?
En real kan idd wat van Ajax leren. Zoals: met geld koop je grote spelers maar win je niet per de grote prijzen.

Hij heeft helemaal gelijk, dit is ook mede waarom hij in Spanje zijn seizoen als mislukt beschouwd, maar wel net zoveel prijzen heeft gewonnen als Ronaldo in al zijn jaren bij Madrid bij elkaar opgeteld.

Eerlijk gezegd zie ik het verband tussen ego en prijzen winnen ook niet. Misschien win je geen prijzen als alle spelers op het veld een te groot ego hebben, maar ééntje en dan in het bijzonder de spits, dat kan best.

@vz: het moet zijn "dit is iets wat de media bedacht hebben". Niet 'heeft'. Media is een meervoudsvorm (van medium).

21 december 2013 om 12:52

Neederlants dosend hierso

21 december 2013 om 13:27

kuch"grammar-n@zi"kuch is hier ook wel van toepassing...

21 december 2013 om 18:15

Dus Voetbalzone moet een uitspraak van Ibrahimovic veranderen omdat hij een spelfout maakt? Zij doen hier niets fout.

jongens niet vergeten he hij is 32 jaar oud en nog steeds is tie een van de betere respect

Als je elke wedstrijd weer presteert en elk seizoen weer prijzen pakt en zoveel Goals maakt ja dan mag je van mij een ego hebben.

Wat willen jullie dan??? een saaie messi! Media getrainde blablabla. Zlatan is een BAAS in en buiten het veld!!

Dit is gewoon werelds beste voetballer. 32 jaar en zo presteren. Het is zoals vele aangeven ik ben benieuwd waar Messi en Ronaldo staan als ze deze leeftijd hebben. Ik kan maar weinig spelers opnoemen die zo presteren op deze leeftijd. Elke wedstrijd het uiterste vragen van je zelf en medespelers. Niks meer dan lof.

Weer een hoop worden hier van haters van top voetballers...

Mensen zijn hoe en wat ze zijn, als ik naar voetbal kijk gaat het mij om het voetbal en niet hoe ze zijn volgens de media etc. ik ken ze niet weet alleen dat ze top voetballers zijn en dat is voor mij het belangerijkste.... de rest ...lekker belangerijk.

21 december 2013 om 14:38

En toch klik je op dit topic terwijl je het zogenaamd niks boeit...

21 december 2013 om 21:57

Beste 010 ....

Leest eerst mijn reactie een keer of 10 over en reageren dan.... Misschien begrijp je wat ik bedoel...

22 december 2013 om 23:12

Je zegt in je reactie dat je puur als voetballers naar ze kijkt en niet hoe ze qua persoon zijn, dat boeit je niks. De rest vind je niet belangrijk. Uit deze titel kun je duidelijk opmaken dat het over zo'n restzaak gaat, namelijk zijn media-imago. Als het je echt niets zou interesseren zou je daar niet op klikken.

Het kan natuurlijk ook dat je dat niet kon afleiden aan de titel, of dat je iets compleet anders bedoeld maar moeite hebt om je boodschap duidelijk over te brengen. In beide gevallen, geen schande, maar geen enkele reden om zo uit de hoogte te doen. Verder:

"leest eerst mijn reactie een keer of 10 over en reageren dan..."

Misschien een ideetje om zelf je reactie ook een keer of 10 over te lezen voordat je hem post, dan kun je misschien wel kloppende zinnen maken.

Voor deze man moet een standbeeld. Hij is legendarisch en de beste spits van de wereld

Hij is iig niet saai. Zijn uitspraken niet maar zijn vortbal al helemaal niet!! Kortom: Zlatan mag!

Straks gaat hij nog zeggen dat hij bescheiden is

"ik ben zoals wijn, hoe ouder hoe beter." baas!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren