Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar wijst Turken af en geeft Ajax hoop: ‘Ze komen vaker langs’

Laatste update:

Onder meer het Turkse Sporx pakte maandagavond uit met het bericht dat Klaas-Jan Huntelaar zou in willen gaan op een aanbieding van Galatasaray, maar de aanvaller van Schalke 04 en het Nederlands elftal zegt dat helemaal niet van plan te zijn.

/

“Ik ben niet geïnteresseerd. Ze komen vaker langs, Galatasaray, jaarlijks eigenlijk. Maar voorlopig blijf ik bij Schalke 04”, reageert de 32-jarige Huntelaar in gesprek met Voetbal International. De spits moet nog uitsluitsel van de directie en technische staf krijgen over zijn toekomst in Gelsenkirchen.

Schalke heeft in Christian Heidel en Markus Weinzierl immers een nieuwe technisch directeur en trainer. “Zoals het er nu voor staat, gaan we met hem verder. Maar we moeten nog duidelijk krijgen of hij zijn lichaam en ziel wil geven aan het verhaal dat we hier willen schrijven”, zei Heidel onlangs.

Zou Galatasaray een geschikte club voor Klaas-Jan Huntelaar zijn geweest, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat Galatasaray problemen had met de financiën....

22 juni 2016 om 21:28

Er is altijd maar één regel in het voetbal en dat is deze: de ploegen met financiële problemen komen uit Nederland en zij zullen te alle tijden moeten bezuinigen. De overige landen 'lossen het anders op'.

22 juni 2016 om 21:54

In Nederland zijn er juist vrijwel geen clubs met extreme financiële problemen vanwege de strakke regels en beleidsvoering. Ik denk dat vrijwel iedere club in Turkse liga ongeveer FC Twente issues heeft met als verschil dat ze gewoon kunnen blijven aankloten gezien alleen Nederland het netste jongetje van de klas is.

22 juni 2016 om 22:03

In Frankrijk zijn ze ook heel streng met de financien. Zo degradeerde Toulouse in 2001 van de Ligue 1 naar de Nationaal.

22 juni 2016 om 22:07

In Nederland zal er ook geen club meer zijn die ooit nog een Europese prijs zal winnen... In bijvoorbeeld Engeland en Spanje geven clubs geld uit om de beste spelers te halen. Dit gaat zich uiteindelijk wel terugbetalen door een groter aantal fans, wat resulteert in meer en duurdere sponsoring, merchandising, tv geld en kaartverkoop.

22 juni 2016 om 22:41

Who cares of een Nederlandse club ooit nog een Europese prijs zal winnen. Nederland is een opleidings land en daar is niks mis mee. De meeste clubs zijn schoon van hoge schulden en de clubs met financiele tekorten worden goed aangepakt en geholpen.

in Engeland en Spanje spendeerd men inderdaad veel geld om de beste spelers te halen en dat zal zich "misschien" ooit terugbetalen maar ik moet nog zien wanneer dat zal zijn.

clubs als Man United, Liverpool en zelfs kleinere clubs wrikken zich in alle hoekjes om spelers aan te schaffen om vervolgens miljoenen in het rood te staan. en dan heb ik het over bedragen tot op 500 miljoen.

hou die corrupte zooi van die Turkse competitie ook maar daar, hier niet nodig.

ik ben AIK supporter en mijn club is samen met Malmö en Göteborg een van de grootste clubs van het land, we hebben een omzet van 14 mil euro per jaar (140mil Sek) en we spelen zelden Europees.

maar ik ga liever met 10-0 onderuit, dan een speeltje worden van een olie sjeik!

23 juni 2016 om 02:31

Het stuk begon netjes, maar daarna proefde ik toch wat gif. Geen groen randje waard in mijn ogen.

23 juni 2016 om 06:04

Wat is mis met zijn stuk? En wat gif?

23 juni 2016 om 06:57

Voordat je meteen de vingers gaat wijzen, moet je allereerst kijken naar je eigen 'corrupte' Mickey mouse competitie. En dat zooitje daar zal ten alle tijden interessanter en aantrekkelijker zijn voor de voetballers die een Ajax, Psv en Feyenoord wilt aantrekken.

En nog even over dat opleidings gedoe. Leuk en aardig dat de clubs in NL talenten willen opleiden, maar geef nou eens on godsnaam een voorbeeld van een takent die o zo begeerd wordt door vele topclubs in het buitenland? Vandaar dat de zogenaamde talenten als El Ghazi, Fischer, Maher, etc overbodig zijn bij hun huidige clubs. En tevens heeft Ajax recent nog 2 Colombiaanse talenten overgenomen, omdat er zoveel talent aanwezig is in de huidige jeugd van jouw o zo goede Mickey Mouse cluppie!!!

23 juni 2016 om 11:07

er gaan genoeg spelers van clubs als Ajax, PSV of Feyenoord naar buitenlandse clubs die het gewoon goed doen, maar dat telt ook voor andere Nederlandse clubs.

Robben is goed opgeleid bij Groningen en Psv, Huntelaar, van Persie, Sneijder, van der Vaart, Klaassen, de Vrij, Janmaat, Promes, Depay maar ook genoeg buitenlandse spelers die hier komen en gewoon goed brood verdienen in het buitenland.

Dat je uit de jeugd komt van Manchester United zegt helemaal niks, ik zie maar echt een handje vol spelers in het Engelse nationale team die ook werkelijk een indruk maken.

Het Zweedse team zit in de toekomst vol met talenten zoals Forsberg, Hiljemark, Lewicki, Lindelöf, Augustinsson, Patrik Carlgren, Guidetti, Bergström, Helander, Kristoffer Olsson, Claesson, Sam Larsson, Tibbling, Thern, Gustafsson.

Het is leuk als je een competitie hebt waar ze miljoenen tot miljarden spenderen aan voetballers etc, maar is dat echt waard dat je club zich tot op 500 mil in het rood schrijft, ze de aandelen moeten verkopen aan een chinees of olie sjeik - en erger nog elk seizoen de prijzen omhoog krikken tot wel 1000 pond voor een tweede ring zit plaats alleen maar omdat men 2 spelers koopt voor 100 miljoen euro?

dat is het toch nooit waard?!? je gaat mij toch niet vertellen dat je fan bent van een club als Man United, 500 mil in het rood, spendeerd 250 mil aan nieuwe spelers, verkoopt je een slechte zitplaats ergens achterin voor 600 pond en je ziet die gasten dan zo spelen als ze de afgelopen 2 a 3 jaar hebben gedaan?!?

Ik zie Milik nog niet zo gauw vertrekken na de "verpletterende indruk die hij op het EK heeft gemaakt.
Dan zal Huntelaar ook niet snel komen. Afgezien daarvan zie ik geen meerwaarde in Huntelaar tov Milik. Ajax heeft een meevoetballende spits nodig.

22 juni 2016 om 21:34

Ajax moet naar mijn mening alles op alles zetten om Milik te behouden. Hij kan de eredivisie aan flarden schieten met een gezonde dosis vertrouwen. Geld heeft Ajax zat. Hopelijk krijgt Bozs de kans om zich voor te stellen en zijn plan te delen.

22 juni 2016 om 22:06

Ajax staat er wel voor open om Milik te verkopen voor een goed bod. Huntelaar zal dan komen als zijn vervanger.

22 juni 2016 om 21:37

Een meevoetballende spits met scorend vermogen + een bal vast kan houden.

Is sowieso al een 20+ miljoen waard en rijp voor een topclub.

22 juni 2016 om 22:09

En dat heeft Milik allemaal?

23 juni 2016 om 00:59

Wat kan Milik van dat bovenstaande?

Precies ja, niets.

23 juni 2016 om 06:37

Hij kan dat alles zeker wel! Draaide met vertrouwen al een stuk beter en met het aanvallende spel van bosz zie ik hem nog wel een jaar knallen en dan een mooie transfer maken.

22 juni 2016 om 21:37

'Op het ek heeft gemaakt', je realiseert je dat Polen nog steeds aanwezig is op het Ek en Milik dus nog een 'verpletterende indruk' kan maken?

22 juni 2016 om 23:14

Daarnaast is hij met een goal en assist bepalend geweest voor Polen. Vinden Lewandowski ook zo'n prutser?

23 juni 2016 om 03:00

Joostfan. Een assist nog wel. Gewoon een pass op Blascykowski die hem na gepingel binnenknalt. Als dat al een assist is. 100% gecreerd door Jacub.

Ben ik de enige die niet uit het bericht kan uitmaken dat er nu meer kans is dat hij bij Ajax komt?

22 juni 2016 om 21:55

Hij wijst een Turks clubje af, dus dan is er meer kans dat hij naar Ajax gaat ja.

22 juni 2016 om 21:59

Maar hij zegt als argument dat die bij schalke wilt blijven..begrijpend lezen heet dat

22 juni 2016 om 22:06

Een Turks club'je'

Ik mag Galatasaray niet, maar je probeert weer de Turkse-Nederlandse discussie uit te lokken.
Nergens voor nodig.

Ajax met al dat extra geld moet eens een keer durven en uitgeven, zodat het europees ook is een keer goed loopt.

22 juni 2016 om 22:58

Galatasaray afdoen als een 'Turks clubje' vind ik wel ontzettend denigrerend.. proficiat met je provocatie.

Huntelaar heeft wel eens aangegeven dat hij liever in Nederland blijft wonen. De enige club waar hij naar over zal stappen zal Ajax zijn.

22 juni 2016 om 23:17

Hij heeft natuurlijk allang een principe akkoord met Ajax, maar komt alleen als Milik vertrekt.

Hopelijk wordt Milik gauw verkocht, Ajax heeft nu meer aan een ervaren spits als Huntelaar.

De transfer van Breel Embolo van Basel naar Schalke zou al zo goed als afgerond zijn, dus dan zal een van de twee spitsen (huntelaar of Di Santo) wel vertrekken, tenzij ze Embolo eerst op de flank inplannen. Ik las eerder in de media dat Di Santo nog een tweede kans zou krijgen, dus in dat geval is de kans groot dat Huntelaar vertrekt. Hopelijk kan hij dan naar Ajax. Hij is een echt familiemens die ik vanwege zijn gezin ook nooit naar landen als Turkije zie vertrekken op het eind van zijn carrière.

23 juni 2016 om 13:10

Dat Schalke met Embolo bezig is weet ik. Maar is de transfer echt al bijna afgerond? Zou je kunnen vertellen waar je dat gelezen hebt? Zou wel een heerlijke aankoop zijn. Alvast bedankt.

23 juni 2016 om 13:51

Veel (serieuze) kranten op internet melden dat het in principe al rond is en dat het alleen nog om details gaat. Het feit dat Embolo momenteel meedoet met het EK zal de situatie wat vertragen. Bronnen zijn o.a.: Reviersport.de, Waz.de en verder ook Sportbild.de en Blick.ch

Hij zou voor 5 jaar gaan tekenen en minstens 20 miljoen moeten kosten. Dat is voor Schalke wel een enorm bedrag dus ik hoop dat hij het kan waarmaken. Hij zou wel prima in het systeem passen met de spelers die Schalke heeft. Hopelijk betekent deze transfer niet dat Leroy Sané verkocht moet worden.

23 juni 2016 om 13:57

Ah oke bedankt! Hopelijk blijft Sané inderdaad. Ik had overigens wel gehoord dat volgende zomer een clausule geldig zou worden van 37 miljoen euro. Weet jij of dit klopt?

23 juni 2016 om 14:22

In de media wordt inderdaad gesproken van die clausule, maar de club zelf spreekt dit vervolgens tegen en laat weten dat zo'n clausule niet bestaat. Het blijft dus giswerk over wie er in dit geval de waarheid spreekt. Ik hoop zelf ook dat die clausule niet bestaat want anders zie ik Bayern volgende zomer die 37 miljoen wel ophoesten.

23 juni 2016 om 14:29

Als die clausule bestaat hoop ik (want dat zou ook spelen) dat hij naar City vertrekt voor 50 miljoen. En dan een terugverhuurtermijn van 1 jaar en evt nog een jaar eraan vastplakken. City zou dat willen om Bayern te snel af te zijn.

Hij is oud, overbetaald, blessuregevoelig en hij heet een vormdip, dus ik ben blij dat hij geweigerd heeft. Ajax kan ook wel beter krijgen.

23 juni 2016 om 22:14

Oud en over betaald zijn toch vaak de spelers die Galatasaray aantrekt? Ik denk dat The Hunter nog prima bij Ajax in de punt kan spelen en daar gevaarlijk kan zijn.

"De spits moet nog uitsluitsel van de directie en technische staf krijgen over zijn toekomst in Gelsenkirchen." En de club zegt "Zoals het er nu voor staat, gaan we met hem verder. Maar we moeten nog duidelijk krijgen of hij zijn lichaam en ziel wil geven aan het verhaal dat we hier willen schrijven". Volgens mij ligt de bal bij Huntelaar.

Ik weet niet of dit nou betekent dat de kans groter is dat hij naar ajax komt. Ik weet ook niet of ik dat wel zou willen, want voor je het weet loop je tegen een Heitinga-scenario op.

Nee dank u, blijf maar in Duitsland lieverd. Als Galatasaray nog eens moeite doet om hem aan te trekken..

Lekker in Duitsland laten zitten en geen aandacht meer aan besteden. Lopen betere spitsen voor minder geld rond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren